Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.647
Reaction score
4.722
Lepo ga Savic opravi, nije " ostavljao zarobljenike" ni kad je i igrao, a ova izjava mi izgleda kao poruka da su rukavice skinute, pa sta bude. Ne bi me cudilo da ostoja krene da se izvinjava.
A Savic je samo rekao " car je go", i nista vise.
Sve ono sto svi godinama znaju, samo cute jbg.
 
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
437
Reaction score
2.855
Локација
Beograd
Ahahaha dobro im se posrao Savić po gebelsovskom narativu...
Kako beše ono, jadna i čemerna crvljiva žlezdica, uz pomoć poslovnog maga ćoksilenda uspeva u borbi protiv vetrenjača...i sa samo dva tima u ligi, od kojih nijedan nije bio tq pokojnica do 2016. i vaskrsenija, se diže iz pepela...i uz magično obrisanih jedva 16 od 17 milki duga, je krenula nezadrživo napred uz pomoć genijalnog julovog izdanka...uh oću da kažem dosovskog, ovaj vučićevog miropomazanika... da bez ičije pomoći, sopstvenim marketingom obezbeđuje nesvakidašnje budžete ali i uspehe nikad ranije viđene na ovim prostorima... jedan top 9, pet, šest top 16 nije mala stvar... evo i sada razvija srBsku košarku, tu su mladići od 27 godina poput Davidovca i Dobrića, čije karijere hitaju nezadrživo napred... a vreme mlađahnog Lazara Stefanovića-Lazarevića ilikakogod tek dolazi, jer nije još ušao ni u kasne dvadesete... a kada se setimo kada je cela država na čelu sa predsednikom vlade stajala iza jedbog zlog debelog Dulkjanina, i opet ih ništa nije zaustavilo na putu konačne pobede...Itd. itb.
More! Mamičku im jebem da im jebem odvratnu, jebo ih onaj ludak koji ih je ubedio u sve budalaštine u koje veruju... tim koji nije mogao da pobedi, a da se ne vežu ruke Partizanu i da se godinu ranije ne počne sa razbijanjem najtalentovanije generacije u poslednjih dvadeset godina... jadnici koji jebeno slave ne nekog svog heroja, već jbn igrača Cedevite... ej nikad nisu pobedili takav Partizan... niti bi, pa oni su se plašili i kad su igrali Vanja, Vrabac, Džamar Vilson i jbn Šalić ej bre!
Nemaju istinskog heroja, nemaju Kiću, nemaju Đorđevića, nemaju Kecmana i nemaju Bogdana... imaju Smita :D
Sad bi da smiruju strasti, nema bato toga više... posle onog u prvoj ABA ja čekam da provri... i hvala dragom Bogu vri... nema jbng pomeranja tekme za dan, da su pametni ne bi je pomerili ni za sat, u tu subotu dobiće tuču i kurac... pa igrali opet 3 na 5 pa i po cenu poraza.
Jednostavno je...
Treba im jebati mater!
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad

A uuuu JBT ovome se nisam nadao ali me je obradovalo :šal :respect Dobro je. Nema zapravo nikakve krize u klubu. Ovaj kup je samo poziv na mobilizaciju svih u klubu. Nadam se tome... A opet, tamo gde je puno reči, obično nedostaju dela. Nečim se mora amortizovati nezadovoljstvom u pogledu trenutnog odnosa snaga na terenu. Veoma sam oprezan sa pohvalom ali svakako da je ova verbalna "radikalizacija" izostajala uporedo sa rezultatima prethodnih godina.

Ali imam i optimističniju varijantu priče.

Sada smo im barem rekli, pa neka vide šta će... A dok je nama Žoca nemam baš nikakve sumnje da će i rezultati doći. Onaj film koji EL sprema za 1. mart je veoma zanimljiv i mislim da bismo tome trebali posvetiti maksimalnu pažnju. Ako je na pomolu poziv u EL /pri čemu nisam-nisu-nismo odustali da je ostvarimo na terenu ako bude moguće/ dobar je znak da je ovaj hazard sa mladom ekipom zapravo neka vrsta "konkursa" za ulazak u ekipu sledeće sezone. U slučaju da se o pozivu zna nešto izvesno, onda mu je ova sezona kao neka vrsta treninga i zapravo nema nikakvog pritiska da se išta mora osvojiti /što ne znači da nema želje i težnje da se osvoji/.

Ako je EL sigurna, sve dobija sasvim drugu dimenziju, pa i ta nervoza u železniku je potpuno opravdana. Da sam na njihovom mestu /a to je Bogu hvala nemoguće/ i sam bih se pojeo od nervoze. I zaista... Ako su toliko bolji koliko rezultat govori /a ušili su nas dobro dva puta/, čemu onda tolika nervoza? Da je suprotna situacija, mene bi boleo racku za FMP /realno i sad me zabole baš/, a oni se ubiše od nekakvog dokazivanja sopstvene "vrednosti" i identiteta. Čini mi se da je Žoc baš zadrmao kavez :D
 
Последња измена:

aleksandar011

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
211
Reaction score
1.321
Brine me to sto nam je NIS sponzor, a to je vecinski ruski kapital. Nadam se da nasi imaju, ili da bar rade na rezervnoj varijanti ukoliko se oko tog sponzorstva nesto zakomplikuje.
Uopste me ne brine trenutni rezultat, ali bi mi bilo bas, bas krivo da zbog nekih problema u ovoj sferi, ne uspemo da sacuvamo ovu ekipu za narednu sezonu........
 

MMM2909

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2010
Порука
1.813
Reaction score
6.269

rkeu

Grobarčina
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
1.560
Reaction score
921
Nista nisu ni rekli konkretno,a nema nigde ni aplikacije tako da :confused-smiley-013:
Cekamo da vidimo i to cudo nevidjeno :D
 

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.674
Reaction score
3.589
Локација
Niš
Ma jel bi oni imali pravo nastupa u evrokupu?
Kako je to moguće?
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.948
Reaction score
7.958
Ne lozite nas, nece niko doci, a i nema potrebe, za Evrokupa je verovatno rok zavrsen, za ABA je nepotrebno ako krenemo sa 3 pozicije.

Neka se steka lova za narednu sezonu, ovaj tim neka pruzi maksimum i bice dobro, a verujem da smo daleko od maksimuma.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top