Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za LE 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

Shone

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2007
Порука
1.229
Reaction score
536
Локација
Republika Srpska
Koliko samo mracenja , kukanja i jadikovanja . Izvukli smo Genk ,pa sta ... mi smo sa Lotarom se nosili sa VELIKANIMA i u Bgd nismo gubili , a trebali smo i da pobjedjujemo.
Izvukli smo Genk ,pa dobro . Ako hoces da budes sa najboljima moras da se izboris za to , nema u danasnjem svijetu nista na lijepe oci.đ
Jeste da nam treba nekoliko pojacanja ali i ovaj tim moze da napravi nesto , ja vjerujem u to .
Belgijska liga jeste jaca od nase ali opet ,ako se borimo za LS moramo da pokazemo da zasluzujemo LS .
 
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
334
Reaction score
4
@ Miki PFC
Upravu si, delimicno. Oni igraju nesto kao play-off, i u njemu se takmice 6 najbolje plasirane ekipe u regularnom delu sezone (to su bili Anderlecht, Genk, Gent, Club Brugge, Lokeren, Standard Ličge).

Ne bih se slozio da je 2 puta slabija ekipa od Andelehta i Standarda, jer ima je Anderleht u regularnom delu sezone bezao samo jedan bod!

Nikako ne smemo potcenjivati ovu ekipu, ali nadam se da ce igraci dati sve od sebe i da ce Krstajic dovesti jos neka kvalitetna pojacanja, ne bi li uspeli da ih eliminisemo.
 

djavo

Partizanovac
Учлањен(а)
17.01.2007
Порука
771
Reaction score
25
Imate na sporza.be neke klipove sa njihovih utakmica iz play off-a
 

Ludwig

Grobarčina
Учлањен(а)
11.12.2010
Порука
1.964
Reaction score
907
Локација
.
Genk, Plzen, Malme... meni totalno nebitno, jedino mi zao sto prvu ne igramo kod kuce zbog tradicije (Njukastl, Dinamo B., Groningen, Anderleht) al' dobro. Dobili smo najjaceg protivnika, ali i oni su! Bice dobar dvomec, samo da zakrpimo neke rupe i IDEMO DALJE!
MELJI! :)
 

Dr.Hofmann

Guest
lepo čovek okačio samo 2 stranice iza , pa lepo pročitajte kako je Genk postao prvak!


EDIT:
nije čak ni 2 stranice nego jednu.
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.078
Reaction score
8.412
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Nasa sansa je to su ovi neiskusni u Evropi, nisu toliko prekaljeni i veliki klub sto se toga tice i kad igraju u Evropi slabe rezultate beleze.
Mislim da ce veci problem biti u nama samima nego do njihovog "prevelikog" kvaliteta. Nisu oni neki bauk i neki razbijaci ali smo mi totalno neuigrani i skloni smo da primamo idiotske suteve i imamo glupe greske... Samo pametno i hrabro, pa sta nam Bog da, njima ce to bit5i prva zvanicna utakmica u sezoni, necemo ni mi imati Bog zna koliko mnogo odigranih ali opet...
 

Marinac

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.086
Reaction score
15
@Dr.Hofmann
Lepo rekoh po meni i kao sto sam citao u svim novinama slucajni sampion Belgije. To se osporiti ne moze. Samo daleko od toga da su za potcenjivanje. Ali se mozemo nadigravati sa njima. Neka nas samo pogleda zreb u 4 kolu to je bitno.
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.251
Reaction score
3.689
Одлично, задовољан.

Увек ће се налазити изговори, а велики клуб то не сме да чини.

Играјте мушки. Ко се боји, ко нема муда и карактер победника и предаје се унапред, нек' не излази на терен.

:napred Partizan
 

Dr.Greenthumb

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
649
Reaction score
18
Локација
Beograd
Tresu se gace a? :D

Mislim njima, ne nama...:D

Belgija: "Ubica Anderlehta protiv Genka"




Belgijski mediji posle žreba za 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona uopšte ne dovode u pitanje da li će Genk igrati protiv Partizana ili Škendije. Štampa u ovoj zemlji već je proglasila Partizana pobednikom u dvomeču sa makedonskim šampionom i piše kako će Genk igrati protiv "ubice Anderlehta", Partizana.

U Belgiji napominju da više ne moraju da brinu zbog Brazilca Klea koji je napustio Partizan, ali brinu i zbog činjenice da će prvi meč igrati na svom terenu, dok će na revanš morati da putuju u Beograd.

U Genku tkaođe ističu da su prezadovoljni što za protivnika nisu dobili Rendžerse, za koje smatraju da su znatno opasniji od Partizana.

- Prvo kolo takmičenja u Evropi za nas je izuzetno važno. Želeli bismo da se plasiramo u takmičenje po grupama - kada bi nam to uspelo u Ligi šampiona to bi bilo fantastično, ali bismo bili zadovoljni i takmičenjem u Ligi Evrope, izjavio je predsednik Genta Herbert Houben nakon žreba.
http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=1&id=97629

E sad, ako neko od forumasa prati ovu ligu, zanimljivo bi bilo znati da li im je isti tim na okupu ili je neko otisao od igraca i koga su doveli? Znam za golmana, ne znam za ostale?

