Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

• Registracije za nove članove su ponovo otvorene!

Svaki novi korisnik foruma će proći kroz proces odobravanja poruka od strane moderacije pre nego što postovi budu objavljeni na forumu.

1. Svaka registracija će biti pregledana, a zatim odobrena ili odbijena od strane moderatora.
    2. Ukoliko se korisnik registruje, njegove prve poruke na forumu se neće odmah objavljivati dok ne prođu kroz proces moderacije.

Pravilnik »   |   Predstavite se »

• Vidim da si on-line (znaèi vrvtn si kuæi) ajde probaj veèeras da baneš na CS ...

91.150.72.230:27059
    AJDE SUTRA (utorak) U 20:00 NA CS ? Odgovori što pre ! Nema te 100 god ... stisli ispiti a ? Sad su pomerili zbog uneverzijade ispite za kraj maja kod mene :banghead... + radim ... kad æu da stignem ... :confused . Sutra na CS ? :wink:
    Upravo sam procitao na topic-u za rockere i krenuo da pisem zahvalnicu za info:D...Eh,nadam se da cu ove god biti pametniji i organizovati se sa ispitima ranije,2 god apstinencije je mnogo....====>pravac tvrdjava:D
    Desni klik na user-a i ides na dowload filelist i izbacice ti listu shareovanih stvari...
    pronadji npr [BBB][ASN][*S*C*A*N*D*I*N*A*V*I*A*N*] - Best Hub on DC (1.absolutenetwork.se) na hub listi. Nick mi je Jegda,bas kao na forumu. Nalazim se jos na -=SRBIJANET=- (srbijanet.no-ip.biz) i na lokalnom hubu kojem nemas pristup...
    dc++,slican program ss-u,funkcionise na slican nacin,s' tim sto je bar meni laksi za snalazenje i bolji dowload (citaj brzi). Super stvar kod toga je sto admini hubova kod kojih se regujes,cesto ti daju povlasceni status i brzi dl ukoliko imas veliki share. Moj provajder konkretno je napravio i lokalni hub, gde su bili maltene svi korisnici tog provajdera umrezeni i dl je bas veliki tu(prakticno lokal)...Izgooglaj program, videces lagan je za koriscenje
    Hehe,opusteno,razumeli smo se...Ukoliko koristis dc++ ili neki slican client,reg-ovan sam na nekoliko hub-ova, pa tu mozes pregledati i download-ovati muziku koju imam,da se ne mucis ovako googlajuci i trazeci preko ss-a...
    Jesi uspeo da pronadjes 'ista od Glitch Mob-a?Skidao sam neke mixeve,ali uglavnom pronalazim live ver...
    Dubstep a?naravno...sjajna muzika,burial je ok,mada ako slusas u mixevima,mislim da Caspa objasnjava:D..Nemoj se muciti sa skidanjem Edit-a i tako ces naleteti na razna sranja,posto valja iskreno samo prvi album "Crying over the pros for no reason",ovo ostalo mi se ne svidja toliko...Mogu ti uploadovati ili pustiti MSN-om...
    bruka film Apokalipto,bas je ostavio utisak na mene...cim sam ga odgledao vratio sam na pocetak i opet odgledao.
    Kad pogledas Donija javi oma da vidim kako si skapirao film
    Nabavio sam nekako prve dve epzode Losta , dobro ide za sad. Nego je malo trulo što moraju da se vrate za 70 sati a blejali su tri godine van ostrva bezveze ... :confused
    Sjajne kompilacije...samo sam se ja do'vatio ovih dana da slusam "A man called Gerald",pa otud i avatar...Matorac je genijalan..
    Hvala za preporuke!
  • Учитавање...
  • Учитавање...
  • Учитавање...