Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

Grncarija

Grobar
Учлањен(а)
31.08.2019
Порука
1.390
Reaction score
5.173
Локација
Beograd
Parahuski je rovit jos uvek nije 100%, kad se oporavi bice onaj pravi.
Kako zna komentator da je sledece nedelje promocija novih dresova a ja ne? :icon-biggrin:
Jel ima neko informaciju da li ce biti dozvoljen ulaz sledece nedelje protiv Grka?
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.305
Reaction score
15.381
Локација
U pizdi materini
Da nismo imali ovaj primer sa reprezentacijom efurija bi bila i veća ovako batalite priče o EL i ostalo, imali smo šampione pripremnih utkmica u komšiluku pa znamo kako se završilo.

Gledao sam polovinu utakmice u Kraljevu i ove četiri na turnirima i deluje ovo dobro za sad, još nam nedostaje ludi Birča i taj 'šuter' ako ga planiraju stvarno. Zagor proigrao onako kako bi i trebalo da igra neko njegovih kvaliteta čini mi se da je i mišiće malo nabacio u tom slučaju ove dobre igre još više raduju. Volden me iznenadio defanzivno kada se spominjao kao pojačanje nisam primetio da je neko to naglasio, Mozli me iznenadio pozitivno takođe očekivao sam da bude igrač zadatka sa minimalnom minutažom a dečko je trenutno prvi centar tima. Artjom mi zato deluje skoz van forme valjda će se to brzo vratiti na svoje.

Ostatak ekipe deluje lepo ukomponovano vidi se da je neko planski dovodio ja mislim da su to Trinkove zamisli tako mi deluje .

Šta se dešava sa Novicom i Jaramazom po pitanju ugovora ?

Zaboravio sam da napišem kako bi nama legla ona hala u kojoj smo igrali uf... Video sam je ranije na slici ali to na tv-u još bolje deluje.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.244
Reaction score
2.825
Bravo momci! Pobjeda je pobjeda, a trofej je trofej, makar i u pripremnom periodu. Samo nek se mnoze.
 

Kanda90

Grobar
Учлањен(а)
16.07.2010
Порука
721
Reaction score
876
Jako sam srećan zbog pobjede, nije mala stvar pobijediti jedan Fener, i nije bas da su bili nekompletni, a pojedincima kod njih se danas itekako igralo i žestoko su se borili tako da ova naša pobjeda ima neku težinu, uprkos tome što se, ruku na srce, Željko nije previše cimao i urlao na svoje kao što zna.

Od loših stvari jedino bih izdvojio igru mog, da kažem najdražeg pojačanja, Parahovskog, ne znam šta se dešava sa njim ali izgleda mi nezainteresovano i neubjedljivo, očekivao sam da razgrće u reketu i sipa sa poludistanci što mu je najjače oružje.

I ljudi... ne znam za vas ali ja ne mogu da iščekam novog beka (čitaj: Gaudloka) pa da parni valjak stvarno počne da MELJE!
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.440
Reaction score
11.875
Локација
Beograd
Trenutno uz Tomasa i Voldena od kojih se očekuju ovakve pa i mnogo bolje partije meni je pun pogodak Mozli. Čovek odrađuje ogroman posao, deluje zaista dominantno u skoku i može da bude vrlo važan igrač za nas ove sezone. Parahuski mnogo jak ali totalno van forme (biće on na nivou ne sumnjam), Zagor i Jare uz Gordu prava domaća okosnica igre Partizana.Pejners iz drugog plana ume da napravi dar mar. Dodajte ovom sastavu i Jankovica, Bircu i Pejdza kao i sutera oko koga ne sme da bude greške ( zato se razumljivo i ovoliko lomi oko njega) i ovo će da bude mnogo zajeban tim.
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.285
Reaction score
18.418
Локација
Kej Republika
Zagor da igra na ovom nivou celu sezonu, i nema brige. Da li on to može, videćemo kroz par meseci.
Svidja mi se kompozicija ekipe, nema nekih divljaka. Čini mi se da će se skockati solidna timska igra.
Uz dobre rezultate i ekipa će da raste. Polako, korak po korak.

A Rašić je očigledno poprimio rumunski moderni ukus. Pa udario onu fensi zurku. :)

Da li su se Dule i Todorić sreli? Da li Toša sme da prodje pored Generala?
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.666
Reaction score
2.844
Локација
Humska ulica
Cestitke momcima na rutinski osvojenom turniru. Igramo lepo,kao sto rekoh juce odbrana kida.
Dobra vest je sto Novica,Parahovski,Volden nisu u formi a pobedjujemo.Pritom igramo bez Pejdza,beka i Birce i opet to sve ide dobro.jedva cekam da pocne :napred-partizan:
 

