Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.269
Reaction score
18.301
Локација
Kej Republika
Balša najbolji danas. Smajli vrlo koristan.
Bez Kapitena i Nanelija, mi bi bili ispod 5og mesta u ABA.

Posle prvog duplog kola u EL, dobila nas Mega. Posle drugog, dobila nas Cedevita. Nakon trećeg dobili smo Derby, pa nakon četvrtog izgubili u Zadru. Peto i šesto duplo kolo nas nije koštalo, dobili smo Krku, pa Cibonu. Sedmo duplo kolo, pa potop protiv Splita kući. Ovo nam je bilo poslednje duplo kolo u EL, dobili smo Derby.

Osam duplih kola. Nakoh kojih smo imali skor 4:4 u ABA.
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.278
Reaction score
10.718
Локација
underground
Koje sudjenje ovog Javora.
Javor je Bokanov sudija, nije pudlicin , Bokanov je od kad postoji Aba liga.
Sto se tice tekme , posle duplog evrokola , cesce smo gubili nego dobijali, i nikad nije lako.
Problemi su ostali. Odbrana i skok sa Ponitkom i Koprivicom i lici na nesto , bez njih ne lici ni na sta, tako da mi tesko rutinski mozemo da dobijemo i ove iz Aba, gde se moramo potrositi energetski da bi dobili, pa jos Javor koji te samo ceka da ti presudi.
U prvoj cetvrtini 26 primljenih poena , u drugoj i trecoj kad je Igrao Ponitka ukupno 32.
Ali onda napad trpi jer preskace suteve kad napravimo visak.
Teraj dalje , ne treba naravno odustati , treba izvuci maksimum iz sezone , ali verujem da se (ako Zoc ostaje ), vec radi na sklapanju tima za sledecu sezonu.
 

zoig

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
295
Reaction score
2.644
Локација
Beograd
Balša, Naneli, kapiten, odlična utakmica. Smajli, Ponitka, Trifa, Smit korektna utakmica. Kaboklo, Jare, Kaminski, Anđušić nisu došli u Podgoricu uopšte. Dozier je za analizu opaku, koliko genijalno zna da se postavi, doda loptu, izvuče odbranu i onda neki trenuci mraka, baš uvrnuto. S obzirom da Zek nije tu, odlično nadoknađujemo sa Ponitkom i Trifom na lažnoj 4.
A ono najvažnije što konačno vidjesmo, lud protok lopte i jednostavna igra protiv jednostavnog protivnika. Balša i Kevin su 7-8 puta prodali istu foru i to tako i treba i mora u ovom takmičenju. Valjda će se Zek vratiti do četvrtka. Smith je večeras zaslužio šansu, nije fantastično ali bolje od svih utakmica ove sezone. Jare tebe čekamo, sad ili nikad.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.235
Reaction score
2.790
Svaka cast na pobjedi! Nisam gledao sve i vidim da sam dosta propustio. Prvo do poluvremena je bilo guravo, ali se vidjelo da su nasi "nabrijani" i uspjeli su u drugom da nam odmore zivce malo :)

A zao mi sto nisam gledao trecu jer je izgleda Balsa tad dominirao. Svakako volim sto sve ide na kucanje. Sta nam je lopti iscurilo (ne samo protiv Reala), ja bih kaznjavao za one sto ne kucaju kad vec mogu (ako ne bude kos).
 

Primorac

Početnik
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
58
Reaction score
163
Bila fina utakmica..Balsa se razigrao u 3 /4..Smajli ocigledno bez samopouzdanja..u 3.navrata ima slibodan sut za trojku..fintira o ulazi u reket i sva tri pita grujesi..Zeljko trazio njegov sut..Jaramaz skoro beskoristan..Ponitka promasio 2.otvorene trojke..Smit agresivan u odbrani,najaci u prenosu lopte,ali bez asistencija i potpuno impotentan u realizaciji..Kaboklo slabo usao u mec..Dozier na nivou trenutne forme..Naneli i Panter standardno dobri..Mora. ovo iduce utakmice mnogo bolje,jer Derbi je prosjecna ABA ligaska ekipa.Posebno sto ce hala biti puna ,atmosfera elektrisana bez nasih navijaca.Cak su i veceras zabranjivali bilo koji detalj publici vezano za Partizan,iako je 90 % navijalo za nas.Dosta slaba posjeta,valjda i karte koje su kostale 25/30 e jer su vjerovatno visoke za utakmice Derbija.Nadam se pobjedi protiv Olimpijakosa i onda jako protiv Buducnosti,jer mislim da cemo lakse sada pibijediti nego u recimo 1/2 na 2.pobjede sa prednoscu domaceg terena u Podgorici.Tada bi bilo svega,ponajmanje kosarkaskog.
 

MikiBL

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
362
Reaction score
965
Локација
Banja Luka
Zeka i Letvu obožavam i od stranaca, najviše bih želio da i dogodine oni budu s nama.

