Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

pfc4ever

Grobar
Учлањен(а)
09.10.2006
Порука
284
Reaction score
634
Sramotan pristup sramotno sve, mnogo smo ih mi razmazili, klepaj po plati to. Da udjes u derbi ovako brukaaa, postali smo kao neka nba ekipa danas mec, dobili ne dobili nikakva emocija cepaj dalje sjutra sledeći. Od kakvih igraca mi pravimo ajversone telefon bih pojeo od muke. Nismo ratnicka ekipa i to je to. Jebes drugi napad kad je odbrana go kurac! Odradjuju nas cigani ej bre
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Sta smo mi odigrali veceras ovo je tuga.
Potpuno bez ideje, energije, elana. U redu je da izgubis utakmicu ne mozes svaku dobiti protiv bilo koga ne samo protiv njih, medjutim da igras bez truda, zelje i energije to nikako nije u redu. Imali smo prednost sto nismo putovali, sansu da se bolje spremimo za mec jer iz Beograda nismo isli medjutim ispade kolaps. Da se igralo jos tri dana mi ovo ne bi dobili. Sta je tu je idemo dalje.
 

ivanra

Grobar
Учлањен(а)
14.02.2007
Порука
363
Reaction score
2.425
Локација
Pozega
Katastrofalno prvo poluvreme. Moramo podići glavu posle ovog teškog poraza. Tek će se igrati odlučujuće utakmice.
 

Monster

Početnik
Учлањен(а)
11.08.2011
Порука
116
Reaction score
311
Neko je gore napisao da smo izgubili na zagrevanju. Moram da se ne slozim sa tom tvrdnjom jer je meni delovalo da smo jos u tunelu izgubili jer su nasi delovali toliko bezvoljno i u grcu da to ove sezone nisam video. Poraz ko poraz, ni prvi ni poslednji. Nadam se ce se ekipa vratiti od sledeceg kola i to je to.
 

Tolle

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2014
Порука
823
Reaction score
2.825
Imajuci u vidu ocekivanja, ovo je najgore odigrana utakmica u novijoj istoriji KKP. I na kraju nas je delio jedan otvoreni sut da jednu takvu utakmicu uvedemo u egal. Ne mogu da zamislim scenario da nas ova gerijatrija dobije tri puta u seriji.

Jos jedan pokazatelj da je Zek Ledej motor ove ekipe.
 

Brka

Grobarčina
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
1.224
Reaction score
4.032
Локација
Uvek uz Partizan
Večeras se u Areni okupio najveći šljam i talog što postoji u Srbiji, protivnik Eurocup srednji nivo, gomila prosečnih idiota, epizodista kroz čitavu karijeru sa "trenerom" neznalicom koga je olizala krava. I umesto da obrišemo patos sa takvim protivnikom i pred takvom ruljom nas nema nigde. Ovo je veća sramota nego poraz od Zadra. Vodeći igrači moraju da se skoncentrišu na početku utakmice i da usmere utakmicu u pravom smeru, a ne da pravimo igrače od raznih diletanata. I da nas iz pika razbijaju smradosić i taj slepac koji nije mogao da bude šesti centar minhenskog Bajerna i kome je ovo jedina dobro odigrana utakmica koju će imati u karijeri. Suđenje nije uticalo na to ko će da pobedi ali je svakako favorizovalo hordu i rulju naspram košarkaške ekipe. Laku noć, jasikevičijuse pičko odvratna!
 

milos28nov

Grobar
Учлањен(а)
04.01.2023
Порука
403
Reaction score
722
sramotan pristup igraca,ali navikli su nas na to ove sezone i to se ponavlja vise puta nazalost....umesto da izadjes jako i da im uneses nervozu na pocetku sto smo donekle i uspeli sa 3 faula lazicu mi igramo ko kukavice celu utakmicu...svi su podbacili..naneli se nije video,sta je sa pj od proslih utakmica i one forme gde je bio jedan od glavnih...opet deluje kao onaj nezainteresovani sa pocetka sezone...kaminski strava i uzas,ponitka zlocin koji traje i trebalo je dosta ranije preseci i dati mu otkaz te traziti drugu opciju na toj poziciji..prosle godine nismo bili zadovoljni papapetruom a on je za njega izmislo kosarku...andjusic,jaramaz isto zlocin protiv kosarke...jaramaz koji tapkanjem potrosi 15 sekundi napada i onda udeli loptu nekom drugom i to radi tokom cele sezone...tristan koji ce sl kolo da da splitu 20 ali ovde masi otvorene suteve...ma uzas sve kompletno i svi koji kazu ma cuti bice to dobro na kraju neka batale i to...
 

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.700
Reaction score
22.670
Локација
Beograd
Nema šta, sjajna taktika Sferopulosa, uzeti Smajlagića u svoj tim sa protivnikovim dresom.
Naneli?!
Šta je ovo bilo sunce ti jebem, mislio sam da je Asvel bio slučajnost, ali ovo danas uprkos nekim poenima je kriminal! Apsolutno je svaki put birao lošije rešenje, svaka jebena finta šuta je loše prošla na liniji za 3p, a onda useravao u nastavku akciju.
Sve u svemu, jako, jako, jako loš meč, a boli me što ovi kalafonci ništa posebno nisu odigrali, iako ćemo slušati hvalospeve narednih nedelja. Bukvalno je razlika u šutu za 3p napravila razliku.
A da, za kraj, nismo izgubili zbog sudija, ali jebem li vam milosnu mamicu na kriterijumu na kraju 3/4 i početku poslednje gde 3 faula u nizu ne sviraju faul nad Kaminskim od kojih bi jedna bila bacanja u poslednjoj sekundi četvrtine, a dva puta za 2+1!
 

rus

Grobarčina
Учлањен(а)
22.11.2007
Порука
1.401
Reaction score
4.411

U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi... svasta bi imao toga da napisem ali bolje da cutim

 
Последња измена од уредника:

Dr. Okltis

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2021
Порука
69
Reaction score
133
Локација
Srbija
Meni nikako nije jasno šta je sa ovom generacijom košarkaša,svi igraju neku pedersku košarku,beže od udarca,skoka,odbrane. Kad se setim Fredija Hausa,Robertsona,Mekejleba koji su se bacali na glavu za svaku loptu za mnogo manje pare nego što ovi sad manekeni stranci primaju a neće da se oznoje ko ljudi,samo Kaboklo se momak oznojio,ovi ostali rekreativno igrali.
 

ZliGli

Grobarčina
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
1.361
Reaction score
6.476
Локација
Novi Sad
Psovanje i pljuvanje naših sportista
-Kako nam se uvek pogresan igrac povredi...

-Smajlagic jos samo nije zakucao u nas kos, sve ostalo je uradio da dodjemo na -20

-defanzivni rejting smo potvrdili, ofanzivni ostao na klaviru

-po jedna plata kazne, za te pare isplatiti otkaz Kamenskom

Partizan je Partizan i kad izgubi od Mega vizire... Ajmo dalje
 
Top