Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2019/20

Статус
Затворена за писање одговора.

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.868
Reaction score
13.621

Primera radi ovakvo razmisljanje je falilo Leonardu.... Leo ni pre ni posle nas nije imao onakav ucinak bas kao ni Djurdjevic i stranci, a i domaci igraci, treba da vide iz tih primera da "nije zlato sve sto sja"......nije novac uvek vazan. Igraci se plase da propuste sansu da odu negde za jacu lovu i taj strah im se uglavnom obije o glavu....Abubakar Umaru npr....ma ima mnogo primera....na kraju i izgube ime i ostanu bez para jer dugorocno nisu znali da planiraju....
 
Последња измена:

ProvencanoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.178
Reaction score
6.062
Локација
100 кураца
Ako se vrate mere pred finale Kupa, to ce biti najciganskiji potez ikad i dokaz koliko je ova drzava ogrezla u psihoticnoj bolesnoj mrznji prema Partizanu. Ovo sto se desilo na usranom pinku da nema novosti vezane za sport posle nase pobede, uopste nije cudno. Na svim nivoima ove drzave sede najodvratnije ciganske njuske koje ne mogu da smisle bilo koji uspeh naseg kluba. I zato ovo karanje nize rase u sredu jos vise dobija na znacaju. Uzivajte Grobari.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.732
Reaction score
29.525
Локација
Beograd
Slavili smo, zezali smo se, smejali smo se, sad je vreme za ,,pamet u glavu,, ozbiljnost, koncentraciju, rad, trud...uopšte me nije čudilo što nam je Spartak ,,skinuo skalp,, pre derbija, ne bi me čudilo ni da izađemo u nekom ,,polukombinovanom,, sastavu i na Čularički, pa da nam i oni ,,uzmu skalp,,...
Znam da neke velike motivacije nema, ali ipak se treba potruditi i da sačuvamo to drugo mesto na tabeli, za svaki slučaj...
Jesmo favoriti u finalu kupa, ali, jbg, to je jedna utakmica, svašta na njoj može da se desi...

Ne zameram našima i ako ne pruže odgovarajuće partije u (ovo malo preostalom) prvenstvu, ali kup im dođe kao neka obaveza...
Međutim, ima dosta toga da se piše o tome gde su nam vrline, ali i gde su nam mane u našem timu...

Još smo daleko od savršenog, ne znam kako razmišljaju u klubu, ali mi navijači itekako bismo voleli da vidimo neka istinska pojačanja za ,,trku,, na tri fronta!

Ne treba se zadovoljavati postignutim, mi smo već godinama bez titule, na primer...a za tu titulu nam se niko od rivala tokom prvenstva neće ,,skloniti,, kao što se nekima itekako sklanjaju skoro svi...dakle, treba nam tim za koji se neće postavljati pitanje da li će pobediti u utakmici prvenstva, nego da li će gol-razlika na toj utakmici biti velika ili još veća u našu korist!

Nemojte da zaboravite da ćemo sledeće sezone imati obavezu da u prvih 11 imamo dva ,,klinca,, u sastavu!
A Kalaba nam odlazi i neće biti jedan od njih...
 

Fuenlabrada

Grobar
Учлањен(а)
02.07.2019
Порука
350
Reaction score
1.387
Локација
Krusevac
Impresivno je da se neko sa tolikim stazom na JNA plasi da li ce Partizan imati da stavi klince u prvu postavu .
Mene na primer vise plasi da ti nasi klinci koji ce morati da igraju od pocetka ne budu provaljeni od strane skauta, pa da i ne docekaju prolece u nasem dresu.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.868
Reaction score
13.621
Sto se tice klinaca mislim da je to odluka koja ce pre ciganima da se obije o glavu bez obzira sto oni misle da nece jer takmicarske meceve skoro da i ne igraju u ligi.

........
Jebace majke majcine gospodar prsljenova svim ciganskim smradovima
..........

