Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

VК Partizan, PK Partizan

  • Зачетник теме Laky
  • Датум покретања

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.569
Reaction score
3.388
Bravo majstori, svaka cast. Boli me kita sto 'nisu u formi', da dobijes italijane sa 5 razlike uopste nije mala stvar. Samo da izvucemo grcku :pickaciganska , i eto nas u F4.
A, ako ostane ovaj tim, sa samo jos 1-2 pojacanja, gde nam je kraj.
SAMPIONI!!!!!:ziveli
 

Laky

Guest
Најбоље је да нам дође Олимпијакос с обзиром на квалитет осталих.
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
VATERPOLO: Partizan protiv Posilipa za F4!
Ponedeljak, 30. april 2007. 12:26

Vaterpolisti Partizana igraće u četvrtfinalu Evrolige protiv italijanskog Posilipa, odlučeno je u ponedeljak žrebom u Rimu.

Crno-beli nisu imali sreće na žrebu, jer su dobili najtežeg od tri moguća protivnika (Vašaš, Olimpijakos i Posilipo).

"Dosta čudno da Posilipo drugu godinu zaredom bira predstavnika iz Srbije i Crne Gore (prošle godine Jadran), ali ne treba sada o tome trošiti reči. Reč je o jdnom od najtrofejnijih klubova u Evropi, koji uvek ima najviše ambicije.Medjutim, ove godine Posilipo baš i ne igra dobro i mislim da imamo veliku šansu za prolaz. Revanš se igra na našem bazenu i ako ponovimo igre iz poslednje dve utakmice (Mladost u Zagrebu i Breša) imamo šansu da udjemo u završnisu. U svakom slučaju, protivnik je najteži mogući", rekao je za MONDO vaterpolista Partizana Andrija Prlainović.

Dobra strana žreba je što će prvi meč biti odigran u Napulju 9. maja, a revanš je na Banjici 28. maja.

Ostali parovi:

Breša (Italija) - Pro Reko (Italija);
Olimpijakos (Grčka) - Domino Honved (Madjarska)
Vašaš (Madjarska) - Jug Dubrovnik (Hrvatska)

U finalu Kupa LEN igraće hrvatski Šibenik i Sintez iz Kazanja (Rusija), u kojem igraju dva srpska i jedan crnogorski reprezentativac - Danilo Ikodinović, Dejan Savić i Vladimir Gojković.

U prvom meču 9. maja domaćin je Šibenik, a revanš će biti odigran 28. maja.

(MONDO)
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.569
Reaction score
3.388
Ima li neko informacije o ovom klubu (koji su im igraci, nesto vise o njima, kako ove godine nastupaju u prvenstvu italije, kako u evroligi...). Cisto da znamo s kim imamo posla.
 

Genius

Hrabro momče
Учлањен(а)
14.11.2006
Порука
1.866
Reaction score
48
Локација
Beograd
odma da ti kazem ja sa kim imamo posla ...

znaci imamo posla sa timom koji je izbacio jadran prosle godine na svom terenu posle velike kradje tek na penale ...

ipak to je jak tim al je tada jadran bio jaci ... sve u svemu nasa sansa je u tome sto igramo revans kuci ... a i nasi igraju sve bolje i bolje

a bas me interesuje jel se i ovaj put beograd kandidovo za f4 ko prosle godine (valjda je prosli put bilo nesto kao ko ode u f4 mi ili jug ti imaju organizaciju )
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.569
Reaction score
3.388
Billba, hvala za link. Mozda je najteza od 3 opcije koje smo imali, ali ne bojim se ni njih. Dve izjednacene utakmice predvidjam, i nas prolaz zbog druge utakmice koju igramo kuci.F4!!!! :partizan_fan: :napred Partizan
 

ЖИВОРАД

Доброћудни костур
Учлањен(а)
13.10.2006
Порука
3.018
Reaction score
677
sad nam nevredi kukati,nego ih napasti i pokusati ostvariti plasman na F4...s obzirom kako smo igrali zadnje dve utakmice u EL(mladost i Bresa),ocekujem plasman na F4,i posle dosta godina novu titulu sampiona evrope,jer je na F4 sve moguce...
 

Method Man

Guest
VATERPOLO: Partizan hoće na evropski tron!
Cetvrtak, 3. maj 2007. 17:59

Upravni odbor Vaterpolo kluba Partizan u četvrtak je jasno poručio da će u naredne dve sezone jurišati na osvajanje sedme titule evropskog šampiona, ali je ujedno pozvao Grad Beograd, državu i Vaterpolo savez Srbije da mu u tome pomognu.

Podsećajući da su i pored teške materijalne situacije u proteklom periodu uspešno sanirani dugovi i sačuvani najperspektivniji igrači, rukovodstvo Partizana navodi da je naš trofejni klub danas "najveća vaterpolo fabrika u Evropi", kojoj nedostaje samo jedna stvar - sedma titula kontinentalnog prvaka.

