Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2023/24. Povratak kralja! 3.sezona

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.443
Reaction score
2.210
U nedelju u Podgorici je zadnja sansa za ovaj sastav Partizana da kako tako preokrene ovu jebenu sezonu.
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.567
Reaction score
3.371
Tako bi ti lako da se "spasis" i odjavis sezonu posle ovog vikenda?

Aaa, pa stani malo, ko da nije zadnja sansa da sad izgubimo i tu istu futuru odvalimo kao gosti u polufinalu, i da dobijemo Valensiju posle poraza Efesa od Fenera i oba poraza Baskonije?

E, moj Marine, kakav danak neiskustvu.
 

Cobi

Početnik
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
103
Reaction score
302
Realno gledano on da ode u jaci klub, da bude mnogo vise placen i da dobija minute kao kod nas tesko da biva to.
Pao, Makabi, Efes, Monaco i mozda Vrtus i Milano. Ali u vecini tih ako ne i u svim bi mu se desilo slicno kao sa Madarom. 2 3 lose tekme i cao klupa i parketa ne bi video al sumnjam da bi bilo ko dao 7 cifara za njega. Svim ostalim ekipama finansijski mozemo da pariramo.
Nego blago meni Aleksa pitaj ti Zoca treba li da mu se nosi voda i kofer na putovanjima jos koju god pa da jos nesto naucis i da ti se ne desi isto sa Jamom.
A braco moja vi bar budite pametni pa budite spremni i na neku vest iz neke "litvanija, spanije, turske" kako fmp aleksi nudi milionce i to bas pred finis sezone. Znate sa kim imamo posla.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.443
Reaction score
2.210
Danas zajeban protivnik Buducnost rival po meri nadam se pobedi mada i poraz nista nece promeniti za titulu treba pobedu plus od svakoga rivala sa kojima cemo igrati u play of serii.
 
Top