Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimski prelazni rok (Radio Mileva), 2021/22

Статус
Затворена за писање одговора.

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
U našoj ligi jedina kopija modernog box to box igrača je jedan bivši partizanovac, a zove se Mirko. Ostali nisu ni prići.

Meni je interesantna jedna pojava koju mediji i "objektivni" fudbalski radnici proturaju, a to je da su Zvezdi potrebna pojačanja, a nama ne.

Čitamo kako jedan klub juri igrače Valensije, Viktorije Gimaereša-reprezentativca Malija, reprezentativca Urugvaja na poziciji desnog beka. Čitamo kako je stigao najbolji golgeter norveškog prvenstva, čitamo kako će se pojačati na poziciji štopera i zadnjeg veznog, čitamo kako umesto Snežane dolazi Svilar i kako da se čovek posle svega ne zapita da je naš klub jedna obična prva pratilja koja služi da ulepša trku za titulom?

Ja bih voleo da priupitam Stanojevića kako to nama ne treba centralni vezni stranac i kako to nama ne treba neki ofanzivni univerzalac? Kada bih sagledavao malo oštrije priupitao bih i za štopersku poziciju i poziciju desnog beka ali to bi bilo već previše. Gent je pokazao i ogolio mane baš ove 4 pozicije koje sam naveo ali eto ja bih bio zadovoljan kada bismo doveli 2 stranca u veznom redu.

Na Rikarda staviš 2 igrača, zatvoriš Natka i ti si uradio 90 posto posla i zatvorio našu ekipu. Lazar ne postoji na derbi utakmicama, Jojić ne postoji, klinci nisu dorasli da rešavaju. I kako onda ne fali jedan Leonardoliki, kako ne fali neki Linkoln na centralnom veznom?

Koliko derbija trebamo remizirati ili izgubiti pa da vidimo da neki igrači ne postoje na tim utakmicama. Ovaj jesenji derbi što smo odigrali, razvalili smo ali džabe nije imao ko dati gol da ih dokusuri. Rikardo igrao pod injekcijama i odmah problem.

Ako je bio cilj ogaditi fudbalski klub, uspeli su u tome.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.890
Reaction score
13.732
Дакле чекамо поливалентног бох то бох играча са позитивном дрскошћу и фудбалским безобразлуком.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.797
Reaction score
29.755
Локација
Beograd
Дакле чекамо поливалентног бох то бох играча са позитивном дрскошћу и фудбалским безобразлуком.
Pod uslovom da oseća boje kluba i da će igrati na sistem plaćanja ,,dođemo ti,,...i da nije stranac...

Ali hajde da ne budemo maliciozni, praznici nam stižu, možda se sve radi u tajnosti da posao ne propadne, pa onda ipak kao praznični poklon dobijemo KRŠTENOG pravog igrača (i to stranca!) kao vezistu koji nam je NEOPHODAN...

Ili u klubu čekaju da praznici prođu, da se prvo odmore, pa tek onda da krenu na posao.

A ako samo čekaju da neko ode a da niko ne dođe i kalkuliše da nam je i bod u derbiju dovoljan - e onda neće da valja...
 

Amadeus

Grobar
Учлањен(а)
20.07.2021
Порука
655
Reaction score
1.540
Локација
Jug
Obzirom da Stanojević Jojića smatra box to box igračem, jako se radujem novoj akviziciji.
 

Saša Aleks

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
1.692
Reaction score
4.344
Локација
Brèko, BIH
Ma kad je ova uprava dovela nekog pre Nove godine...jeste u stvari Tavamba je dogovoren još u novembru 2016 a godinu dana pre toga u decembru 2015 Šaranov i Marko Jovanović.
U poslednje tri godine 2019 doveli su samo da se dovede pred kraj zimskog Musu, Bosića i Georgijevića( bolje i da nisu), 2020 Matića i Vitasa praktično u februaru a prošle godine povratnika Živkovića i to im je trebalo dugo, da ga ozvaniče....katastrofa...sve gore i gore...mislim da će tamo pred kraj prelaznog roka da tzv. novinari nagadjaju neka imena da bi na kraju gmazura i Iliev izašli sa izjavom, ima se i previše igrača u pogonu sa omladincima 38, na svakom od mesta konkurišu 2 ili 3 igrača najmanje, šta će nam toliko igrača za 16 prvenstvenih i nekoliko kup utakmica...Od lige konferencija su digli ruke najverovatnije , 2 utakmice i to je to.
Ako slučajno dođe jedan igrač, taj će stići nakon povratka sa priprema ( posle će biti , kasno se priključio, nije prošo pripreme, treba da uđe u formu tamo pred kraj maja ili u junu najranije, ipak na njega računamo mnogo od iduće sezone).A i Lola je još tu nema brige....Pod parolom "Jak Lola, jaka konkurencija".
Deža vi ...
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
možda se sve radi u tajnosti da posao ne propadne, pa onda ipak kao praznični poklon dobijemo KRŠTENOG pravog igrača (i to stranca!) kao vezistu koji nam je NEOPHODAN...

Radi se, radi se. I posle kažu ne radi ništa ivica, 3 bombe dolaze!
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.890
Reaction score
13.732
Појачања се код нас доводе тек кад се распрода све па онда или будемо на истом нивоу или будемо у горем стању (што је најчешћи случај). Распродаја - реконструкција - распродаја - реконструкција итд итд итд
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top