Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Radio Mileva 2014

Статус
Затворена за писање одговора.

PAOK-Partizan

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
7.127
Reaction score
338
E jbg Gazda izmalerisao :) Samo neka Lazovic potpise i super!
 

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.530
Reaction score
1.345
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Stojke, hvala na svemu. Imao je onu oprostajnu konferenciju, i znalo se da ide. Daj Boze da za 3,4 godine opet dodje za kraj karijere..

Puna podrska Lukacu!
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Danko hoće u Partizan, Partizan hoće Danka

lazovic-velika.jpg


Iskusni napadač nekoliko dana trenira u "Zemunelu" i ima želju da se vrati u klub. "I mi ga želimo, ali ima još nekoliko ponuda... Mnogo bi nam značio", priznao trener crno-belih Marko Nikolić.

"Da vas zamolim nešto... Nemojte samo da pričamo o transferu. Neka prođu dan-dva, pa ćemo pričati o svemu", obratio se novinarima iskusni napadač Danko Lazović (30), koji već nekoliko dana trenira sa Partizanom u Sportskom centru Teleoptik.

Lazović je trenutno bez kluba i crno-beli su mu izašli u susret, omogućivši mu da trenira sa prvim timom, što nije neuobičajena praksa.

Ipak, njegov slučaj, po svemu sudeći, neće biti tek puko održavanje kondicije. Da je to tačno, govore i reči trenera Marka Nikolića, koji kaže da postoji obostrana želja da Danko Lazović opet obuče crno-beli dres.

"Pa, šta da kažem za Danka? Vrhunski napadač, koji se izgradio i kao ličnost i kao fudbaler. Mnogo bi značio ovom timu. Bio bi velika snaga za Partizan. Naravno da bih voleo da on dođe i postane član ekipe, ali ima još nekoliko ponuda. Važno je da postoji njegova želja da se vrati", rekao je šef struke crno-belih u subotu, posle otvorenog treninga.

Upitan da li Partizan ima opciju da dovede nekog drugog napadača ako ne bude dogovora sa Lazovićem, Nikolić je odgovorio da ne bi trebalo sada stvarati pritisak na Lazovića da po svaku cenu pristane da se vrati.

"Pojavila se ideja da nas pojača, a ta ideja ima šansu. Trenutno ne razmišljamo ni o čemu drugom (ni o jednom drugom napadaču)", rekao je Nikolić.

Poštujući želju nekadašnjeg srpskog reprezentativca i igrača Zenita da ga ne pitamo ništa o razgovorima sa Partizanom, Lazović je ipak prihvatio da odgovori na nekoliko pitanja, najviše u vezi sa tim kako se oseća u "Zemunelu".

"Hvala Partizanu što mi je izašao u susret i omogućio da ovde treniram. Stvarno mi je super. Uvek je lepo kad se vratim ovde. Ovo čak ne mogu ni da nazovem svojim klubom, već svojom kućom. Posle deset godina, opet treniram sa Sašom (Ilićem) i stvarno je sve vrhunski", rekao je Lazović.

Upitan za mišljenje i utisak o trenutnom timu Partizana, iskusni fudbaler je rekao da je prezadovoljan viđenim i da su među crno-belima mladi momci koji imaju veliki potencijal i kvalitet, ali koji moraju i da mnogo rade.

S obzirom na to da je dugo u inostranstvu (Holandija, Nemačka, Rusija) i da je radio sa mnogim trenerima, postavljeno mu je pitanje i kakav je utisak stekao o radu struke i načinu treninga u "Zemunelu".

"Sve je vrhunski, sve je na nivou FK Partizan".

Trener Partizana: Koeljo da bude realniji

nikolic.jpg


Pred odlazak u Antaliju, trener Partizana Marko Nikolić sa novinarima razgovarao o raznim temama. Najviše o potencijalim novim igračima. O Brašancu, Volkovu, Baboviću, Koelju, Lazoviću... i o novinarskim "patkama".

Pred odlazak u Antaliju, trener Partizana Marko Nikolić sa novinarima razgovarao o raznim temama. Najviše o potencijalim novim igračima. O Brašancu, Volkovu, Baboviću, Koelju, Lazoviću... i o novinarskim "patkama"

FK Partizan Idealno vreme usred januara u Beogradu! Na temperaturi od oko 15 stepeni Celzijusovih (verovatno i većoj), fudbaleri Partizana, uz dva nova lica (Vladimir Stojković i Danko Lazović) trenirali su u Sportskom centru "Zemunelo", a za koji dan će put Antalije.

Da neko u Partizanu ima "čarobnu kuglu" ili bar da je meteorološki "pismen", crno-beli su bez problema mogli da ostanu u Beogradu i treniraju i pritom uštede novac koji su potrošili za Tursku. Ali, lako je sada biti pametan...

