Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.249
Reaction score
3.659
Utakmica koja je slika naše sezone, jad i čemer.

Da se ne zajebavamo, nije ovo više slučajnost, oni su svi izgubili konce.

Tragedija od igre, kao i 80% utakmica ove sezone, tu prije svega mislim na napad koji je statičan i izaziva ozbiljnu glavobolju.
 

TokyoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
22.01.2008
Порука
1.113
Reaction score
4.026
Локација
Београд
Судије решиле... И поред наших грешака.

Šta su sudije rešile, da se mi blamiramo?

Sramna igra i ponovo suvi kvalitet pojedinaca ispliva pa nas drži nekako. U ovoj utakmici Panter i Kaminski sa 4/4 za tri u jednom trenutku iako mu to nije posao uopšte.

Napadu u četvrtoj četvrtini kada se sve rešava sramni, odbrana još sramnija.
 

MRTN_kingsk

Grobar
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
210
Reaction score
2.077
Локација
Skopje
Ko imalo razume kosarku, shvata da mi igramo i u napadu i u odbranu za kurac celu sezonu.
Mislio sam da su mogli preokrenuti nesta al dzaba.
Nasi centri nijedan ne rola, samo na pop napolje i to je to. Cjeli napad nam se zasnova na soliranju i cisti individualizam, nema onaj protok lopte i brze tranzicije od prosle godine, sad se vidi koliko Lesor fali da izrola 5 6 puta na utakmicu i zakuca loptu u kos.
To je to, sad da se molimo za taj play-in, ali sa ovakvom igrom u napadu i odbranu nemamo bogami sta traziti tamo.
 

Sava93

Početnik
Учлањен(а)
23.02.2023
Порука
161
Reaction score
502
Локација
Ruma
To je to, narode. Nemamo mi šta da tražimo u EL. Ne vredi, očigledno tu nešto ne štima i kraj priče. Bajern je ekipa koja mora da se dobije kući, a to nismo uradili jer ponovo nije bilo pametne igre. Ibaka im sa tri faula igra skoro celu utakmicu, čak su i sudije ovaj put bile sasvim korektne, ali džabe. Statični i bezidejni, nismo ih slomili pred kraj treće i tu smo bez potrebe uveli utakmicu u egal završnicu. Šta da se radi, možda i nekim čudom izborimo taj top10, ali iskreno ne vidim poentu toga, jer dalje nas dobija ko god da nam stane na crtu. Pokušati nešto u ABA ligi, ali sa ovom igrom teška priča.
 

Žoc_kralj

Grobar
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
375
Reaction score
2.171
Локација
Trstenik
Ne bih da se mešam Željku u posao, ali možda bi moglo da se razmotri Doužera probati na 4 u nekim small ball varijantama. Nešto poput Bjelice. Mada sve smo već zasrali.
 

mrksašin

Početnik
Учлањен(а)
30.08.2021
Порука
139
Reaction score
610
Локација
Beograd
Nepraviti faul,da ovi imaju 2 bacanja,a mi siguran produzetak I sansu za zadnji napad I 10 sekundi I pobedu,neverovatno,definitivno ovo je gubitnicka ekipa,do dna
Ovaj šah nervira kad gubiš. Źeljkova mana - ljubi tehničare naspram fizičara, pa ponekad previše smanji ekipu. Ovo je ona druga sezona, u kojoj ne odbrani titulu EL. Ovde fali sinergije među igračima, kao dva jaka kad se oslanjaju jedan na drugog - Exum, Lesor. Oni vole da provode vreme zajedno na terenu, uzdaju se jedan u drugog. Prošle godine smo proigrali kad je Exum proigrao. Taktika je veštačko stvaranje sinergije.
 

milos28nov

Grobar
Учлањен(а)
04.01.2023
Порука
405
Reaction score
725
Ova ekipa nema nista sto nam je potrebno..mnogo puta smo pisali o svemu da vise i nema poente...novajlije nisu ispunile ocekivanja,igraci iz prosle sezone se utopili u to sivilo i rezultat je katastrofa...a imali smo solidan pocetak i bili u prvih 5,6 i nadali se da se tu mozemo i odrzati...Zeljko bog si ,najveci si,ali brate moj prestani tvrdoglavo da branis zadnji napad,prestani da stalno preuzimas prestani molim te da radis nesto sto nas kosta vec 3 sezona..pa valjda 3 sezone vidis da to sto ti zamislis niko od igraca ne moze da ispuni...3 godine branimo zadnji napad i 3 godine gubimo meceve zbog toga...Ova sezona je precrtana sezona posle korone i ovaj tim je u teskoj depresiji iz koje tesko da ce uspeti da se izvadi...jednostavno ne pokazuju da zele i to je najveci problem...nije im stalo
 
Top