Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.542
Reaction score
23.833
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
Posle prespavane noci mogu da kazem samo da sam i dalje razocaran nacinom igre.. Takticka zamisao ako pobedis je uvek prava! ali ako ne pobedis onda neke stvari dolaze do izrazaja.
Denis Stojkovic je po meni MORAO da zameni Jojica vec na poluvremenu, a Lazar Pavlovic Natha umesto Smiljanica.
Da, rizik da ne osvojis ni bod, ali i trazenje pobede!

Ja nisam ni spavao, po stoti put, ne znam što mi to treba u životu, pas im mater, ovima sabotersku, onima lopovsku.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.139
Reaction score
26.656
Локација
ante portas
Последња измена:

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
Svaki nas trener je imao problema sa nekim igracem.
Neki igraci su nezasluzeno grejali klupu u tom momentu a posle nije bilo nista od njih (Fofana), a za nekima smo posle plakali (Bogosavac - umesto koga je kod Marka igrao Miletic sa kosom!)

Vec sam ranije pricao, trenerski posao je zajeban ljudi, tezak, stresan!
Ajmo da pogledamo najvece trenere danasnjice! ili najuspesnije, pa svi imaju neke bagove, neke greske.. Sve je to fudbal!

Onda, tu postoji nesto na cemu moramo verovati Vujosevicu - a to je trening!

Na treningu npr nasi igraci odusevljeni kako izgleda Obradovic! Da, Obradovic! Kazu “kakav profesionalac” pa igrao momak u Saragosi npr, kako mislite da je mogao tamo da bude i na treningu da nije profesionalac u poredjenju sa npr Mileticem sa kosom koji nije igrao nigde.

Kako mislite da trener uopste posmatra igraca nego na treningu! Kako kapiraju takticke zamisli, kako se postavljaju, kako citaju igru saigraca i protivnika.
E onda dodje mec, a oni ni za k....
E zato je sport uopsteno cudesna stvar!


Leonardo mrzeo da trenira! Leonardo nije potpisao za Monako, za iste pare jer “bi tamo morao da igra 100%”
Leonardo u drustvu u kom sam bio, izjavio da je samo na trenutke igrao 100%
Pa pogledajmo Dragana Cirica i npr Igora Duljaja.
Prvi bio madjionicar, mrzelo ga igra!
Drugi nije znao da primi loptu kad je dosao u Partizan, ali je radio radio radio davao 100% i napravio karijeru!

Nemojte gledati sve povrsno, zato i jesmo navijaci Partizana, sto nismo povrsni!

