Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimska Radio Mileva 2017

Статус
Затворена за писање одговора.

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.795
Reaction score
29.745
Локација
Beograd
Dugo je trebalo da i Zdjelar postane nizasta..a nije momak jos ni sutnou loptu u nasem dresu.
Otkako smo Sumi, zvanom Čekajući Godoa, kao najboljem i najskupljem pojačanju svih vremena priredili doček, a da on nije pokazao da je baš tako i toliko najbolji svih vremena, mišljenja sam da je pametnije da ,,pojačanja,, radije dočekujemo kao da su nizašta, pa ako se dokažu na terenu, lako ćemo mi da im skandiramo sa tribina...
Ali prvo teren, a ne obrnuto, kako je bilo u slučaju Čekajući Godoa Sume Strahote...

Odlazak Evertona kao odličnog defanzivnog igrača, otvorio je veliku pukotinu, a možda i krater u našem ,,bloku,,...to se ne može nadoknaditi nekim drugačijim ,,sistemom,, igre, niti ultra-ofanzivom, jer iole sposoban protivnik znaće da uzvrati svojim napadima...
Ja bih jako voleo da profunkcioniše taj ultra-ofanzivni Partizan, čekam ga još od Đukićevih punjenja mreže Zrinjskom i Zvezdi, ali tad smo imali Moreiru, Jovetića, Diarrru, itd, a danas ili takve nemamo ili još čekamo da pokažu da su takvi...doduše ono ,,punjenje,, Zvezde izvršio je tim za koji teško da bi neko pretpostavio da to može da izvrši, ali...

Kad će Ožegović da daje golove, tj. da daje više golova nego do sad?
Kad iza njega ,,procvetaju,, Suma, Bambi, Mesko, Dača, Kića, Zdjelar, Juri, Jevta (ako ne ode)...
Kad će Ožegović da ispadne iz prvih 11?
Kad od njega više golova počnu da daju Đole1 ili Đole2...

Čoveče, mi fudbalera koji mogu da zaigraju u vezi imamo na tone - Suma, Dača, Bambi, Mesko, Kića, još je tu i Jevta, Došao Juri, dođšao i Zdjelar, a Tavamba ove starosedeoce ladno ,,šije,, u sposobnostima da nešto na terenu izmuva i poveže...
Da sam na njihovom mestu, zaista bih se zapitao da li sam toliko veliki igrač koliko oni misle da jesu...
Da sam na mestu Partizanovog SD-a više bih voleo jednu jedinu pravu autentičnu fudbalsku ,,desetku,, nego 5 igrača ,,vezista,, koji sve ukupno koštaju više, a na terenu daju manje...

Pričati o tome da neki ,,negativizam,, ili oštra kritika sa sajtova, portala, foruma, fejsbuka, tvitera, jutjuba, može da loše utiče na Partizan, zaista je i više nego preterano...
Teren je jedino i pravo merilo, a mi možemo da pišemo, pametujemo ili lupamo šta god...
Ko na terenu vredi, odmah ga i zapaze...kako je to lako bilo prodati Đurđevića, Evertona, Leonarda, a ne tako lako nekog drugog?
Pa zato što su na terenu pokazivali ko su i šta su i koliko vrede, uzgred, mislim da su baš ta trojica bili na prva tri mesta naše rang-liste ovog Foruma za igrača prošle sezone, zar ne?
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.286
Reaction score
18.419
Локација
Kej Republika
Dočekasamo i Zdjelara konačno. Svu sreću mu želim, da pokaže kvalitet koji se ovde priziva već 4-5 prelaznih rokova.

Po meni solidan prelazni rok. Stojke je i dalje tu. Vezni red mi deluje dovoljno kvalitetan.

Nadam se da će kiksevi bekova ove polusezone biti minimalni, inače smo najebali. Nikad tanje bekove imali nismo.