Bice tesko ali ne i nemoguce(rekao bih nesto ali necu da nerviram Dr.Hofmann-a :D)...

Nek' ne igra ko se lomi...
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.324
Reaction score
3.995
Локација
Kobasicarija "Venac".
dobro...tako nam je kako nam je. koliko smo imali srece prosle godine u ovoj fazi, sada je ocigledno nismo imali. sto bi se reklo, logican sled stvari.

sanse su nam u najboljem slucaju 50:50.
 

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.568
Reaction score
1.085
мало неозбиљно:
Еееех, извукли смо Генк, они случајно били прваци Белгије, могао и онај Еупен или Ст. Труден. Немају они појма, а нама треба још само да .... погађате, да се управа отвори за једног штопера (али, десног) и брзог везног играча, да не кажем крило (да се не поведе расправа да ли је он крило или нападач). Ето, ако доведемо ту двојицу, па макар и из Телеоптика - ми их пролазимо.
мало озбиљно:
Озбиљна су, намазана екипа. Нажалост, прва је тамо, а познајући нас у тој првој ће се 80% одлучити ко ће ићи даље. Забрињава наша средина, како ће издржати њихов пресинг, па је могуће да ће у Белгији да се игра и 4-5-1. Не смеју се потценити, могу да се прођу, шансе су скоро пола-пола, само да се у Белгији оствари повољан резултат.
 

Zagor

Guest
А Станојевић каже да смо фаворити. Срам га било!
 

Zemunelo

Grobar
Учлањен(а)
17.04.2008
Порука
755
Reaction score
26
Локација
Zemunelo
Nikako nije dobro da vec u trecem kolu igramo sa tako jakim timom,
ali ako prodjemo mozda cemo dobiti slabiji tim u cetvrtom kolu a ekipa ce nam se uigrati posteno.

Takodje nije sramota ispasti od jednog Genka a i kad smo favoriti dosta slabije se snalazimo (Apoel npr.).

Dakle ima i loseg i dobrog sto smo ih dobili mada ipak je malo gorak ukus.


Od pojacanja ne ocekujem nista jer ce cekati da vide jel smo prosli ili ne.
Iznenadicu se ako dovedemo ozbiljno pojcanje pre ovog dvomeca.


Sto se tice igraca nikako ne bi bilo dobro da igraju Vukic,Ilic,Babovic u isto vreme ali je pitanje koga staviti ako niko ne dodje.

Mozda Rankovic na zadnjeg veznog umesto jednog od ove trojce ali onda Frimpomg ili kako mu vec ime na stopera...

U napadu nikako Scepcenko totalni je promasaj sta taj decko igra ali nazalost gledacemo njega ukoliko budu u timu dva spica.



Ocekujem tamo pojacan vezni red i sa samo jednim spicem Eduardom i cak i svu trojcu (Vukic,babovic,Ilic) i Rankovicem na poziciji iza njih kao zadnji vezni.
Naravno ostatak ko i protiv sipaca, znaci Medo jos jedan zadnji itd itd.
Mozda je to i najbolje ne samo tamo vec u obe tekme da se odigra tvrdo i na mali broj golova pa da Eduardo dodje do izrazaja nekim dobrim potezom/golom.


Bice cupavo ali tako je sladje ako se prodje.



ps. Direktore skidaj se u dres nema druge :D
 

Che Legenda

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
243
Reaction score
14
Локација
gdje nema ljudi
pa sta da se napise...jedino pozitivno u svemu tome je, da prvo igramo kod njih, i ako to vecina drugacije vidi...mislim da ce nam u revansu pred nasim navijacima biti dosta lakse...jedan igrac koji je stvarno opasan je jelle vossen, i to jos napadac...ostali nisu nikakav bauk, anderlecht je prosle godine bio duplo jaci, samo kad pomislim na lukaku itd....sa novim stoperom imamo i te kako sanse za prolaz..
 

Marko GBP

Početnik
Учлањен(а)
23.03.2008
Порука
180
Reaction score
4
Локација
Бачка Паланка
Задња утакмица против Трабзона, састав:

KRC Genk: Courtois, Anele, Joneleit, Nadson, Pudil, De Bruyne, Tözser, Hubert (70’ Camus), Vanden Borre, Vossen (46’ Kennedy)en Ogunjimi

Стисни муда и бори се! :)
 

Veliki Strumf

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
325
Reaction score
16
Локација
Strumfograd
Bice gusto ali tako je zanimljivije, da znamo na cemu smo...
Samo pozitivno...videcete te...prolazimo...nema mesta zentu...(nek se zentaju oni nas) taman ce Edu dotle da namesti nisanske sprave... :D
Ubedjen sam da ako prodjemo ovaj STRASNI Gent da sigurno ulazimo u grupu koga god da dobijemo u poslednjem kolu...zivi bili pa videli...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top