Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Статус
Затворена за писање одговора.

XEPOJ

Grobar
Учлањен(а)
15.09.2008
Порука
439
Reaction score
1.719
Локација
Ohio
Nemoj da vas nervira Nemanjina trojka na kraju, njihova kola od veceras krecu nizbrdo. Tako da nema brige za H2H kos razliku. Opusteno braco i uzivajte u pobedi. Kurva je naceta.
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Psovanje i provociranje članova
Pozdrav za Stojančeta i mnoge druge kojima je LeDej rupa u odbrani i najveći minus tima, mnogo me zanima gde je sada pogrešio i kako je sad zakazao pod pritiskom.

Samo 7 izgubljenih lopti pokazuje da smo bili vrlo pametni a 16 ukradenih govori o agresivnosti i dobroj rotaciji u odbrani.

Mnogo mi teže pada povlačenje mrežice Kolsona u Tel Avivu za njihov tajbrejker od ove trojke Nedovića.

I pozdrav za p*nk i sve ostale medije u ovoj zemlji, nataknem vas na kurac, kao što ćemo opet.

Kako je lepo kad znaš da te sudije neće u startu pokrasti i da krećeš sa -10. Bravo za sve!!
 

Deki

Grobarčina
Учлањен(а)
16.09.2007
Порука
1.547
Reaction score
3.854
Локација
Beograd
Jeste sranje ova trojka na kraju ali daj manimo to. Dobili smo posle koliko godina tamo, odigrali jednu solidnu utakmicu i svima stavili do znanja da cemo se do poslednjeg kola boriti za Top 8.

Bravo svim igracima i bravo za svu bracu na tribinama. Uzivajmo par dana pa nas cekaju nove kljucne utakmice.
 

SMK

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.002
Reaction score
3.736
Локација

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
1.644
Reaction score
5.461
Ne dozvoljavati im lake poene iz reketa,to je kljuc. Treba nam Zek sa pocetka sezone,treba nam Naneli iz utakmice sa Efesom. Ako mogu da prizovem i sutersko vece kao u Madridu.nedovica pustiti neka divlja za tri pa ako ga krene sut Boze moj. Svu ostalu paznju usmeriti na vildozu.
Kao sto rekoh i videlo se sada da mi bez ledeja ne mozemo da dobijemo ove govnare, Naneli skroz korektan. zakljucan reket. Jesu nas probijala ova dva majmuna ali jbg... to je otprilike to. Da bi se pobili u aba sa ovim neregularnim igracem pederom kampacom i martinom trebao bi nam jos neki igrac pod kosem i na kecu. Ali svaka cast,jako bitna pobeda za sampouzdanje i dalju sezonu. Da se resi ovo u aba ovih dana pa onda da se dobije asvel koji je razguzio fener juce.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top