Dok je dotični #51 vitlio loptu po terenu, padao i valjao svoje cigansko dupe, mali Djole je bio na tribinama. Sad kad #51 konačno preživljava seču prelaznog roka i povredi se, daj malog Djoleta da vadi kestenje. Da, šta ja serem, to je sve planski.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.795
Reaction score
29.745
Локација
Beograd
Edit:
@Bonaventura,
nisam bio video tvoj tekst, ali, iako ne eksplicitno, vec sam takoreci napisao da bez ,,10,, ne moze – pa 5 vezista i ,,polivalentnih,, bih ja dao za jednog Dr Moa... : )
Jer…biti ,,10,, ne znaci da si ,,mrtvo puvalo,, ,,mrsomud,, ,,kilonja,, i ,,padavicar,, - nego bas suprotno...
Suma je bio ,,mala maca,, jesenas, a ako na prolece dokaze da MOZE da STVARNO bude ,,10,, e onda ce biti lav, tigar, sta god!!!
A ako ne moze on, onda Vakulko, a ako ne moze ni on, jebali smo jeza u ledja, kao i uvek kad u timu nema prave ,,10,,…
Sve ostalo je mucenje, ne fudbal…
PRAVDA ZA ,,DESETKU,,…
Ivice, svasta si dobro uradio, ali zaboravio si BITNO, vec u nekoliko prelaznih rokova - ,,tango smrti,, se plese samo kad je u timu MAESTRO N0 – 10!!!
Jbg, znam, kesirao si poprilicno za Sumu, ali… :confused
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Ostanak Stojkovica je sjajna vest, najbolja u nekoliko zadnjih prelaznih rokova. Na jedan vremenski rok smo resili pitanje golmana. Od kada ja pratim fudbal, ni bivsa drzava, ni jedna posle nje, nije imala golmana za kojeg si mogao da kazes da je odlican. Imala je znacajnih golmana, ali velikog ne. Ne mogu da pricam za Borotu, Curkovica, Bearu, nisam bio rodjen. Stojke je definitivno najbolji golman kojeg sam ja gledao, a da je sa ovih nasih prostora, nijedan drugi mu nije ni konkurencija. Tog misljenja sam bio i u vreme njegove „ruzne proslosti“. Mozda samo Stipe Pletikosa, ostali ni blizu.Eventualno jos ovaj Handanovic.
Ivanovic i Vakulko? Zdjelar? Videcemo. Posle Sume, ne usudjujem se da kazem bilo sta. Zbog Partizana, i svih nas, voleo bi da budu ono sto ocekujemo da budu.Pripremne utakmice su za uvezbavanje, ali ovo sto gledasmo do sad, ohrabruje sve, samo ne navijace Partizana.

E sad, posle zadnjih diskusija na forumu, resio sam da se malo uzdrzim od pisanja na forumu, ostavljajuci ovima sa „kredibilitetom i portfoliom“ da ubedjuju sami sebe u svoju strucnost i nepogresivost.
Obrni, okreni, svi nesporazumi na forumu su oko stava vezano za upravu, narocito za Ivicu. Ja Ivicu nekad gotivim, nekad ne. O njemu se da diskutovati, o upravi ne.
Ivica radi svoj posao kako ume, a da li je dobro, o tome ce najbolje govoriti rezultati i igre. Slazem se sa „kredibilnima“ samo u ovom: Nije vazno sta misli forum. E sad, zasto onda neki koji nisu na forumu, i jedan deo onih koji jesu, pokusavaju da pisanje i kritike na forumu prikazu kao stetno delovanje na klub, nije mi jasno.
Legalno, on kao SD odgovara samo onom ko ga je na to mesto postavio. Nisam siguran da li je to UO ili Skupstina, ali ko god bio, siguran sam, kad dodje vreme da odgovara, Ivici ce sigurno biti „tesko“ da odgovara ovima koji su ga postavili.
Kazu neki da se racuni svode na kraju? Hmmm. nije da nije tacno, ali...Pristalica sam one „bolje spreciti nego leciti“.Kada steta nastane, a mogla je na vreme da se spreci ili umanji, nema izgovora.
Svaka kritika prema upravi i SD se omalovazava u fazonu „plakanje, narikanje i nepostojanje smislenih predloga“...Jbt, neodoljivo me podseca na vokabular jednog naseg politicara, pogadjajte kojeg?
Ovo je forum navijaca Partizana. Navijaca. Da li to pojedini kapiraju? Normalno je da svi ne mozemo imati isto misljenje. Ne kazem da sam ja za sve u pravu, i oni koji misle kao ja, sigurno da gresimo, i da za neke stvari nismo u pravu,ali ako ocekuju „konstruktivnu“ raspravu na nivou SANU, onda neka predju na forum sahista, ljubitelja golfa, sta god.
Niko ne spori Ivici da je zasluzan za dobre poteze, kojih je bilo. I hvala mu na tome. Od srca! Niko ne moze da kaze da se ne vidi trud, rezultati, ali svaka medalja ima i drugu stranu. I sta sad, ti dobri potezi ga izuzimaju od kritike za lose?
Moj najstariji sin je prosle nedelje dobio peticu na testu iz srpskog, peticu na testu iz matematike i peticu na testu iz sveta oko nas. Moram da se pohvalim! :) Imace sve petice na polugodistu, a za to sam mu vec spremio poklon! (Dres Partizana sa brojem deset! Pricaju deca u skoli da je igrac koji nosi broj deset u timu najbolji igrac! I kako ja sad da mu ne kupim desetku? Da mu kazem da procita ovaj forum i shvati kako je to lupetanje gluposti? :roll:) Ali, da li to znaci da sad do kraja razreda ne mora vise da uci i da se trudi, jer eto, imao je i dobrih ocena ranije?! Svaki novi dan je novo dokazivanje, nema nista od stare slave. Pamtimo sve, ali ono najsvezije, najvise pamtimo.

