Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
Meni iskreno nije dobro jos uvek nakon ove utakmice... Juce je bio momenat da se cigani posalju na smetliste na dugo, dugo vremena... Mi ako njih ne izbacimo u ovoj seriji, oni ce lagano osvojiti ABA ligu, ozbzirom da druga dva protivnika imaju mentalitet malog kluba. Cigani realno imaju jedino problem sa nama, obzirom da mi protiv njih igramo 200%, a tokom sezone smo napredovali jos toliko.

Suve cinjenice kazu da oni imaju u timu igrace koji su direktno svojim pogodcima osvajali EL i tu svaka komparacija o bilo kojim kvalitetima prestaje - ali na drugoj strani mi smo jedan od 10 najvecih klubova u ovom sportu i to vestacke tvorevine poput njih stavlja na vrlo klizav teren.

Kako god da se zavrsi ova serija, mislim da mozemo biti ponosni na sve igrace (osim jednog), kao i na sve prikazano tokom sezone. Konacno gledamo Partizan na koji mozemo biti ponosni. Jedna lopta nas je delila od prolaza u EK, jedna lopta juce nas je delila od brejka. Nadam se da ce u drugoj utakmici sve to da se vrati.

O onom instagram idiotu nemam puno reci, ali bih samo prokomentarisao Vanju Marinkovica... Nikad nisam bio neki njegov veliki fan, nikad nisam voleo nacin na koji igra, kakav mentalitet ima i generalno to sto mu ocigledno fali kosarkaske intelegencije (u drugo ne ulazim), ali osim pohvala za jucerasnju partiju (osim toga sto se sakrio u produzetku), vise mi se svidelo ono pisa.... ciganima u facu. Tako se postaje sampion!
 

Marinho

Grobar
Учлањен(а)
31.05.2017
Порука
692
Reaction score
1.364
Локација
Komsija Cvarkov Djordja
Šta kukate kao žene neke na sudije?!

Imali smo pobedu u našim rukama lagano, bez problema, ali smo sve uspeli da useremo svojim greškama!!!

Dobra borba ali velika šteta, večeras je bila idealna prilika, na penalu su bili ali nismo znali da overimo... Pejdž i Gagić su razlog toga.

Dobijamo drugu 100%. Pa šta bude bude...
Brate, nije ovo kukanje vec ukazivanje na tezak lopovluk...Nisu bile u pitanju neke sitne greske, nego ozbiljna kradja...Ako nas smatras zenama, onda je i Dule bio zena kad god je prozivao sudije...Hocemo jebeno normalno sudjenje, sta je tu problem? Ovo nije period od pre 10-15 god kad smo imali dosta jake timove...Tad je bilo bezveze kukati na sudije jer smo u najmanju ruku bili egal na papiru, ali mi sad imamo minimum duplo jeftiniji tim...Naravno da cemo praviti greske, nismo GSW da rutiniramo u zavrsnici jbg...
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.434
Reaction score
11.910
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
Pre dolaska Trinkijerija, mi smo igrali basket umesto košarke.

Sinoć su nas "pobedili" belošević i tatin basketaš.

Protiv beloševića (svih), još uvek ne možemo ništa, protiv basketaša Trinkijeri nije uradio ono što se može - nameran prekršaj posle koga ne bi više pomislio da ulazi ka košu.

Još dve utakmice su nam na raspolaganju da ispravimo ove sitnice.

Idemo u finale.
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Uopšte nisam ljut na Gagića... Ni na jednog našeg igrača. Gagić pravi takvih grešaka skoro na svakoj utakmici, a pogotovo otkako je izgubio mesto prvog centra i otkako je u Lendejlovoj senci. Uradio je što je uradio...
Ali suđenje je bilo Bog mili da te sačuva. Ono još nisam gledao da su toliko navačili za njih. Sve kroz male stravi ceo meč su bili na njihov strani. Sve ali u prvom poluvremenu da ciganima sudi tri slobodna a ovaj ga nije ni pipnuo. I ajde dešava se pogrešiš, nego odeš da gledaš snimak i ostaneš pri svojoj odlući. Teško govno moraš biti od čoveka, nešto u rangu Čovića. Mi bili toliko blizu da pobedimo i sa ovakvim suđenjem...
Od mene momci imaju samo naklon do poda, sa sve trenerom. Malo je falilo da ih naš trener drkne kao mlade majmune sa ni 30 % novca koji imaju oni.
Ovi cigani imaju pojedine strance koji pogađaju sa svake pozicije. Mislim da je tu bio naš poraz sinoć, odbrana jedan na jedan, ali jebiga, idemo dalje. Pored krađe sudija naravno
Neka grmi ceo Hram....
Dobijamo ovo, ako ih oderemo drugu, treću nema šanse da nas pobede, jer njihov trener imam paukova muda, cela karijera mu zavisi od tog meča, a to se prenosi kasnije na ceo tim....
Samo još više i jače voleti Partizan!
Neka grmi ceo Hram tebi život ću da dam....
 
Последња измена:

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
3.882
Reaction score
11.017
Аууу какво скидање гаћа на форуму. Хајде људи мало оптимизма, јер разлога за страх и панику нема. Добили су нас на неуједначен критеријум суђења евролигашке циганске курве Белошевића. Свиране неспортске у њихову корист и недосуђена над Јарамазом су управо тај тас на ваги. Када се има у виду то, Гагићево прављење глупости у свакој секунди на терену, то што смо држали прикључак целу утакмицу, иако смо кошарку играли само у 3/4, ми смо били на корак од брејка и изборили смо продужетак са кошаркашким галактикосима.

