Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2023/24

Žoc_kralj

Grobar
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
375
Reaction score
2.172
Локација
Trstenik
Ne pratim previše fudbalsku sekciju, učlanio sam se na forum da bi komentarisao košarku, u fudbal se i slabo razumem. Ali vidim da se proziva Duljaj. Nego, da li vi stvarno očekujete da bi bilo ko drugi nešto uspeo da uradi u ovoj Severnoj Koreji. Pustite cigane da se seru, ne obazirite se na njih, ove trofeje im niko od nas nikad neće priznati. Nek obrišu dupe njima. A Duljaj, šta može čovek i da uradi protiv kluba koji dobija 5-10 puta više novca od države i kupuju daleko skuplje strance (lupio sam broj, ali mogu se lepo na transfermarketu videti cene njihovih stranaca)?
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
813
Reaction score
4.301
Локација
Beograd
Hvala Aci Jovanovicu sto nas je spasio od toga da popijemo 3 petarde u rupi.

Desavanja na terenu manje-vise, lose je bilo ali ni prvi ni poslednji put, ali reakcija na desavanja sa prethodnog derbija je skandalozna i ponizavajuca. Od onih smesnih majica (koje na srecu nisu obucene) pa do onog ciganskog “5 minuta za spas srpskog fudbala” performansa koji je zaboravljen i pre nego sto je zavrsen mec.

Duljaju zameram dosta toga kao treneru, ali vidim da se pljuje i sa ljudske strane, sa cim ne mogu da se slozim nikako.
 

mileta51

Početnik
Учлањен(а)
26.07.2016
Порука
53
Reaction score
122
Siže zadnja cetri dana fudbala. Hocemo li zadrzati drugo mesto u ligi? A i čemu? Znam da igrači moraju igrati (ugovori, uprava, menadžeri, kurci, palci) pa da pitam, zašto ne igraju? Jer igra vecine večeras se ne može ničim nazvati.
Da imaju trenera igrali bi , ista uprava je bila i sa Nikolicem pa smo se igrali fudbala sa ganferima.Za mene je trener i mozak i muda ekipe.Ias trener imas sve , nemas trenera nema nista bez obzira na govnjivu upravu.
 

valant

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2021
Порука
24
Reaction score
242
Локација
Novi Sad
od protesta pre utakmice još imam transfer blama:angry-smiley-002:

Zadržati po svaku cenu Jovanovića ,Zahida i Svetu za ostale dobro razmisliti
Kad kažem ostale ne mislim na bekove , ,tu nema razmišljanja
Tatka i Takija u upravu ili stručni štab
Samo se nadam da nam neko od one dve pizde , mislim na tešovića ili nadja , neće biti sledeći trener
 

Мали џин

Fudbalski zanesenjak
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
4.751
Reaction score
11.448
Локација
.
Imaš situaciju da ti je gazda van zemlje i da je povodac blago otpušten i na beskonačan spisak nedela možeš da dodaš da si jednom pokazao zube time što ćeš podržati odluku igrača da ne igraju ali ne, ti izabereš da budeš ljudski proliv do kraja jer nećeš da istrpiš packe kad se vrati.
Marš napolje
 

Kentucky

Grobar
Учлањен(а)
22.05.2018
Порука
233
Reaction score
1.379
Локација
Western filmova
Raduj se većinska Smrdijo... Bitno, da je hleba i igara i naravno uvek isti pobednik. Kurva crvena. Barem, dok ne dodje igranje u Evropi. Tamo ih uvek svi vrate, na zasluženo mesto. Raduj se i zaboravi na ovdašnje, stvarne probleme. Sve se zaboravlja, problemi prosto nestaju (Kosovo, Republika Srpska, inflacija, pad standarda...) sve dok miljenica VČĆPDR pobedjuje. Znam, da ovo čitaju gosti. Došle romuljage (izvinjavam se nacionalnoj manjini) da se slade. Neka, ako mislite, da ste sa tim rešili sve probleme u životu. Ja ću i dalje biti ponosan i zahvalan, što navijam za PARTIZAN!
 

