Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

milos28nov

Grobar
Учлањен(а)
04.01.2023
Порука
400
Reaction score
714
da li je bila jedna utakmica da nismo krenuli sa minusom,da li ovi igraci toliko nemaju hrabrosti,srca i zelje da igraju...da li biraju utakmice...mada da ih biraju ne bi svaku kuci igrali sa minusom na pocetku...proslogodisnja ekipa je na pocetku pravila plus 20 pa ispustala,a ova obrnuto...ne zna covek sta je gore....
onaj faul za iskljucenje pj-u je sramota...ledej da ukljuci mozak jer nas je ovim potezom ukenjao ...smajlagic je trebao da bude klupiran na pocetku kao kaminski li ostali igraci u prethodnim utakmicama...drugi derbi vec katastrofalan....da smo stigli onaj prvi nalet i spustiliu na 10 mozda bi uradili nesto,ali ubi nas jaramaz...avramovic isto 3,4 izgubljene lopte katastrofa...
zeljko molim te ko brata rodjenog nemoj vise braniti zadnji napad...pravi faul imaj napad za pobedu jer ovo evo vec 2 godine ne radi nikako i svaki put smo izgubili kada smo branili zadnji napad
 

Žoc_kralj

Grobar
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
375
Reaction score
2.171
Локација
Trstenik
Naplata dugova kreće za 3 nedelje. Kup moramo da uzmemo.
Bitno je da svi ali svi igrači shvate protiv kakvog se zla borimo.
Zeku mogu samo da se napuše kurca…
Najbolja naplata dugova bila bi da osvojimo Evroligu a oni sve to isprate preko malih ekrana dok ćute i smrde u svojim brlozima. Jebeš ABA ligu, kup i ostala sranja.
 

uprkos

Početnik
Учлањен(а)
08.01.2015
Порука
98
Reaction score
247
Момцима свака част. Јбг не смемо да им дозволимо да се одлепе овако.

Идемо даље. Верујем да ћемо их добити кад стварно буде требало.

Него, да ли се још неком учинило да су Недовићу признали тројку у трећој четвртини кад је газио линију?
 

KoOkaDva

Grobar
Учлањен(а)
27.06.2022
Порука
659
Reaction score
5.286
Локација
Nis
Na sta si ponosan?? Na borbi. Pa to se podrazumeva. Vecinu bih kaznio za nevidjeno ispoljavanje neinteligencije tokom 30minuta utakmice.
Ledeja bih kaznio posebno.

Smajlagic na tribine. Ubi nas covek.

Steta pa se kompletirasmo.
Aleksa.... boze sacuvaj.


Na sve ovo, siguran sam da ih dobijamo u PO.
Posle ovog boldovanog nemam sta da ti odgovorim...
 
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
427
Reaction score
2.775
Локација
Beograd
Sve u redu...razumem i pritisak. Ali da se Kaboklo uplasi na obe tekme atmosfere... nemam reči...
Probali smo da se vratimo, a da smo samo igrali košarku...dobili bismo ovo.
Mora hrabrije mnogo, psihološki nepripremljena ekipa po ko zna koji put... i da razmisle u stručnom štabu kako to da pripreme sledeći put...
Da li treba nesto blamantno kao pustanje zviždanja na treningu ili treba ono da izađu još 15 min ranije na zagrevanje da osete atmosferu ovi koji su tek stigli... ne znam.
Kaboklo se boji atmosfere zaledio se dečko, na faci u govoru tela se vidi... e sad zamislite kako je našim protivnicima kad igraju u tri puta boljoj atmosferi od ove...
Trgunili smo se i videli da možemo...
Najkrivlje mi je što se videla naša frustracija, ali drago mi je i što smo na prljavštinu odreagovali u facu.
Srđan Radojević je mali čovek koji s eprodao za 30 srebrnjaka... ej ono govno kaže "Neće se Ledej smiriti dok nekog ozbiljno ne povredi." On ćuti! Mrš u pičku materinu, jebem ti sve ogavno realno grobarsko.
Sledeći napad dvojica padaju na Pantera(jedna od njih isti taj Gedraitis i najveće govno i prljavština zićla) i opet ćuti, ma mrš govedo.
Dobićemo ih u finalu pre ove tekme sam se nadao, sada i znam dobićemo obe kod njih...metla će da bude. Toliko.
 
Последња измена:

