Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протестну шетњу против управе ФК Партизан 31.8?


  • Total voters
    203
  • Poll closed .

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Pa nije mu Bata navodno to rekao, već ovaj srmad dodaje to na kraju.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.877
Reaction score
13.667
Poslusah nekih 20-tak sekundi i ne mogah vise.....ne znam kako zakljuciste na osnovu ovog videa da ga je Bata zvao telefonom ?? Cini se da se neki razgovor desio izmedju njih posle meca na stadionu Partizana i slicno pa su novinari ciganski izvrnuli par reci da bi ispalo tako.....sve u svemu kurva je otpocela svoju propagandu, sve propagandne masine su u punom propagandnom pogonu i sada udaraju po Partizanu trudeci se da unesu nemir jer su osetili strah, osetili su da su slabi, osetili su da nece moci lako sa Partizanom, osetili su da svi vide kako sudije rade za njih, isterali smo zmiju na sunce i videli su da su nas previse podcenili pa sada vodjeni strahom vuku poteze.
 

Banovo Brdo

Grobar
Учлањен(а)
20.05.2018
Порука
200
Reaction score
146
Локација
sveprisutan
Sramota je što sud ne donosi presudu na vrlo jasnu optužnicu sa dokazima koju je dostavilo Tužilaštvo Srbije protiv ovog begunca od pravde.
Gore više puta pominjana hulja (koja je uz to još i dotor, možete misliti kakav naučni radnik) koja čeka zvaničnu aboliciju je slika današnje nesretne Srbije.
Verujem da će ga pravda države Srbije koju je drastično oštetio svojim malverzacijama, kad tad stići.

Ima jedna tema na forumu "nuklearni otpad" i diskusiju o ovoj spodobi trebalo bi tamo nastaviti da ne zagađuje sredinu.
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.512
Reaction score
4.742
Локација
Na vještičinoj sisi
Tvorzan, lupetam šta hoću, samo raspiruje vatru u kojoj će sam sagoreti. Sve će njih čika Bata sahraniti, samo polako, neće ostati ni dugmići, lopine bjelosvetske.
 

Virke

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2016
Порука
1.546
Reaction score
836
Ajde sad i vi, šta se ložite, verujete tvorzanu, jbt...
I da mu je rekao nešto, usput, ovaj će sve da izvrne da bi nas potcenio a njih podigao...
Taj poslednji deo za razliku tek neću da komentarišem.

Za mene se Bata pokazao dovoljno, ne samo u derbiju, i dovoljno stao u zaštitu kluba komentarisanjem suđenja i svega što se radi, da nema šta da mi dokazuje i pravda se. Vi kako hoćete.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.751
Reaction score
29.612
Локација
Beograd
Eh da mogu da ustanu iz groba naši osnivači (naravno u najboljim godinama i naoružani), u kratkom roku bilo bi ono po kratkom postupku i po sistemu ,,u ime naroda,,...ali iako je iznad njih bio samo Drug (koji je posle bio kao Car) Tito on se bar nije mešao u fudbal...

Ovi sadašnji dupeuvlakači i dupelisci u upravi, čak i njima bio ,,pukao film,, posle stote ,,ciganske,, derbi krađe (i to u nizu), ali jebiga, kratko je to trajalo...zort, prpa bato, pa odmah nazad u dupe uz izvinjavanja...

Čuo sam i video Stojketovu izjavu posle derbija, nisam slušao šta je pričao posle, ali njemu ništa ne zameram - za koji kurac služi uprava ako igrači ili trener moraju da stavljaju glavu na panj, pa nek stave oni prvo svoju - ako je ikad izvuku, rekao sam već odakle!
Marš bre!

Jebo vas srpski medijski ,,sistem,, gde umesto da se priča o DECENIJSKOJ krađi u derbijima prema Partizanu i novčanoj krađi Zvezde u raznim vremenima, vidovima i sportovima, mediji čim Zvezda nanovo ukrade, odmah ,,izjednačavaju,, Partizan i Zvezdu, bacaju akcenat na to šta je rekao jedan golman minut posle utakmice u kojoj ga je sudija pokrao, serendaju o pretnjama sudiji i njegovoj osveti ako ,,časno,, pogine za ,,pošteni,, posao krađe tokom utakmica!
Jebala vas takva Srbija, i vi ste mi kao neki Srbi? Pu izrodi!

Znate li vi kakva medijska ,,paljba,, se vrši iz svih oružja, i šta sve naša uprava NE ČINI pa da na bilo koji način zaštiti Partizan i ljude u njemu?!

