Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2020/21.

Статус
Затворена за писање одговора.

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.075
Reaction score
14.315
Локација
Kipar
Ponavljam se, ali moram...
Ja sam ubedjen, posto zivimo tu gde zivimo, i posto nam ne samo o glavi, vec i o poljskom wc-u odlucuje psihopata sa ekipom ostalih psihopata, krimosa, budala... Da je iz predsednistva Srbije naredjeno da on mora da ode, da je nebitno sta ce biti obrazlozeno kao razlog, i da se to medijski isprati kao i uvek od kada su vucicevci na vlasti...
Slican scenario je primenjen i u slucaju Andree.
Ja to tako osecam, i dok me neko ne ubedi, dokazima u suprotno, ne verujem u nijednu drugu pricu.

To je jedina istina. Svaki pokusaj iskakanja iz proseka bice sasecen u korenu. Mediji ce to ispratiti, ispeglati kako treba da se sto pre zaboravi i po mogucstvu da se krivac nadje u nasim redovima.
 

In_hero!

Grobar
Учлањен(а)
13.03.2016
Порука
547
Reaction score
1.003
I Dule je posle Pariza zabo bas dobar ugovor u CSK-a. I otišao bez i jedne reči. Uvek su Duletove konferencije na Sosu bile treće poluvreme. Tek je tad bio kompletan ceo košarkaši užitak.
Posle te legendarne sezone, odlazak bez reči... Da ne patetisem, ali ko da je neko bitan mi umro sam se osećao. Hvala Bogu vratio nam se kasnije. Ali posle najvećeg uspeha u toj modernoj Duletovoj eri, ipak je otišao bez pozdrava bukvalno. I za dobar keš, što je kul.

Marko Nikolić.

Ako je Duletu, čiji sam ponosni derviš bio u
ultra modernom 21. veku bilo lakše da ode bez reči pozdrava ili objašnjenja, a igrao je utakmice na vrhunskom nivou, onda je i za Marka vazi isto. Tj. Ima olakšavajuće okolnosti.
Trebao je da zavrti Tango smrti, jer tad je bio momentum.
Ali romantika je lepa, zato navijamo za Partizan. To ne treba da se objašnjava ovde nikome ko ima više od 7-8 godina. To je već formirani hard core grobar i već zna da su brojke poprilično na njihovoj strani. Jbg svi smo prošli to.

Tango smrti... Kako zvuči... Epski! Tad smo zadnji put pokazali silu. I to grobarsku, stihijsku, anarhiju. Kako smo i opasni i besni i verni bili.To je bila sezona kao pravljena za buduće dokumentarce. Tj. trebala da bude.


Ovako dripac, pravi dripac iz jebenog Štitara i Opa Opa. Jbg, vodi ovce.

Tango smrti. Čeka te neka lepotica kao Tanja
Bošković ako pogines dok igras. Ali.naravno moraš da igraš samo hrabro. Ne uludo, ali hrabro i da ne prodas. Da veruješ u brata do sebe.

Roma,2.gola.prednosti da branimo ili pantalone italijanske. I parfem za ženu. Dali smo im 4 na JNA..zgazili smo.ih. Ovi naši ludaci.ih skoro popalili. Da im skinemo.skalp. skalp koji vredi kroz istoriju. Ma jok.
Al.zilinu smo Karali.
Konfuzno ali eto Športski što bi reko Trinki.

Prodali smo sezonu kad smo.napunili Nis ,smeli da pevamo kome hoćemo i oni su drhtali od nas. Imali Leonarda i Tavambu. Znači bolje uslove u Srbiji ne možeš da tražiš. U PFC. Željko Pantić, deo mali ide i njemu te titule. Kao i svima nama, jer smo.napravili pritisak i kidala su govna.
Mogli smo.mnogo. nismo probali.
Ćelavi, imao si vojsku, raspustio si je. Ok. Teško je biti general ovde, ajmo u Madzare.
Nismo ni pokušali. A onda u statut za gol obavezno više.
U statut da ide: pij ako ti treba da budeš hrabriji, ali ne ostavljaj bez borbe titulu ovom.nasem Mesiju sve.im jebem. Ne prodajte utaice, ne bežite sa.megdana a da nije ni počeo.

Prilike su očajne.u srpskom fudbalu, ali i Partizanu su bile možda spremne za.bajku. tu.je.bila uprava koju kurcu ne valja. Tu je bio Leo tu su bili grobari, koji su kuljali van, a.cigani se jebeno plašili sa sve diktaturom. Znači ludilo. Revolt, koji oni ne mogu snage, a nije na steroidima, nego na ljubavi za klub sa slabijim brojkama. Ali kad.nam.se.digne.ima.da.jebemo. redom.
Možda oscar,.barbar sa Maradonom(da pozdravim brata sa zakašnjenjem,)imao se rasta.roditi. Neki Oskar za.domumentarac.i.to..ako ne.uzecemo.titulu.
Al ode ćelavi u Honved i fašiste a.mi.ga pratili kao BG da.oslobodio. i jeste na.dan.
Neispricana priča koja mnogo boli.


OPA OPA no trouble at all if you call me.senjor
Ili nema.plata pa budem dripac iz Štitara, prašnjavog. Tim koji može i znači opa opa opa znači idemo po protivnika znači opa, znači pare mora da mi se plate, a.sve se smejući kao dobronamerni retard. Inova.grobari čudna sorta. Prošli put sam ih zajebo na brzinu za.par.meaeci, ladnoe pozvali ponovo. Pa idemo po protivnika. Opa
 

Micke

Grobar
Учлањен(а)
22.09.2019
Порука
266
Reaction score
790
Локација
Beograd
Stvarno sam gledao da ne komentarisem Stanoja otkad je dosao.
Ignorisao sam i one price na forumu o njemu kako tera strane igrace i slicno, ali ovo je stvarno kap koja mi je prelila casu.

