Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

VК Partizan, PK Partizan

  • Зачетник теме Laky
  • Датум покретања

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.569
Reaction score
3.388
Pesmica povodom silovanja zagreba (ponovo ove godine), koja mozda pripada drugoj temi, al' ipak:

Tako je dobro jebati te opet,
stavit' ti noge na moja ramena,
kao nekad popusi ga njezno,
za ona dobra, dobra, dobra, stara vremena!!!!!

:partizan_fan: :napred Partizan :napred Partizan :partizan_fan:
 

Tuljo

Administrator
Уредник
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
8.355
Reaction score
6.625
Локација
Tamo gde si ti!
Sada jos da razvalimo Italijane, i onda pravac F4!
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Andrija Prlainović:
EVROPO, ČUVAJ SE PARTIZANA

Ako pobedimo Brešu u poslednjem kolu, osvojićemo prvo mesto u grupi i dobiti lakšeg protivnika u četvrtfinalu. TADA NI FAJNAL FOR NE BI BIO DALEKO

Vaterpolista Partizana Andrija Prlainović kaže da posle plasmana u četvrtfinale Evrolige crno-beli imaju ambicije da odu korak dalje, i plasiraju se na fajnal for. Bek srpskog prvaka ističe da niko u klubu na početku sezone nije ni razmišljao o četvrtfinalu, jer su ubedljivo najmlađa ekipa u ovom takmičenju.

Ipak, posle ubedljive pobede u Zagrebu protiv najtrofejnijeg evropskog kluba Mladosti 11:6, delfini sa Banjice postali su svesni da imaju kvalitet za sam vrh.

- Uradili smo veliku stvar prolaskom u četvrtfinale. Ubedljivo smo najmlađa ekipa u Evroligi, a uz to naša grupa je bila dosta ujednačena. Pre početka sezone niko nije mogao da kaže koliki nam je domet, jer nismo imali mnogo međunarodnog iskustva. Ipak, svi smo se potajno nadali da možemo da doguramo daleko. Kada smo počeli da igramo, shvatili smo da imamo neophodan kvalitet i da je plasman među osam najboljih ekipa realnost - kaže Prlainović.

Posilipo, Vašaš ili Olimpijakos

Ukoliko osvoji prvo mesto u grupi A, Partizan će u borbi za fajnal for igrati sa jednom od tri drugoplasirane ekipe iz grupa B, C i D.

- Mislim da će Posilipo biti drugi u grupi D, iako trenutno zaostaje, dok u grupama B i C očekujem da prođu Olimpijakos i Vašaš. Ništa još nije sigurno jer će odlučiti poslednje utakmice, ali po meni ove ekipe imaju 99 odsto šansi - kaže Prlainović.

Partizan za manje od dve nedelje na svom plivalištu igra protiv Breše, trenutnog lidera grupe A. Eventualnim trijumfom šestostruki šampion Evrope ligaški deo završio bi na prvom mestu, što bi mu garantovalo lakšeg protivnika u četvrtfinalu. Prlainović smatra da bi tada crno-beli imali velike šanse da odu na završni turnir Evrolige

- Imamo lepu priliku da osvajanjem prvog mesta dobijemo lakšeg protivnika, a uz to i revanš meč kod kuće. Tada ni fajnal for ne bi bio daleko. Ali, još je rano da pričamo o tome. Naša filozofija je da uvek idemo postepeno od meča do meča. Sada nam je najvažniji duel sa Brešom, pa posle toga protivnik u četvrtfinalu, a o fajnal foru ćemo razmišljati kasnije - poručio je Prlainović.

Mladi srpski reprezentativac veruje da Partizan uz podršku publike može da sruši Brešu na Banjici.

