Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Недавни садржај од knez

  1. knez

    FK Partizan 2023/24

    Након свих дешавања у ових неколико задњих дана, да се нисмо скупили и направили протест, шетњу са тјерањем управе, никад нећемо... Забили смо главу у пјесак а дупе....
  2. knez

    Uprava i marketing

    Dobro, braco Grobari a sta dalje?! Lako je pisati, sta uraditi?!
  3. knez

    KK Partizan - uprava i marketing

    Oni su im idealni, placaju licencu, kazne i svasta nesto, donose novac el. A rezultatski ih ne ugrozavaju!
  4. knez

    Kup Radivoj Korać 2024

    Bravo, sve je rečeno!!!
  5. knez

    Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

    Ova ekipa nema muda!!! Lesor ih odneo sa sobom.
  6. knez

    KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

    Boze pomozi! O cemu se ovde sve piše i raspravlja. Ovaj poraz je zasluga sudija, nasim igracima nema se sta zamjeriti. Najvaznije niko se nije povrijedio, sad fokus na euro ligu. Teramo dalje, hvala ti gospodine Željko!
  7. knez

    KK Partizan - uprava i marketing

    Da li je ovo tačno?
  8. knez

    Uprava i marketing

    Velika podrska svim koji su bili na protestu, treba prestati sa međusobnim optužbama i svi zajedno dati podrsku PARTIZANU!!! Braco grobari ako sad pustimo čeka nas scenario Hajduka iz Splita! Pamet u glavu.
  9. knez

    Uprava i marketing

    Drzavu vodi tajna sluzba, ne nasa nego znas se čije! Taj isti hil da naredi vučiću da smjeni upravu Partizana on bi to morao! Mislim da je lakse nagovoriti tj.izlobirati kod hila nego kod pedera!!! To je moje mišljenje.
  10. knez

    Liga Konferencije 2023/24

    Pratim ovaj forum vec dugi niz godina... I sretan sam zbog toga, ali braco Grobari hajde vec jednom da napravimo konkretan plan za smjenu uprave!!!
  11. knez

    KK Partizan - transferi

    Da se i ja upišem, PJ dobro došao u instituciju!
  12. knez

    Liga Konferencije 2023/24

    Tesko je sad napisati bilo sta... A na osnovu čega smo mogli očekivati neki povoljan rezultat?! Ako ubrzo ne dovedemo novu upravu pitanje sta nas čeka! Podrska Duljaju i ako nije trener ali je jedino sto imamo!!!
  13. knez

    KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

    Draga braćo Grobari da nam čestitam!!! Hvala Ti Željko, hvala Vam ekipo na terenu koja si ostavila srce na istom, hvala svima koji su radili u pozadini da njima nebi nešto falilo... Hvala Ti PARTIZANE!!!!!
  14. knez

    Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

    Hajde da budemo ono što jesmo, gospoda! Da ih dočekamo sa aplauzom a na terenu podržati našu ekipu da ih oduči od košarke, onako... Gospodski!
  15. knez

    KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

    2 sata sam proveo na telefonu... Nisam uspeo da kupim karte za sebe i sina... Bili smo spremni i 350 km da pređemo... PARTIZANE IGRAJ I POBEDI!!!
Top