Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za LE 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

Garda 1974

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
360
Reaction score
27
Локација
Sabac
Mi ne treba uopste da gledamo njih, treba da gledamo sebe, da Sale unapredi igru, da ih dobro snimi, na nama je da pokazemo da prosle godine nismo slucajno igrali LS. Ja verujem da za to imamo snage. Mi smo PARTIZAN, mi se pitamo. NAPRED PARTIZAN!
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Истичу и да слабије играју под притиском кад је прва утакмица код њих. Ни мало нису еуфорични већ забринути.

Идеалан ће бити стреам сутра против Лиона и Суперкуп против Стандарда да видимо какви су.
 

Knele

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
1.377
Reaction score
193
Ilić i Stojković oprezni

Kapiten i čuvar mreže Partizana smatraju da su dobili izuzetno teškog protivnika u trećem kolu kvalifikacija Lige šampiona, ali veruju u prolaz preko Genka.

13107360610reu_1183879.jpg


Saša Ilić i Vladimir Stojković su, shodno svom iskustvu, brzo procenili šanse Partizana u ogledanju sa Gankom za prolaz u plej-of Lige šampiona.

"Ako nismo izvukli najtežeg, onda je sigurno jedan od najtežih protivnika. Prvo da završimo posao sa Škendijom, pa onda krećemo sa Genkom. Bilo nam je lakše prošle godine pošto je bilo nanje napeto pošto smo već imali u džepu plasman u Ligu Evrope. Moramo biti maksimalno spremni za te utakmice i ne vidim zašto ne bi smo prošli dalje", iskren je kapiten Ilić.

I Stojković smatra da je Genk izuzetno težak protivnik.

13107363220reu_1161354.jpg


“Dobili smo najtežeg mogućeg protivnika, ali ko zna zašto je to dobro, jer ćemo ovako biti silno motivisani da ga eliminišemo. Biće izuzetno teško, ali naravno nije nemoguće proći. Bilo bi bolje da drugu utakmicu odigramo pred svojima navijačima, jer bi nam na taj način put ka sledećoj rundi bio znatno lakši“, jasan je čuvar mreže crno - belih.

Volkov: Genk nije bauk

Pojačanje Partizana zamalo ovog leta nije završilo upravo u redovima protivnika crno – belih u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

13107297970volkov.jpg


Sudbina je umešala prste odredivši da Vladimir Volkov ipak ovog leta ode u Genk, makar na dva dana.

Naime, taze pojačanje Partizana je bilo na pragu odlaska u belgijski klub pre nego što je stavio paraf na ugovor sa crno – belima. Samim tim, odličan je sagovornik o proitvniku srpskog kluba u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Eto, suđeno mi je da idem u Genk, makar na dva dana. Mislim da nam žreb nije bio naklonjem. Mogli smo i bolje da prođemo, ali nema mesta ni kuknjavi, ni strahu, ni panici. Mislim da smo bolja ekipa od Belgijanaca i da možemo ih prođemo. Gledao sam ih na TV prošle sezone pošto tamo igra moj dobar prijatelj Brazilac Nadson koji je u Genk došao iz Šerfa, i mogu reći da nisu nikakav bauk. Ako hoćemo u Ligu šampiona, onda moramo da prođemo i ovakve protivnike", smatra Volkov.

Mozzart sport
 

-Sale-

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
693
Reaction score
1.951
Pitanje za upucenije...

Da li ovi nasi planiraju dovodjenje stopera u skorije vreme(bar do meca sa siptarima, da imaju 6-7 dana za uigravanje, bar na treninzima)???

Jer ako planiraju Rankovica(ne mislim da je los igrac, nego nije za tu poziciju), onda mislim da su nam daleko manje sanse da prodjemo genk!
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.294
Reaction score
18.507
Локација
Kej Republika
Dosta nezgodan zreb ali jbg sta smo ocekivali? Nadam se da radimo nesto po pitanju dovodjenja stopera ili smo ga ugasili da se ne lazemo.
Plasi me to da smo mi sve ekipe koje su iole ozbiljne izbacili u gostima,nadam se da ce sad biti drugacije pa da jednom iz hrama idemo dalje.
Genk i belgijsku ligu ne pratim ali znam da igraju dosta brzo i sa dosta trcanja i duela.Oni ce uciniti sve da nas ''naduvaju'' tamo a na nama je da damo gol kako znamo i umemo.
Trebace nam i malo srece ali ja se uzdam u nase iskustvo i naravno u GROBARE !