Eno garagani razapese onog malog Erakovica, a ja mislim da je ok igracic, i da moze da bude nesto od njega! Pa i Van Dajkovi grese!!
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Ako još danas ne odu i uprava i trener.Sledećeg leta imaćemo novog trenera i dom penzionera od tima.
Jedno dve godine nećemo moći da se otkačimo od silnih "pojačanja" a da vratimo onakvu igru kao pod Miloševićem, nećemo moći u naredne 5 sezone.
Tri pasa nisu vezali za 90 minuta.
Prvih 25 minuta ne postoji naša desna strana, cigani se šetkaju.
U istoriji prvi put katanaćo na JNA u derbiju igramo i bez špica počinjemo.
Na sve načine se brani trener koji je ostao u 2010 što se tiče modernog fudbala.
Nijedan argument nije napisan sem da treba vreme da njegov stil se primeni.
Koji je to njegov stil?
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.197
Reaction score
15.237
Локација
Kipar
Partizan je odigrao utakmicu sa skrpljenim timom, cak i ponekim rekreativcima, i kao takav bio blizu pobedi nad timom koji dovodi brojna skupa pojacanja svake godine.
Zaista impresivno za klub kome je jedna noga vezana sto bi rekao DV.
Znaci i pored svih saplitanja postoji i dalje neki kvalitet struke i igraca. Razlozi zbog cega taj kvalitet ne prelazi na visi nivo iz sezone u sezonu su ocigledni i u slucaju FK i slucaju KK Partizan.
U slucaju FK imamo Sava za trenera koji uspeva da podigne tim iz totalnog rasula, dovede sumnjiva pojacanja iz inostranstva koja se pokazu prava, probudi izgubljenog Sumu u koga smo vec svi izgubili nadu.
Iako Savo pokazuje neke pocetnicke greske taj tim, pogotovo u Evropi, pocinje da igra najlepsi fudbal u zadnjih par decenija.
Normalno klubu bi ocigledno bilo da takvom treneru treba dati podrsku i istrpeti ga a zatim i nadograditi tim. Ali sta se desava, Strahinja stub odbrane se prodaje i bez dovodjenja ikakvih pojacanja, iako su bile jasne pozicije gde skripi, tim pocinje novo prvenstvo i kvalifikacije.
To je bio signal da se trener pusta niz vodu. Uz put u medijima imamo izjave da je Savo rekao da mu nisu potrebna pojacanja. Da li iko veruje u to?
Odlazi Savo i dolazi 6 novih igraca kada je sve propalo.
I mi se sada ovde raspravljamo o taktici, vremenu potrebnom da Stanojevic napravi tim pre nego sto opet ode u inostranstvo itd. Pa jasno je da ce se svaka naznaka talenta, znanja i napretka ugusiti u zacetku. Isto ce se desiti i sa Stanojevicem i bilo kim drugim ako bude bilo rezultata.
I jasno je i ko je odgovoran.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.938
Reaction score
13.940
Sve je pocelo od debilne odluke da se menja trener u sred evropskih kvalifikacija i neposredno nakon zavrsenih priprema. Ne postoji gori momenat za promenu trenera od tog. Dal Stanojevic moze ili ne moze da izgura Partizan u buducnosti ne bih znao da kazem al da sam optimista na osnovu onoga sto sam do sada video - nisam uopste.....medjutim cinjenica je da za sve lose momente najvecim delom zasluzna uprava. Oni znaju da prodaju igrace (najcesce ispod cene) i to je to.....o bilo cemu drugom i o fudbalu veze nemaju niti ih fudbal i bilo sta drugo osim transfera zanima al su zato uvek tu da preuzmu zasluge kad krene dobro ili da sve svale na trenera ako ide lose i da se pozale nekad na sudjenje iako ih sustinski za to zabole kurac.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.843
Reaction score
29.912
Локација
Beograd
Kukanje na strance je sramotno.
I u prvom i u drugom mandatu.
Jucerasnje izmene su sramotne.
Ostavljanje Jojica posle prvog poluvremena u timu je sramotno.
Partizan ne sme NIKADA da se ,,deli,, na strance i našu decu (od kojih mnogi uopšte više nisu deca, nego naprotiv)...pogotovo što su stranci često najbolji deo našeg tima! (Moreira, Žuka, Dijarra, Kleo, Everton, Leonardo, Tavamba, Rikardo, Sadik, Suma, Asano!)
A ta ,,deca,, (ili bar povratnici) su često baš među najslabijim ,,delovima,, našeg tima. Ili su povređeni, ili nisu u formi, ili su ostareli, itd...
Uostalom kakvi god da su primeri ili kontra-primeri, NE INTERESUJE ME, ima da igraju najbolji pa ko god da su!
Izmene su bile, neke silom prilika, neke o.k. moglo je i nešto drugačije...
Ali je greška što je Jojić toliko dugo bio na terenu. Još veća kad pomislimo na onaj penal.
I molba za pojasnjenje pošto se već treći put provlači da je Stanoje rekao ili on ili Suma, da li je to javno rekao ili su insajderske vesti od kafe kuvarica.
Vest je preneta na raznim portalima, pa ovde, a pozivaju se na Sportski Žurnal:

volimpartizan.rs/stanojevic-o-sumi-ako-se-ne-promeni-morace-da-ode-on-ili-ja-96201/

Ne možemo znati da li je baš tako rekao ako ga nismo čuli, a drugo, možda je bio ironičan, ili hteo da bude duhovit...možda je bilo manje ili više neprimereno da tako nešto kaže, ali nisu toliko važne reči, nego dela...

Imam ozbiljne zamerke na Stanojevićevu prošlost u Partizanu, ali i veliki respekt za ono uspešno što je tada uradio.
Mislim da itekako ima šlifa da svašta popravi u Partizanu, mislim da zna, ili da bar veoma aktivno pokušava da ,,vodi utakmice,, i da nikako nije samo neki statista pored terena, nego bitan faktor meča, samo ne sme da ,,robuje,, nekim stavovima koje je ,,usadio,, u sebe - ono: naša deca, naša deca, i ono: neki ,,batađoristički,, stav da kad povedem 1:0, daj da odmah ,,zatvaram,, iako ima da se igra još 85 minuta do kraja...

