Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimska Radio Mileva 2017

Статус
Затворена за писање одговора.

Grobar92

Grobarčina
Учлањен(а)
01.08.2011
Порука
1.402
Reaction score
3.270
Локација
Tamo gde su Grobari
@Grobar92,
Da, bio sam za to da mu se ponudi veca cifra od one koju je imao. Zasluzio je. Nadam se da se slazes.
Da mu je ponudjeno milion evra ne bih kritikovao upravu, aplaudirao bi. Ti si napisao da bi ja i u tom slucaju pljuvao. A ne bi.

Naravno da se slazem da zasluzuje više, ali je 500k više nego korektno za naše uslove. Partizan nije u stanju da mu plati milion, tako da bih zestoko kritikovao takav potez.

Nadam se da ćemo za par godina moći nekom igraču platiti toliko, pa ćemo imati češće igrača kao što je Everton. Pre par godina nismo mogli ni zamisliti da nekome ponudimo 500k, inače bi Dr. Mo završio karijeru u Partizanu, kao što će Stojke.
 

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.752
Reaction score
11.459
Локација
.
Ja volim Kosovica.
Ali ako se secas, glavna Markova promena kada je zamenio Tomica je uvodjenje Jevtovica i uparivalje sa Evertonom. Kada je ekipa stekla samopouzdanje i uhvatila zamajac, Kica je dobio priliku takodje.

Naravno da se secam, ja sam ovde i hvalio Jevtovica jer je u Markovom Partizanu bio bitan sraf. Kod Djukica smo videli na sta to lici, pa mi jednu utakmicu nismo celu igrali fudbal. Djukic pokusava tu neku Gvardiola za sirotinju pricu a tu se Jevtovic ne uklapa za sad.

Kosovic treba da sazri fudbalski, jedan je od retkih koji ima mozga za fudbal ali je problem prevelik broj gresaka koji pravi a na njegovoj utakmici to moze da se tolerise protiv nekih slabijih ekipa jer fizicki dominantne ekipe odmah otvaraju kontru kad im on servira loptu u noge. Igranje u Partizanu stvara velik pritisak i to je pitanje ko koliko moze da se nosi sa tim pritiskom. Kosovic da igra u recimo Holandiji bi bio fudbalercina a ovde mislim da ga dosta koci taj pritisak tj trema.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.892
Reaction score
13.742
Ostanak Stojketa je najvece pojacanje u ovom prelaznom roku ali osim toga ni jedno provereno pojacanje nismo doveli, ni jednog iskusnog igraca za koga mozes da budes siguran da ce napraviti razliku, sve neki "zalozi za buducnost" koji mogu da se ispostave kao posao decenije ali kao i potpuni promasaj poput Solomona npr, jednom recju - rulet, sve na crnu boju, sanse 50-50... Samo smo se jednog proverenog bukvalno otarasili - Evertona. Jos ako ode i Tavamba...
Veliko pojacanje, zalog za buducnost Vakulko, kapiten mlade ukrajinske reprezentacije, Sevcenko ga preporucivao Milanu...izostavljen sa spiska za LE ? :confused ...ne znam stvarno sta da ocekujem iako se nadam najboljem kao i uvek.
 

Virke

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2016
Порука
1.546
Reaction score
836
Na kraju krajeva, i to što ga nema na spisku za LE ne mora da se shvata tragično (kao što sam i sam shvatio u prvi mah), nek se on spremi za našu ligu pa nek bude "upgrade" u odnosu na Kosovića, ja ću biti presrećan.
 

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.752
Reaction score
11.459
Локација
.
Satirani nema pravo prvu utakmicu, mora Urosevic da bude registrovan. Umesto Evertona ce gotovo 100% igrati Zdjelar a u ovom momentu Ivanovic je dosta spremniji od Vakulka tako da ne razumem kuknjavu.
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
Ja kukam zato sto nemamo napadaca, ali ocigledno da Iliev ima drugacije vidjene situacije... Ti neces da potpises dogovorenog igraca, zato sto Tawamba nije prodat, a osim njega nemas nikoga u napadu!? A navnodno, bacili smo sve karte na Evropu...
 

LAMPAŠ

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.255
Reaction score
3.271
Локација
Beograd
Kakvog to napadaca spominje Zeljko , Djukic neznalica ' Pantic?
 
Учлањен(а)
31.05.2017
Порука
528
Reaction score
467
Verovatno nisu stigli jer su jurili Aksentijevica.....

Ovo je iz dana u dan sve bolje.
 

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Javili da ce mudrigol oporaviti prije vremena... :D
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top