Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Мислиш зато што смо довели десетину нових играча?Treba reci vec sada, da nam raspored ne ide na ruku, pogotovo oktobar i pocetak sezone.
Kako si to zaključio?
Nemam pojma da li je raspored težak ili ne jer niko nije sklopio tim, sem sto generalno znamo da će asvel verovatno opet biti vreća govana, da efes ide dole i pao gore.1. Na pocetku odmah 2 gostovanja, prvo na jednom od najtezih gostujucih terena
2. Sledi domaci teren i neugodna Barselona (mislim da je jedina ekipa iz prosle sezone koja nas je dobila u regularnom delu u obe utakmice)
3. Idemo grckim ciganima na noge, posle kojih nam sledi domaci teren i domaci cigani, odnosno derbi
Po meni dosta kompleksno. Ali naravno, nova sezona, promenjeni rosteri, ne treba uporedjivati sa proslom.
Svakako sam ja laik uporedjujuci sa tobom pa bi me zanimalo u cemu se slazes ili ne slazes?
Plus Valensija plus Milano.mislim da je jedina ekipa iz prosle sezone koja nas je dobila u regularnom delu u obe utakmice