"Planiramo da u narednom periodu prvo učestvujemo na Fajnal foru Evrolige, a potom jurišamo na titulu evropskog šampiona. Naravno da do tih uspeha ne možemo sami i jasno poručujemo da nam je potrebna pomoć svih institucija, počevši od matičnog saveza, pa do grada. Imamo jasan cilj da i dalje pravimo vrhunske igrače i trenere za sve nacionalne selekcije, da konstantno pojačavamo ekipu, da organizujemo Fajnal for u Beogradu i da osvojimo trofej. Znamo da to možemo i nadamo se da ćemo dobiti podršku javnosti i svih relevantnih činilaca da na tom putu uspemo i dalje budemo najorganizovaniji i najuspešniji srpski sportski kolektiv", navodi se u saopštenju VK Partizan.

Vaterpolo klub Partizan u svojoj istoriji šest puta je bio prvak Evrope i jedan je od najtrofejnijih u evropskom vaterolu.

Prošle sezone Partizan je bo nadomak plasmana na Fajnal for Evrolige, ali ga je dubrovački Jug porazio u dvomeču i potom postao prvak Evrope.

Ove sezone, Partizan se opet domogao četvrtfinala Evrolige i to kao prvi u svojoj grupi. U četvrtfinalu 9. i 28. maja Partizan će igrati protiv italijanskog Posilipa.

Uprava Partizana odala je priznanje stručnom štabu i igračima na tom uspehu, ocenjujući da je time klub pokazao kontinuitet kvalitetnog rada u klubu, kako u bazenu, tako i u organizacionom smislu.

(MONDO)
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.569
Reaction score
3.388
Eto, to je nas Partizan!!!:partizan_fan:

Dosta je u nasem SD bilo kukanja, los zreb, manjak novca, odlazak mladih, teska grupa, i ovo je veliki uspeh...
Cilj- evropska titula, zadrzati ovaj tim i malo ga pojacati, trazenje podrske (zasto da ne, bacena rukavica, pa da vidimo ko prepoznaje kvalitet, a ko "drzavne projekte").

Svaka cast VK:clap
 

south_kengur

Početnik
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
57
Reaction score
0
Локација
australia
Bravo tako se radi,zadrzati ove momke dovesti koje pojacanje i juris na vrh.Samo se bojim da pomoc necemo dobiti posto nismo drzavni projekat kao neki !!!
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Vaterpolisti Partizana Matej i Jure Nastran uživaju u srpskoj prestonici
Slovenci nam zavide
U Beogradu su ogromne mogućnosti. Grad je pravo mesto za zabavu i niko ne ide u Kuću cveća, već u provod na splavove, ističe Jure
Srpkinje dobro izgledaju i ovde je veći izbor devojaka koje su dosta opuštenije, kaže Matej

Iako je teško biti stranac u tuđini, vaterpolisti Partizana Matej i Jure Nastran potvrđuju da su oni potpuno suprotan primer. Slovenci na privremenom radu u Beogradu kažu da su se veoma lepo snašli u Srbiji i da im njihovi drugovi u "deželi" zavide što oni žive u srpskoj prestonici. Matej (28 godina) već drugu sezonu nastupa za Partizan, dok njegov tri godine mlađi brat Jure troši prvu sezonu u crno-beloj družini.

M: Tadašnji selektor Slovenije Dejan Jovović pomogao mi je da dođem u Beograd pošto me je preporučio Partizanu, a sigurno mi je i dobar rad u Triglavu mnogo pomogao. Odlično sam prihvaćen u klubu, ekipa je veoma mlada i saigrači su uvek spremni za smeh i šalu. Kada sam došao u Partizan, saigrači su me zvali Janez, pošto Srbi svakoga tako zovu ako dolazi iz Slovenije, dok sada ponekad u šali dobace "Slovenac".

J: U Partizan sam stigao iz Marseja, u kome je trenirao srpski stručnjak Nikola Stamenić. Znam da se u srpskom vaterpolu kvalitetno radi i zato sam prihvatio poziv Partizana, pošto smatram da ovde mogu da napredujem.

MJ: Ne znam zašto, svi smo pre žreba očekivali Posilipo. Plasman na fajnal-for zavisi samo od nas i sigurno će biti teško pošto rival ima više iskustva od nas. Imaćemo prednost što revanš igramo na Banjici i volimo kada je publika bučna, jer je prelepo igrati u takvom ambijentu. Veliki uspeh napravili bismo plasmanom na fajnal-for i naravno da nam je želja da budemo najbolji u Evropi.


PET PITANJA ZA DVA BRATA

1. Šta je presudilo da dođete u Beograd?
2. Vaš klub u četvrtfinalu Evrolige sastaće se sa Posilipom i da li Partizan može da izbori plasman na fajnal-for i osvoji elitno takmičenje?
3. Kako ste se navikli na život u Srbiji?
4. Da li imate devojke i šta mislite o Srpkinjama?
5. Kakve utiske nosite sa finala EP 2003. godine kada su se sastali Srbija i Hrvatska?