IDEMO DALJE !!! :napred Partizan
 

showtime.pekka

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.378
Reaction score
1.143
Citam neki forum navijaca Genka i par stvari su me nasmejale. Prvo, pitaju se da li je i dalje u Partizanu onaj golman sa dugom kosom i repom? :D
Drugo, drago im je sto Kleo nije tu. Izgleda da su ga dobro upamtili!
Trece, dosta nade polazu u njihovog golmana za koga kazu da je 50% ekipe...

Nisu bas odusevljeni!! I dobro je sto igramo revans kod nas, pod uslovom da se ne izglupiramo kao protiv Apoela u prvoj.
 

banche1986

Grobar
Учлањен(а)
13.06.2010
Порука
535
Reaction score
13
Bice tesko ali ja verujem da idemo dalje . Ako nam do tog dvomeca pristigne jos neko pojacanje bice dobro , ipak je Genk dosta jaci protivnik od onago sta smo ocekivali u ovoj rundi kvalifikacija .
Bice dobar fudbal ,oni igraju napadacki ali "mi smo Partizan" .
Inace koliko se secam klub se zove HENK ali smo mi navikli na Genk pa neka tako i ostane ?
 
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
999
Reaction score
489
Локација
U igri
Obzirom da tradiconalno, već četvrtu godinu za redom igramo protiv Belgijanaca,a skor nam je 3 poraza i 2 remija (koji su nam implicirali 1 prolaz), verujem da je konačno za očekivati, uz uslišene potrebe za pojačanjem/ima, pobedu u prvom meču. Nema sumnje da je Anderleht bio najopasniji, ali smo uspeli da izgubimo i od Briža i od Standarda.
 

Matic

Banned
Учлањен(а)
02.03.2009
Порука
2.883
Reaction score
73
St ose tice zreba ako ne dovedu kvalitetnog stopera i krilo mozemo da se oprostimo od LS i to da ih dovedu u roku od par dana da bi mogli da se uigraju. Toliko .
 

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.802
Reaction score
1.119
Локација
Ivanjica
Идеалан ће бити стреам сутра против Лиона и Суперкуп против Стандарда да видимо какви су.
Hvala Bogu ce da vidimo, al nece to mnogo pomoci al valja okvirno da vidimo o cemu se radi. I onda "strucnjaci" sa foruma (da ne bude zabune ubrajam i sebe ) ce da iznose svoje misljenja :D.
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.547
Reaction score
2.592
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Sreni jer nemamo vise Klea

Belgijanci srećni jer Partizan više nema Klea
Belgijanci smatraju da je njihov prvak, Genk mogao i bolje da prođe pri žrebu za Ligu šampiona.


Genk je za rivala u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona dobio ekipu Partizana, prošlogodišnjeg "ubicu Anderlehta", kako je srpskog šampiona krstio fudbalski sajt "hln.be".

Bar prema prvim reakcijama ispostavilo se kao tačno mišljenje trenera crno-belih, Aleksandra Stanojevića.

I u Belgiji smatraju da su crno-beli već u trećem kolu s obzirom da su pobedili Škendiju sa 4:0, i napominju da bi bila prvorazredna senzacija da naš šampion ne dođe do dvomeča sa Genkom.

Kao povoljnu okolnost za svog šampiona, Belgijanci ističu da u Partizanu više nema Klea, koji je praktično sam srušio Anderleht prošlog leta.

Što se tiče samog Genka, oni su načinili veliki uspeh osvajanjem titule, treće u istoriji kluba. U redovima Partizanovog rivala najpoznatiji bar našoj publici je trener Frenki Verkautern.

Najcenjeniji igrač, bar prema Transfermarktu, je mladi vezista Kevin de Bruin (19), dok bi uz njega udarnu snagu, bar prema sadašnjem igračkom kadru trebalo da predstavljaju napadači Jele Vosen i Nigerijac sa belgijskim pasošem, Egvin Ogunjimi.

Izabranici trenera Verkauterna, ako je sudeći po pripremnim utakmicama, ne blistaju. Na poslednjem testu igrali su nerešeno sa Trabzonom - 1:1. Pre toga učestvovali su na turniru u Estoniji, gde su u polufinalu pobedili Floru sa 3:0, ali su u borbi za trofej poraženi od Rapida iz Bukurešta 2:1.

izvor smedia.rs
http://www.smedia.rs/sport/vest/494...janci-srecni-jer-Partizan-vise-nema-Klea.html
 

ВЛАДА ГВЛ

Grobarčina
Учлањен(а)
06.07.2010
Порука
2.169
Reaction score
281
Чињенице говоре да смо предходних година у битним мечевима боље пролазили кад се реванш играо у гостима али у последње време смо срушили неке незгодне традиције па можемо и ту,гол у гостима много тога решава,неко је овде написао да Станојевић зна да одигра на резултат,мислим да је он наша велика предност у односу на 2008 и 2009 па и на 2005.
 

