Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

serAlex

Grobarčina
Учлањен(а)
21.05.2007
Порука
7.356
Reaction score
37.658
O kom namještanju Fenera pričate? Pa ono je utakmica na jednu loptu koja nije ušla, a ne djeluje mi da je šutnuo da promaši. Za ove druge ne garantujem ništa.
Osim što je par igrača onako slučajno radilo sve kontra od onoga što im je trener tražio i to momentalno posle tajmauta.

Ali opet, nije bitno, sami smo krivi. Jebe mi se i za Turke i za španske cigane.
 

DraganBG

Početnik
Учлањен(а)
07.07.2022
Порука
23
Reaction score
130
Локација
Beograd
Da krenemo iskreno,nismo zasluzili plej in,pogotovu nekim nasim greskama i lose selektovanom ekipom ove godine,a takodje iskreno da nije zasluzio ni efes isto,al jedan od dva losa mora proci,najveca pobeda ove godine bi bila da Zeljko potpise ugovor na 3 godine i da ostane i da i sledece godine igramo evroligu,sto ce i biti s obzirom kako sam procitao da nece biti promena,barem ne ove sezone i da se na kraju ove krene sa otpustanjem pojedinih igraca,a mnogi od njih koji ne zasluzuju da igraju za Partizan i da se selektira nova pametna ekipa,ova sezona je bila dno dna,idemo dalje
 

Borac NBGD

Grobar
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
574
Reaction score
3.084
Sreca se zasluzuje.. jebiga mi izgleda nismo . Najgore od svega sto kao zavisimo od govana.. I sto se mene tice nek nam ne pomazu, gade mi se.
Pa da ih jebemo u aba ligi .
Sve u svemu ja sam zadovoljan svega smo se nagledali , a tek cemo Boze zdravlja samo da pozivimo dok nam je Zoca
 

Van Der Berg

Grobar
Учлањен(а)
03.05.2023
Порука
474
Reaction score
2.607
Jedino nije tačno da nam je čitava sezona bila promašena. Imali u decembru 9-6 i četvrto mjesto. 6-1 kod kuće, od toga 4 utakmice protiv timova koji su završili među top 6. 3-5 u gostima. Imali do kraja 10 utakmica u Areni sa generalno lakšim protivnicima. Dakle, samo je trebalo ne zasrati debelo kod kuće, ili ako se već debelo zasere, onda makar negdje u gostima popraviti, pa da se dođe makar do plej ina. I mi do predzadnjeg kola napravimo 5-4 kući i 0-8 u gostima. Imali smo sve u svojim rukama, i sve prokockali.

Nisu nam krive ni sudije, ni Pičkousti (makar ne za ovo), ni Ćorava pederčina, ni Mirotočivi, ni Madar, ni Turci, ni Španci, ni Evroliga. Sami smo zasrali. Na našu sreću, Željko to najbolje zna, te će stoga i tokom ljeta reagovati na odgovarajući način što se tiče sklapanja tima za narednu sezonu. Dotad, uzeti ABA kantu Železniku i biti sretan.
 

Falcone

Početnik
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
73
Reaction score
361
Локација
Beograd
Bez tog famoznog pleja, sa Kaminskim,bez Jareta, povređenog Avramovića,Ponitke,nikakvog Anđušića,odbeglog Tristana,nedorečenog P.Ja,Izgubljenog Smajlija,Trife, nevidljivog Smita,Kabokla, Nanelija,umornog Zeka ,isprebijanog Pantera ostvarili smo dosad 15 pobeda i jedno 5-6poraza koji su mogli da budu pobede. Eh tada bi isti ti igrači dizani u nebesa i bukirale karte za Berlin ali već sam navikao na Grobare od sjaja do očaja. Ako ne prođemo dalje biću tužan ali ne i razočaran . Kad pogledam tabelu i vidim gde se nalazi kurva ciganska tugu zamenjuje osmeh uz pevušenje Vučiću pederu.
E skoro svi od tih 5-6 poraza su dosli jer kada je bilo gusto nije imao ko sigurno da prevede loptu, gubili smo lopte ko pocetnici...ispustali velike prednosti jer nije imai ko da stane na loptu i odigra pametno kao sto bi to uradio neki iskusan plej.
A ako ce nam jedina uteha biti to sto smo ispred ocajnih cigana u EL onda nismo drugaciji od njih jer je njima prethodnih godina jedino bilo bitno da budu bolji od nas....zato su sada tu gde su.
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
Valensija je najbitnija utakmica ove sezone.