:respect :buhaha

POL-KUP-FKP-CZV-06-2020-6336-01.JPG
 

Fuenlabrada

Grobar
Учлањен(а)
02.07.2019
Порука
350
Reaction score
1.387
Локација
Krusevac
Nisam se oglasavao prethodna dva dana.
Gledao sam ih kako cvile, kako pizde, kako umiru u svojoj nemoci da dokazu sebi da ne igraju namestene tekme vec godinama.
Uzivao sam u svakom jebenom gifu, u svakoj jebenoj sali na njihov racun.
Uzivao sam u mirisu njihovog smrada koji nastane kada se priblize Hramu fudbala.
Koga boli kurac gde ce da se igra finale, i da li ce da ima publike?
Jel smo zaboravili skandiranje sa JNA:Silovo te Sadik Lalate?
Jel treba da citamo zalopojke kize i tomy majoneza ponovo, ili da uzivamo u nasoj nadmoci nad propalim drzavnim projektom?
Jebali smo im majke majcine, zapamtite to dobro.
Ne mrdaju govna iz rupetina, veliki su im kompleksi da bi probali da ih preskoce i izadju iz rupetina.
Oni uce postepeno.
Ukapirali su da moraju da sutnu u okvir gola, da bi postigli gol, sada ce im trebati vremena da ukapiraju da treba da postignu gol vise da bi pobedili svoje silovatelje iz Humske 1.
A do tada mi sto se tice njih uzivamo, skolujemo neke nove klince, i dovodimo neke nove Bogove fudbala.
A sto se tice nas, teramo lopovsku upravu, i cekamo sunce da obasja ponovo iznad Humske ulice, pa da nas Partizan zaigra neko novo evropsko finale, a nije da ga ne zasluzuje.
I nije Ajaksova skola bolja od nase, tacnije nase dve su vodece u Evropi po proizvodnji fudbalskih talenata.
U zdravlje braco Grobari, mnogo ste mi emocija izazvali svojim upisima prethodna dva dana!
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.732
Reaction score
29.525
Локација
Beograd
Impresivno je da se neko sa tolikim stazom na JNA plasi da li ce Partizan imati da stavi klince u prvu postavu .
Mene na primer vise plasi da ti nasi klinci koji ce morati da igraju od pocetka ne budu provaljeni od strane skauta, pa da i ne docekaju prolece u nasem dresu.
Znam ja da mi imamo klince koji znaju fudbala, ali ne razmišljam o klincima nego o tituli u Humskoj 1...
Klinci se doduše lepo ,,sigraju,, fudbala, ali šampionski igrači titulu osvajaju...

Da li je vama jasno da će ovi ispod našeg Brda da sledeće sezone ,,podignu nivo,, sklanjalica, nameštaljki, novca, pojačanja, sudijske pomoći, uticaja u savezu ,,na kub,, samo da ,,speru sramotu,, poraza u derbijima i neosvajanja duple krune, za koju misle da im je ,,Bogom dana,,?!

Njima je potpuno nebitno da li će izaći na teren sa strancima, klincima, drugim timom ili Grafičarom, osvojiće svejedno bar 95% bodova...ovako ili onako, a svi znate kako...jer, ko neće da im se skloni, mi, TSC...i još retko ko...a ostali hoće...

Ali svaki bod koji mi ,,prospemo,, (jer protiv nas svi ,,grizu,,) udaljiće nas od titule poprilično...a klinci k'o klinci, pa nek su i naši, odigraće par utakmica fantastično, pa će malo da ih nema, pa će malo da promaše po koji zicer, a mi zato da izgubimo koji bod, pa će opet da proigraju, pa ćemo onda da ih prodamo...I?

Ne zaboravite da mi moramo da imamo klince i za teren i za klupu, pa još i rezervine rezerve, za slučaj da ovi prvi (i drugi) imaju kartone ili (daleko bilo) povredu...
Ako neko ima klince, ima ih Partizan, ali retko se dešava da klinčadija uspe da pobedi u preko 95% utakmica, a nama je to ,,merilo,, za titulu...

Dobro, znam ja, neće klinci biti sami na terenu, ali...ne volim brate ta ograničavajuća pravila, ne može prekobrojni stranac, Crnogorac il' Bosanac, ne može prekobrojni starac, mora odgovarajući klinac, itd...

Pusti nas bre da sastavimo najjači tim, pa ako treba u njemu da bude 11 domaćih, ili 11 stranaca, ili 11 deda, ili 11 beba, svejedno, samo ako su najbolji!
A ovako...

Znam da sad svi više vide svežinu ,,mlade krvi,, talenata Partizana, nego u čemu je tu problem, ali ,,otvoriće vam se oči,, kad zbog nekog takvog talenta prospemo prve bodove...doduše, to možemo da uradimo i sa ,,starcima,, ali, opet ponavljam, treba da igraju NAJBOLJI! To nema veze sa godinama!
Nisu nam štoperski par na derbiju bili Ostoja i Kalaba zato što su starac i dete, nego zato jer su NAJBOLJI štoperski par koji imamo! E tako!
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Bez želje da citiram post, ipak moram reći da je ovaj post gospodina Tomića jedan od apsolutno najboljih i najrealnijih prikaza situacije...mada, retko kad iskusni forumski vuk promaši u proceni :D
Tuga samo što nikako da nekog zadržimo u najboljim godinama... da su Ostojić i Natho malo mlađi, da se Kalaba i Fića mogu malo duže zadržati... ali, avaj... biće prilike.
 

