Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Superliga 2013

Статус
Затворена за писање одговора.

Nikolai

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2010
Порука
418
Reaction score
39
Bravo momci, stvari polako dolaze na svoje mesto!

285 gostiju :D - jebem vam u usta ceo prvi red , Lukasa, Cokija, onog novinara jazavca, i ostale mutante ...
Jedino slavlje za vas ove sezone bice koncert u rupi narkomansko/ciganske kreature Lukasa! A sledece sezone... eventualno Ceca
 

publicenemy

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.329
Reaction score
2.766
Neko je lepo rekao, mislim da to opisuje celu situaciju:

"Ne daju deca!"

Sjajno. Bravo Dule, bravo Nemanja, bravo Đorđe, bravo Žofri! Bravo svima, samo jebite prigradske limenkare!!!
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Овај Гордић, значи појма нема, најгори играч који је икад играо у Партизану. И овај Гагић појма нема, а тек Ловрењ, Рашко га скроз одучио од кошарке. Бертанс вола не може да убоде, а од оног Богдана никада играч неће бити.
И Дуле ми више иде на ганглије, није то онај стари Дебели, не уме као некад да спреми екипу... И каква је оно уопште одбрана, да распали цигани пролазе како хоће, оном Нелсону свака лопта улази, а матори Ракоч је радио шта је хтео. Готово је. Нема више ништа од нас, Пеђа и Тоша су упропастили све што се претходних десет година стварало. Тужно је било вечерас гледати док ми одлазимо, а смрдљиви цигани певају. Изгубићемо и следећу сигурно, па и следећу, па и ону после следеће.
И да, ко је сада крив што смо отерали Гордона, а оставили овог незналицу Ловрења, па нема више ко да скочи у одбрани. И још се после нешто тешимо као краду нас циганске судије, а овамо смо скроз лимитирана екипа....

Шта?! Ко?! Како...Стварно?!

Ма знао сам!:D
 

pfc4ever

Grobar
Учлањен(а)
09.10.2006
Порука
284
Reaction score
634
Koje su to picke napadose nas napravili sacekuse ispod pionira mamu im jbm
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
Ovo mi je najlepši poklon za rođendan... Hvala ti Partizane moj!
 

Sensei 014

Kaznena ekspedicija
Уредник
Учлањен(а)
16.03.2007
Порука
8.167
Reaction score
1.519
Локација
East stand
Mutavi farmer, Lukas narkoman, Coki mafija i ostale karike koje nedostaju u evoluciji koju zagovaraju pojedini clanovi na ovom forumu napusite mi se kurca zajedno sa ovih 285 posetilaca ovog foruma.
 

Milos90

Grobar
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
206
Reaction score
6
Локација
Beograd
Sudije najveci krivci onog meteza.
Kapa dole svim igracima a pogotovu Cakarevicu :)
Ko ima fejs neka posalje onom govnetu ciganskom od novinara neku poruku (ja vec jesam)!!!
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.235
Reaction score
1.943
Локација
Подгорица
После много времена мирно сам гледао утакмицу није ме хватала нервоза,имао сам неки осјећај да добијамо.
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.756
Reaction score
6.291
Bravo crno-beli:clap Bertansu svaka čast što nije ustuknuo pred ciganskim sljamom i naklon do poda ta ostale koji su izdržali još jednu brutalni krađu limenih cigana i sudija.

A poseban naklon za Duleta koji je opet rekao ono što svi mi mislimo o smradovima. Mamu vam jebem u pičku cigansku:pickaciganska
 

Wanderer

Početnik
Учлањен(а)
09.07.2010
Порука
184
Reaction score
45
Naklon do poda momcima za ovu predstavu, a naročito Gordiću (koji je konačno pokazao dio onoga što je pokazivao u Budućnosti) i Lovernju (koji ima i veći potencijal od Gordona, samo da nastavi da ga pokazuje u ostatku sezone). Trebalo je izdržati sve ono, sav pritisak sa strane, konstantne provokacije kroz štampu ćoravog govneta, trojicu sudija koji od Čovića ne smiju ni faul da sude (Bertans laktom malo popravio kriterijum), smiješne navijače koji ne znaju ni za koga trebaju da navijaju i koji Čovića i Lazića nazivaju legendama, i urnebesno smiješan i prostački prvi red (mene bi iskreno bilo sramota da je naš prvi red takav), i zato je ova pobjeda još veća i značajnija.
Mora se reći da ni nama pored TV ekrana nije bilo lako, jer trebalo je izdržati komentare "nepristrasnih" novinara sa Arene, tako da sam bio presrećan kad sam vidio da i na RTS 2 može da se gleda, pa makar morao da slušam i Dendu, ali samo da ne slušam onu dvojicu.
MOMCI, JOŠ JEDAN NAKLON DO PODA!
 

ALEXA01

Početnik
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
41
Reaction score
3
Локација
Beograd
Svaka cast! Ponosan sam kako su nasi sve izdrzali i usrali se FMP-u u zivot.Stvari se polako ali sigurno vracaju na svoje mesto... samo sada biti pametan i ne podlecii euforiji. Nego onako kako samo KK PARTIZAN zna! A musave u drugom delu docekati kako dolikuje ( jos sam besan zbog onog upada kod nas na silu) Inace, onaj dzukac koji je gadjao Duleta je Aleksandar Jovanovic (nazovi novinar koji je pisao uglavnom u zutoj stampi i bio urednik zabave u ugasenom Presu, izmedju ostalog) Klasican kompleksas i ciganski idiot...
 

MilKol

Grobar
Учлањен(а)
13.12.2010
Порука
845
Reaction score
110
Локација
Voždovac
Ma večeras je ovo ličilo na košarku. Ok, ne treba svi da prangijaju kako im se digne, ali kad si sam šutni. I drago mi je što Bogdan uzima onoliko šuteva. Jeste mašio, ali da ga je malo išlo i da je malo bio opušteniji opet 10+.

A onaj šut Bertansa, jeste na isteku napada, ali to samo nagoveštava kakav će to igrač biti. Vidi se da radi i na ulazu. Ma tuga što ga nećemo još dugo gledati u svetom dresu. Ali doneće neophodna sredstva da se razviju ostali pelceri :D.

Joj bre što sam srećan. Idem da zovem neke cigane da ih priupitam nešto...
 

Vladimir_TS

Grobar
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
920
Reaction score
30
Локација
Vamotamo
Momcima, Duletu, klupi, klubu, :respect:respect:respect

Jebi ih u onaj zakrzljali mozak, u one ruzne, usrane, blentave glave... RTS takodje da mi blajva, kad se odlepimo nema reklama za vreme tajm auta, da se ne cuje 'bucna' armija. TRPAJ BREEEEE !!!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top