Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

VК Partizan, PK Partizan

  • Зачетник теме Laky
  • Датум покретања

ЖИВОРАД

Доброћудни костур
Учлањен(а)
13.10.2006
Порука
3.018
Reaction score
677
da ali on i zasluzuje pare...bilo je tu necega,al je kurir ujebo celu stvar je je preokrenuo njegove izjave i sve to preuvelicao...kurir=:pickaciganska
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Jeste kurir zakuvao ali nije ni ovaj mali pederko cvecka.Ko mu jebe mater moze jos deset puta bolji igrac da bude kada mu je zinulo dupe samo za PARE .O tome se ovde radi i ni o cemu drugom.


Koliko puta mora da se ponovi da se ne vredjaju igraci SD Partizan :banghead

Decko je jedan od najboljih igraca sveta i svakako zasluzuje bolji ugovor . Igrao je vise puta povredjen za nas tim za repku za mlade ... Sve je ovo zamesio Kurir i nadam se da ce stvar biti resena kako dolikuje velikanu evropskog vaterpola .
 

chicha

Grobar
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
253
Reaction score
0
Локација
Beograd
Jeste zamesio kurir ali nisam ja davao te izjave nego on tom istom KURIRU.
A to da je dobar igrac,dobar je.
Da je mogao da cuti,mogao je
Da je on toliko privrzen klubu on bi cutao i to resio sa njima ili na miru otisao, ovako je sve on zasrao zbog prokletih para.
 

Immortal

Old School
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
2.646
Reaction score
2
Локација
Србија
Медијима не треба веровати. Али опет, како то објаснити младом играчу кога исти медији "дижу у звезде". Проблем евидентно постоји и само се надам да ће бити решен на тај начин да Филип остане у клубу.
 

Brka

Grobarčina
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
1.229
Reaction score
4.051
Локација
Uvek uz Partizan
Kad god Kurir nesto objavi ja se tome samo nasmejem. Ipak nije dobro sto je Fica rekao da je razocaran klubom. Mislim da je VK Partizan jedan od nasih najbolje organizovanih klubova i da ce problem biti resen jer Fica je ipak vrhunski igrac i ne bi smeli da ga olako ispustimo. Potreban je za evropsku titulu.
:s
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
"случај Филиповић"

24.09.2007, BEOGRAD

Saopštenje VK Partizan

tackice.gif
Na današnjoj sednici Upravnog Odbora vaterpolo kluba Partizan "Raiffeisen", koja je sadržala samo jednu tačku dnevnog reda, a koja se ticala nesportskog ponašanja igrača "crno-belih" i reprezentacije Srbije Filipa Filipovića donešeni su sledeći zaključci:"U dugoj istoriji VK Partizan i u najslavnija i u najteža vremena uvek se poštovalo pravilo da nikad niko nije i neće biti iznad kluba. Rukovodstvo kluba je uspelo da posle dužeg vremena klub izvede iz krize i da konstantnim investiranjem u ekipu i uslove rada, klub postigne 3. mesto u Evropi. Imajući u vidu taj rezultat i neosporan kapacitet igračkog i trenerskog kadra, klub je ušao u pojačavanje ekipe sa ciljem da bude prvak Evrope. UO kluba je zauzeo stav da su neprimerene i neistinite izjave mladog igrača Filipovića nanele veliku štetu klubu i shodno tome na UO su donešeni sledeći zaključci:
1. Daje se puna podrška treneru prvog tima Dejanu Udovičiću da preduzme sve mere da zaštiti ekipu od nesportskog ponašanja bilo kog pojedinca u ekipi, samim tim i gore pomenutog Filipovića.
2. Filip Filipović je do daljneg na predlog trenera prvog tima udaljen iz takmičarskog pogona. Klub će mu omogućiti sve uslove za nesmetani rad, program rada i trenera van termina prve ekipe.
3. Klub će i dalje poštovati sve ugovorne obaveze kao i do sad prema igraču koje su potpisane do leta 2010.
4. Klub povlači ponudu za revidiranje postojećeg ugovora, i maksimalno će se pridržavati aktuelnog ugovora.
5. Klub je formirao komisiju koja će uzeti izjavu od Filipovića povodom njegovih nastupa u javnosti. Po izveštaju komisije UO kluba će zauzeti stav o daljim konsekvencama.
6. Klub neće u ovom trenutku potezati pravne mere prema igraču vezane za neistinite tvrdnje uzimajući u obzir mladost igrača, ali u svakom sledećem slučaju neistitnitih izjava i obmane javnosti, klub će biti primoran da zaštiti svoj ugled pred pravnim istancama.
7. UO vaterpolo kluba se izvinjava svim svojim simpatizerima, sponzorima i celokupnoj javnosti na neprimerenim izjavama Filipovića, člana kluba, i odlučan je da ugled kluba štiti po svaku cenu, što će raditi i u buduće", stoji u saopštenju kluba.
Da podsetimo, Filipović je otpužio rukovodstvo Partizana da ga ucenjuje produženjem ugovora igranjem za reprezentaciju Srbije.