Fuenlabrada

Grobar
Учлањен(а)
02.07.2019
Порука
350
Reaction score
1.387
Локација
Krusevac
Na koji nivo ce to komsinica da podigne nivo namestanja?
Oni su na maksimumu, i nemaju sta vise da nameste jer ako im se ekipa ne skloni tu je sudija da ih pogura, to je jasno i Filipu Visnjicu.
Neka lopovi iz uprave obezbede kvalitetan tim, i neka ih Savo spanuje za svaku tekmu kao da je derbi, pa i u tom slucaju ne mozemo da budemo sigurni da nas nece saplitati na sve nacine, kao onomad protiv Vojvodine i cuvenog penala na 17 metara.
Nase je da se casno borimo i da ih bijemo gde god ih vidimo, a po meni titulu mozemo osvojiti jedino da igramo svako kolo sa komsinicom raspalom.

I jedan predlog za moderaciju da najostrije sankcionise sve koji tvrde da ce biti isto kada psiho ode sa vlasti.Nece biti mnogo bolje, ali za one sa kratkom pamecu, tu je statistika iz svih sportova van psihove ere, pa neka je prouce malo bolje kada sledeci put napisu da ce sve biti isto.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Nesto razmisljam... Ova nova odluka sa dva klinca u startnoj postavi... Kolega Goran Tomic je itekako u pravu. Imamo mi klince ali nama treba neko ko ce na terenu bas praviti razliku jer protiv nas svi protivnici u ligi igraju na "noz" (i treba svi da se bore i protiv nas ali i protiv drzavne mezimice). Kurvi je svejedno sto se tice lige gde igraju prijateljske i niko bod ne sme da im uzme osim nas ( ove sezone do sad mi im uzeli 4 boda, Indjija i TSC po bod i to je to) tako da ti govnari komotno mogu i sve sa omladincima da igraju ovu ligu i opet isti kurac. E sad, jasno je da mi (strucni stab, sportski deo) pronalazimo bolje strance i one koji prave razliku sto se potvrdjuje iz derbija u derbi za razliku od nesposobnih govana ciganskih kojima "lice sa poternice" gleda vise da se ugradi nego li da imaju stvarni kvalitet (stranci su im skoro svi stvarno promasaj)... Pa konstatujerm, da ova odluka moze ici vise na nasu stetu kako bi nas dodatno osujetili u toj nameri u vezi stranaca... Naravno da mi necemo imati sve strance u ekipi ali opet ova odluka nas ogranicava na neki nacin.
 

akiopaki

Grobarčina
Учлањен(а)
18.12.2007
Порука
3.567
Reaction score
1.080
Sto se tice klinaca mislim da je to odluka koja ce pre ciganima da se obije o glavu bez obzira sto oni misle da nece jer takmicarske meceve skoro da i ne igraju u ligi

Јако занимљива одлука за два испод-21 године играча у 11. Зашто не, као у целој Европи и евро-куповима, правило о "играчу пониклом у клубу"? Партизану то много не мења ствар, али ривалку уваљује у проблем.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.868
Reaction score
13.621
Ne zaboravite da necemo samo mi imati 2 klinca u prvoj postavi vec da to vazi za celu ligu, a stvarno ne vidim ko moze da parira Pavlovicu, Stevanovicu, Lakcevicu, onom novom Stulicu..... Zamislite nasa dva klinca iz navale protiv neka dva klinca iz odbrane nekih livadara - masakr.
Meni se dopada ovo pravilo i iskreno sam iznenadjen njegovim uvodjenjem.....mislim da ako ostane duze na stazi ovo pravilo bi trebalo da odobrovolji nasu nelojalnu upravu da malo duze saceka sa prodajom najvecih talenata...bar se nadam. Cigani ce naravno namestati i pokusati u takvim utakmicama od svojih klinaca da naprave vunderkind-ove......a od mandova do vunderkinda put je previse trnovit pa bi mogli da se sapletu i u namestenom mecu.....

Obratite još jednom pažnju na Degenekov pad. Čovek dupetom pravio žabice po travi. Triput odskočio.
U trenucima od pocetka akcije pa do gola 4 cigana su bila na dupetu. Ova akcija Sadika i Tatka moze da se prepricava i analizira ceo dan koliko je samo majstorstva, jednostavnosti i vizije stalo u tih par sekundi.
 
Последња измена:
Статус
Затворена за писање одговора.
Top