Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Резултати претраге

  1. Bandit

    FK Partizan 2023/24

    Изаћи ћемо на терен у мајицама „Државо заустави терор над ФК Партизан!" Шалу на страну, очекујем седење на терену првих минут два. То је максимум протеста који ће ова снс управа дозволити.
  2. Bandit

    Euroleague 2023/2024 Pad Berlina!

    Најискреније жалим људе који не прате спорт и никад неће спознати оваква осећања. Добијемо ли у Атини неким чудом, не заустави нас више нико, сигуран сам у то.
  3. Bandit

    KK Partizan - transferi

    Мислиш огласила се Биља да осуди претње Биљи. Ако је прави потписаће и јебаће им мајку на сваком дербију.
  4. Bandit

    KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

    Каква сезона је иза нас. Емоције и подршка екипи као у последњој Дулетовој, пуна арена код куће, наше хале на гостовањима у аба, евролиги... ма на месецу да се играло, чак и тамо би се нашло неколико хиљада лудака да оде. Шпанска Франкова говна ћемо памтити док смо живи, знамо шта су нам узели...
  5. Bandit

    FK Partizan 2020/21.

    Шериф, Мериф, Молдавија, Мандалија... :D :D :D
  6. Bandit

    FK Partizan 2020/21.

    Марковић је фудбалски Раде Загорац.
  7. Bandit

    Uprava i marketing

    Немам твитер па не знам за те прозивке. Још горе је онда што учествује са лоповима у уништењу клуба и раду најгоре управе у историји, а није члан странке. Мука ми је више од свих.
  8. Bandit

    FK Partizan 2020/21.

    Миљковић се понавља... :buhaha
  9. Bandit

    Uprava i marketing

    Много лако, чланском картицом владајуће странке.
  10. Bandit

    FK Partizan 2020/21.

    Гифери, молим вас спољку Миљковића у првом полувремену да сачувам и покажем деци ко је некад носио дрес Партизана. Због кога ми кидамо живце мамицу ли им јебем свима, јави се Ивице гњидо једна да хвалиш Вазуру цркли да бог да сви из управе. Ово је најгори Партизан у последњих 20 година.
  11. Bandit

    FK Partizan 2020/21.

    Имате пренос и на б92.
  12. Bandit

    FK Partizan 2020/21.

    Од голеаде нема ништа. Гол или два максимално, а ја се надам победи и да екипа коначно добије мало на самопоуздању и крене да меље ове мале противнике.
  13. Bandit

    FK Partizan 2020/21.

    Просипали смо, али нам барем нису носили игру пропали Рамаданијеви пулени који сви зајдено немају 500 скупљених минута у задње 2 сезоне.
  14. Bandit

    FK Partizan 2020/21.

    Да не бих према себи испао љигавац, у обавези сам да кажем да ми се Сале Станојевић гади скоро као Саво Милошевић, а не сумњам да ће га достићи ускоро. Али обећао сам себи да нећу дозволити да пијем бан и будем ускраћен читања форума. Срам вас било, љиге љигаве... свих вас којима је Партизан...
  15. Bandit

    Ponovo radi bioskop, Radio Mileva leto Koronovo!

    Почињем да сумњам да је уствари Станоје звао њих и молио да се врати... Кошмар јебени.
  16. Bandit

    Kvalifikacije za Ligu Evrope 2020/2021

    Било које дете из наше школе је боље од Матића. Било које дете из наше школе је боље од Миљковића. Било које дете из наше школе је корисније од јебеног Милана Смиљанића. Недовођење појачања после овакве две утакмице у европи и то под вођством два различита тренера могу да назовем само намерно...
  17. Bandit

    Ponovo radi bioskop, Radio Mileva leto Koronovo!

    Ванземаљце скаутира Газда, а и долазе за џ. :D
  18. Bandit

    Uprava i marketing

    Ајде бре терај се у курац више ботино напредна.
  19. Bandit

    Uprava i marketing

    Пази, за кондиционог тренера можда није, али треба неко да одмени Садика повремено. :D Ова порука није скретање са теме, нуклеарни отпад је озбиљнији од управе Партизана.
  20. Bandit

    Uprava i marketing

    http://partizan.rs/252687-saopstenje-fk-partizan-17-2-2/?pismo=lat Појачање у управном одбору муж једноруке циганске пинк курветине Дее! Хахахахахахахахахахахахаха па пишајте још по нама мајку вам напредну јебем сто пута!
Top