- Uz ogromnu podršku naših navijača možemo da pobedimo Brešu i tako osvojimo prvo mesto u grupi. Prvi meč koji smo igrali sa njima izgubili smo minimalno 9:8, ali to je bio početak sezone. Od tada smo mnogo napredovali, tako da mislim da možemo da im se ravnopravno suprotstavimo. Najbitnije je da, kao i protiv Mladosti, potpuno hladno uđemo u meč i igramo našu igru - kaže Prlainović.
D. Stojmenović
 

Genius

Hrabro momče
Учлањен(а)
14.11.2006
Порука
1.866
Reaction score
48
Локација
Beograd
joj sto bih volio olimpijakos da nam zapadne ... prosle godine sam pozelio jug i bio je ... i pao je na banjici steta sto je to bila prva utakmica ... al druga utakmica jos olimpijakos ... u bg ... au :)
 

Method Man

Guest
VATERPOLO: Breša "pada" na Banjici
Cetvrtak, 26. april 2007. 11:13

Vaterpolisti Partizana počeli su ove sezone takmičenje u Evroligi sa nadom da će bar ponoviti uspeh od prošle godine kada im je finalna završnica izmakla zamalo. Crno-beli su već sada, plasmanom u četvrtfinale uradili mnogo, ali bi u poslednjem meču u grupi protiv Breše u subotu na Banjici mogli da urade još više.

Partizan je ulaskom u četvrtfinale Evrolige obezbedio i direktan plasman u grupu sledeće sezone bez kvalifikacija. Ako pobedi Brešu, Partizan će biti prvi u grupi A. To ne mora mnogo da odlučuje, jer u četvrtfinalu igraju najbolji klubovi Evrope, ali bi moglo da bude značajno jer bi Partizan u drugoj utakmici četvrtfinala bio domaćin.

Da je prošle sezone protiv dubrovačkog Juga bio domaćin, Partizan bi možda i ušao medju četiri najbolje ekipe Evrope i verovatno bio domaćin završnog turnira...

Ovo je, medjutim, nova sezona, a prvo iskušenje je Breša, sa Aleksandrom Ćirićem, nekoliko italijanskih i dvojicom hrvatskih reprezentativaca.

"Breša je odlična ekipa, apsolutno su svi igrači za respekt i u bazenu i van njega. Dugo su zajedno i znaju da igraju na rezultat. Ne zavisi im igra od forme i da li su u prethodnom meču bili kvalitetni ili ne", rekao je trener Partizana Dejan Udovičić.

U prvom meču Partizan je mogao da osvoji bar bod. Vodila je Breša 4:1, ali su se crno-beli vratili u meč i zamalo se iz Italije vratili sa remijem.

Sada je situacija drugačija. U meču protiv Mladosti u Zagreb, Partizan je pokazao svu snagu, ali strateg tima sa Banjice veruje da njegovi igrači mogu još bolje.

"Moramo da odigramo još bolje nego u Zagrebu, pogotovo drugi deo utakmice. Činjenica je da Breši odgovara i nerešeno, ali nismo pod pritiskom. Važno je da dobro počnemo i onda će utakmica biti otvorena", ocenjuje Udovičić.

On je dodao i da igrače koji su bili u Melburnu na Svetskom prvenstvu polako prolazi umor i da dobijaju na svežini. Ista situacija je i sa Duškom Pijetlovićem koji se vraća u formu posle opeacije slepog creva.

Utakmica na Banjici igra se u subotu od 18.30. Crno-beli se uzdaju u navijače da će im pomoći, kao i mnogo puta do sada, da ostvare cilj.

(MONDO)
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.569
Reaction score
3.388
AJMO CRNO BELI OOOOOO!!!!!!!:napred Partizan

Bas sam pre neki dan citao intervju sa Milanovicem. Ne znam sta da mislim, jeste nasa skola, jeste sad posle svega kod nas... ali upravo zbog njega sada Partizan nije najtrofejniji evropski klub (presao u Mladost, taman kad su osvajali KES-titule da nas prestignu), a da ne pominjem gde se posle vratio da igra u Srbiji...nema veze, interni monolog...

Kao sto rekoh,AJMO CRNO BELI!!!! Da razbijemo i te zabare i onog Djoganija :pickaciganska Cirica.
 

Borca_Grobar

Početnik
Учлањен(а)
01.01.2007
Порука
198
Reaction score
1
Jel zna neko oce li se ici organizovano,kao protiv etnikosa?
 

grojf

Početnik
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
10
Reaction score
0
Ide se...samo vi dodjite ispred bazena.
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Ćirić: Kriza Breše je Partizanova šansa
Petak, 27. april 2007. 10:52

Vaterpolista italijanske Breše Aleksandar Ćirić izjavio je za "Sportski žurnal" da se njegova ekipa nalazi u krizi i da to u subotnjem meču poslednjeg kola A grupe Evrolige može da predstavlja Partizanovu šansu.