najgori

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
1.940
Reaction score
7.364
Локација
Banja Luka
Ne znam jeste li primjetili da je Zagor nabacio malo mišićne mase? Malo je tonusa dobio. Cijenim da je prosle sezone imao neku fantomsku povredu o kojoj se cutalo, prevashodno ledja, te je zbog toga bilo malo slabije izdanje. Kao Lučić sto je sada smrsao bas iz istog razloga. Elem, ocekujem da pokida ovu sezonu i bude predvodnik na terenu i svlacionici uz Novicu ubicu
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.781
Reaction score
55.538
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Raduje sto ocigledno imamo najboljeg napadaca Evrope Zagorca kada je napunio najboljeg defanzivca evrope :D
Raduje me pre svega odnos amerikanaca prema igri, svi su spremni fizicki, niko se ne štedi.
Vidi se da je Tomas već sad ozbiljno pojačanje.
Gordić je dosta sličan Voldenu u nekom principu igre, to može da bude i problem i kvalitet.
Parahuski u Jokić modu, nadam se da će se to promeniti.
Imaćemo problema s pozicionim napadima u jadranskoj, ali tu možda razliku napravi taj bek.
Trinkijeri igra sa širokom rotacijom, za moj ukus preširokom ne znam kako će rešiti te ljudske odnose, Birčević za 10ak min da širi odbranu, istrči kontru, da poneki zicer iz pika, je top, ali ne znam da li će on izdržati da mu bude tako ograničena minutaža a da ne naruši hemiju. A nije jedini sa takvom projekcijom uloge.
Igra u suštini nije bila nešto, ali smo se rano sklopili, i imamo kvalitet, s uigranošću se nadam još boljim partijama.
 

Juzna pruga

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
401
Reaction score
2.208
Локација
Gde god on da igra
Da ne kazem moramo ali za sad mozemo biti zadovoljni. Jednu stvar treba imati u vidu a to je da pripremne utakmice sluze za uigravanje tima i proveravanje ko sta moze da bi se na osnovu toga delili zadaci. Ali sve to u veliku dozu i prikrivanja pravih akcija koje ce se koristiti u vaznim utakmicama sezone. Takodje ovde nema nekog skautinga i posebne pripreme za utakmicu.
E sad, mozda cu biti sam sebi kontradiktoran, s obyirom na predhodnu izjavu o tom potencijalnom Gaudloku, ali vec pocinje da me plasi neko pojacanje kao sto je on ili slicno njemu. Jasno je da se bek dovodi da sutira (da ne kazem trosi lopte) ali ova ekipa je vec prosla cele pripreme zajedno. Stvorena je vec neka atmosfera, nadam se timska, i neko zajednistvo. Kasnjenjem sa dovodjenjm nekog ko treba ima slobodu da sutira i koga neki mediji pa i neki navijaci predstavljaju kao najvce pojacanje i zvezdu moze ozbiljno da poremeti stvari.
primrer iz reprezentacije-Siguran sam da je ona histerija kod publike kad ulazi Jokic poprilicno uzdrmala sujetu ostalih
Tako da moramo jako oprezno ko god da dodje pa makar bio i Harden.
 

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.674
Reaction score
3.589
Локација
Niš
To što smo sklopljeni na vreme daje nadu da možemo da prođemo grupu u evrokupu. Jer je godinama naša boljka u evropi bila to što smo se kasno sklapali i dok se mi uigramo izgubimo šanse za prolaz.

Ako Zagor zadrži neki nivo, i ne padne kao prošle godine, biće to baš fino osveženje.

Raša se odmah na prvu vidi da je klasa.

Dobra je stvar što imamo dosta igrača u naponu snage koji imaju mogućnost da eksplodiraju ove godine.
Sad još da se nadamo da će ta detonacija biti u pravom trenuntku. I da će je uopšte biti naravno :D

@Стојанче Р. Каžeš da je roster širok, plašim se na šta će tek da liči kad ovde ubaciš još 4 igrača. Naročito me brine Paige, jer ako bude na nivou od prošle godine to je ozbiljna degradacija u odnosu na to kad su mu saigrači na parketu.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.781
Reaction score
55.538
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Iskren da budem verujem da bi Paige mogao da se podigne na visi nivo, ostao je, verovatno Trinkijeri veruje u njega, prelezao bubice s prvom godinom, verovatno se spremao ovo leto, sad da ga vidimo. Mislim i da će fizicke mane manje da se vide u ovakvoj ekipi. Ako ne uspe ni ove sezone biće problem...
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Imamo sasvim dovoljno igrača za igranje 2 utakmice nedeljno. Ekipe koje pretenduju da što više doguraju u evropi i da osvoje prvenstvo moraju imati širi roster. Pejdž će verovatno biti bolji imaće više samopouzdanja ali se ne bih previše uzdao u njega. On je taman da uđe opali nekoliko trojki i klupa. Inferioran je fizički, nekonstantan šut. Potreban nam je bek koji će nezavisno od ekipe trpati i izmišljati poene. Videli smo svi prošle godine ekipu kako je to kad ne ide nikog. Nismo imali nekog ko može natrpati protivnika dati otvorenu trojku, dati trojku preko ruke itd.
 

Gagić

Početnik
Учлањен(а)
02.09.2019
Порука
17
Reaction score
28
Локација
Blok 45, Novi Beograd
Jako lepo izgledamo u ovim prijateljskim utakmicama. Volden i Tomas liče da će biti ozbiljna pojacanja.
Brine me Gordić koji je u Budućnosti imao nikad goru sezonu, što se vidi na otvorenim šutevima.
Nadam se da će uspeti nekako da se vrati.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.781
Reaction score
55.538
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Ne moraju. To zavisi od preferencije trenera, nas trener je takav da ima maltene 12 upotrrbljivih igrača, postoje treneri koji igraju sa 8,9 glavnih igraca i 4,5 pomoćnih igrača, nema veze sa brojem utakmica nego sa preferencijama trenera.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Pa i to naravno ali dao si sam odgovor mi imamo 12 upotrebljivih igrača, sad koliko je to dobro ne znam. Ja bih voleo da ove sezone imamo takve uloge da se zna ko šta radi. Da kad imamo nekoliko sekundi do kraja da se zna kome ide lopta u ruke.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top