Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kup Radivoja Koraća 2012/13

Статус
Затворена за писање одговора.

Vojin91

Grobarčina
Учлањен(а)
18.10.2008
Порука
1.094
Reaction score
0
Nemoj te napadati sad Katica....Profesionalac je , i mora da igra i mora da bude srecan kad osvoji trofej pa cak i sa Limenkom.......Setite se samo Pekovica u Pioniru kakko se ponasao ? I tada smo pricali pogrdne reci za njega, da vise e postoji blabla...pa je decko posle dosao kod nas i kleli smo se u tog istog igraca posle .....

Ne zaboravite da je Rasko ispao covek i nije hteo da tuzi klub zbog dugovanja , za razliku od nekih pojedinaca.....
 
Учлањен(а)
11.12.2011
Порука
818
Reaction score
128
Ja jedino zameram sto nismo krenuli da da bijemo iz sve snage pa kad ostanemo bez igraca sluzbeno dobili i cao ali bar da dobiju batine
 

Woodchuck

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2009
Порука
2.477
Reaction score
647
Sa gospodom gospodski, a sa govnima onako kako im i dolikuje. Nije jedna osoba ovde prorekla pokradanje u nastavku. Svesno smo usli u mutne vode, a zna se da govna dobro plutaju u vodi... Jbg, znam da bi posledica bila ista, ali ovako ispada da nas je djubrad dobila na terenu , iako je ovde najmanje kosarke bilo :puke

Momcima svaka cast, naravno da je bilo gresaka, ali opet se ne moze zameriti nikome nista, ovo su i vise nego specificni (ne)uslovi bili, a znajuci sa kim posla imamo jos samo gora sranja ce da nam priredjuju.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.051
Reaction score
26.237
Локација
ante portas
A sto se tice Raska samo bih rekao ovo -Ako je Turčin krvav do lakata, poturica mora biti do ramena . Ima o tome zanimljiv tekst na Vukajliji ! Citirao bih taj deo :

Naša mudra narodna izreka čija je tačnost opravdana mnogo puta tokom naše burne istorije. Bezuslovno priklanjanje novom bogu ili gospodaru i nemilosrdno dokazivanje vernosti .

Da li je to bilo lečenje kompleksa ili prilika za novi početak i zaboravljanje i zatiranje sopstvene prošlosti po svaku cenu, pitanje je za psihologe.
 

lukaimasa

Grobarčina
Учлањен(а)
29.01.2010
Порука
1.390
Reaction score
2.436
Локација
Novi Beograd
@Vojin91

Mora da igra i mora da bude srećan i mora da bude profesionalac.

Ali zato ne mora da bude najveći ciganin od sve dece. Taj isti Raško je igrao u Mudingenu dok nije došao kod nas i kurac bi dobio bilo kakvu lovu, od bilo kog kluba, da nije imao priliku da dve godine igra EL. Pičketina ona nosata.
 

Salesb

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
340
Reaction score
6
Локација
Sokobanja
Podrska maksimalna momcima,nadam se da ce iz ovoga da izadju jos jaci.A ova govna ciganska svakim danom mrzim sve vise I vise,sljam ciganski...
 

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.551
Reaction score
862
Momcima u crno-belom i celom KK Partizan svaka čast :respect.

Ovo nije imalo nikakve veze sa sportom,a to je sad opšte pravilo u svim sportovima u Srbiji.Kao što nepostoji država nepostoji ni sport.
Dovoljno je reći samo da je Rakočević odigrao 12 minuta do 5 ličnih,2 su mu oprostili,ukupno 34 minuta.U normalnim okolnostima jasno je da to nije mogao.Juče je izašao da se odmori a danas u fulu.Jbg. kad se igra po Ćokijevim pravilima.Raško svih 14 odmoran,Savović,Skot,Nelson,sve isto.

Svi su bili hladni.
Ipak jasno je da su sudije odredile pobednika.Dovoljno je bilo 5 poklonjenih poena iz koraka,Nelsonu 2+1 na kraju 3. četvrtine i Skotu u 4. kad su se već odlepljivali.
A tek o udarcima ispod nnjihovog koša,faulu Bertansa u napadu,a Katićev nameran na Lučiću,udara ga po glavi a sudije običan faul smešno.
Uz sve to naši su se izgubili.
Jbg. odmorni su se bolje snašli.