"Nismo ni sveži, ni odmorni. Forma nam je u padu, ne znam kakva je situacija u Partizanu. Obe ekipe imale su po nekoliko igrača na Svetskom prvenstvu u Melburnu. Videćemo kakva će biti utakmica", rekao je Ćirić.

Crno-beli su pobedom u Zagrebu pre dva vikenda osigurali plasman u četvrtfinale, a trijumfom na svom bazenu pretekli bi Brešu i zauzeli prvo mesto na tabeli. Italijani trenutno imaju bod više.

"Svesni smo koliko znači i šta donosi prvo mesto u grupi. U skladu sa tim ćemo ići na pobedu, fer i sportski. Nema nikakvog opterećenja. Pokušaćemo da odigramo najbolje što možemo i vidimo šta će to da donese", opušten je reprezentativac Srbije.

Breša je još u prvom kolu savladala Partizan rezultatom 9:8. Da na gostujućim bazenima ne predstavljaju nikakav bauk, vidi se po nerešenim rezultatima protiv Etnikosa u Pireju i Mladosti u Zagrebu. Oba puta bilo je 7:7.

"Mislim da smo sada u potpuno drugačijoj situaciji u odnosu na prvi okršaj u Breši. Ono je bio početak sezone, u medjuvremenu smo imali jedno veliko takmičenje i pauzu u Evroligi i nacionalnim prvenstvima. Ponavljam, ne blistamo, ali potrudićemo se da neke stvari ispravimo već u subotu", istakao je Ćirić.

(MONDO)
 

ЖИВОРАД

Доброћудни костур
Учлањен(а)
13.10.2006
Порука
3.018
Reaction score
677
ovo za sad nije normalno...kresemo ih ko lude...juris na F4 u Beogradu...e bre osvajamo ovu jadnu ligu...11-6 je trenutno...
 

Tuljo

Administrator
Уредник
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
8.355
Reaction score
6.625
Локација
Tamo gde si ti!
Svaka cast za momke u bazenu, steta za njih sto igraju ovako smesnu ligu, za nas i njih bi bilo najbolje da organizuju neku ligu sa crnogorcima!
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Očekivao sam pobedu, ali 11:6 protiv Breše :eek: Svaka čast momci, tako se igra za Partizan i Srbiju!
 

PFC_deki

Početnik
Учлањен(а)
03.11.2006
Порука
1
Reaction score
0
Локација
slovenija
11-6!!!!! VELIKA POBEDA VELIKOG TIMA!! NAPRED PARTIZAN!!!!!!!!!!! pozdrav iz slovenije
 

Borca_Grobar

Početnik
Учлањен(а)
01.01.2007
Порука
198
Reaction score
1
Vaterpolisti Partizana ubedljivo su pobedili Brešu u poslednjem kolu Evrolige sa 11:6 i time zauzeli prvo mesto u grupi i dobili status nosioca u žrebu. Rezultat po četvrtinama je bio 3:2, 5:2, 1:2, 2:0.

"Atmosfera je bila zaista na zavidnom nivou, iako ja, koji igram i Ligu Šampiona pamtim i bolju posetu. Nadam se da će se to u četvrtfinalu ispraviti. Igrom sam relativno zadovoljan, iako nismo baš iskoristili loš dan Breše, ali smo pokazali da se ovde na Banjici, u Partizanu trenutno igra izuzetno kvalitetan vaterpolo", izjavio je Filip Filipović za B92 nakon pobede nad italijanskom ekipom.

"Daleko od onoga što smo očekivali. Ja sam u izjavama pre utakmice istakao da Breša nije u formi, da smo u nekoj krizi, pogotovu nakon Svetskog prvenstva. Imali smo dosta grešaka, nismo mogli da nađemo našu igru, a pitanje je da li mi uopšte i imamo nekakvu igru. Zasluženo je pobedio Partizan. Mi jesmo poveli na početku utakmice, to nije dugo trajalo ali Partizan je na kraju obezbedio prvo mesto u grupi. Ima beneficirane pozicije u nastavku takmičenja, a mi idemo na neku od jačih ekipa. Kao što ste videli, pošto mnogo dobro igramo, verovatno ćemo i brzo završiti tok takmičenja. Čestitam ekipi Partizana i želim im sve najbolje", rekao je reprezentativac Srbije Aleksandar Ćirić za B92.

