Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bazzile - најновије активности

• Bazzile
    Bazzile је одговорио(ла) у теми KK Partizan - transferi.
    Znam da nije, ali kada si ovo napisao meni prvo na pamet pao Momirov.
  • Bazzile
    Bazzile је одговорио(ла) у теми KK Partizan 2024/2025.
    Mene boli kurac da li je liga covica ili ne. Igra Partizan i ja navijam da pobijedi. A to sto covic dodjeljuje pehar bi mi bio ekstra...
  • Bazzile
    Srdjanu Radojevicu, nemoj vise da se deklarises kao Partizanovac, molim te. Najvijaj za alena. Jebem majku sudijama kako ono nije bio...
  • Bazzile
    Kazu sport....Kazu ti si lud...Ja znam da nisam lud, ja znam da je ovaj klub dio mene. Ja znam da bi moj zivot bio drugaciji bez...
  • Bazzile
    Bazzile reacted to Detelinarac90's post in the thread KK Partizan 2024/2025 with Like Like.
    Ajdeeee!!! ZA PARTIZAN!
  • Bazzile
    Kk dubaji. Nesto sto je prije 10 g bilo smijesno i pomisliti, desilo se. Meni je i dalje smijesno. Treba odraditi ove indijance pa da...
  • Bazzile
    Bazzile је одговорио(ла) у теми FK Partizan 2024/25.
    Ajde ovako... Pedja je legenda Partizana. Da li bi imali takvo misljenje da nema AV? Da li je on morao tako da se postavi za dobrobit...
  • Bazzile
    Bazzile је одговорио(ла) у теми FK Partizan 2024/25.
    Neko rece Pedja nema sa kim da popije kafu u CG...
  • Bazzile
    Koji fles reklama za kladionice dok cekam Partizan..Arena = informer.
  • Bazzile
    Jako dobra vijest. Ovo znaci da se razmislja unaprijed i da postoji plan.
  • Bazzile
    Od sada svaku ovako da dobijemo, ja srecan. Elem, pozdrav za Mocart...
  • Bazzile
    Bazzile је одговорио(ла) у теми Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu.
    Naravno da bi znacio i za teren. Ali uloga kapitena je da tim drzi na okupu, da daje primjer i da sve igrace cini boljim. Ako to nemas...
  • Bazzile
    Bazzile је одговорио(ла) у теми Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu.
    Luca je rodjeni kapiten. Ili jesi ili nisi. Zamisli da odes u Bajern i da svabo da kapitensku traku Srbinu. Ne treba trositi rijeci...
  • Bazzile
    Sledeca utakmica protiv ganfera nam je biti ili ne biti.Tu ako dobijemo samopouzdanje ide gore.Ako tu izgubimo...
  • Bazzile
    Djordjije Jovanovic misice pokazi mami i tati, govno jedno malo