Ovakvo vreme, svakako, izuzetno prija igračima, a stručni štab mogao je da ispuni sve što je zamišljeno. Marko Nikolić je "nabio" žestok ritam, a koliko pršti na terenu svedoči i to što je poletarac Marko Živković, nehotice uleteo u noge novajliji Branislavu Trajkoviću, na čijoj je cevanici ostao dobro vidljiv trag krampona.

"Pa, kad se zaleće i ne gleda", procedio je Trajković dok je uzimao vodu.

Naravno, stariji Trajković nije uzeo to za zlo mlađanom Živkoviću, koji mu se odmah izvinio, a izvinjavao mu se i netom kasnije.

Nikolić kaže da je prezadovoljan kakav pristup imaju igrači na treninzima i kakvu energiju donese.

"Mora da bude tako, jer je ispred nas ozbiljan posao i ozbiljan cilj, a to je odbrana titule. To ne može da se uradi sa pola snage", konstatovao je trener Partizana.

Na put u Antaliju, na prvi deo priprema (od 21. januara do 1. februara), Nikolić će voditi 23 igrača + trojicu golmana. "Možda spisak bude duži za još jedno ili dva imena", rekao je Nikolić, nagoveštavajući pozitivan ishod razgovora sa Dankom Lazovićem.

Tako je načeta tema prelaznog roka. Partizan je doveo četvoricu novih igrača, uprava je izašla u susret novom treneru, obezbeđujući mu i kostur tima i aortu i nerve... Ali, moguće je da nije kraj.

Danima se piše i priča o tome da bi portugalski štoper Nunjo Koeljo mogao na pozajmicu među crni-bele. Portugalski mediji, pak, tvrde da se njemu ne dolazi u Srbiju.

"To još nije definitivno otpalo. Ceo posao koče finansije", rekao je Nikolić, a potom precizirao da je reč o previsokim očekivanjima (čitaj: parama) portugalskog fudbalera.

"Mi u Partizanu moramo da budemo i realni i pažljivi i ne možemo da dopustimo da jedan igrač dobija dva ili tri puta više novca od ostalih. Uz svu dobru volju, nisamsiguran da smo na dobrom, ukoliko on ne koriguje svoje zahteve", rekao je Nikolić.

Priča se i o vezisti Stefanu Baboviću. O njemu se sve već zna, zna se koliko puta je oblačio dres Partizana, odlazio... Protekle jeseni bio je u Voždovcu, a pominjalo se da bi čak mogao u Crvenu zvezdu, što on nikada nije demantovao.

"Kad se priča o prelaznim rokovima i kad se pomene Babović uvek je u igri Partizan. To je normalno, jer se on ovde afirmisao. On je kvalitetan igrač i motivisan je da dođe ovde, ali sa njim niko do sada nije razgovarao", rekao je Nikolić.

Ta tema mu je bila uvertira za još jednu, a to je: pisanje medija i istina.

"Svašta se piše u medijima. U proteklih 10 dana pominjana su neka imena koja nikakve veze nemaju sa Partizanom, niti ih je iko ovde uzimao u razmatranje. Evo, recite mi, ko sad priča o onom Artemu Milevskom?", postavio je pitanje i sam odgovorio Nikolić: "Sve je to plod mašte, a možda tu ima još nečeg".

Na dodatno pitanje da li bi dolazak Babovića, na neki način, bilo gomilanje igrača na istoj poziciji, Nikolić je rekao da ne gleda tako na fudbal.

"Ovo je Partizan i konkurencije mora da bude. Ko od toga beži, nije mu mesto ovde. Da ne dužim - što više dobrih igrača, to bolje!".

Na poziciji veznog igrača Partizan je ove zime dobio još jedno pojačanje iz sopstvenih redova. Darko Brašanac je produžio ugovor do 2017. godine. Na veliko zadovoljstvo trenera Nikolića.

"Brašanac je i sadašnjost i budućnost ovog kluba. Srećan sam zbog njega! Način na koji se on ponaša na treninzima i uopšte treba da bude model svakom igraču", ne krije Nikolić da izuzetno ceni ovog momka, čijim je golom na Banovom brdu Partizan osvojio nezvaničnu, jesenju titulu šampiona.

Uporedo sa Brašancem, predstavnici kluba su razgovarali i sa Vladimirom Volkovom. Njemu na leto ističe ugovor, a moguće je da će otići ove zime. MONDO nezvanično saznaje da je za njega zainteresovan italijanski Livorno.

Nikolić ne bi voleo da ga se odrekne.