"Прес"
 

BOGDAN_WSC

Početnik
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
97
Reaction score
0
Локација
Novi Sad
Ma ovaj Filipovic me bas razocarao....samo su mu pare u glavi,treba ga ostro kazniti...
 

Immortal

Old School
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
2.646
Reaction score
2
Локација
Србија
Одлично срочено саопштење под условом да оно што је Филип рекао није тачно или су га новинари "надували". Као што каже наш народ, "зна се ко коси а ко воду носи"...
 

Давид

Уредник - Стара гарда
Учлањен(а)
26.06.2007
Порука
3.747
Reaction score
60
Локација
Београд
Не верујем да је Филиповић "цвећка" у целој овој ситуацији. Сигурно је да се УО не би оглашавао да је ово новинарска патка. Не треба нам нико ко подрива наш најтрофејнији ВК па макар то био и Филиповић, мада, мислим да ће се страсти смирити, Филиповић поново заиграти и бити продат за лепе парице.
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Odluka za nedelju dana ...

v71837p0.jpg

VATERPOLO: Odluka o Filipoviću iduće nedelje
Cetvrtak, 27. septembar 2007. 11:59

Da li će jedan od najperspektivnijih evropskih vaterpolista Filip Filipović ostati u Partizanu biće poznato sledeće nedelje, ali je sigurno da on neće ići sa ekipom na osmodnevne pripreme na Zlatibor.

Posle više nego oštrih kritika na račun čelnika VK Partizan i trenera Dejana Udovičića, a sve zbog nezadovoljstva odnosa kluba prema njemu, Filipović je odstranjen iz ekipe i već nekoliko dana samostalno trenira.

Klub je, kao "vaspitnu meru", odlučio i da povuče ponudu za nov petogodišnji ugovor, tako da prema Filipoviću primenjuje važeći ugovor koji ističe 2010. godine.

Filipović je u sredu uveče razgovarao sa tročlanom komisijom kluba, koju su činili Aleksandar Šoštar, Igor Milanović i Nenad Manojlović. O detaljima razgovora komisija će u ponedeljak upoznati Upravni odbor, koji će potom odrediti dalju sudbinu mladog reprezentativca u klubu sa Banjice.
 

Method Man

Guest
Filipović: Izvinjavam se!
Petak, 28. septembar 2007. 14:20

Jedan od najboljih vaterpolista Partizana i Srbije Filip Filipović sazvao je u petak konferenciju za novinare na kojoj se izvinio svima u klubu zbog teških optužbi, koje je izrekao na račun čelnika tima sa Banjice nezadovoljan statusom u Partizanu.

"Izvinjavam se treneru i direktoru kluba Dejanu i Darku Udovičiću, kondicionom treneru Vladimiru Pavloviću, saigračima, medju kojem sam uneo nemir i svima u Partizanu. Neko svoje nezadovoljstvo sam pokušao da iskažem u javnosti, ne birajući ni sredstva ni način i pogrešio sam. Dao sam neprimerenu izjavu za ljude koji to svakako ne zaslužuju. Korak koji sam izabrao da ukažem na svoje nezadovoljstvo je bio pogrešan i obećavam da se to više nikada neće ponoviti", rekao je vidno utučeni Filip Filipović na konferenciji za novinare.

