Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2019/20

Статус
Затворена за писање одговора.

napadaj

Grobar
Учлањен(а)
14.05.2018
Порука
517
Reaction score
2.415
Локација
Srbija
xDh21bq.png



:buhaha:buhaha:buhaha:buhaha
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.065
Reaction score
18.297

Dack

Početnik
Учлањен(а)
15.09.2008
Порука
64
Reaction score
208
Molba za video majstore: ako neko bude mogao da isece sa snimka kada ga bude, onaj kadar kad iz helikoptera valjda (tokom nekog prekida) u krupnom planu prikazuju njkv reflektor na jna
 

morrel

Партизановац
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
4.391
Reaction score
811
Локација
Winterfell
Gledao sam malo Stankovićevu konferenciju pred ovaj derbi i komentar je bio: Ovako prosta glava nakon toliko staža po svetu pobediće Miloševića samo kada mu bude izuzetno loš dan.

Kakva smo mi gospoda. :navijac
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.502
Reaction score
23.285
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
Ma izgleda kokeza opet postao Grobar...

Ne postoji ništa debelnije na ovom svetu, od cigana, ja glavu dajem.

Njih treba izučavati, psihijatrija još uvek nije dovoljno istražila to stanje (ne)svesti.
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Neprijatno sam se osecao da pratim mozda i po prvi put derbi u zivotu bez ikakve tenzije. Znam da smo bolji,znam da je Stankovic teska prevara i da imaju tuki od tima. Stankovic gura onog malog Njegosa Petrovica po naredbi a decko teska neznalica i shljam od momka i sportiste. Sadik ode za 15 milki posle vecerasnje tekme.
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.315
Reaction score
3.968
Локација
Kobasicarija "Venac".
Dobra igra i velika pobeda. Upravo ovako treba da izgleda nas partizan kada izadje na crtu ovom nalicju danasnje drzave srbije.
Sadik me bas odusevio danas. Isko ponovo nije zabio ciganki, bio je najbolji medju odlikasima. Ono slanje po burek imbecila znanog po “kaki korona, nema toga?!”, je bilo bas za erekciju. Ali isto tako, me umalo nije slog strefio kad u zadnjoj kontri dade loptu snezinom coveku. Ne mafi...
Hvala vam momci! Hvala ti savo!
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Samo da vas pozdravim. Mirno sam docekao ovu utakmicu i jos mirnije ispratio ocekivanu pobedu nad vasionskom ekipom koja je najjaca u igranju "prijateljskih" ligaskih meceva... Samo sto se uvek zajebu kad im bude protivnik koji jedini nece da se sklanja.

Klasika. Cigansture jednostavno ne znaju da igraju takmicarske meceve. Za "prijateljske" meceve u ligi su majstori.

I jel vam sada jasno zasto ova govna "dominiraju" ligom sa protivnicima koje se ne zovu Partizan? Cast izuzecima, ali to je ogromna manjina.

Citao sam komentare i koliko ste se "potresli" nakon nebitnog meca sa Spartakom (nebitan mec jer titulu smo davno izgubili a svega 4 dana pred nasu utakmicu sezone + sad finale) a da li sada verujete koliko je pretesko igrati ovu ligu kada znate da govna ne smeju ni boda da izgube u njihovim "prijateljskim" ligaskim mecevima? Mora nekad doci kiks, ne opravdavam sad ja sve nase izgubljene bodove ali... poenta je jasna da mi ginemo za svaki mec a govnari otaljavaju iz kola u kolo dok ne dodje... Partizan.

Sadik nema pojma? Videli smo to i veceras. Lomio je kicme ciganima, par puta solidno sutirao iz teskih pozicija i na kraju asistirao Nathu za pobedonosni gol. Bog fudbala, crni nas brat... Najbolji ubedljivo nocas. Stojke junacki i spasio nas moguceg gola onim faulom gde je zasluzeno dobio zuti karton jer nije bio poslednji igrac odbrane (cigani sisajte ga) a nadam se da ce Stojke biti spreman za finale... a Pavlovic ih sve "pohapsio"... Govna su tukla, a govnar Milunovic je zasluzio direktan crveni za namerni udarac na Stojketa a pre njega ono govno Gobeljic kad je gurnuo Zdjelara pri izvodjenja auta... Naravno svaka cast celom timu kao i Savi koji polako ali sigurno jebe ganfere mada po nekima i on nema pojma... Jbg.

Jebali smo govna, to je vec uobicajena stvar. Ali nije jos sve gotovo, posle bg kurve sledeca je ns kurva.

Zivi bili.
 
Последња измена:
Статус
Затворена за писање одговора.
Top