"Volkov je najbolji levi bek u Srbiji. Postoji mogućnost da nas napusti, ali ako se to ne dogodi, verujte mi, svi u klubu ćemo učiniti sve da i on produži ugovor, kao što je to uradio Brašanac", kaže Nikolić.

Partizan u Antaliju odlazi 21. januara i ostaje do 1. februara. Potom se vraća u Beograd, da bi od 4. februara ponovo krenuo ka Turskoj.

( Mondo )
 
Последња измена:

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.530
Reaction score
1.345
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Nadam se da ce potpisati:

Lazović: Dosta se toga promenilo u Partizanu za ovih deset godina, samo je Saša Ilić ostao isti!

pre 9 minuta | mozzartsport.com

„Lazović je jedna od mojih želja. Obavili smo razgovor, on je sazreo i kao ličnost i kao igrač, tako da bi dosta značio ovom timu", poručio je trener Marko Nikolić
13900639626382.jpg


Veličina slova A A A

http://www.mozzartsport.com/vesti/pregovaracki-tim-vraca-lazovica-u-humsku-1/68905Danko Lazović već izvesno vreme trenira sa Partizanom i podgrejava nade navijača, ali i uprave da će po treći put zadužiti crno-beli dres. On se ljubazno odazvao pozivu novinara, ali je zamolio da se u njegovom javnom obraćanju ne pominje ništa po pitanju angažmana u redove šampiona Srbije i dodao da će njegov status biti poznat za dva dana. Lazović čeka eventualne ponude iz Kine i u slučaj da se ne preseli na Daleki Istok okrenuće se Partizanu.
„Zahvalan sam Partizanu što mi je izašao u susret da treniram ovde dok nemam klub. Lepo mi je što sam se vratio u Zemunelo, ali na Partizan ne gledam kao na klub, već kao na svoju kuću. Dosta se toga promenilo za deset godina, samo Saša Ilić nije. On je i dalje onakav isti kao što je bio i pre“, rekao je Lazović.

Trener crno-belih Marko Nikolić je po pitanju eventualne buduće saradnje sa Lazovićem rekao da se radi o vrhunskom napadaču čija je karijera dobro poznata.
„Lazović je jedna od mojih želja. Obavili smo razgovor, on je sazreo i kao ličnost i kao igrač, tako da bi dosta značio ovom timu. Kao mlad je znao da iskoči iz nekih normi ponašanja, ali sada je to potpuno drugačija osoba, zrela, ozbiljna, i ne bismo smeli da propustimo šansu da ga angažujemo. Postoji i Dankova želja da se vrati, međutim, on za sada samo trenira sa nama. Nikakav pritisak ne bi trebalo stavljati pred njim. Moramo da uvažimo i njegovu želju ako se bude pojavila ponuda iz inostranstva", pozvao je na uzdržanost Nikolić dodajući da, u slučaju da ipak angažuju Lazovića, neće razmišljati o drugim opcijama u napadu.

Mozzart
 

Nemanja_1975

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
3.130
Reaction score
184
Локација
NBGD
intervju sa markom

Николић: Данко Лазовић је једна од мојих жеља

18 јан, 2014
Тренер Партизана Марко Николић рекао је да му је једна од жеља да Данко Лазовић потпише уговор с „црно-белима”.
(ФОТО: Журнал)
– Лазовић је ту, тренира са нама већ неколико дана, врхунски је нападач и уколико буде постојала могућност да га ангажујемо биће јако добро за нас. Он је једна од мојих жеља – рекао је Николић новинарима у Спортском центру Телеоптик.
Лазовић је пре годину дана из Зенита отишао у Ростов на позајмицу, а ове зиме му је истекао уговор са тимом из Санкт Петерсбурга.
– Обавили смо неколико разговора са њим, има 30 година, сазрео је и као личност и као играч и мислим да би много значио овом тиму Партизна. Представљао би велику снагу за наш клуб. Мислим да несмемо да пропустимо прилику да га ангажујемо и да не искористимо његову жељу која постоји – рекао је Николић.
Он је додао да Лазовић има жељу да се врати у Партизан, али да за сада само тренира са „црно-белима”.
– Има и неке друге понуде које је имао и пре но што смо ми почели да тренирамо. Уважићемо његову жељу да пронађе неки други ангажман и заради још новца – казао је тренер „црно-белих”.
На новинарско питање да ли је довођење дефанзивца Браге Нуња Коеља пропало он је рекао да није још дефинитивно проплао, али да постоји проблем у висини његовог уговора.
– Постоје препреке око висине његовог уговора. Није лако рећи врхунском играчу, али ми неможемо да искачемо из финансијских норми и да неко добије три пута више од осталих. Уз сву добру вољу, нисам сигуран да смо на добром, уколико он не коригује своје захтеве – рекао је Николић.
Поједини медији данас су објавили информацију да ће се играч Вождовца Стефан Бабовић вратити у Партизан, а Николић је казао да се он увек помиње када су „црно-бели” у питању, али да никакви разговори нису обављени.
Николић је додао да је задовољан што је Дарко Брашанац продужио уговор са клубом и да се нада да ће исто урадити и Владимир Волков.
Он је додао да је задовољан енергијом коју играчи доносе на сваки тренинг.
– Не би да хвалим превише, али оно што до сада радимо изгледа доста добро. Нисам очекивао ништа друго, било би чудно да је другачије. Имамо јасан задатак испред себе, одбрану титуле и то није посао који може да се уради са пола снаге – закључио је Николић.

