Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za LE 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
231
Reaction score
181
Treba kolektivno napustiti stadion kada "on" bude u ekipi pa neka ga forsira do mile volje. Prodati ga ne mogu, od njega igrača napraviti ne mogu ali zato mogu praviti BUDALE od nas ne znam koju godinu za redom, pa to je strašno. Pa taj dečko ili po glasu devojčica nije imao/la mesta u metalcu. Ej bre u metalcu a ne da igra u CL ili LE.
Ali ne on igra, igra, i jebe nam sve po spisku konstantno pa dokle više šta se čeka? kud se ide? čemu li se nada? ne uči se centaršut sa 20 godina sa tim se rađa, inteligencija se ne stiče sa njom se rađaš pa onda nadograđuješ...
NUSKNVP
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.459
Reaction score
2.231
Steta steta steta i to velika steta ovo ce nas na zalost skupo kostati i to nazalost nasoj krivici. Necu da komentarisem igru ni to zasto je trener u startnoj postavi ubacio Miljkovica i Scdepovica. Sreca kako i na mnogih utakmica u Evropi nije bila nas saveznik, ipak glavu gore ima jos puno utakmica kvalifikacije za ligu Evrope prvenstvo ali zaista ovo sto nam se danas desilo je velika steta!
 

komandant

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
1.102
Reaction score
128
Tema pod kljuc i aj zdravo! Cekamo petak i zreb, i molimo se Bogu da nam ne uleti neki razbijac.
 

NikolaPartizan

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.125
Reaction score
4.617
Локација
USA
Gotovo je.
Videcete i sami da smo mi od sada u kanalu.
Sad cemo naravno ispusiti u Ligi Evrope jer necemo biti nosioci,a onda ce prvenstvo da ode,i onda ode sve u kurac.

Nema sta,ovde se vide veliki timovi i mali timovi.Pogodite koji smo mi tim.
 

VecniGrobar<3

Početnik
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
168
Reaction score
1
Локација
Smederevo
a kako su tek zvizdali scepovicu kad je napustao igru auuu ako nadam se da ce se sad neko opametiti posle toga...
 

VecniGrobar<3

Početnik
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
168
Reaction score
1
Локација
Smederevo
@nikolasrbija brate ako si tolki pesimista zasto uopste navijas? kad znas sta ce biti unapred nekoliko meseci
 
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
799
Reaction score
5
Локација
Kumanovo R.Makedonija
Pozdrav do sve koji su zeleli da vide na cemu smo, kad smo dobili genk.
E sad ja hocu da vidim na cemu smo, pa da dobijemo Cigane, Romu, Anderleht ili Totehnem.
 

Dusan

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
730
Reaction score
333
Svaka cast momci, znam da ste dali maksimum svi do jednog veceras. Nemam nijednu zamerku, ovoliko mozemo, rezultatski nije dovoljno, ali ako je za utehu nadigrali smo ih i u jednoj i u drugoj utakmici.
Krivo mi je mnogo:cry:, po igri smo zasluzili prolaz. Moramo sad da se oporavimo, jer bilo koga u petak da izvucemo bice tesko.
Jos jednom cestitke svi su odradili maksimalno i igraci i Strucni stab, ali to je fudbal.
Edit. Znam da nam je svima tesko, zato cu napisati ovo: Kad smo izgubili od Kroacije 5:0 '97 g. neverovatno lose sam se osecao, u sobu sam i plakao, ali kad sam izasao u grad, izasao sam uzdignute glave i pored zadirkivanja drugara, koji ne navijaju za nas, jer sam u sebi verovao da ce nekada-jednog dana moj Partizan napraviti nesto veliko i ja cu biti ponosan. To se i desilo 2003. god. i prosle god. Zato glave gore.
 
Последња измена:

Matic

Banned
Учлањен(а)
02.03.2009
Порука
2.883
Reaction score
73
Đuriću, hoćeš li i večeras još jednom da naglasiš koliko si para potrošio u prelaznom roku na kupovinu igrača? Sram te bilo da te sram bude...dobro smo se i nosili i igrali protiv šampiona Belgije sa jednim skroz istumbanim timom, sa više ne znam ni ja koliko promenjenih igrača u odnosu na tim koji je osvojio duplu krunu... Ovaj tim večeras (koji je i ovako na brzinu sklepan bio bolji od Belgijanaca), sa makar 2 igrača koja su igrala proletos a nisu više ovde, bi BEZ PROBLEMA izbacio Genk. Bez i najmanjih problema. Đurić je ubedljivo najveći krivac za eliminaciju. Ubedljivo.

Bravo majstore PO KO ZNA KOJI PUT SI UBO SUSTINU ! POTPIS od reci do reci . :respect
Ovi momci i Stanojevic su veliki heroji ostavili su srce i dusu ,trcali ,nadigrali ,nisu imali srece,a ni kolektnivne HARMONIJE , to je moj termin za fudbal jer kad 11 igraca igra mora da postoji harmonija ,a oni su dosli sbrda dola prvi put se vide vecina njih i ovo sto su uradili je za veliki naklon . :respect
Krivac je onaj koji je bespotrebno prodao Savica uprkos ODLICNIM prihodima ,mi smo u prvoj utakmici oba gola primili zbog neuigranosti odbrane ...Znali su da nam treba desni bek i ladili su jaja ! Pa slepac zna da sm0o na beku 0 zbog toga smo izgubili prvu i ispali . Zbog 800 000 koliko kosta krsten pouzdan bek mi smo izgubili ko znam koliko miliona sjajna racunica !

a kako su tek zvizdali scepovicu kad je napustao igru auuu ako nadam se da ce se sad neko opametiti posle toga...
Trebao je da pokaze 2 srednja prsta gospodi sto posecuju velike utakmice , ta istripovana gospoda nek lepo zapale za englesku pa neg gledaju spektakle ,a nama seljoberima nek ostave da bodrimo igrace .
 

