Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2014/15

Статус
Затворена за писање одговора.

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Е овако пошто смо прошли ово лагано, и све је како треба искористио бих прилику за мало критике. Користим овај моменат, јер да смо не дај Боже испали, био бих окривљен за пљување или тако нешто, због тога бих волео да схватите ово као најдобронамернију критику!

Ако ико у клубу има, може и хоће, нека нашим играчима каже да ми волимо леп, али не претерано леп фудбал, да је важније дати гол, него дати прелеп гол, да је важније завршити добро акцију него одиграти потез леп за око... Па бих замолио исте те људе да им пренесу, да пете у пуном шеснаестерцу, покушаји маказица, пласиране лопте, гађање ћошка итд. су се данас углавном завршавале на нивоу циркуса. Па ми је лакше било да се смејем него да плачем. Рођаци, какве пласиране затегни пуну, какве пете, асистенције, корак и опали, на 3 метра си од гола, какве маказице када ем не знаш како се то ради, ем си могао много боље и корисније да урадиш то ако би је примио на груди па поцепао мрежу...

Такође се надам да смо данас сакрили доста карата!
Свака част и све честитке на пролазу... Изузетно ми је драго да је Грбић опет добио шансу и фино је искористио!
 

President

Partizanovac
Учлањен(а)
25.11.2009
Порука
8.888
Reaction score
6.229
Локација
§§§§§
Ponoviću ono što sam napisao posle prve utakmice.
Da imamo jednog normalnog špica umesto Lazovića i Škuletića ukupno bismo im dali 10 komada. Čak i Fofana sam da igra umesto njih dvojice, bilo bi bolje. Džabe Danku onaj gol, još će on biti ključan igrač ovog dvomeča, ali on je toliko puta usrao naše napada da to ne može da se pobroji. Eto, i Grbić je dao gol ali je težak nemač pojma.

Boli me glava, čir, oči, sve me boli koliko su me nervirali. I onaj rumeni... Serem im se u golove kad nemaju pojma. Ovi bre su samo agresivni ali ne znaju da čuvaju igrača, a naši u kao neki dribling pa direkt u čoveka i ništa od napada.

POPIZDEO SAM iako je drugo poluvreme bilo kao ok. Bilo je ok jer su ovi pali u agresivnosti jer su amaterski klub KOJI MOŽE DA OBEZBEDI DIREKTAN PRENOS NA YT KANALU!!! Ne daj Bože da to padne na pamet nekom od našim botova!
 

StefanM

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2014
Порука
484
Reaction score
28
Fk bi mogao da napravi jedan youtube kanal i da zaposli nekog koji voli klub kao i mi i pritom je skolovan - kontam da bi bilo interesantno slusati neobjektivnog komentatora :D i nije mi jasan nikolic sa ilicem na desnom beku :confused pa valjda smo ga doveli kao stopera i valjda je ovo trebalo da psoluzi da pokaze koliko i kako moze na stoperu a na beka trpaj pauljevica ili nekog drugog ... inace pobeda je bitna samo zbog koeficijenta i ne narusavanja ugleda kluba :napred Partizan
 

idio hroma

Izopačena Partizanština
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
2.838
Reaction score
608
Zamislite udjemo u ligu sampiona,sto nije teoretski nemoguce jer svake godine udje po neka boranija, i one zveri sa mundijala krenu na ostoju i stankelu.

Sto rece Mamic pred Real ono jednom "proljev sam dobio, jel moze neko da me uspava i probudi posle tekme"
 