Ми са њима можемо, само нам још то нешто мало недостаје да тај цигански балон прегурамо преко провалије и да се сва говна разлију. А то ће бити наредне суботе и оне тамо.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Pa po meni najveca sudijska greska su koraci Dobrica na kraju 3. cetvrtine gde mi umesto sa 6 razlike ulazimo u 4. cetvrtinu sa plus 3. O faulu Pejdza nad Rjversom i dalje mi nije jasno pipnuo ga nije i ne mogu naci snimak da vidim da l mu je usao u skok po jucerasnjem gledanju nije mu usao u skok i nema govora o faulu.
 

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.934
Reaction score
21.700
Па ако је могао Гудурић 2017, Берон на купу у Нишу, што не би могао и Добрић сада?
Судија поред аут линије у тој ситуацији мора да гледа ноге играча са лоптом, и да кажемо да није намерно покрао, онда би то значило да је промашио професију јер се и на тв преносу видело нешто што ти на метар од себе ниси могао да видиш.
 

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.361
Reaction score
6.477
Локација
Novi Sad
Na B92 citam izvestaj sa utakmice, pise na jednom mestu doslovno:
"...Situacija koja je bila očekivanija od Vučićeve pobede na prošlim izborima..."

Pa kakva je ovo komedija od drzave..
Treba im jbt majku bilo kako. Ceo mec za vesnu navijati..
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Na kojoj vesti kako ide naslov to za vucica? Po meni tek kad pobedimo treba iz petinih zila da se ori hala protiv mafijaske pudle.
 

grobarani

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
851
Reaction score
1.487
Mislim da bi svi oni grobari koji misle da je Gagic placenik i izadajnik trebalo da se organizuju i odu na trening i rasprave to sa njim a ne da laprdaju po forumu, tviteru i fb... zarad nas ostalih ... Imajte muda i recite licno to liku...

Apsolutno se slazem. Vi sto pljujete naseg igraca lijepo podjete na trening pa mu to u lice kazete..ako imate muda.

Mislim da bi red bio da moderacija krene sa opomenama za ove sto pljuju Gagica, sto pljuju naseg presjednika kluba!

Kakav god da je Ostoja, on radi najbolji moguci posao za nas. Jel realno da ga zovete limarom? Ko cigani bre. Sta vam je?

Kaze kolega odje ovo je bila istorijska sansa? Hahahahahahahahaa...da ne povjeruje covjek sto pisete. Istorijska sansa ko da smo igrali protiv Lejkesra a ne usranih veliko srba cigana za 7-oricom crnaca!

cigani pas vam jebo mater. Govna ste vazda bili govna cete i ostat. Jebo vas i covic i ono malo njegovo celavo govno.

Cijela tifo scena Balkana vas zove ciganima. Zar mislite da je to slucajno. Najodvratniji navijaci, najodvratniji klub. Picke male smrdljive.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.775
Reaction score
55.496
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Mislim da bi svi oni grobari koji misle da je Gagic placenik i izadajnik trebalo da se organizuju i odu na trening i rasprave to sa njim a ne da laprdaju po forumu, tviteru i fb... zarad nas ostalih ... Imajte muda i recite licno to liku ...

Mi smo iskasapljeni od sudija koji su pomagali 4 puta skuplji tim.
Mislim bože svašta. Šta sad svi koji misle da je Cirbes nemacka obična svinja treba i njega da jure po treningu?
Ne mislim da je Gagić saboter nego samo intelektualno izazvan, ali bože moj ko misli treba da se bije s profi košarkašem?
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.512
Reaction score
4.742
Локација
Na vještičinoj sisi
Gagic nije saboter, on je tempirana bomba za koju ne znas kad ce eksplodirati i unistiti sve. To treba na kraju sezone da ode iz kliba, do tada sto manje rizikovati sa njim.
 

grobarani

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
851
Reaction score
1.487
Ako kažem "jebo mu pas mater limarsku u pičku", mogu eventualno dobiti opomenu što sam promašio temu ili zbog pominjana životinja u negativnom kontekstu.

Gagiću jedne patike odneti na trening, da ima momak neke u rezervi.


Ne trebaju nama cigani nista.
Dovolji smo sami sebi.

I posle se pitamo sto imamo 3 frakcije na tribinama..

Kad ste culi cigane da ovoliko i na ovaj nacin pljuju ono govno od covica..
Umjesto da usmjerimo energiju ka nasem timu i prema vredjanju cigana..mi pljujemo nase igrace i pljujemo covjeka koji radi posao najbolje sto moze u datim uslovima.
 
  • Like
Reactions: rus

Tomic11

Terroristen
Учлањен(а)
03.04.2016
Порука
5.304
Reaction score
11.917
Локација
Tu, odmah iza tebe
Inace nije istina da je cela hala vredjala Novicu prilikom izlaska, deo ga je ispratio aplauzom.

A navijanje im je tuzno, ne razumem sto su oni u tripu da su odrzali cas navijanja sinoc?
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.502
Reaction score
23.285
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
@groBARIni

Tačno, njima je ćoki legenda, daj titulu, daćemo i guzicu i ime i grb.

Ako hoćeš da budeš kao oni, niko ti ne brani.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top