Na pitanje koji tim bi želeo da izbegne u nastavku Evrolige, Ćirić je odgovorio:

"Sve su jake ekipe i sve one pretenduju da osvoje titulu evropskog prvaka. Šanse su nam male. Probaćemo, kao i večeras što smo probali. Idemo dalje. Da vam kažem, realan sam i nema čemu puno da se nadamo".

U četvrtfinale Evrolige za vaterpoliste idu po dva najbolja sastava iz svakog skupa. Pre poslednjeg kola plasman su obezbedili Breša, Pro Reko, Honved, Jug i Partizan. Žreb za dalje takmičenje je u utorak u Rimu, u sedištu Evropske plivačke federacije


preneto sa b92.net/sport
 
Последња измена:

Immortal

Old School
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
2.646
Reaction score
2
Локација
Србија
Честитке момцима који уз минимална улагања остварују врхунске резултате. Ова победа је логичан наставак серије за коју се надамо да неће имати краја. :napred Partizan Када би се само они који имају одличне услове мало угледали на њих... :cry:
 

south_kengur

Početnik
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
57
Reaction score
0
Локација
australia
Svaka cast,strasno talentovana generacija,uh da ostanu na okupu 2-3 tri godine haos bi pravili!!!
 

Method Man

Guest
VATERPOLO: Partizan u evropskom kremu
Subota, 28. april 2007. 22:15

Vaterpolisti Partizana u ponedeljak će čekati žreb u Rimu i protivnika u četvrtfinalu Lige evropskih šampiona.

Potencijalni protivnici crno-belih, koji su sjajnom igrom pobedili Brešu 11:6 u poslednjem kolu Grupe A, osvojili prvo mesto u prvoj fazi takmičenja, biće grčki Olimpijakos, madjarski Vašaš i italijanski Posilipo.

Te ekipe su osvojile druga mesta u svojim grupama, a Partizan će, kao prvoplasirana ekipa iz Grupe A, u drugoj utakmici četvrtfinala Evrolige biti domaćin.

U četvrtfinale Evrolige plasirali su se i Breša (drugoplasirana u Grupi A), potom Jug kao prvi u Grupi B, Pro Reko (prvi u grupi C) i Domino Honved Budimpešta (prvi u Grupi D).

Četvrtfinalne utakmice biće odigrane 9. i 23. maja.


Najuzbudljivije je bilo u grupama C i D.

Za drugu poziciju u Grupi C bitku su vodila dva madjarska tima - Vašaš i Brendon Eger.

Vašaš je u poslednjem kolu pobedio ruski Šturm (u kojem igra Aleksandar Šapić) 13:10, dok je Brendon Eger igrao nerešeno sa Pro Rekom 10:10. Vašaš ide dalje.

Ništa manje uzbudljivo nije bilo ni u Grupi D, gde je Posilipo u foto-finišu obezbedio prolaz dalje.

U poslednjem kolu, Posilipo je pobedio Panionios u Atini 10:9, dok je Barseloneta savladala Domino (Honved) 14:13. I Posilipo i Barseloneta su prvu fazu završila sa 10 bodova, ali italijanska ekipa ide dalje zahvaljujući boljem medjusobnom skoru.

(MONDO)
 

ЖИВОРАД

Доброћудни костур
Учлањен(а)
13.10.2006
Порука
3.018
Reaction score
677
super...dajte na gay 7 da im objasnimo par stvari(kako musa dere jarca) :mrgreen:
po meni,ako se plasiramo na F4,sto je veoma realno,velike su nam sanse da osvojimo euroligu...a sanse ce nam biti jos vece,ako se organizacija dodeli Bg-u...
 

grojf

Početnik
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
10
Reaction score
0
Jel bio neko sa foruma na vaterpolu ili cemo i dalje samo da....Vikend,subota poslepodne,obezbedjen slobodan ulaz za nas sektor i opet neverovatno mali broj ljudi u kopu.Uvek isti ljudi,uvek ista prica...SRAMOTA!!!


I da ne ostane nezabelezeno, svaka cast treneru Udovicicu! Na kraju utakmice, po onakvoj sparini sam je dosao do nas i doneo nam paket vode uz izrecenu zahvalnost za navijanje.
 
Top