Mare grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
1.880
Reaction score
624
Локација
Na slepom koloseku
Dobro je...pobeda bitna zbog koeficijenta.Volkov je postao ozbiljan problem u nasoj igri,ispao je vec u 3. minutu.Skuletic?Iz 5 sansi 0 golova,u pojedinim situacijama komican.Ostojica vise i nema smisla komentarisati.Grbic-1 dobar potez pa 3 losa.Danko -prenervozan.Fofana za ono malo sto je igrao lepa asistencija,velika zelja i naravno 1promasaj.Slovenac se polako uklapa nije igrao na svojoj standardnoj poziciji,ali vidi se po postavljanju da zna fudbal.Drincic standardan,odusevio me kada je podigao Dzigija da folira...Lukac se malo zaigrao i zamalo to da mu se vrati povredom.Dzigi...mozda i najbolji veceras posebno u drugom poluvremenu,ali pokazuje ogromnu prepotentnost na terenu od koje mii se malo gadi:puke
 

nikolasb

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
205
Reaction score
31
Zadovoljan rezultatom, nezadovoljan (po ko zna koji put) igrom u prvom poluvremenu. Ako u dvomeču sa Bugarima od 180 minuta kvalitetno odigramo samo 90, crno nam se piše. I naravno, svaka stopostotna šansa se jednostavno mora iskoristiti.

Ostojić i Stanković - štoperski tandem iz najgorih noćnih mora.
 

shonepfc89

Grobar
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
607
Reaction score
70
Kao po običaju, mi prvo poluvreme odigramo katastrofalno, bacimo u bunar. Ne mogu da shvatim, koga se boje? Čemu frka i panika u prvom poluvremenu i stegnutost?

Drugo poluvreme, odlično. Samo, mnogo zabrinjava realizacija. Mnogo propuštenih zicera. Moramo to popraviti, inače crno nam se piše. Kao i igru iz prvog poluvremena.

Bože spasi nas Ostojića. :pop Zadovoljan sam kako je Branko odigrao, vidi se da je iskusan, biće dobro pojačanje izgleda. Škuletić očajan, dečko ne može da se sastavi, ne znam šta se sa njim dešava. Danko odličan opet :clap, Sale Kapiten klasa, Brašno i Drina sasvim ok. Volkov potencijalna "bomba". Mnogo me plaši taj igrač... Čovek lako zna da namesti zicer protivniku. Džigi odigrao dobro danas, ali dečko je nenormalan. Glava će ga koštati karijere...

Sve u svemu, nisam baš sasvim zadovoljan, ali nadam se da će to sve biti ok za Ludu šumu. Lepo je što smo ostvarili duplu pobedu, i za koeficijent i za samopouzdanje pred nastavak kvalifikacija.
 

Teča Šone

Početnik
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
18
Reaction score
0
Pre svega, svima vam cestitam prolaz u 3.kolo.
Prvo poluvreme nisam gledao, verovatno i bolje.
U drugom poluvremenu nas kvalitet je dosao do izrazaja. Oni Farani su lepo pokusali da igraju odbranu, cak i drzali loptu neko vreme.:wink:
Pre svega, ukoliko Ninkovic nastavi da bude kreativan, i trci kako i kada treba, on ce biti najvece pojacanje.
Grbic lepo prolazio po desnom boku, plus gol.
Lazovic iskusno, kako se i ocekuje. Ali nije mi jasno, da on, kada u nekom duelu dobije udarac odmah skace, i histerise. Ej, bre, igrao u najjacim i protiv najjacih timova Evrope, a breca se na neke Farsko-ostrvske ribare. :buhaha
Ilic je usao, cisto da istrci malo, za vise nije ni bilo potrebe.
Protivnik nije bio merodavan za komentarisanje kvaliteta nasih igraca, jer ipak igraci se adaptiraju na protivnike, teren, i ostalo.
E,jos nesto, pa ovi dresovi deluju smesno odnapred, pa mi smo na faxu imali boljeg dizajna...
Sve u svemu, idemo dalje, mnogo ozbiljnijeg protivnika imamo, nema predaju. :napred Partizan
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Opet spor ritam u vecem delu meca, ali smo stvorili veci broj prilika u odnosu na prvi mec.

Voja Stankovic pokazao da nikad od njega igrac, nadam se da je sa Trajkovicem sve u redu i da ce on igrati

I dalje mi neverovatno da igrac kao Luka dobija priliku u Partizanu, Grbic koji opet nije neka klasa za njega je avion, Ninkovic dobar, mada bi morao biti konkretniji i brzi, Brasanac veoma dobar
Ono sto je ocigledno fali nam pravi zadnji vezni, ni Drincic ni Brasanac nisu to, videcemo da li ce posegnuti Nikolic za Gulanom protiv Bugara.