Pa moja majka od 78 godina sutradan posle derbija (nema Arenu, nije gledala utakmicu) prvo što me je pitala kad smo se čuli telefonom bilo je: šta je to sa Stojkovićem svi pominju neke izjave, itd...
Juče idem ka stadionu Kolubare, čujem lokalne ,,cigane,,: Oće li da brani Mustafa? Ej, da se odrekne srpskog pasoša? Ej bre...
Eto, to je GLAVNA TEMA, jebo vas pasoš, ,,veliki,, Srbi koji svoje srpstvo uglavnom dokazujete time ko može više prasetine da pojede!

Sramota je drugo ime ove države, čuvajte ovaj Forum da bar poneka glava ovde može i sme da misli drugačije, a ko može - IDITE bre na utakmice Partizana, samo da ,,lobotomija,, ne postane pravilo ponašanja i mišljenja u SRBIJI!

SMRT FAŠIZMU - ŽIVEO PARTIZAN !!!
 

Pajas

Grobarčina
Учлањен(а)
06.01.2008
Порука
1.348
Reaction score
1.327
Od danas nam je blokada računa 16 miliona dinara. Pantić reče da je Čerga dobila samo od Komercijalne banke bespovratno 5,5 miliona evra. Vučeliću, pripadaš vladajućoj stranci, predsednik si Partizana, da li si sposoban da obezbediš sredstva ili si tu samo zbog besplatnih tompusa, viskija, ručkova...?
 
Последња измена:

zimski

Grobar
Учлањен(а)
01.02.2014
Порука
568
Reaction score
2.178
Ne znam sta je cudno i da je Bata to izjavio, svi oni su u korektnim odnosima, ponekad malo zaloze atmosferu zbog navijaca i prikupljanja poena... Druze se lepo svi, pogotovo ovi koji najvise laju.
Navijaci se loze da tu postoji neka mrznja i rivalitet..
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.928
Reaction score
26.752
Sta ima Bata da se zamara sa ovim lopinama ima on druga posla. Treba da se tim spremi da oprasi cigane iz Nisa. Nema vremena da se prepucava i trosi energiju na cigansku 'legendu'.

Ja interpolovoj nakazi ne verujem ni da kaze da je Sunce zute boje. Zato i napisah post u vidu stiha :D
Dakle...

"Bata Mirkovic da javno kaze,
da li ova interpolova nakaza,
govori istinu ili laze."

Da i ja malo budem pesnik :D

Elem, Bata treba da uradi isto kao i Marko pre godinu ipo dana, kada je ovaj govorio o kazni koju mu je propisao FS Slovenije. Marko ga je ugasio kao sijalicu. Ovaj se vise nije javljao po tom pitanju.

@zimski, generalizujes. Nepotrebno.
 

dominiramo

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
659
Reaction score
382
Kada smo kod Đukića bili u bodovnom zaostatku, svi u klubu su vrteli priču kako je i prethodne sezone bilo tako, pa smo uzeli titulu. Problem je što niko nije napravio poredjenje u mentalitetu. Prošle sezone igrači nisu u sebi imali tu vatru, taj naboj koji su imali kod Nikolića, a mislim da ga sad kod Bate opet imaju i mislim da je vraćanje te energije tek početak trke za titulu.
Sve više sam ubedjen da je Mare otišao zato što nije hteo da se bori protiv sistema, protiv smrdljive države.
Ovaj put imamo Batu, poznatog buntovnika, samo što je protivnik spremniji nego ranije. Mašinerija protiv koje se borimo je jača za još neke klubove u ligi i za još kog sudiju.
Biće mnogo teže boriti se, ali nekako imam osećaj da će sva ova dešavanja samo ojačati buntovnički duh cele ekipe i da će nam dati dodatnu energiju i da ćemo uzeti duplu krunu ove sezone, da im se useremo u život.
 

Heysel66

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2010
Порука
5.836
Reaction score
680
Локација
Klek - Objekat 505
Tako je, sad čitam na mondu. Što je babi milo to joj se i snilo. I ja tebe očekujem u zatvoru, džukelo!

Edit: Ali ako ga je stvarno zvao to je jedan veliki minus... Ej bre taj šljam da zove trener Partizana, još da mu se obrati sa "terza" :puke:

Ma da posle Koline sve je moguće pa i Klatemburg iz arabije da ga je zvao jer nije mogo da spava...

Dostina nasih njega zove terza,lijepo se pozdrave,proćaskaju...a to datira bas odavno,nemoj da te cudi mnogo.
 
Последња измена:

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.490
Reaction score
13.456
Локација
tamo daleko...
U normalnoj zemlji bi feminiziranom "Terzi" ćaskali po bulji iza resetaka. Ne moze i u Srbiji, gde je ekipa koja stoji iza njega jaca od drzave, sto je velika sramota.
 
  • Like
Reactions: Oki
Top