M: Uvek je na početku teško kada dođeš u drugu državu. Beograd je veliki grad, dok naš Kranj ima samo 60.000 stanovnika i mentalitet je drugačiji pošto su Srbi dosta opušteniji. Prve godine sam stanovao ispod Brankovog mosta tako da mi je trebalo mnogo vremena da dođem na Banjicu. Moji drugovi bratu i meni zavide što smo u Beogradu i kada imaju vremena dolaze nam u posetu, a i zameraju nam što smo došli u Partizan jer u Kranju svi navijaju za Zvezdu.

J: U Beogradu su ogromne mogućnosti pošto u njemu može da se vidi svašta. Grad je pravo mesto za zabavu i niko ne ide u Kuću cveća, već u provod na splavove. Želeo sam da malo obiđem i grad i bio sam na Kalemegdanu i zoološkom vrtu. Zbog haosa u saobraćaju, brat i ja smo sada bliži bazenu jer stanujemo na Voždovcu, tako da autom stižemo na trening za samo 10 minuta.

M: Nemam devojku. Srpkinje dobro izgledaju i ovde je veći izbor devojaka koje su dosta opuštenije. Vaše devojke se više sređuju i šminkaju tako da u gradu uvek možeš nešto zanimljivo da vidiš.

J: Imam devojku koja živi u Sloveniji i sa njom sam već godinu dana. Devojka dolazi do mene kada ima vremena i ona mi često u šali kaže da ne gledam u Srpkinje.

MJ: Bili smo na tribinama gde su hrvatski navijači divljali i lomili stolice i jedva smo se spasili. Redari su bili kao statisti jer niko neće da žrtvuje svoju glavu za dva evra na sat. Hrvati su po gradu legitimisali ljude i pitali ih da li navijaju za Srbiju ili Hrvatsku, a naš drugar se izvukao da navija za Sloveniju.
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Protiv Posilipa na RAI SPORT-u !!!!

Vaterpolisti Partizana prvi četvrtfinalni meč Evrolige protiv italijanskog Posilipa igraju u sredu uveče (19.30) u Napulju. Navijači crno-belih moći će da posmatraju direktan televizijski prenos na RAI SPORT Satelitu, koji se nalazi u ponudu svih kablovskih operatera u Srbiji. Podsetimo, za Posilipo igra bivši član crno-belih i reprezentativac Srbije Vanja Udovičić, kao i dvojica crnogorskih reprezentativaca Boris Zloković i Nikola Janović.
 

Genius

Hrabro momče
Учлањен(а)
14.11.2006
Порука
1.866
Reaction score
48
Локација
Beograd
dobro je sto ce se rts potruditi da prenosi to .....

uopste me ne bi cudilo da mi osvojimo tu evroligu a da udarna vijest na rtsu b92 pink i ostalih nam dragih televizija bude .... jelena jankovic i nas dragi djokovic strasno napreduju .... a posle na kraju samo dole onim slovima sto lete po ekranu napisu partizan najtrofejniji klub evrope ... e pa jada ...
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Sreda 09.05.2007 . RTS 1

20:05 48 sati-svadba
20:55 Fudbal: Premier liga, Čelzi - Mančester j, prenos

Jebem li ti Tijanicu mrtvu majku !!!!!!

RTS 2 .
20:00 U svetu, info
20:25 Beokult, emisija iz kulture
21:00 Brat, ruski film
Verski kalendar
Datum, dokumentarni program
Hronika pesme Evrovizije

Jebala vas ona rugoba mamu vam lopovsku
 

Method Man

Guest
Ljudi ne mora sve da prenosi RTS, pa nemaju samo oni nacionalnu frekvenciju. Pitanje je sto ne prenose mec Avala, Pink, BBRS92, Kosava i Fox? Toliko televizija a nijednu ne interesuje 1/4 finale Lige sampiona u vaterpolu...
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.569
Reaction score
3.388
Ma i nek' ne prenose, majke im ga nabijem :pickaciganska , gledacu na RAI-u. Samo da mi izvadimo nereseno, ili jedan gol manjka, i sve ce biti u redu.
:napred Partizan :napred Partizan :napred Partizan
 

Immortal

Old School
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
2.646
Reaction score
2
Локација
Србија
У овој држави је гори медијски мрак него пре десет година. Целокупна јавност слави периферне "успехе" мрских нам супарника. Систем се градио годинама и "успешно" функционише.
Једини спас је да неки осведочени Гробар дође на место главног уредника неке од телевизија које имају националну фрекфенцију. То се нажалост неће скорије десити а можда неће никад... Колико смо ми тужан народ када оваки тровачи чине "медијску слику"...
 

PFK

Guest
Kad citam "Blic" ili "Glas" k'o da citam neke ciganjske stranice na internetu. Zna li neko kako igramo protiv Posilipa?
 
Top