Puna Arena, 40 minuta da se peva iskljucivo "i kada ne budes prvi ti", da se gine za svaku loptu i da se ovi momci ohrabre pred zavrsnicu aba lige.
Ako moze i ZOC da produzi ugovor dan pre.
Da se drze casovi ljubavi.

Nismo cigani.
 

mrboobs

Početnik
Учлањен(а)
29.08.2021
Порука
24
Reaction score
156
Локација
Austrija
Spance nisam gledao, a Turci nisu namestili sigurno.
Za Turke se slazem da nisu namestili ali se takodje jasno videlo da se previse i ne trude niti im je stalo do pobede previse. Jednostavno Feneru ta utakmica nije znacila mnogo i nisu je odigrali sa onom energijom kakvu bi imali da im je ta pobeda donosila bolji plasman na tabeli. Verujem da im nije prijatno zbog poraza kuci od Efesa ali isto tako ih to ne pogadja previse, cak u nekim momentima cinilo mi se da je vise stalo Jasikevicijusu koliko je bio iznerviran nekim postupcima pojedinaca Fenera nego samim igracima. Sto se tice Reala i Baskonije, dovoljno je pogledati pri kraju utakmice reakciju Tavaresa posle cistog faula i tehnicka zbog prigovora na taj faul te dva faula Hezonje nad Hauardom u samom finisu. Onakve faulove da sude Realu u finisu i to na domacem terenu, e to mogu reci da nisam odavno video.
 

amansio

Grobarčina
Учлањен(а)
03.02.2007
Порука
2.143
Reaction score
4.589
Локација
tamo daleko......uz grupu JNA
E skoro svi od tih 5-6 poraza su dosli jer kada je bilo gusto nije imao ko sigurno da prevede loptu, gubili smo lopte ko pocetnici...ispustali velike prednosti jer nije imai ko da stane na loptu i odigra pametno kao sto bi to uradio neki iskusan plej.
A ako ce nam jedina uteha biti to sto smo ispred ocajnih cigana u EL onda nismo drugaciji od njih jer je njima prethodnih godina jedino bilo bitno da budu bolji od nas....zatgu, bio Nejpiro su sada tu gde su.
Pokušavam da shvatim,kak9 igrači koji igraju kao početnici izgube toliko utakmica tesnom razlikom??????
Sećam se nekad da su nas razvaljivali 20 razlike a igraći igrali ko lavovi ,imali pleja da prenese loptu. Evo cigani imaju Baba Jagu,bio Nejpir,Teo magija najbolji asistent u istoriji koßarke a rezultat ???
Čini mi se da ti naši današnji igrači i nisu toliko loši ali amnezija Grobarska je prilično jaka ali kako to i kome objasniti....
 

lukaimasa

Grobarčina
Учлањен(а)
29.01.2010
Порука
1.387
Reaction score
2.402
Локација
Novi Beograd
Jebi ga, šta reći, rezultatski gledano sezona je neuspešna, sve ostalo je iznad prošle sezone, a pošto nismo navijači rezultata,.....

I, da, još nešto, svi pozivate da se napuni hala protiv Valensije, da se pokaže podrška, da grmi,...
Naša sledeća utakmica je protiv Zadra, u istoj toj hali, pa izvolite, pokažite da niste navijači rezultata, da gledate Partizan, a ne Evroligu.
Oh, wait,...
 

Helsinki

Grobar
Учлањен(а)
21.07.2023
Порука
506
Reaction score
3.197
Локација
Nis
Bolje ispasti nego proci pobedom limenki

Pa to bi se ovde predstavljalo u smrdiji kao njihov epski potez,uspeh,a da smo mi spali na to da od njih cekamo i dobijamo,pomoc,sta bi mi bez njih,treba im se zahvaliti,navijati jedni za druge.Coki bi gostovao celog leta po televiziijama da kaze kako eto oni su dali sve od sebe i pobedili,a siguran je da mi to nikad ne bi za njih uradili,jer setite se tuzakanja Savica za Kampaca....

Neka fala
 

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.252
Reaction score
2.920
jednostavno realnost…
Eto ,a jbg,smejali ste se i sprdali ,vecina,za pleja razigrivaca(doduse ja ga nisam spominjao)
A ono eto,najmanje asistencija u evroligi ,od ovih normalnoh ekipa,jedan od losijih protoka lopte…
Ne sumnajm ja u Zeljka,zna i on to,ne verujem da je eksperimentisao sa plaej pozicijom..jednostavno nije nasao to sto je hteo,a ovo sto smo imali bilo je slabo..
 
Top