Lazovic opet isto mrsomudjenje, ciganisanje, kurcenje, malo od fudbala samo da se prodje ovaj ciklus kvalifikacija pa nek se kupi.
Skuletic jos jedna slaba partija, trudi se al mu ne ide nikako, nadam se da ce ga krenuti ubrzo posto drugog napadaca nemamo.
 

Peca

Grobarčina
Учлањен(а)
21.04.2009
Порука
3.415
Reaction score
3.361
Локација
Krcunija
Čestitke na pobedi posle sramnog prvog poluvremena, prolazu dalje i hvala za ovaj YT link.

Ništa posebno ... raduje me partija Džigija, deluje mi kao da se zaželeo fuzbala. Ostoja i Voja su amateri.

Roznjikave kopačke :puke
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.889
Reaction score
13.728
Dvomec odlicno odradjen nema sta da se zameri igracima osim mozda to sto je moglo i bez ta dva zuta kartona no dobro. Igra nije jos na nivou na kojem ce sigurno biti ali i ovako smo pobedili obe sto govori dosta toga. Ludogorec sigurno nece da ima pravu sliku o nama i mislim da je tu nasa sansa jer sam ubedjen da cemo u tu prvu utakmicu sa njima uci bar 3x bolje (i sa drugacijim sastavom nego u ove dve ut)nego sa faranima i da cemo tek tad videti pravu snagu ove ekipe. Do tada bi bilo dobro ne obracati paznju na to kako smo igrali jer nismo igrali rezultatski tesno kao protiv siraka pa da trazimo neke razloge u igri....momci su u zaletu, ostvarili su dobar rezultat na obe utakmice i koristice im podrska. Sada sledi utakmice sezone protiv Ludogoreca , a ja sam ubedjen u prolaz dalje.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Prvo poluvreme ocajno, bruka i sramota kako smo odigrali.

Mnogo bolje je bilo u drugom ali opet sve to mora mnogo bolje kada dodju jaci protivnici. Na kraju napravili smo dosta sansi i dali tri gola. Ninkovic odigrao solidnu utakmicu. Bezveze smo zaradili kartone (Branko Ilic i posebno Lazovic)...

I dalje kazem da ce biti iznenadjenje ako izbacimo Ludogorec ali ipak kao navijac nadam se tome da to mozemo da uradimo i ipak verujem u to. Mozda taj Ludogorec i nije neki bauk ali sve to najvise zavisi od nas.
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Prvo: hvala Faranima za prenos
Drugo: bravo što igrate fudbal iz ljubavi
Treće: kuku lele ala smo loši


Ipak, napredak u odnosu na prošlo leto. Pre svega mislim na koeficijent. 2 pobede se pišu.
Bugari su loši, al teško da su gori od nas. Plašim se da ne bude rešeno u prvom meču. 1-1 ili ne daj bože da pobedimo, jedina nada za prolaz. Svaki poraz i minimalan, mi smo ispali.


Kad je Grbić dao gol, izašao sam iz sobe. Bio sam ubeđen da namerno promašuje šanse od kad je došao prošlog leta.
Fofana je bolji igrač od Škuntelara, ali je trener izgleda rasista?


Ako neko ima vremena da gleda snimak neka samo prati kretanje Danka Lazovića i biće mu sve jasno.
Fofana koji ne dobija šansu je čista nepravda, jer je bolji igrač i od Danka i od Škuletića.
Onim šutem je pokazao više nego Škuletić za sat vremena.
 

Intruder

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
328
Reaction score
10
fino odradjeno,jeste sve to bilo ispod naseg nivoa ali smo zavrsili i sada se okrecemo za nadalje.Molio bih ove ''strucnjake'' da batale da pljuju i prosipaju pamet,ostavite to za naredni mec protiv Bugara jer ova utakmica ne moze da bude nikakvo merilo onog sto stvarno mozemo i sto stvarno jesmo...
 