In_hero!

Grobar
Учлањен(а)
13.03.2016
Порука
551
Reaction score
1.023
Prvi fudbalski derbi gde se nisam nervirao.
Mi smo sa ciganima igrali 4 vise manje egal utakmice. 3 smo trebali da dobijemo. Ovu smo izgubili jos u trenutku kada nismo izasli sa terena na prosloj utakmici. Da ostane Zeljko u KK i da ode Vazura debeli. To moraju da budu prioriteti. Drugacije ako bude, sledi nam sex bez lubrikanata.
 
Учлањен(а)
25.06.2022
Порука
203
Reaction score
713
Локација
Beograd
Odigravanjem utakmice se ispunio cilj , cak i medju nasim navijacima. Opet se prica o fudbalu , treneru , desnom beku i sportskoj prici a ovo sve ce biti baceno u drugi plan do sledeceg puta.
Koje sve druže, otvori oči??? Brukamo se sa ovim trenerom od kad je tu. Samo neuspesi. Popuši mi Vazura kurac i za loše poslovanje i za to što Duljaju ne sme da da otkaz. Ajde bre dokle više ovo da trpimo.
 

manager23

Grobar
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
288
Reaction score
1.324
Локација
Čačak
Meni je i dalje impozantno da se ovde komentariše fudbal, svih ovih godina.
Igračima i trenerima ništa ne zameram. Igraju protiv boljeg i daleko skupljeg protivnika koji ima svaku vrstu pomoći "ako zagusti".
Živela srmdija žvalave nakaze. FK Partizan, moj omiljen klub je klinički mrtav. Hvala vazura siso poltronska
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.934
Reaction score
26.828
Peta sezona za redom bez trofeja. Ja mislim da ovako dug post bez trofeja nismo imali od perioda 1965-1976. U ovom periodu menjaju se igraci i trener, ali je jedina konstanta-uprava. Pored perioda bez trofeja, uprava uspesno uvecava i dug. 2015 su nam govorili da je sa dugom od 15 miliona klub u ozbiljnoj krizi, ali je zato danas sa tri puta vecim dugom, sve ok. Srbija majka.
 

Zalosna Sova

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.312
Reaction score
10.861
Локација
underground

mileta51

Početnik
Учлањен(а)
26.07.2016
Порука
53
Reaction score
122
Pa da dođem, da se ja nerviram.
A oni da se ljube i da ih zabole kurac.
Pa oni imaju više mogućnosti da nešto pokušaju i da se pobune.
Ja mogu samo da rizikujem robiju i da uletim na teren.

Od mene podršku nemaju.
I to je to.

A trener nam je posle svih neuspeha uvek nasmejan i srećan.
Srećniji je kad Partizan izgubi nego kad pobedi, tad je sav namrgođen.
A sad se smeje i zbija šale, i lepo se saginje svom prijatelju na klupi Cigana koji se sprda sa njim.
A on il je neinteligentan da to shvati il nema obraza i muda .
Prije ce biti ovo drugo
 

mileta51

Početnik
Учлањен(а)
26.07.2016
Порука
53
Reaction score
122
Dok ne budes znao da lociras problem i treba da trpis dozivotno , ako si ga locirao u Duljaju.
Druze nisi shvatio poentu niko ne kaze da je problem u Duljaju vec je problem sto ovakvi kao on ,za koje vecina nas ovde misli ili je mislila da su Partizanovci , sluze kao balast govnima iz uprave i to rade pri cistoj svijesti i zdravoj pameti tu nema dileme.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.889
Reaction score
13.728
Овај данашњи меч је заправо показао да суђење и апартхејд према ФК нису проблем већ лош рад стручног штаба. Треба само наћи бољи стручни штаб и играче и све ће бити боље. Свих ових година је изгледа била ствар само у томе. Пф...где би нам крај био да смо то раније схватили...
 
Top