Utisci za ovo večeras. Izuzetno me raduje dobra igra Balše,
Onaj Kapusta, baš dominira sa asistencijama.
 

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
1.625
Reaction score
5.395
@MikiBL ako nisi znao kapusta je za Egzuma igracina....
Moze li neko da objasni sta se desilo sa jaramazovim sutem. Aj sto spolja ne moze da ubaci nista ali on ni bacanje ne moze da pogodi. Danas gledam daje onaj faul kos sutira bacanje, lopta se odbija od obruca zamalo u aut nije otisla, nije mi jasno sta se desilo.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.903
Reaction score
7.794
Kad ga vec uvek sa pravom kritikujem danas malo i da pohvalim, Smit dobar u odbrani veceras, pre svega na preuzimanju kad ostane protiv veceg od sebe, tesko ga je uzidati.
Sa Zekom smo favoriti protiv pirejaca.
 

Cobi

Početnik
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
103
Reaction score
302
Pojedini segmenti igre raduju, protok pravljenje visko a i slicno. Ali imam utisak da svaka ekipa protiv nas kad napravi takav viskak bam poeni a kod nas, mnogo puta napravimo visak i nema realizacije, dal se promasi otvorena trojka ili jos jedan suvisan pas pa se visak anulira.....
Generalno (mada je to i do individualnih kvaliteta) treba brze da realizujemo taj dobar ekstra pas. I kod klozauta, mismeča sa tromošću dozvoljavamo odbrani da se konsoliduje i ode sve na teže rešenje, dešava se to i kod udvajanja Pantera, Kaminskog.... Mora to brže da se čita. Prošla i ova godina bar 20 do 30 brže čitanje, realizacija viškova, reakcija na udvajanja.
Protiv timova koji su defanzivno ne bas mnogo pismeni (npr cigani) ta brzina citanja i reakcija pravi razliku. Ima ekipa koja padaju na prvu, neke na drugu rotaciju a jake odbrane na trecu ctvrtu rotaciju. U aba ligi nema timova koji umeju u kontinuitetu da ne padaju na 3+rotaciju i u tom napadackom segmentu do plej ofa mora jos da se poradi jer se tu i pravi razlika.
 

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.301
Reaction score
10.817
Локација
Beograd
Ледеј се враћа и биће у тиму против Олимпијакоса, рекао Жоц на конференцији.
Ne zaboravi da nije trenirao, pritom u kakvom je emotivnom i mentalnom stanju, baš je teško da će zaigrati... Gledam a ne verujem da će ovi opet da nas namuče, ne daj Bože, dobiju, srećom pa je ishod bio drugačiji. Balša danas odigrao alal mu vera, Smajli izgubio i samopouzdanje uz kilažu, valjda će i to doći na svoje...
 

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
1.625
Reaction score
5.395
@MikiBL hahaha ne, nego tako se prosle sezone pisalo ovde :D konkretno od clana koji je u par postova iznad rekao da smo favoriti u cetvrtak.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.320
Reaction score
37.448
Kad ga vec uvek sa pravom kritikujem danas malo i da pohvalim, Smit dobar u odbrani veceras, pre svega na preuzimanju kad ostane protiv veceg od sebe, tesko ga je uzidati.
Sa Zekom smo favoriti protiv pirejaca.
Smit je i došao sa reputacijom dobrog defanzivca. "Problem" je što su svi očekivali od njega 20+ partije.
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.514
Reaction score
5.145
Ocekivali smo 20+ minuta u EL do sada...

Nije ni izbliza opravdao ocekivanja i nema potrebe da se to uvija u sareni papir. Doveden je u trenutku kad smo imali rupu na toj poziciji i trebalo je da je zakrpi, a njegov jedini doprinos do sada je da sjedi pored zlatne stolice i urucuje kupone.

Momak je totalni promasaj, barem za sada. Desava se, nije nista strasno, samo nema potrebe poricati i izvrtati tu cinjenicu.
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.426
Reaction score
11.728
Локација
Beograd
Evo odgledao sam sada i snimak i bas pratio Smit-a i sasvim korektna i racionalna njegova partija. Izasla mu jedna lopta iz kosa, drugu dao, jednu trojku promasio, podelio par asistencija i ostalo prepustio Naneliju i Panteru. Dobro je odradio sve kretnje u napadu i vidi se da kapira igru. U odbrani je igrao presing na Kapusti i totalno ga poremetio, a i u preuzimanju sto rece kolega bio cvrst i fino odradio i taj deo posla.
Sto se tice same utakmice skroz korektna igra u napadu, a bila bi i u odbrani da su sudije dopustile da istu i igramo... Ovo sto su oni sudili veceras je sramno, a plasim se da je samo uvod u ono sto nas tek ceka vec u narednom kolu na istom ovom mestu.
Lepo je videti zadovoljnog Zeljka posle dobro odigranih akcija u poslednjoj cetvrtini kada smo ih prelomili. Bas dobar period tih 7-8 minuta.
 
Top