Mladi vaterpolista, jedan od najperspektivnijih evropskih igrača, izvazvao je pravi cunami na Banjici prošle nedelje, kada je dao izjavu "Kuriru" u kojoj je teško optužio trenera Dejana Udovičića i njegovog brata blizanca Darka, koji je na funkciji direktora, da ga ucenjuju da prihvati novi ugovor ili u suprotnom neće igrati za reprezentaciju.

Upravni odbor Partizana potom je stao uz Dejana Udovičića, koji ga je privremeno odstranio iz ekipe, a ujedno je odlučio i da povuče ponudu da Filipoviću bude ponudjen novi petogodišnji ugovor. Upravni odbor će u ponedeljak doneti konačnu odluku o sudbini Filipovića, a u medjuvremenu levoruki vaterpolista trenira sam.

Istorija ovog slučaja počinje posle Fajnal-fora Evrolige, na kojem je Partizan osvojio treće mesto. Darko Udovičić ponudio je Filipoviću novi ugovor, Filipović je rekao svoje uslove i ostavljeno je 15-ak dana upravi kluba da mu odgovori.
v71976p1.jpg



"Bio sam i biću dete Partizana, želim da se vratim ekipi"

Filipović je novinarima rekao da je pogrešio što se stavio ispred takve institucije kakav je Partizan i ispred svojih saigrača i poručio da će poštovati svaku odluku Upravnog odbora kluba, ma kakva ona bila i da želi da se "što pre priključi ekipi i vrati sebi osmeh na lice", kako bi zajedno krenuli ka ostvarenju cilja - osvajanju titule prvaka Evrope!

"Stao sam ispred kuće u kojoj sam se igrački rodio i to nikako sebi nisam smeo da dozvolim. Svaki dan se pitam i razmišljam o svom istupu...Priznajem da sam reagovao kako ne treba, jer ceo ovaj slučaj treba rešavati u okviru kluba. Bila je to 100 odsto moja pogrešna reakcija, ishitrena, više iz srca, a ne zdravorazumska. Taj stil i način ponašanja, to jednostavno nisam ja, ja sam drugačiji", poručuje Filipović.

Bez obzira na to da li će mu Upravni odbor ipak ponuditi novi, revidnirani ugovor, što bi on želeo, Filipović poručuje da će ubuduće Partizanu davati i više nego što je sada, da će se potpuno podrediti ekipi i klubu.

"I dalje ću biti isti Filip Filipović, dete i igrač Partizana, koji želi da ovaj klub uspe i da u ovoj sezoni ostvarimo cilj - osvajanje Evrolige. Moje mesto jeste u prvom timu Partizana i želja mi je da se priključim timu i igram za ekipu. Želim da dolazim na treninge još orniji, da sam sebi vratim osmeh na lice", kaže on.

Uz poruku da je "prošao veliku školu" i da je "ubedjen da ovakve greške više neće činiti", Filipović je zamolio novinare da "stave tačku na ovaj slučaj" i nije dopustio pitanja na konferenciji za medije.

(MONDO)
 

Genius

Hrabro momče
Учлањен(а)
14.11.2006
Порука
1.866
Reaction score
48
Локација
Beograd
fico je pojeo govno .... al najgore je sto je bio u pravu ... al protiv uprave ne mozes ....

tako je svuda...
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
UO VK Partizana suspendovao Filipovica ...

v72393p0.jpg

VATERPOLO: Filipović udaljen iz ekipe
Ponedeljak, 1. oktobar 2007. 20:48

Najbolji vaterpolista Partizana i reprezentativac Srbije Filip Filipović udaljen je do daljnjeg iz ekipe zbog optužbi na račun čelnika kluba, saopštio je Upravni odbor crno-belih.

UO srpskog šampiona doneo je sledeće zaključke:

1. Član kluba Filip Filipović do daljneg je udaljen iz takmičarske ekipe. Klub će obezbediti nesmetane uslove za rad i sportski napredak

2. Klub prihvata izvinjenje Filipovića kao čin želje za rešavanjem nastalog problema

3. Disciplinska komisija kluba je uzela izjavu mladog igrača koju je UO prihvatio i pokrenut je disciplinski postupak zbog nanošenja ozbiljnih posledica klubu i flagrantnom kršenju klupske discipline

4. Po završetku postupka biće određena kazna Filipu Filipoviću i sa istom upoznata sportska javnost

Filipović je u petak sazvao konferenciju za novinare na kojoj se izvinio zbog svog javno izrečenih optužbi na račun Darka i Dejana Udovičića.