Zeljko_S

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.570
Reaction score
775
Локација
Niksic
Po Transfermarktu ( :) ) trenutno Genk vrijedi 46 miliona, a Partizan 23.

Pa u Belgiji je vekna hleba 2EUR a kod nas 50 centi.

Opusteno bre, gledajte to sa ove strane: kroz ove 2 utakmice steci cemo nesto sto ce nam biti od velike koristi u narednom kolu! Vjerujete da njima nije uopste prijatno... :napred Partizan
 

zile vern

Početnik
Учлањен(а)
09.06.2008
Порука
94
Reaction score
0
Локација
sabac,crno beli grad
misljenja sam da kao i svaki zreb i ovaj ima svoje dobre i lose strane, dobre jer ce djura i kompanija da se otvore za nekog kvalitetnijeg igraca jer nam nije siguran plasman u naredno kolo kvalifikacija a samim tim njihova zagarantovana plata od UEFE a losa sto nismo jos uigrani dobro pa bi steta bilo da ovako rano se zeznemo a da za dva meseca gledamo jako kvalitetan tim koji ce verujem to svakako biti za par meseci ... nisu oni bauk al nismo ni mi kompletirali nas tim tako da nas ne vidim kao favorite u tom duelu, bice cupavo ...
 

VecniGrobar<3

Početnik
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
168
Reaction score
1
Локација
Smederevo
Nimalo mi nije drago sto nam je pao genk bice tesko dosta ali verujem u siguran prolazak dalje... ono sto je problem ali i motiv vise sto nam ta utakmica omogucava sigurno igranje u evropi :napred Partizan
 

Veliki Strumf

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
325
Reaction score
16
Локација
Strumfograd
Au ljudi sto sam se smorio...spijunirao sam malo njihov forum da vidim njihove reakcije i naidjem na sledeci post nekog nazovi "naseg" lika...koji se upustio u dijalog sa njima...citiram:
"Well i dont think so.
Chances 60-40 for Genk.
Our team is weaker than last year,especially defence
Attack is solid,and our style of play is just attacking,but when Europe came,we are always careful...So dont think like that.
Reactions here are 50-50% many of us didnt want Genk but.."
Uradio covek skauting for free... :D
Znam da oni nisu blesavi i da ce saznati mnogo stvari ali zaprepastio sam se kakvih ljudi ima...ej bree...sta je s mozgom...???!
 

Mario 4c

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2009
Порука
1.228
Reaction score
39
@ Veliki Štrumf

Njihova skaut služba ne čita navijačke forume, predstavnike genka videčemo u Skopju. U Današnje vreme nema tima koji može 100 % uspešno da se sakrije, o svakome se sve zna, kao i mi, tako će i oni znati sve naše mane i prednosti. Meni je kriivo što žreb po nas nije bio " laganica ", ali uz 2 pojačanja oko kojih i vrabci na granama pevaju, mi njih prolazimo. Mi smo PARTIZAN, elita na našim prostorima, gospodski klub bogate istorije.Mi smo POBEDNICI, oni treba nas da se plaše, a ne obrnuto. Sa takvim pristupom uz max koncetraciju svih 180 minuta, za nas nema zime.
 

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.954
Reaction score
4.886
Локација
Ndžamena
@VStrumpf

Pa nece navijaci da im kroje tim. Mislim da ce takve stvari njihov skauting ionako sam da sazna, ako vec nije (svako ko je iole upucen u fudbal je propratio transfer Savica u City).
 
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
33
Reaction score
2
Pa kada covek udje ma ovaj forum, mislio bi da se raspadamo, tako da mislite o tome sta pisete. Gledam pre neki dan emisiju o kvalifikacijama i novinar kaze kako su navijaci ogorceni transferima i da se probojavaju duela sa skendrijom (podrugljivim tonom). Naravno, izvor informacija mu je ovaj forum. Sve u svemu ispadamo smesni, dozvoljavamo gorima od nas da nam se smeju. :banghead
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top