Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

lavex

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2008
Порука
1.630
Reaction score
8.785
Локација
"preko bare"
Gledao sam samo prvo poluvrijeme, nisam imao starim za drugo. Nije mi jasno kako ni jednu spornu situaciju (ruka kod njihovog šesnaesterca i faul prije njihovog gola) smradovi iz arene nisu ponovili.

U stvari, jasno mi je, ali me uvijek iznenadi nivo bezobrazluka. I ja, budala, se ponadam da bi se nekad i nešto pošteno moglo desiti.
 

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.224
Reaction score
1.534
Uopste se nesto nisam iznervirao jer se znalo da u ovakvom sistemu, sa bolesnikom na vlasti i timom koji je 30 miliona jeftiniji od komsinice, mi ne mozemo da uzmemo titulu...

Pre ili kasnije je moralo doci do ovoga... Zao mi je ekipe i Duljaja, mislim da su se borili koliko su mogli...
 

BaX

Grobarčina
Учлањен(а)
01.11.2019
Порука
1.211
Reaction score
7.030
Локација
i Ruma je CRNO - BELI grad!
U vezi ovih iritirajućih postova, opraštanja od titule, suludih kritika igračima i Duljaju,
kada budemo imali iste uslove kao ovi drugi što srama nemaju, kada nas puste da se pošteno borimo za titulu, onda možemo kritikovati naše igrače.
Do tada i nekih novih, ravnopravnih vremena samo podrška!
 

ZatucaniZapadnjak

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.117
Reaction score
5.472
Локација
Beograd
Ovusu tri puta fauliran i nijednom nije sviran faul.
Takijev prodor očigledan svakome u riltajmu a pogotovo nama na istoku.
Prečke, stative.. jbg..

Samo.. HOĆE LI MI NEKO OBJASNITI DOKLE VIŠE IMA DA CELA ODBRANA KONSTANTNO IDE NA GOL-LINIJU KAD JE LOPTA NA BOKU?? Pratim ovaj klub skoro dvadeset godina i nonstop ista stvar, iznova i iznova i nikad mi neće biti jasno. Džabe i 10 defanzivaca ako je sve van peterca usamljeno, normalno da će vratiti loptu po zemlji u sred kaznenog i da će neko ostati sam.

U elementarnim stvarima nastavljamo da grešimo..
 

Primorac

Početnik
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
58
Reaction score
163
Kritikovati igrace da jeste sramotno , ali trenera bogami nije
Sta napisa covjece u predhodnom postu.Da su Klop ili Murinjo na klupi Partizana,otisli bi posle drugog kola.U ovakvom ambijentu,gdje prije pocetka prvenstva Terzic proglasava sta mora da cigani osvoje titulu a rukovodstvo FKP cuti,sto znaci odobrava,nema mjesta kritike trenera.U nekim normalnim uslovima sasvim bi bilo legitimna kritika Duljaja i svih njegovih mana..Ali ovako,trenerski (ne) kvaliteti i nedostaci apsolutno nisu relevantni.
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Odigrali su celu utakmicu nisu A rekli. Kakve sudije sad? Što nije sklonio ekipu s terena na 10 minuta bar? Napravio neku reakciju, Partizan je prihvatio poraz regularno. Isto kao i krađu u rupi u subotu.
 

BaX

Grobarčina
Учлањен(а)
01.11.2019
Порука
1.211
Reaction score
7.030
Локација
i Ruma je CRNO - BELI grad!
Nije ni Duljaj trener za Partizan, nikad to nije bio i nikad to nece ni biti , nije trener ni za saban ligu ni za bsk batajnica.Ja ne kontam sta je on uopste bio u Sahtjoru ,statista vodonosa slijepo gluvo nijemi posmatrac...Jbt znas gdje si dosao znas da svi igraju protiv tebe na krv i noz,znas da te sudije jebu ali da te ovakvi metiljavci dobiju to je za svaku osudu.Da ima trunke morala podnjeo bi ostavku odmah posle utakmice.Ako posle ovog ne podnese ostavku za mene je rangu vazure i vucelica.Sram ga bilo
Hitna hospitalizacija
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.075
Reaction score
14.315
Локација
Kipar
Kako su samo sinhronizovani u kradji tv arena I sudije. Cela drzava radi za jedan klub.
Setite se samo da je psiho kvalifikovao Zocov komentar kao "odvratan napad na drzavu". Mrznja je to nevidjena I nekontrolisana.
 

Anonymous

Početnik
Учлањен(а)
04.12.2010
Порука
175
Reaction score
980
Ne mogu da objasnim koliko mrzim cigane, ove njihove poltrone, sve vezano za njih. Ne može se opisati nikako.
Dalje ne mogu da vjerujem da neko može bilo šta progovoriti, bilo kome iz sportskog sektora. Zamislite samo jednu utakmicu kurve da joj se ne svira faul kao ono na Ovusuom, nebitno da li je bio ili ne, zamislite da im ne svirne bar jedan penal na onim situacijama u živoj igri, nebitno da li su bili penali. Građanski rat bi izbio, garantujem. Njihovi smećari bi prekinuli prvenstvo.

Samo želim da se borite do kraja prvenstva, kako god završilo, samo se borite ovako. Volimo vas.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.320
Reaction score
37.458
Ima milion stvari o kojima može da se priča, ali kada se setim u kojoj i kakvoj zemlji živim nekako nemam volju. Da je sve drugo sjajno pa i da pričamo, ali ovako... A ako ćemo iskreno, prvi mi navijači nismo uradili sve što je do nas. Zašto bi onda oni na terenu?
 

KoOkaDva

Grobar
Учлањен(а)
27.06.2022
Порука
659
Reaction score
5.286
Локација
Nis
Top