žurnal
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Dobra stvar je da trener Marko Nikolic ne zeli Babinja tako da verujem da ce biti ispostovan.
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Ma nema to veze sa nekom prodajom, ovo je samo novinarsko pisanje gluposti ili se Nadj samo malo zaigrao

Igrac sa pasosem EU u Srbiju ce da dodje samo ako nema gde drugde, pa vise ni igraci iz Srbije ne zele u Partizan i zvezdu vec beze preko cim im se pruzi najmanja mogucnost.

Kao sto rekoh pre neki dan, na mnogo smo niskim granama, nijedan stranac sa iole malo renomea nece doci u Srbiju, opsta suprotnost od KK

Babovic, on bi uvek u Partizan, njega ne remeti odnos sa navijacima nimalo, on bi kao i uvek davao 100% svojih mogucnosti u dresu Partizana, sve zavisi od Nikolica.

Drago mi je kad cujem lepe reci od Nikolica za Brasanca, taj decko je bas bio nepravedno zapostavljen
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
Babović je divan fudbaler, al nije za nas. Promena trenera je uvek stresna stvar. Bolje da on se familijom krene polako put Lazarevog grada. Kruševac je divan grad, ljudi su srdačni i druželjubivi. Klub je na najvišem svetskom nivou. Prava sredina za Babovića.
Mi moramo da se ponašamo kako dolikuje klubu našeg renomea i da ne zadržavamo momka sada, već da on lepo potpiše za Napredak :)
 

Stinger

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
4.052
Reaction score
4.746
Локација
Nomad
Marko Nikolić je demantovao za Babovića, nema poente da više raspravljamo na tu temu.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.051
Reaction score
26.239
Локација
ante portas
Odlicno.
Nek kurati kosijaner pokazuje svoje fudbalsko umece na nekom drugom mestu.
Govedo klasicno.
 

Heysel66

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2010
Порука
5.836
Reaction score
680
Локација
Klek - Objekat 505
Nesto povezujem, te zamalo zavrsi onomad u vojvodinu kod njega,pa zamalo kod nas...
Iskreno se nadam da od toga nema nista.
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Марш у пичку лепу материну свакоме ономе ко покуша да удоми у Партизану по милионити пут овог бахатог и безобразног полуфудбалера.

Евентуални долазак гузоњиног сина је директан пуцањ у екипу и стварање лоше атмосфере и на терену и на трибинама, јер нико нормалан не би остао равнодушан на ту безобразну и иритантну појаву страну бићу нашег клуба.

Мислим да је све ово само опипавање пулса навијачима, па нека знају - доведу ли смрада Стефана Бабовића опет у Партизан, добар део нас или неће више долазити или ћемо опет "емитовати мржњу са трибина", па докле тајкунски син издржи.
 

ASP GROBAR

Grobarčina
Учлањен(а)
07.04.2010
Порука
4.249
Reaction score
214
Локација
grad budala!
E jebem ti ujku.
Gde se bas on seti za
Koelja.
Kakvi smo maleri,do kurca.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Koliko je realno da u dogledno vrijeme portugalski ili spanski fudbaler igra u srbiji. Afrikanac,juznoamerikanac ili azijatac to je realno dovesti ali zapadnoevropljane....pogotovo afirmisane.
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.325
Reaction score
3.995
Локација
Kobasicarija "Venac".
maks, u ome je sustina. kad nas bude drzao privatnik kome ce klub biti strastveni hobi, moci cemo dovlaciti fudbalere sa koeljivim cv-jem. do tada, mozemo se samo praviti vazni sto je standardni stoper brage bio u ozbiljnom razmatranju.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Ovako, turski klubovi vec godinama preplacuju velike vecinom bivse zvijezde da bi igrali fudbal u turskoj. Mi bi ovome kako se vec preziva morali dati vise nego sto vrijedi da potpise, to je tako i nema dalje.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top