Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Статус
Затворена за писање одговора.

grtalica

Grobar
Учлањен(а)
25.06.2022
Порука
238
Reaction score
1.634
Локација
Canada
Neko ce da plati stoka razlikom.Da li ce to biti veceras?
Nadam se pobjedi uz dobro igru citavog tima.Nesto mi govori da cemo da ih razbijemo vise nego nekad Ritas.
Napred Partizan
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.926
Reaction score
1.987
Локација
Kikinda
Mislim da danas pobedjujemo bez vecih problema,a u petak itekako imamo lepu sansu za novi brejk. Bajern me malo brine i tog meca se pribojavam,mislim da ce biti bas tesko,ali ako budemo igrali kao protiv FMP-a,imamo cemu da se nadamo. To bi nas totalno vratilo u igru :)
 

Zuull_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
29.12.2007
Порука
1.026
Reaction score
5.832
Локација
Court seats
Delim Spejsijevo mišljenje, posebno ako bude igrao Fall. Oni su disciplinovana verzija Monaka, imaju fizikalije na pozicijama 2-3-4, pozicije 1 i 5 nisu toliko atletski izražene ali ima tu iskustva (DeColo i Tyus), i atipičnih igrača (visoki Fall, omaleni Jackson i promenljivo uravnoteženi Bost). Ipak, za razliku od prve utakmice kod njih kada nismo realizovali svoje pozicione "head to head" prednosti, danas očekujem mnogo pametniju igru sa naše strane.

Još jedna stvar je bitna a tiče se ovog double week-a i utakmice u petak - Žalgiris koji je u problemu sa plejmejkerima (Evans out, Tajlor koji ga je zamenio isto out) sutra igra sa Efesom u Istanbulu, nije nebitan podatak obzirom da i oni moraju da lete nazad za Kaunas i imaju čak i duži let od nas i manje vremena za oporavak i pripremu naše utakmice!

Još malo pa put Arene!
Idemo mi!
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.127
Reaction score
14.689
Локација
Kipar
Mislim da bi Asvel trebao da bude jedan od najlaksih protivnika na domacem terenu. U Francuskoj je De Kolo odigrao partiju sezone, mi odigrali jednu od najlosijih partija sezone I imali skoro do kraja aktivan rezultat.
 

zmajski

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.163
Reaction score
3.682
Utakmica sa fmpom je pokazala da nas Partizan moze mnogo. Nista nije bilo na nasoj strani i samo euforicni optimista je mogao ocekivati pobjedu.
Medjutim, dobismo mec i ostavarili visestruki dobitak. Meni najjaci utisak je da nakon tog meca nema tima kog se bojim. Taj mec moze da bude prekretnica sezona, ali i dalje ne ocekujem poseban plansman u EL.

Veceras dobijamo francuze. Nadam se da ce Smajli, Trifa, Avramovic i Andjusic ne samo odraditi minute, vec donijeti i razliku. Doslo je vrijeme da svaki sraf steze bez lufta.

I ne mislim da ce biti vasarska podrska bez obzira na metronavijace sa cobanskim poznavanjem kosarke. Nas tim je sazreo i zajedno sa pismenijim dijelom grobara ce dobro dirigovati atmisferom.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.380
Reaction score
37.799
Videli smo mi odavno da možemo mnogo, takođe smo videli da možemo mnogo i da "zaseremo". Tako da sam ja recimo vrlo spokojan, zato što je generalno sve do nas.
 

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.035
Reaction score
7.728
Buraz, niko nije u fazonu lako cemo.
I ovi sto tako pisu, pisu samo da bi skinuli maler.
Nama nije lako ni kad je lako.
Upravo, ni protiv MZT-a nisam bio opušten. Valjda je u biti nas Grobara da uvek težimo ka boljem..sto je negde i normalno. Ne umanjuje to užitak pobede,naravno.
Večeras da nas ekipa obraduje rutinom,a mi ćemo po našem.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top