Koje bre crne brojeve da gledamo? Da li je on stvarno normalan vise?
Svaki jebeni put moram da gledam one polu-amatere (da ne kazem nesto jace) Miljka, Markeca i ostale kako rade pitaj Boga vise sta.
Kakve li to brojke on njima vidi pa da progledam i ja vise. Nisu mi Vucic, Stitarac i ostale glave dosli glave ali ce ovaj pajac zaglavljen u nekoj paralelnoj stvarnosti stvarno uspeti u tome.
 

GORAN-BL

Grobar
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
765
Reaction score
2.844
Локација
Banja Luka
Jedini Suma kriv ako Partizan ne pobijedi,šta je sa Miljkonom i ostalim majstorima ?Oni imaju kontinuitet dobrih igara je li tako Stanojeviću? U svom prvom mandatu sam te poštovao kao pravog Partizanovca a sada iskreno molim Boga da te ne gledam više u našem Partizanu.Stidi se zbog ovakvih izjava i javnog prozivanja našeg najboljeg igrača i ujedno najboljeg igrača lige.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Rekao je važi za sve ali on posebno mora da zapne i radi za ekipu. Ne znam, ja sam možda fudbalski nepismen. Ako je on spreman, zašto ne bi igrao. S druge strane, derbi mu je počeo Suma, samo što mu je onaj mentol izvadio oko. Sutra mora isto kao protiv TSC
 

Alex B

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
448
Reaction score
2.542
Локација
Novi Beograd
Mogao bi Stanoje u nekom narednom intervjuu da provuče i kako av značajno doprinosi razvoju srpskog fudbala, odnosno kako je elokventni koki pravi čovek na mestu čelnika fss. I to bi bilo to
 

dusan.petrovic

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2018
Порука
1.458
Reaction score
5.792
Локација
beograd
Pod jedan, suma zbog oka ne moze da igra 90. minuta.
Pod dva, ako pominjete brojke, brojke su takve da stanoje ima sest pobeda u nizu.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.928
Reaction score
26.750
Pod tri, Stanoje preterano degradira Sumu, kao onomad Moreiru.
Moreiru mu nisam oprostio, kao ni najsramniju izjavu koju sam cuo u 21 veku. Da igracu koji je i pored smrti majke ostao u Beogradu, igrao revans tekmu u evropi, dao gol, i bio najbolji ubedljivo na terenu, i ne samo na toj utakmici, vec godinama unazad, kazes da je "samo stranac", to je bljuvotina u rangu ludog zeksa.
Ovo za Sumu tako neodoljivo podseca na to sa Moreirom, da je tu i previse slucajnosti.
Glup nije, jer bi i mnogo losiji trener znao da su i onomad Moreira, i danas Suma, najbolje sa cime raspolaže u trenutnom igrackom kadru. Posto glup nije, onda se ima razmisljati o njegovim ljudskim i moralnim stranama...
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.870
Reaction score
13.628
Previse je kontradiktorno da Stanojevic govori kako je tim ispred svega, a usput stalno Suma, Suma, Suma, Suma..... Kad je muka gde si Suma, kad je lepo svi smo tim necemo da izdvajamo nikog..... Covek je na 6 utakmica u ligi (zbirno po minutazi) dao 3 gola i upisao 4 asistencije....ne znam sta je jos trebalo da uradi u momentima kad nije bio standardan sto zbog suspenzije na pocetku sto zbog povrede kasnije....
Kod Stanojevica u ligi nije ni cele tri utakmice odigrao zbirno po minutazi. Protiv Backe najvise - 88 minuta....asistencija i doprinos drugom golu koju je upisan kao autogol. Zatvorio TSC..... Udje protiv Sarloe omoguci nam produzetke.... Sta se ocekuje jos od njega u okolnostima koje su ga pratile ja stvarno ne znam, Ovoliki fokus na Sumi mi nije normalan.....ostvaris konacno taj neki niz pobeda i opet se mora o Sumi....,ne razumem.
 
Последња измена:

dusan.petrovic

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2018
Порука
1.458
Reaction score
5.792
Локација
beograd
Suma za 30 minuta uradi vise nego ijedan igrac u ligi za 90 minuta.
Suma za 30 minuta uradi isto ono sto uradi za 90 minuta.
Sumi povreda oka ne dozvoljava da igra ceo mec, posebno ne u ovim vetrovitim uslovima.
 

dusan.petrovic

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2018
Порука
1.458
Reaction score
5.792
Локација
beograd
@BaX nema problema, odgovoricu ti direktno.
Delom si u pravu sto kazes da krene suma, pa da ga vadi posle 60 minuta, ali..
Da to uradi, opet bi Panticevi svedoci napali Stanojevica, kako to da menja sumu, a drzi (jojica, miljkovica...) tako da za pljuvace uvek ima materijala.
A ako bi gledali iz ugla da suma kad udje u 60.minutu,protivnici su već umorni i tad sumin kvalitet jos vise dolazi do izrazaja. Slozices se da i to ima smisla..
 

BaX

Grobarčina
Учлањен(а)
01.11.2019
Порука
1.211
Reaction score
7.030
Локација
i Ruma je CRNO - BELI grad!
Generalno se slažem oko pljuvanja, ali ako Suma do 60. min reši utakmicu to je to onda, koga briga za pljuvanje ako lagano pobedimo - to je najvažnije.
Slažem se i da Suma kad uđe okreće tok utakmice, ali nama je problem ovih bačenih, bezidejnih 60 min.
Zato bih radije njega od starta da napravimo prednost, otvorimo protivnika, pa ga dokusurimo kao Videoton ako može, sa sve Džonijem Štulićem.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top