A da ti ja ostavim e mail, pa da mi pises privatno?
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Nije problem do špica/špiceva, problem je u vezi! Roma je najlepši fudbal igrala kad je Toti majstor igrao najisturenijeg a slozicemo se da nije špic. Naši vrsni napadači ne dobiju po 3 lopte za šansu na utakmici. Ja se ne sećam kad je neko centrirao i pogodio igraca u glavu... Nemamo lidera na sredini i dalje, nemamo krštene bekove i imamo krila koja ne služe nicemu. Ruku mogu da dam da Tosic i Jankovic ukupno nisu imali 5 asistencija u našoj ligi!
Samo čudo da se desi pa da zaigramo valjano. Mišljenja sam da ne sluti na dobro. Možda rezultata i bude ali na silu. Sa ovim igračima igre neće biti.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Mislim da tim ima stofa ali da Djukic ne umije to da slozi. Po njegovom vidjenju gdje ko igra Vakulko ce radi dolaska Zdjelara od sutra na - klupu.
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Pazi stvarno, sve si ti pisao. Ja sam bio ubedjen da je deo pisao @el mago i @slomljeno srce, zbog toga je bilo u mnozini.
Ali evo, ako si se osetio zapostavljenim, ovo je bio osvrt na tvoje postove.
Sustina je ista, ovi gore pomenuti su tvoji istomisljenici.
Uglavnom, stojim iza svega sto sam napisao.

Nemas iza cega da stojis, nisi nista rekao.
Anyway, ni meni se ne svidja kako igramo i kako se ponasamo na terenu pre svega.
Super za Zdjelara.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.944
Reaction score
26.928
@bonaventura,
Iznenadio bi se, zato sto za glodara govori kako cemo na njemu zaraditi, a sa druge strane se za Evija i ne ovajdismo u smislu visine obestecenja.
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
bonaventura;997133Kad malo bolje pogledas rijetko koji klub je u zadnje vrijeme ostvario uspjehe bez takvih igraca. Casemiro је написао(ла):
Nije posteno da se bilo sta lose o Evertonu kaze, taj momak je od navijaca Partizana zasluzio samo aplauze. I siguran sam da ga svi volimo.
Medjutim, ne stoji ti ovo poredjenje, ne po kvalitetu, nego tipski.
Ako vec poredimo Evertona sa def veznim, on je slican Gatuzu svojevremeno.
Fernandinjo bi nam legao samo tako :) Ima dobar mali mozak, povezuje odbranu i napad, stozer jednom recju.
Xavi martinez je stoper-def vezni, igrac koji drzi zonu u veznom redu, besprekorno takticki potovan, ima dobar skok., lici na Jevtovica :D
Kante igra fudbal... Vidal je ofanzivac box to box, klasican ofanzivac :)
Definitivno kuburimo sa terminom zadnji vezni, ima tu 100 varijacija.
 