Izvinjenje Filipovića čelnicima kluba možete pročitat
 

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.741
Reaction score
12.816
Локација
Nedodjija
Mislim da treba da mu oproste, naravno uz soodvetnu kaznu, ipak je Fica dete Partizana
 

Laky

Guest
Ако Филиповић не буде игро за Партизан нема ништа од новог Ф4.Гарантовано.Кључни играч,лјеворук(а таквих данас у ватерполу је заиста мало),велики Гробар..Погрјешио је,излануо се омраженом Куриру,али касније се покајао,упутио извињење.Партизан мора бити изнад појединца,али мислим да је казна Филиповићу драконска.Па људи моји,момак нас је готово сам одвео на Ф4.Сјетите се само голова против Посилипа у Београду.И уопште.Са Прлаиновићем је то убитачан тандем.Прлаин је продужио уговор до 2012,надам се да ће да дође до компромиса и Филипу понуде јак уговор.Криминал би био да овај изванредан играч заврши у неком италијанском клубу.Али баш криминал.Надам се да браћа Удовичић знају шта чине.Домаћа лига је пред прагом,а убрзо ће и Евролига.
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Filipovic u inostranstvu

Do konačnog rešenja svog statusa u VK Partizan,
spacer.gif

Filip Filipović će trenirati u inostranstvu
spacer.gif

Neka klub odluči da li mu trebam
spacer.gif

Beograd - Dan pošto je Upravni odbor Partizan Rajfajzena potvrdio svoju odluku o udaljavanju Filipa Filipovića iz takmičarske ekipe, kao kaznenu meru za teške reči koje je dvadesetogodišnji bek crno-belih i najbolje selekcije Srbije izrekao na račun trenera (selektora) Dejana Udovičića i njegovog brata i sportskog direktora kluba Darka, optuživši ih za ucenjivanje u pregovorima oko revidiranja postojećeg ugovora, najtalentovaniji vaterpolista današnjice odlučio je da se skloni iz zemlje.
- Odlazim u inostranstvo na nedelju dana. Moram da se malo distanciram od tenzije koja me je pratila poslednjih dana, na miru razmislim o daljim potezima, a onda u sledeći ponedeljak obavim razgovor sa trenerom Dejanom, koji bi trebalo da odredi moj dalji status u Partizanu - priča Filipović, koji je juče otputovao u jednu evropsku zemlju, na jednodeljne treninge sa klubom, čije ime nije hteo da otkriva.
spacer.gif

Da li ste dobili dozvolu za ovaj odlazak?
- Kao igrač pod ugovorom morao sam da tražim saglasnost. I dobio sam je.
spacer.gif

Šta posle toga? Znate li Partizanove namere u vašem slučaju?
- Ja sam rekao šta sam imao. Prvo u spornom intervjuu, a potom u javnom izvinjenju i izjavi datoj Disciplinskoj komisiji kluba. Sada je sve na Partizanu. Očekujem da se klub u najskorije vreme izjasni da li mu treba ili ne Filip Filipović. Tek tada ću biti u situaciji da donosim odluke vezane za moju dalju karijeru.
spacer.gif

Strahujete li za budući status u klubu i nacionalnom timu?
- Nemam razloga za to. Znam koliko vredim i gde mi je mesto. Samo mi je stalo da se brzo razjasne neke stvari. U međuvremenu ću izvršavati profesionalne obaveze.
spacer.gif

Imate li već ponude iz inostranstva?
- Vaterpolo ljudi u Evropi pažljivo prate razvoj moje situacije. Ima nekih nagoveštaja, ali do eventualnih pregovora ne može doći pre konačnog izjašnjavanja mog kluba - između redova najavljuje skoriji odlazak iz kluba sa Banjice, Filipović, na čiji mig već čekaju vodeći italijanski i ruski klubovi, kao i neke ekipe iz Crne Gore. O. N.
spacer.gif

Danas
 

graha

Grobar
Учлањен(а)
13.09.2007
Порука
707
Reaction score
21
jel cuo ko za nekog mladog maltezanina koji je kod nas dosao na pozajmicu sa mogucnoscu produzetka saradnje,neki kamijameri,tako nesto
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Filipovic i dalje van prvog tima

v73257p0.jpg

VATERPOLO: Filipović i dalje "na ledu"
Utorak, 9. oktobar 2007. 15:49

Da li će se Filip Filipović, posle pokajanja zbog izrečenih optužbi na račun čelnih ljudi i trenera Vaterpolo kluba Partizan, vratiti u ekipu i priključiti se trenažnom procesu, i dalje je otvoreno i pod znakom pitanja.