Enslaved

Grobar
Учлањен(а)
30.11.2006
Порука
10.240
Reaction score
33.820
Локација
vaginamandibularia
Smrdljivi govnari sudijski, kakvo iživljavanje, kakvo pišanje po Partizanu, majku vam jebem pedersku! Tri sramotna penala u četiri utakmice, poništen regularan gol večeras, navlačenje za Genk koji je bio smešan večeras... Mrtvu vam decu jebem svima, ološi portugalski, grčki i ostali.

Vukić- mene bi sramota bilo da na njegovom mestu ostanem u Partizanu posle svega što nije pružio od povratka. A valjuškanje u 92' zbog grča? Klub ispada a ti kradeš poslednji minut jer ti se zgrčio? Sramota, svaki igrač Partizana, svaki navijač Partizana bi otpuzao napolje, a ne krao klubu dragoceni minut..

Miljković. Najuriti ga iz kluba. Pokloniti, prodati, dati za burek uz doplatu. Koštao nas je svojevremeno koeficijenta, danas sasvim sigurno i plasmana bar u LE. Ne ostoji teoretska šansa da se plasiramo u grupu LE, potpisujem to.

Vraćamo se u mulj, kumovi su govna sudijska, prdstavnik druge najodvratnije zemlje EU nije smeo da ispadne večeras..
 

Genius

Hrabro momče
Учлањен(а)
14.11.2006
Порука
1.866
Reaction score
48
Локација
Beograd
25 MILIONA ...

I sta na kraju ..? Moguce da necemo ni u LE da udjemo ...

Stanojevicu nisi ni A rekao kad su ti rasprodavali tim .. .Nisi zadrzao Tejga koji je davao golove.. Nisi zadrzao NIJEDNOG stopera od predhodne sezone ... Pa sve da je to bio i branimir bajic .. barem bi malo uigraniji bio ... Ispali smo zbog TRI katastrofalne greske ... U celom takmicenju ne bi smjelo toliko gluposti da se napravi a ne u dvomecu ..

STANOJE IMAJ OBRAZA NAPUSTI KLUB!!!! TREBAO SI I RANIJE DA SE POVUCES.

UPRAVA NAPOLJE!
 

cifra

Početnik
Учлањен(а)
20.04.2008
Порука
111
Reaction score
66
Srecom sam gledao samo prvo poluvrijeme (a davno sam naucio da se ne nerviram bespotrebno), odmah se vidjelo da je Miljkovic u velikom grcu a plus je stvarno limitiran. Najvjerovatnije je Stanojevic mislio prije svega na odbrambene zadatke pa je njega ubacio a ne nekoga drugog ko bi jos vise rasirio igru.

Vidjelo se da puno nedostaje Babovic, on je ipak trenutno u ofanzivnoj vezi najbolji igrac (mozda je rjesenje osloboditi Saleta dijela odbrambenih zadataka ali ko da ih onda zavrsava).

Malo, samo malo treba, srece pri zrijebu i mislim da cemo lagano u LE. Miljkovic definitivno nije, sto znanjem sto spletom okolnosti, igrac koji bi trebao igrati presudne utakmice.

PS. Kad sam vidio onu gresku koju je napravio Stojkovic znao sam da je okruzenje na stadionu veci utisak ostavilo na nasim nego na protivnickim igracima. Mislim da Genk sigurno nece lagano ispasti od bilo koga cak naprotiv.
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Budite srećni ako nas uopšte puste da igramo plej of za lLigu Evrope...zbog haosa posle utakmice koji izgleda još traje...jebote kakva odvratna noć...
 

PFCBGD011

Grobarčina
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
1.971
Reaction score
121
Zasto bi tema isla pod kljuc? Treba trener koji mnogo voli da procita sta navijaci Partizana pricaju da lepo dodje i da cita jedno 20 strana...Ovih do sada 140+ nije bilo dovoljno. Inace, slazem se za Je-Ne-A, najkrivlji su Djura i drugari, ali su im rame uz rame oni koji klimaju glavom i rade kako im se kaze...A ko zna i da li suruju sa njima.
 

Mario 4c

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2009
Порука
1.228
Reaction score
39
Da, sudija je pao, publika utrčala u teren... Ovo su nažalost ozbiljne stvari
 

1910

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
1.000
Reaction score
57
Jos rosava spodoba, kisobran za menadzere i ljubimac pola foruma, Tomislav zauvek predsednik, pre neki dan izjavljuje kako treba jos smanjiti broj stranaca.
Jel nam trebaju 3 Miljkovica da bi dovoljno pali u blato, zar 27 mesto na UEFA rang listi nije vec dovoljan samar za katastrofalni srpski fudbal.
Ugusis protivnika u oba meca i onda ''nase dete'' dobije crveni, ''nase dete'' napravi glup penal, pa jos jedan glup penal. Pun mi je kurac vise ''nase dece'', 11 chamuga izvucenih iz nekih ratnih zarista pa da vidis, a ne da nam se desavaju ovakve zajebancije.
Sto se tice Stanoja, Jokan mi nikad nije delovao kao ozbiljan trener, ali ovo pocinje da mi lici na ''scenario Vermez'', daj boze da gresim.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top