Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

grtalica

Grobar
Учлањен(а)
25.06.2022
Порука
237
Reaction score
1.632
Локација
Canada
Sami pali sami se ubili. Mi treba da pozdravljamo samo one koji su u ili eventualno bili u Partizanu ostale nabiti na kitu.
Zao mi je ne mogu opisati sto nismo u 10.
 

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.429
Reaction score
4.166
Локација
127.0.0.1
Nije ovo toliko ni lose.

1. Da se naucimo pameti i resimo nekih dijabola u ekipi koji ne shvataju da ovo nije NBA i svaki poraz je zaista bitan,
2. Da se resimo te price o navijanju za srpske klubove u evropi, jer turci odigrase za turke, spanci za spance, jos samo da vidimo kako srbi igraju za turke i da zavrsimo sa tim.
3. Bolje nismo ni zasluzli u ovoj sezoni. Pa neka se sad na glavu nasade da preokrenu sezonu bez prednosti domacinstva u ABA ili neka odmah idu u juznu karolinu ili ilionois i ne pominju ovu godinu u svom zivotu kad ostare.
 

Cobi

Početnik
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
110
Reaction score
340
Nema sta, tu smo gde jesmo. 10 kola, finis sezone, kad se sve lomi, ostvaris 3 pobede. Sta god mi pricali ta ekipa ne zaslužuje plej off plej in sta god. Prosto je.
Rizikovali smo sa Douzerom, sa Kaminski, nismo sve vreme imali prvog pleja. Kao nikada i kao ni u jednoj ekipi forma svih igraca od sjaja do ocaja. Od Alekse, Douzera, Trife, Frenka, Smajlija, Bruna, kad se na to doda da Jare, Poni, i Smit nemaju ni približnu napadacku formu nivou evrolige i povrede dobija se ovo.
Nema za čime da žalimo.
Ostaje nam da zbijeno redove i učinimo da ovo ne bude pakao od sezone.
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.433
Reaction score
11.820
Локација
Beograd
Odradili nas Španci i Turci ko volove. Realno nismo ni zaslužili da igramo plej in sa ovakvim kiksevima ove sezone. Spremiti se na miru za Aba ligu da se to uzme i pamet u glavu u prelaznom roku. Ovakve greške u rosteru ne smeju više da nam se ponove.
 

Batigol

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
825
Reaction score
3.854
Kako je vreme prolazilo, a mi nikako nismo uspevali da preokrenemo ovu tesku sezonu, poceo sam malo po malo da se plasim ishoda poput pretprosle sezone kad je Zeljko istu opisao i zakljucio tragicnim recima "potrosili smo godinu dana nasih zivota". Istovremeno verujuci u tim do kraja.

Ne postoji generacija i trener Partizana koji su radili u ovako rajskim uslovima kao sto je slucaj ove sezone. Ni u jednu nije ulozeno vise energije, nade, podrske, vere, snova, zelja, novca, svega...Da ne pricamo o brojkama i kod kuce i pogotovo gostovanjima....

Cekali smo, cekali, do kraja.

Onima koji su smatrali (ocigledno opravdano) da ovo nije tim za velika dela, ne daj Boze za napad na titulu, ovo nece toliko tesko pasti...

Nama ostalima neizleciva rana...
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.099
Reaction score
14.507
Локација
Kipar
Losa sezona za nas, mnogo losa. Moglo se naslutiti letos da ce biti ovako. Hvala jos jednom ocu miroti na postovanju date reci. Njemu na cast i da sledece sezone opet aplaudira na doceku onima koji su mu pretili. Hriscanski je.
A mi idemo dalje, bar sada ne bi trebalo da ocajavamo.
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.276
Reaction score
18.353
Локација
Kej Republika
Jebiga. Neće pa neće.
Par kikseva, par nesrećno izgubljenih utakmica, par sudijskih lakrdija. I eto, tu smo gde smo.

Za utehu drugu godinu za redom ispred gamadi sa kojom delimo Arenu.

Kraj sezone je jako blizu.
Prioriteti su sledeći:

1. Ugovor Željku. Odmah
2. Porez. Odmah
3. Puna Arena protiv Valensije
4. Osvajanje ABA
5. Igranje domaćeg takmičenja sa juniorima
 

Cobi

Početnik
Учлањен(а)
20.01.2024
Порука
110
Reaction score
340
U celoj prici je najgore sto cemo sledece sezone da krecemo prakticno od nule i bojim se da cemo od 15 sa pocetka ove morati da izmenimo blizu ako ne i 10 igraca.
 

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.359
Reaction score
37.682
Da li moderatori imaju opciju da se samobanuju? Kolega @Rade možda poznaje etničke prilike u Španiji, ali mu je španska kuhinja apsolutna nepoznanica. :D

Takođe i Turci su pokazali da umeju da začine pošteno, Master Chef performansi na kanalima SK. :clap

Iskreno, ovako je i najbolje. Nismo bili na nivou, nismo zaslužili i ne volim da drugi odlučuju o našoj sudbini. Odigrati maksimalno ozbiljno protiv Valensije, napuniti Arenu u šta ne sumnjam i onda pokušati da govnima iz Železnika zagorčamo život u ABA.

P.S. Nisam vernik, ali ako je onaj gore i malo zaslužan hvala mu što ono ćelavo govno iz Fenerbahčea nije završilo kod nas. Pa on sa Brankovog mosta ne bi mogao Savu da pogodi.
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
813
Reaction score
4.301
Локација
Beograd
Једини гори сценарио од испадања је да прођемо, пошто знамо како једино можемо да прођемо.

U principu nebitno je jer ce oni iskoristiti tu utakmicu da testiraju takticke varijante kao sto su mali Lazarevic na pleju i Jago na centru, ali ne mogu da razumem da se stavlja mrznja prema njima pre rezultatskog benefita za nas, pogotovo jer njima pobeda ne donosi nista osim debilnih naslova u medijima.
 

Dragiša

Početnik
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
57
Reaction score
367
Uvek sam se trudio, čak i u najmračnijim trenucima ove sezone, da pronađem neke pozitivne stvari, napravim kalkulaciju za naredne utakmice i motivaciju da se nastavi dalje. Do poslednjeg trenutka sam verovao da ćemo zgaziti sve u Playin-u, izbaciti mrtvi Real i postati prvaci Evrope.

Večeras sam, nakon ovih rezultata, bez života u sebi, plače mi se... i trebaće mi nekoliko dana da se vratim normalnom životu. Verovatno ću sad skuvati kafu i uzeti da radim cele noći, kako bih barem na nešto produktivno kanalisao veliku razočaranost.

Pošto ne bi trebalo da bude sumnje da ćemo do finala ABA doći, ostaje nam da u te dve utakmice kao domaćini oderemo grla za Crno-bele i vodimo ih ka osvajanju lige.
 

Mille

Grobar
Учлањен(а)
12.09.2019
Порука
259
Reaction score
2.204
Локација
Beograd
Pa sad... Jedanaesti u EL, sa barem četiri utakmice direktno odlučene suđenjem naplaćeno nam je ponižavanje onih princeza u Madridu, najgledaniji smo tim u Evropi, veoma blizu dva za klub ključna potpisa, teško da ja to vidim kao neuspešnu sezonu. Naprotiv, dobre su šanse, da ne ureknem, da bude jedna od tri najvažnije u istoriji kluba.
A onda...
 
Top