Trener vaterpolista crno-belih Dejan Udovičić rekao je za MONDO da želi da razgovara sa Filipovićem i da posle toga odluči da li će se jedan od najtalentovanijih igrača Evrope vratiti u ekipu.

"Filipović je došao u ponedeljak uveče iz inostranstva, gde se sam pripremao. Videćemo šta će biti. Nismo se dugo videli, a ja sam i na sastanku Upravnog odbora rekao da želim najpre da razgovaram sa njim", rekao je Udovičić, dodajući da bi to trebalo da se dogodi u narednih par dana.

Upravni odbor Partizana suspendovao je Filipovića i udaljio ga iz ekipe posle teških optužbi na račun direktora i trenera Partizana Darka i Dejana Udovičića, tvrdeći da oni ucenjuju igrače, odnosno da od njih traže produžetak ugovora ili u suprotnom neće igrati za reprezentaciju.

Filipović se potom izvinio svima u klubu, ali je Upravni odbor ostao pri ranijem stavu da ga udalji iz ekipe i pustila ga radi individualno.

U medjuvremenu, ekipa Partizana se vratila sa jednonedeljnih priprema na Zlatiboru, trenutno sparinguje sa Crvenom zvezdom, a u sredu u Beograd dolazi ekipe Firence. Crno-beli potom odlaze na trening-mečeve sa Špandauom u Berlin.

Partizan i ove godine očekuju mečevi u Evroligi. Žreb za to takmičenje je 4. novembra u Budimpešti, a takmičenje počinje 24. novembra.

(MONDO)
 

kojac

Grobar
Учлањен(а)
03.10.2006
Порука
350
Reaction score
7
Локација
KOSOVO - SRBIJA
VATERPOLO: Filipović vraćen u ekipu Partizana
Sreda, 10. oktobar 2007. 12:28

Posle dvonedeljnih trzavica na Banjici, navijače Vaterpolo kluba Partizan obradovaće vest da je trener Dejan Udovičić odlučio da priključi ekipi pokajnika Filipa Filipovića.

Jedan od najtalentovanijih evropskih vaterpolista rekao je za MONDO da je to sasvim normalna vest, jer njemu i jeste mesto u ekipi Partizana.

"Ovo je povratak u normalan ritam, normalno stanje. Slagao bih kad bih rekao da mi nije drago, naravno da jeste. Ovo sve shvatam kao normallno stanje, jer meni je bilo, jeste i biće mi mesto u prvom timu Partizana", rekao je za MONDO Filipović.

Upravni odbor Partizana suspendovao je Filipovića i udaljio ga iz ekipe posle teških optužbi na račun direktora i trenera Partizana Darka i Dejana Udovičića, tvrdeći da oni ucenjuju igrače, odnosno da od njih traže produžetak ugovora ili u suprotnom neće igrati za reprezentaciju.

Filipović se potom izvinio svima u klubu, ali je Upravni odbor ostao pri ranijem stavu da ga udalji iz ekipe i pustila ga radi individualno.

Nesumnjivo je da će povratak Filipovića u ekipu i normalan rad obradovati sve koji vole crno-bele boje.

Kada je održao konferenciju za novinare na kojoj se izvinio svima u klubu, Filipović je rekao da mu je najveća želja da se vrati u tim i da "sebi vrati osmeh na lice".

Njegov povratak u ekipu sasvim sigurno je vratio osmeh na lice i svim navijačima Partizana.

Partizan i ove godine očekuju mečevi u Evroligi. Žreb za to takmičenje je 4. novembra u Budimpešti, a takmičenje počinje 24. novembra.

(MONDO)
 
Top