Igorpg 25.10.2013 Не могу да дајем репутације па ћу ти само рећи за стихове на теми Кошарка у Србији и региону Поздрав брате
Не могу да дајем репутације па ћу ти само рећи за стихове на теми Кошарка у Србији и региону Поздрав брате
PFC manija 08.05.2013 Realno: 1) ABA Liga 2) domaæa liga 3) Kup Bitan je svaki pehar, ali ABA i KLS bi bili pun pogodak. ABA zbog EL, a domaæa titula zbog nastavka niza.
Realno: 1) ABA Liga 2) domaæa liga 3) Kup Bitan je svaki pehar, ali ABA i KLS bi bili pun pogodak. ABA zbog EL, a domaæa titula zbog nastavka niza.
PFC manija 08.05.2013 Meni se viša sviða verzija u kojoj ti dižeš u vazduh kolektor. (a posle ideš da dovršiš posao u Železniku) Jebi ga, danas nismo mogli ''vola da ubodemo''.
Meni se viša sviða verzija u kojoj ti dižeš u vazduh kolektor. (a posle ideš da dovršiš posao u Železniku) Jebi ga, danas nismo mogli ''vola da ubodemo''.
PFC manija 08.05.2013 Napisao si post bez ironije, još struèna analiza, nikog nisi oterao u pm (malo si kirtikovao centre...) ja reko ko je bre ovo?
Napisao si post bez ironije, još struèna analiza, nikog nisi oterao u pm (malo si kirtikovao centre...) ja reko ko je bre ovo?
medjutim 27.11.2012 Ja samo da se iznenadim da te niko nije banovao u meðuvremenu nije više ni ostalo mnogo ljudi da se banuje..
Ja samo da se iznenadim da te niko nije banovao u meðuvremenu nije više ni ostalo mnogo ljudi da se banuje..
Jegda 09.02.2012 Mislim da je to bas tvoj copywright, ali posto stoji Enslaved approves znaci da je ok da se ponekad koristi . Doticnom dajem 24h hvala za rep pozdrav
Mislim da je to bas tvoj copywright, ali posto stoji Enslaved approves znaci da je ok da se ponekad koristi . Doticnom dajem 24h hvala za rep pozdrav
Strap-on 03.06.2011 Matori, samo da ne bude zabune, nisam feget, nego se spremam za Uzmi Tole petu titulu sezonu, pa mi ovo simbolizuje nasu borbu protiv cigana ;-)
Matori, samo da ne bude zabune, nisam feget, nego se spremam za Uzmi Tole petu titulu sezonu, pa mi ovo simbolizuje nasu borbu protiv cigana ;-)
SVART_OG_HVITT 12.12.2010 Jeg prøver å lære norsk, med det er vanskelig. Jeg planlegger å flytte til Norge snort.