Kod trenera je tako: nisu na terenu, ali odgovaraju za sve - da je pobedio, bilo bunkerom, bilo jurišem, bilo bi svaka čast majstore za taktiku, ali kako nije - šta da se radi, znači taktika ti nije bila baš najbolja.
Možemo i da kažemo nije imao ,,skockan,, tim nekim spletom okolnosti, ali možemo i da kažemo, on je velikim delom doveo i birao taj tim.

Još jednom: verujem da možemo mnogo bolje, nemam pojma koliko vremena treba nekim igračima da ,,protrče, ali ako ima nekih koji to neće nikad ni moći - da se ne ljubimo...

Mi imamo znalca Sumu, imamo znalca Natha, ostali moraju da trče i ,,vodu nose,, ili da se sklone iz Partizana!
Uostalom, imamo pravo na 5 izmena pa se može i ,,dozirati,, koliko ko može - Bebek na 10-15 minuta ako ne može više, Zeka nek čeka dok ne bude spreman, itd...

Neko gore napisa da je Zeka ,,izmeren,, kao najspremniji pre derbija, i, eto kako nauka zavara čoveka.
Ma ne interesuje me šta je ko rekao za Sportski Žurnal, ko je čije dete i kako je izmeren - verujem svojim očima i - TERENU.

Malo sam zbog Teleoptika tamo popričao sa nekima o njihovim igračima...i moj stav je - da li neko zna, ne zna, može ne može, manje bitno od toga jel on dao gol ili nije, probio ili ne. Isto mislim i za Partizan.

Teorija me ne interesuje, samo praksa i teren!
Hajde da vidimo neko gaženje, igru i goleadu već u sledećoj utakmici!
 

garbaN

Partizanovac
Учлањен(а)
14.09.2019
Порука
866
Reaction score
5.209
Локација
Beograd
@kujblo70

Oni su mi stručni u pičku materinu i njihovo poznavanje sporta. Pre 6 godina su se prvi put upoznali sa košarkaškim pravilima, pre 5 su shvatili da je vaterpolo sport. Cigani i voda, ne krivim ih iskreno.
Jutros dolazim na posao, na vratima me čekaju dva ciganska kmeta sa osmehom od uveta do uveta i "Kako si spavao noćas, ubili smo vas pa kakva surova dominacija i uplakani grobari"

A tek onaj vatromet, i produžim dalje..
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
@garbaN upravo o tome i pricam!
Kad sam bio klinac glavna dika i razlika u odnosu na njih je bila sto mi “poznajemo” sport!
Znao sam vise o njihovoj ljubimici nego oni, i to ih je izludjivalo. Oni su vecinski povrsni iz prostog razloga sto imaju generacije instant navijaca, da ih pitas o nekom njihovom uspehu iz proslosti, koji je bio tim, koji trener, rezultat.. pojma nemaju indijanci.
Navijac Partizana ima da tako kazem obavezu da poznaje sport tj da ga ne posmatra povrsno.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.800
Reaction score
55.984
Локација
Ja sam ceo život s tobom...

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.797
Reaction score
7.603
Локација
25-i maj
Poseban krug pakla za ljude koji su "objektivni" i poseban krug pakla i njima posebno treba jebati mater onima koji stavljaju nas i cigane u isti kos,svako normalan vidi bezobzirne ciganske kradje cak i navijace tih timova koji su klasicna prostitucija Nis i Novi Sad kako im nije jebeno neprijatno da znaju da moraju da predaju bodove protiv kurve a mogu da ih olupaju na fer verovatno,ne oni nekako uspeju da nas ubace u isti kos sa ovima,valjda im je tako lakse jer ne smeju da upere prstom kao ljudi u neman. Sve sto je bolesno i izopaceno u zemlji Srbiji krece iz Madere i te udbaske klike koja egzistira na nesreci gradjana Srbije. Pises za jebeni mozzart ili zurnal i kupe te za jedan rucak i jadnu platu od 40.000 dinara da ne napises da nisi video ono sto ne moze da se ne vidi i slicno. Naruce ti da napises da debilnog Njegosa Petrovica traze Sporting,Genk,Dortmund a njega nece ni Sumadija Jagnjilo. Koja je to vrsta bica ti cigani,borjani,lalatovici kako se od svih jebenih zemalja na svetu to bas nama dogodi?!
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.521
Reaction score
41.753
Локација
Žrnov
Bez želje da branim nešto Lazara, jer je morao bolje kod one kontre da šutne, tj morao je da da gol, nije zanemarljivo ni to što je pre toga baš mislim Sanogo imao divljački start nad njim i bilo je pitanje da li će uopšte nastaviti.
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.291
Reaction score
8.059
Локација
Космос
Ako nije fizički bio u stanju da igra, morao je Denis da uđe, mali se sasvim solidno pokazao do sada, čak, ne bih rekao da je u ovoj sezoni uopšte nešto mnogo lošiji od Markeca, bar se vidi velika želja, i fizički je dosta brz, a, bogami i brzo razmišlja što je izuzetno važno za jednog igrača, pogotovo na poziciji na kojoj on igra.