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.752
Reaction score
11.459
Локација
.
Nije problem do špica/špiceva, problem je u vezi! Roma je najlepši fudbal igrala kad je Toti majstor igrao najisturenijeg a slozicemo se da nije špic. Naši vrsni napadači ne dobiju po 3 lopte za šansu na utakmici. Ja se ne sećam kad je neko centrirao i pogodio igraca u glavu... Nemamo lidera na sredini i dalje, nemamo krštene bekove i imamo krila koja ne služe nicemu. Ruku mogu da dam da Tosic i Jankovic ukupno nisu imali 5 asistencija u našoj ligi!
Samo čudo da se desi pa da zaigramo valjano. Mišljenja sam da ne sluti na dobro. Možda rezultata i bude ali na silu. Sa ovim igračima igre neće biti.

Tim iz prosle polusezone je pretanak. Jedino smo na golu jaki a ovo ostalo je komicno. Ne mogu se svi nedostaci tima ispeglati u jednom prelaznom roku ali ovo za sada sto je doslo je upgrade u odnosu na odlaske. Resili smo se igraca koji da je i malo mozga nikad ne bi prismrdeli JNA a doveli perspektivne mlade igrace koji imaju materijala da se od njih napravi nesto. Juri decko igrao vise fudbala za jedno poluvreme pripremne utakmice nego svi nasi centralni/zadnji vezni igraci za polusezonu. Ovom timu pored Bambija fali jos jedan “deda” recimo u napadu ili u vezi jer smo premladi i neiskusni za evropska takmicenja. Ali posto smi mi jelte Partizan i radimo planski ali sad radimo po planu od pre 2 godine, ostaje nam samo da se zderemo i kidamo zivce :D
 

MladenGPG

Grobarčina
Учлањен(а)
24.04.2008
Порука
2.538
Reaction score
41
Da dovedemo Jaju Turea mislim da bi pojedini imali zamjerke na transfer :)
Ja nikad nisam niti ću detaljnije komentarisati igrače koji dođu, a da ih nikad nisam gledao, ali mi smetaju neke stvari. Vjerujem da Zdjelara 95% foruma nije gledalo u više od 3 utakmice.
Ista situacija je i sa Sumom. Ovdje nema toga koji nije želio Sumu, a kad smo vidjeli kako se vuče po terenu onda em greška uprave, em nikom nije jasno ni što smo ga dovodili. Nema logike, ali ajde...
Daj prvo da vidimo te momke kako igraju. Ne vidim smisao da se svaka odluka i potez kritikuju.
Meni se više sviđa tim nego trener, ali eto da vidimo taj sistem, pa da onda komentarišemo.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.944
Reaction score
26.928
Ko je kritikovao dovodjenje Zdjelara?
 

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.801
Reaction score
1.116
Локација
Ivanjica
Ivice dovedi spica ako mislis da osvojis bilo sta ove godine..
 

MladenGPG

Grobarčina
Учлањен(а)
24.04.2008
Порука
2.538
Reaction score
41
Ko je kritikovao dovodjenje Zdjelara?

Na prethodne dvije strane imaš makar 5 komentara takvog tipa.
Problem je što pojedini imaju nerealna očekivanja.
Svaki prelazni rok (bilo ljetnji, bilo zimski) je isti godinama, a opet se ljudi čude. Svi su neki menadžeri i svi znaju bolje. Ako ne prođemo Viktoriju vjerujem da će biti komentari tipa "evo, loše odrađen prelazni rok" i slično...
Jedva čekam da se završi prelazni rok
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.944
Reaction score
26.928
Preterujes, bacio sam pogled na nekoliko zadnjih strana, i od vesti da je dosao nije bio nijedan negativan komentar, naprotiv. U jednom postu se izrazava sumnja u njegove mogucnosti, ali nigde nema kritika ni o njegovom dovodjenju ni o njegovim fudbalskim kvalitetima.
Nemojte bez potrebe da pisete nesto sto nije tacno.
 