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.400
Reaction score
4.629
Локација
Zemun
amaterizam

Da smo kojim slucajem ekipa sa F. Ostrva sa njima bi igrali veciti derbi.
Meni je utisak utisak utakmice sledeci:
Komentator 1: "Ismael Beko Fofana" ( pri ulasku istog u igru)
Komentator 2: "BUXAXAXAXAXA! :šal
Koga ne mrzi nek baci pogled na linku , koji je inace bio vrh!:clap
Ne bih komentarisao pojedince , nadam se prstanju na terenu protiv Bugara!
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.013
Reaction score
26.080
Локација
ante portas
Катаклизмично прво полувреме.Језа,страва и ужас.
Тачно су ме натерали да пожелим да остану на тим Фарским острвима на основу онога што су приказали.Поготово Станковић,Остојић,Волков.
Курцобоља,безмудост,вуцарање.

Друго полувреме смо малчице извукли ствар.

Охрабрује партија Џигија јер ће нам он требати највише ове сезоне,можда већ против Лудогореца.
Данко исто ок,само беспотребна нервоза и картон. Испромашивали смо се доста.
Фофану бих пустио да игра пре Шкулетића.Шкулетић не може вола да убоде.

Суштина је да нам треба нападач,који ће да реализује изгледну шансу,један чвршћи играч у вези да унесе чврстину уз Дрину,и позади још један штопер место Станковића.Човек бре једноставно не може да игра озбиљније утакмице,реч је о класичној везари.Он и Остојић напоље из Партизана.Нек поведу Сашу Марковића . Станковић је са Остојићем темпирана бомба за европске утакмице.
Штопер подхитно,а овој двојици раскид уговора.
 

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.568
Reaction score
1.085
Катаклизмично прво полувреме.Језа,страва и ужас.
Тачно су ме натерали да пожелим да остану на тим Фарским острвима на основу онога што су приказали.Поготово Станковић,Остојић,Волков.
Курцобоља,безмудост,вуцарање.

Након овог вечерас, та врата су за њих заувек затворена.
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Прво хвала ЈеНеА за овај линк, боље него да нам неки цигојнер нариче са јавног сервиса.
Друго, ја задовољан. Сад нек чергарски медији искукају што смо овако слабо одиграли против неких тамо Фарана, шумари нека анализирају ко, шта и како у овом Партизану, а ми да дамо све од себе у утакмици сезоне и могу само да нас мрзе они што нас не воле.
О игри нећу ни речи, ово је требало одрадити за прелазну оцену, сакрити ако има шта да се сакрива, не повредити се и не зарадити какав картон (е Данко, Данко), а умирање у лепоти и неке демонстрације силе и знања нити је било потребно, нити је сигурно да има нешто материјала за демонстрацију.
Џиги добар, да је било мало више среће и мало мање ноншаланције била би то лепа рола за овог пута прилично релаксираног Руменка.
Фофана упадљиво бољи од Шкулетића, Данко категорија изнад овог друштва, али зрелост и одговорност на нивоу Џигија.
Штопери смешни, Лукач већ дуго има неке проблеме са испуцавањем лопте, Илић(ч)а чекам да видим на централном беку па да сазнам колики је господин:D.
Драго ми је што је Грбић погодио, али моја вера у њега је толика да ће морати то да понови још пуно пута.
Дакле нема разлога за неку велику секирацију ових дана јер је и тако Марко плаћен за то, а вечерас нека се секирају ови што су правили програмску шему на јавном клозету.
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
О утакмици немам шта да коментаришем, све сте рекли. Отаљавање посла, недопустива курцобоља у првом делу. Само бих се осврнуо на Лазовића - ако су неки играчи темпирана бомба због својих склоности киксевима, он је темпирана бомба због свог понашања.

Невероватан је његов безобразлук, срамота је да добије онакав картон у утакмици која је већ решена и ништа не одлучује. Ово се понавља од његовог повратка. Ама баш на свакој утакмици он се уноси некоме у фацу, или судији или ривалима, изиграва увређену младу, понаша се као размажено дериште. Увек ми је био одбојан управо због тога.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top