Na stranu i to, generalno se Marković ni ja jednoj iole većoj utakmici do sada nije pokazao, govorim o drugom mandatu isključivo, u prvom je ipak još uvek bio jako mlad.
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Pa tu je bio penal kod Lazara u kontru, to niko ne spominje.Zakačio ga po butini.Ali ni ja ne bi sudio tu situaciju kao penal iako je onaj Jokic na areni reko da je penal.
Ja se mnogo plašim kako će mi da izgledamo tamo jula, kad posle 50 dana sa novim trenerom mi smo sve gori i gori.
Nikad se nije desilo da nam na klupi budu 3 štopera na derbiju.Besmileno je da budu 3 štopera.
Banjak pravi neke nepotrebne faulove, onaj nad benom kad mu je nepotrebno uleteo umesto da mu uzme loptu u prijemu, pošto je imao tešku situaciju za prijem.Oba naša štopera imaju veoma loše pasove ka napred.
Denis Stojković je morao an poluvreme da zameni Jojića.Al to se nije dogodilo i onda smo igrali bunker, pa ga na 1-1 još i pojačali.
A cigani su imali šanse, nije tačno da nisu, u prvih 20 minuta imali su 2 izgledne prilike, posle je imao onaj Italijan zicer glavom i stativu su imali, to iz glave odma.
Tako da nismo dobro ni odbranu igrali, zadnja 4 derbija nisu stvorili šanse kao na ovom.
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.306
Reaction score
15.387
Локација
U pizdi materini
Kada je Marković dolazio u FKP ( sadašnji mandat ) sipalo se drvlje i kamenje na nas koji rekosmo da je bivši igrač i ne pominjem ovo u smislu kao sad ja nešto likujem nego je veoma bitno da se sagleda celokupna situacija oko nečijeg angažmana ( kao i u živutu uostalom) . Markec će na talasu bivšeg igrača Liverpula da surfuje još neki period ali po neki dobar potez sa vremena na vreme je jedino šta može da se očekuje od njega mada to nije za FKP. Meni je ok da su mnogi pomislili kako je to nešto neverovatno dobro za klub i kako će klub da zaradi ponovo na njegovoj prodaji ali budimo realno u njegovim godinama da je imao gde drugo ne bi se ni vratio u FKP. Plate koje se daju ovakvim igračima su ono što mene brine i tu se klub zarobljava.
 

Micke

Grobar
Учлањен(а)
22.09.2019
Порука
266
Reaction score
790
Локација
Beograd
Sto vise gledam Markovica sve mi je jasnije sto je odbio Dinamo i dosao kod nas za manje pare.
Zivis u Beogradu, imas toliku platu a ne moras ni da potrcis. Fascinantno sta nam uradise sa nasom decom i onima koji osecaju klub.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.521
Reaction score
41.753
Локација
Žrnov
Jedno ovde nepopularno mišljenje, ali ja ne videh ništa od Denisa Stojkovića čime bi zaslužio toliko vaše poverenje u derbiju. Po mom mišljenju, taktički prilično nedisciplinovan igrač koji slabo igra odbranu.

Jeste, on je igrač poteza, ima vrlo zanimljiva rešenja ponekad, ali da li je ćeš dočekati na utakmici to njegovo rešenje - prilično upitno.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top