Kevin

Početnik
Учлањен(а)
26.09.2023
Порука
84
Reaction score
302
Psovanje i pljuvanje naših sportista
Уз сва срања, што судијска а што малоумника са трибина, за овај пораз су криви сви редом: прво тренер, па тек онда играчи. Сваку утакмицу улазимо са минусом. Па чекај, је л' само играчи сносе кривицу? Трпају ти сваку утакмицу муда уста, и теби екипа улази у меч без муда, без става, без пене на устима. Не можеш увек да се вратиш после -20. Срам их све било, све! Сад изигравај господина, господине Обрадовићу, док теби и играчима хиљаде људи јебе мајку а судијама на грбу стоји Небојша Човић. Не знаш да мотивишеш екипу за ово и тачка.
Закључак: одлазак Лесора и Егзума је, ипак, ненадокнадив. Ту је направљена огромна грешка и то је то. То су играчи који су били главна покретачка енергија тима. Тога сада нема и то је то. Ок, са АБА смо лагани, сад немамо цимање за прво место, а они нека размишљају како ће у плејофу против овога, и то на многоооо тврђем нивоу.
За крај, рекао бих још нешто: да су фидбалери овако одиграли дерби, скидали би дресове пре краја меча а тренер извиждан и извређан. Њих смо оставили секти на тацни, па сад ко нас јебе, карма је чудо. Срамотимо се, али тога нисмо свесни.
И замолио бих само да ме зајебете са просеравањима типа "иди, гледај фмп". Пуца ми баш ђока за фмп. Мене боли наш Партизан.
 

El Patron

Grobar
Учлањен(а)
05.09.2021
Порука
970
Reaction score
4.328
Локација
Nis
Pa ja nisam siguran kako bi vecina vas igrala u onolikoj mrznji. Jel ste bre vi svesni u kakvim uslovima nas tim igra...pre neki dan nam prave sacekusu a sad kao velicansvena atmosfera i fer sudjenje?!. Ne zanosite se sa analitikom...nema ovo veze sa kosarkom...gadjaju zeka bananom?!...sta li to znaci?!
 

Tolle

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2014
Порука
823
Reaction score
2.825
Još jedna stvar - Da li je gledano vreme pre našeg poslednjeg napada?? Bukvalno ako su dve desetinke kasnije stopirali, koš Nanelija mora biti regularan!
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.903
Reaction score
7.797
Dobro bre, majku mu, nije li vas sramota da sa vama brisu parket?
Na kradju smo navikli, ali na ovakvu kurcobolju kod igraca bogami i nismo!
Pa ako ste bolji sto ih ne dobijete?
Aba liga zna se kome ce pripasti, evo veceras se po 1001 put pokazao faktor domaci parket koji se brani svim raspolozivim snagama.
 

Helsinki

Grobar
Учлањен(а)
21.07.2023
Порука
497
Reaction score
3.156
Локација
Nis
Nije realno da dobijes za 5 minuta a gubis 35 izmedju 15 i 20 razlike

Boli me sto od starta mi gubimo nenormalnom razlikom kao da igramo protiv Reala ili neke selekcije Evrope

Pravimo od njih Lejkerse sa Shekom i Kobijem

Od onog majmuna trenercinu,a od sebe budale.Gubimo na svoje gluposti i neiteligenciju
 

Magma84

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
204
Reaction score
1.476
Локација
Beograd
Odbrana Jaramaza na patuljku???????? Najbrži kosarkas u evropi verovatno Jaramaz mu se lepi u facu na 70 metara od kosa ovaj ga zgazi u prvom koraku ostalo je istorija…. Pa odvoj mu se 5 metara šta će da radi da šutne sa centra????? dal je moguće da su toliko ograničeni ljudi?????
 

LazarP

Grobarčina
Учлањен(а)
07.12.2012
Порука
5.429
Reaction score
11.888
Локација
Kopam tunel, vidćemo...
Dobro bre, majku mu, nije li vas sramota da sa vama brisu parket?
Na kradju smo navikli, ali na ovakvu kurcobolju kod igraca bogami i nismo!
Pa ako ste bolji sto ih ne dobijete?
Aba liga zna se kome ce pripasti, evo veceras se po 1001 put pokazao faktor domaci parket koji se brani svim raspolozivim snagama.
Kakav si ti lik, za posmatranje, svega mi
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Ovi i od Arene naprave svinjac kao u Pioniru.

Brdo promašenih otvorenih šuteva i loše branjenje reketa uzrok za poraz.
Neverovatno da se kepec zaleti od koša do koša i da se olako brani reket toliko.
Najviše raduje igra Kaminskog, a iako ne volim da se bijemo, s ovima ne može drugačije, i ovo je bolje od onog poraza u Evroligi

Sudijski trojac.. nemam reči
 

TokyoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
22.01.2008
Порука
1.113
Reaction score
4.026
Локација
Београд
Zalaganje u prvom poluvremenu je bilo sramno, valjda smem to da kažem? Odluke su bile više nego neinteligentne, nismo se ni borili za svaku petu loptu. Odbrana s r a m n a. Šutirao je i pogadjao ko je hteo a naši mašili otvorene šuteve. Dozvolili smo da ekipa koju gaze Asvel i Alba pregazi nas sa +20 u jednom poluvremenu i na kraju i da nas pobede jer pet minuta nismo mogli da se spustimo sa -14 a onda kada je već bilo kasno krenuli da igramo.

Čuj ne smem da kritikujem igrače, argument "jao da su svirali jedan faul manje/više mi bi pobedili" stoji a argument "da nismo igrali prvu četvrtinu kao da je trening a ne derbi sa fmp pred njihovom publikom" ne stoji?

Nadam se da ćemo ozbiljnije ulaziti u utakmice Evrolige, nećemo na svakoj preokrenuti 20 razlike.
 
Top