Našima na odluci da ovako igraju,pod pritiskom ciganske države ništa ne zameram.
Mada najiskrenije mislim da su trebali da i oni malo naprave cirkus.Da recimo 2 minuta pre kraja krenu da idu i da traže od Đilasa da se ta 2 minuta igraju sutra.

Svakako da klub pre svega treba da izvuče pouke iz svega ovoga.
Što se terena tiče već za 6 dana igramo s njima ponovo,pred njihovim govnima i zaista se nadam da je ABA-liga ozbiljnije takmičenje.Igraće se ipak 40 minuta,neće njihovi igrači moći da igraju preko 30 minuta svi,pogotovo Rakočević.Znači biće normalan meč pa ćemo videti kako stojimo tad.
Međutim klub za domaće takmičenje mora mnogo ozbiljnije da se spremi.
Mada u suštini nam je bitna Evroliga,odnosno jadranska.

U domaćoj je svakako moguća i krv.Svašta se doživelo svih ovih godina,i hvala Bogu krv ipak nije pala.Nije da je dozivam ali realno je sve moguće u mafijaškoj državi u kakvoj živimo i sa mafijašima koji je vode Vučić,Čović,Đilas,Dačić,Kokeza,Tončev,Kleut,Vesić itd.

Sve ovo što se dešava mnogo je ozbiljnije od sporta.Nažalost naš narod je potpuno izgubljen i apatičan.I ovako kako ide srljamo u propast.Šta reći kad mediji stvaraju sliku o pičkoustom Vučiću kao o nekoj poštenjačina a on kriminalac neopevani.

Što se medija tiče,danas smo imali priliku da vidimo pod kakvom su kontrolom Vučića.Ovo nije bilo ni za vreme Miloševića.Totalna cenzura,vesti koje imaju imalo naznaku na vezu sa Vučićem,ma čak i samo sa Zvezdom(a ona je jasno Vučićeva) se brišu brzinom munje na svim internet sajtovima,15 minuta je dovoljno da sve nestane.Potpuna kontrola.
I pored svega moram da se osvrnem na ovna govna sa Arene,pogotovo ovog Kostića:"Partizanov tim nije sačekao ceremoniju do kraja".
PA JEBEM TI MAJKU CIGANSKU LAŽOVSKU.
PA NISMO MI CIGANI DA BEŽIMO SA DODELA MEDALJA.
LEPO SMO PRIMILI MEDALJE,SAČEKALI DA FMP PRIMI MEDALJE I PEHAR I TEK ONDA NAPUSTILI PARKET.
ŠTA SMO TREBALI DA STOJIMO TU I ČEKAMO DOK SE ONI SLIKAJU I SKAČU.
PA GDE STE TO VI VIDELI,NOVINARI SA ARENE?
JOŠ JEDNOM JEBEM LI TI MAJKU CIGANSKU RASPALU,GOVNO JEDNO.

A u Pioniru ću vam objasniti par stvari uskoro.
 

Bandit

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
2.409
Reaction score
797
Локација
Niš
Мене интересује зашто судија на приговор Вукојчића скида пиштаљку и нуди му да он суди утакмицу уместо да му залепи техничку?!
 

Pera115

Grobarčina
Учлањен(а)
27.01.2011
Порука
2.851
Reaction score
3.675
A najupecatljivo kad jadnici sa rts-a prekidaju redovne vesti da bi javili da je fmp osvojio kup.Kao da javljaju da je Srbija usla u evropsku uniju.Dok se oni bave nama(saopstenja) mi se bavimo nasim Partizanom.Ko voli Partizan ne treba mu mnogo da bi bio srecan.
 

Pingvin

Grobar
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
899
Reaction score
74
Molim da se ime Nikole Pekovića ne stavlja u isti koš sa imenima pojedinaca koji igraju za limenke. Nije u redu.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.803
Reaction score
29.768
Локација
Beograd
Знам шта се догодило...
Момци (клинци) су изашли потпуно ,,наоштрени,, и силно мотивисани да победе и узму тај Куп, и - ,,изгорели су,, у тој жељи, како се то каже...

