Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

El Patron

Grobar
Учлањен(а)
05.09.2021
Порука
972
Reaction score
4.348
Локација
Nis
E jebiga. Pobedjujemo sami sebe. Nema koncentracije u vaznim trenucima...mnogo se brzga...donose lose odluke. I ona trojka Lundberga nas ujebala.
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054

TokyoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
22.01.2008
Порука
1.113
Reaction score
4.026
Локација
Београд
Da nam je "ciglar" Kalates sad da bar ubaci loptu u igru...

Mada, može bilo koji plejmejker, naši polu-plejmejkeri koji pokrivaju tu poziciju su tu samo da bi uradili upravo to, da pokriju tu poziciju kako znaju i umeju, spojler: ne dovoljno dobro.
 

Haris_Brkić

Grobarčina
Учлањен(а)
29.07.2022
Порука
1.026
Reaction score
7.667
Izgleda da je jedina paralela izmedju utakmica u ABA ligi i Euroligi to sto nas sudije kradu na svakoj utakmici..
Ovo je postalo odvratno za gledanje...
Momcima svaka čast, dali su sve od sebe, al 5 na 8 je nemoguća misija.
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
4 amaterske greške u posljednja 2 i po minuta. Zajebao nas presing na nasoj polovici terena, i tako izgubimo krvlju i preokretom stecenu prednost. Pa kutija bensedina ne pomaze.

Balši da ova dvojica ostalih centara kapu skinu na borbi i želji, a i neki drugi.
 

Magma84

Grobar
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
204
Reaction score
1.476
Локација
Beograd
Postavio Spam poruku, caps,...
MI SMO NAJKRETENSKIJA EKIPA KOJA JE IGRALA KOŠARKU IKAD!!! JEDINA EKIPA U UNIVERZUMU KOJA PRIMA ČISTA POLGANJA IZ ČEONOG AUTA I KOJA NE MOŽE DA UBACI LOPTU IZ AUTA JEBENOG!!!! JEL MOGUĆE BRE OVO?????? PJ DOZIER KAO DA JE IGRAO POD PRETNJOM VATRENIM ORUŽJEM CELU UTAKMICU. BOZE ME SACUVAJ….
 

Vanjor

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2023
Порука
324
Reaction score
2.273
Локација
Novi Sad
Pa jel moguce da smo onakav kos dali za 71:77 i uspeli da izgubimo????? Kad se ohladi glava skinucu kapu za borbu, bravo Aleksa, Balsa, KP, Naneli najvise ali ovo je haos bio na kraju
 

Woodchuck

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2009
Порука
2.477
Reaction score
647
Nije problem gubiti, problem je kada iste jebene greske pravimo. Ako nismo u stanju da izvedemo aut, ako nismo u stanju da imamo ogranizovanu akciju kada nam trebaju sigurni kosevi u Februaru o cemu mi pricamo. Ova ekipa ima potencijal, ali ako imas top 5 napad eurolige a medju 3 poslednje ekipe si po broju asistencija nesto ozbiljno ne stima u igri, bas zato i imamo problem da privedemo ovako nesto kraju jer i ptice na grani znaju da ce da ide lopta Panteru i da on izmislja poene. Za 40 minuta kosarke mi postignemo 84 poena na 8 asistencija, nista vise ne treba reci. Jeste sudjenje u trecoj bilo lose, kriminalno, ali ako se preko ovakvog necega moglo preci u Novembru vala u Februaru je veliki znak upitnika sta mi to pokusavamo da igramo. Jako mi je krivo sto je vrhunska rola Koprivice zavrsena porazom. Valensija, Baskionija, Makabi i mi, jedna ekipa ce da otpadne, e pa hajde da se dozovemo pameti i da ta ekipa ne budemo mi.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.239
Reaction score
2.806
Taman smo igrali agresivno, dosta igraca se ukljucilo, neki se vratili iz zivota i dali odlican doprinos, stignemo ih i prestignemo, i zaseremo. A jebem ti vise to izvodjenje lopte. AKo budemo igrali vise ovakve zavrsnice pola ce nas dobiti srcku.
 
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
427
Reaction score
2.775
Локација
Beograd
Doužer gubi loptu na nerešenom rezultatu i tu se završava utakmica...domačica dok ne dokažemo suprotno...
Panter onaj suludi šut van balansa...ne znam šta bih rekao...tuga.
Da nas ovi smradovi dobiju na prljavštinu i provokaciju. Nismo pobednici, dok ne dokažemo suprotno.
Sve je u psihologiji kod ove ekipe i ništa nije u postavci igre.
Sudijski kriterijum je bio isti kao u Bgd, to jest sudilo im se domaćinski kao i ovde.
Nezaslužen poraz...ali ipak poraz... čim je lundberg primio loptu na dva za nas, pre trojke znao sam da će d šutne trojku jedan korak napred Smajlija bi ga naterao na ulaz...sami smo sebe doveli u situaciju da su oni rasterećeni a mi pod pritiskom...u jednom momentu su se usrali i mi to nismo iskoristili...
Tuga.
 
Top