GrobarPFC

DeFaktoUmjetnik
Уредник
Учлањен(а)
06.05.2007
Порука
4.777
Reaction score
1.168
Локација
Iran
Ne znam kakva vi ocekivanja imate za Viktoriju, meni ce biti zadovoljstvo sto igramo na prolece, al da se necemu nadam, ne bas. Ne zbog pojacanja, vec zato da ne znam koje pojacane da smo doveli mi jednostavno imamo sanse da prodjemo njih samo ako nas sreca posluzi 150%. Mislim da smo zasluzili srecu, ali sam opet manje optimistican nego obicno.

Kad pogledamo pralazni rok, po meni je sasvim dobar da budem iskren s obzirom koliko imamo finansijski da se protegnemo. Dobro otisao je Evi, stvarno mi je zao, ali da budemo realni da li je imalo sanse da ga zadrzimo? Da smo mu dali milion godisnje da igra treba se upitati, da li on toliko vredi, a da smo se naklapali sa njim i oterali ga, danas ne bi imali legendu od njega. Po meni je on zasluzio da dobije najbolje od Partizana i dobio je. Hvala Evi.

Problem je sto hocemo da imamo kvalitetne igrace na pozicijama i da mozemo da se natmicemo, ali mi smo Partizan, tako da nam trebaju igraci koji nisu relativno skupi (pozajmica, free agent), koji su mladi, i moze na njima da se zaradi. To je upravo sa ovim prelaznim rokom i uradjeno. Svi igraci koji su dovedeni zasluzuju najvece pohvale, al morate shvatiti da svaki tim hoce nekog mladog, perspektivnog, a i jeftinog, a da pri tome moze da zaradi. Sa ovog pogleda Iliev ma koliko ga mi kudili je odradio odlican prelazni rok.

Takodje mi se svidja ideja bez nagomilavanja igraca, te ne kupovine igraca bez potrebe. jedino mislim da je greska na dve pozicije a to je jedan odbrambeni malo bolji i napadac. Tu mislim, a pogotovo kad je pitanje napadaca da se kockamo. Nadamo se da ce TAwamba ostati, da ce ozegovic proigrati, ili da ce mali Djole porasti u prvotimca... Djilas sta tu radi, to niko ne zna, al nadam se da nije greska...

Eto tako ja vidim prelazni rok...

Sve u svemu, ja sam zadovoljan, i ne bi me iznenadili sutra da urade jos jednu bombu :)
 

MladenGPG

Grobarčina
Учлањен(а)
24.04.2008
Порука
2.538
Reaction score
41
Možda nisi pažljivo čitao...rekao sam da su pojedini imali zamjerke na transfer - u prevodu da im se ne sviđa što smo doveli baš Zdjelara, moglo je i bolje (naravno, uvjek može bolje). U nekoliko postova je bilo izražavanje sumnje u njegove mogućnosti, a šta je to ako nije "zamjerka na transfer". Upravo sam i pričao o nerealnim očekivanjima.
Ja ovdje ne branim Zdjelara, jer dok ga ne vidim nema šta da komentarišem, a i da znam GLUPO JE.
Najbolji primjer je Uroš Đurđević (godina i po unazad svega)...ako zanemarimo postove o uvredama na njegov račun, koji nisu vezani za fudbal, najčešći su bili da dovodimo polovnu robu, lošeg igrača, nivo naše lige, daće par golova, da je bolji Trujić...itd, a posle plačemo što je otišao i što je prodat za svega tri miliona. Doduše, stvarno je malo. Ali, ne možeš da kukaš što uprava dovodi nekog igrača za DŽ, a posle da je kritikuješ što istog tog igrača prodaje za malo para.

p.s. skrenuo sam malo sa teme, ali kakvih ovdje sve komentara ima morao sam malo da otvorim dušu :) iako očekujem komentare da stajem u odbranu uprave, tj. stajem u odbranu Ivice, a upravi sve najgore. Iliev ne radi loše posao i to je činjenica.
 

blok70

Banned
Учлањен(а)
10.05.2017
Порука
218
Reaction score
39
Ne znam ko napisa ovo za Romu bez spica, ali to je ona sa 7:1 na Traffordu...
ko cigani i kosan, sa koromanom u spicu, protiv arisa... pusti me tih formacija...
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Đilas će sad biti zauzet oko gradskih izbora pa neće moći mnogo da pomogne Partizanu u fudbalu.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top