То се једноставно дешава...знам када сам био млад, и када ми је нешто било максимално важно (утакмица, испит, дружење са неком цуром), максимално си спреман и ,,напаљен,, и...у већини случајева ти то помогне да даш свој максимум, али, понекад се деси, да ти ама баш ништа не полази за руком...
Зашто је једном овако, а деси се и онако, тешко је објаснити, али - дешава се...

Са искуством, то, да се у некој важној утакмици једноставно ,,изгори,, у жељи да даш све најбоље, временом престаје...
Са годинама после престаје и та младалачка усхићеност и инспирација, и све више, игра се баш ,,на искуство,, - али то је већ друга прича...

Ништа страшно, изашли смо да одиграмо то парче утакмице, њихови искусни Црнци (мање оптерећени оним шта је дерби) су нас, једноставно ,,појели,, (к'о што су наши фудбалски Црнци ,,јели,, њих у неким прошлим дербијима) - изгубили смо утакмицу вечерас, и - то је то.

Господа знају да поднесу и пораз, да се понекад не изгуби, заборавили бисмо колико је победа лепа!

Напред Партизан!
 

GROBAR UE

Grobarčina
Учлањен(а)
15.07.2010
Порука
1.725
Reaction score
89
Локација
Mali Carigrad
Klasika i ocekivano posle trcenja na klanje i sinocnjeg pristajanja na pogubljenje od strane nase Uprave, ko god da je doneo tu kardinalnu odluku da dopusti odmor Rakocevicu i ostalima i igru maltene 24 h kasnije!

Ali i pored tog guranja mecki na rupu mora se reci Musli kardinalan nema sta da trazi u Partizanu, poen sta je to.Nisu krivi igraci u globalu ali pola ih nije za KK realno i nema od njih nista.
Posle ovog trcenja bice jos ponizenja od cigana-pantera.

Sad mi dajte ban, master Sensei je obecao ban svakom ko kritikuje i igrace, taj sam i puca mi kurac!
 

Neca Grobar

Početnik
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
43
Reaction score
10
Локација
U zemlji cuda...
Тата, хвала ти до неба што си ме васпитао да будем Гробар, што сам постао Гробар у време када ова доминација није била ни на помолу, што си ме научио правим вредностима у животу и спорту и што нисам огрезао у зло звано циганија... Било би ме срамота да данас навијам за Небојшу од Косова Човића или Владана Свињску главу Лукића, хвала ти што знам да и у тренуцима болних пораза могу поносно да кажем да волим Партизан... А што се самог купа и домаћих такмичења уопште тиче, и пре почетка године сам био спреман да кажем да бих им дао и титулу и куп, само да се пласирамо у ЕЛ догодине... Боли, али је и велика школа, што те не убије ојача те...
 

PFCBGD011

Grobarčina
Учлањен(а)
30.03.2010
Порука
1.971
Reaction score
121
"Izgoreti u zelji" je jedan od najsmesnijih izraza za sportiste...To samo valjda jos nasi sportski novinari koriste i visko niko na svetu.

Olimpijske medalje osvajaju srednjoskolci u 21. veku, kakvo bre gorenje u zelji mladih igraca?

Danas smo izgubili jer posle onog juce nismo znali gde nam je dupe a gde glava+ protivnik nije uopste naivan.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.103
Reaction score
15.877
Локација
Храм фудбала
Nasim momcima svaka cast, borili ste se koliko je do vas bilo, ali na neke stvari vi na terenu ne mozete da uticete. Nadam se samo da ce vas ovo dodatno ojacati, i da cete vec od sutra misliti samo o tome kako da pocepate kurvetinu u nedelju. Iako nisam bio za to da nasi danas nastave mec, ipak sada ni i nije toliko krivo, jos smo im jednom pokazali da smo gospoda. Ali se nadam da ovo necemo tek tako zaboraviti i da cemo vec za aba ligu napraviti ozbiljan plan sta da radimo ako se napravi bilo kakav incident.
 

Nemke PFC

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
427
Reaction score
396
Локација
Beograd
Ako nije bilo navijaca,ko je onda grupica ljudi koja je pevala uvredljive pesme,cini mi se da je bilo 20-ak sekundi pre kraja.
I sta je sa onom pricom da ih je vise uslo od dozvoljenog broja
 
Последња измена:
Статус
Затворена за писање одговора.
Top