Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

ŽFK PARTIZAN i Druge Crno-Bele

  • Зачетник теме part
  • Датум покретања

part

A_Grobar
Учлањен(а)
24.10.2019
Порука
277
Reaction score
1.774
Локација
Beograd
Ovde diskusija o Ženskom FK Partizan, koji još nije u oficijalnoj i široj javnosti postojan,...
Jedno vreme FK Lavice su delovale kao Partizanke na travnatim površinama, al se nisu održale?

Postoje ŽFK Lavice iz Leskovca, koje su prvakinje Srbije skoro.
Na primer deluju i džudistkinje Partizana iz Kikinde,..al dal su to Naše?!

Klub Partizan u muškoj konkurenciji postoji i po drugim gradovima ex YU, čak i po svetu i okolini Balkana i Mediterana.
Al to nije naš voljeni sveti Partizan,...
Zafrkavanje, zamajavanje se negde pretera te pobune i razdori bivaju.

Ženski Rukometni klub Partizan je jedno vreme bivao i delovao u sklopu sa ŽRK Savskim Vencem pred kraj 20. veka,.. gde je i Svetlana Kitić nastupala recimo za nas i osvajali trofeje i medalje,...al tad izlapeli čelnici crno-belih su poklekli pred gangovima, mafijama, klanovima, kartelima crvenih bandi i hipi četnika.

Što ne reći za naš ženski fudbalski Parni valjak, koje je mnogo mučnija priča,.. glavni dušmani su ti kremlini i bradnerburzi,.. kao i vatikani, malte,..

ŽENSKE PARTIZANove: košarkašice, odbojkašice, vaterpolistkinje, ragbistkinje, za divno čudo su prosperirale i održavaju se... titularno i slavno,.. al i tu je bila trvenja bezveze... vekovni i paranormalni neprijatelji Srbije i Beograda težili ka najgorem.

Treba mnogo veća pažnja i poseta i njima da je i zasnivanje crno-belih fudbalerki, hokejašica, florbolki, kuglašica, stonoteniserki, bokserski, džudistkinja, hokejašica na travi, .. ne samo čuvenih individualnih ekipnih Partizanovih sportistkinja, koje zavređuju pažnju, gde su karate, atletika, plivanje, tenis, šah, streljaštvo,...

Apel je i vreme da se u sklopu istorijskih, ratnih, diktatorskih, mafijaških, terorističkih, okupatorskuh, tiranskih, dejstava i neprilika, ..oporavaka i vaznesenja,...reše pitanja Jednake zastupljenosti Partizanovih ženskih ekipnih sportova, timova, klubova, ekipa, zajedno sa muškim !!!!

Treba napomenuti, za 80ak godina postojanja,..
Sportsko Društvo Partizan Партизан, pored 10ak/15ak neosnovanih i ne funkcionalnih ženskih sportova od samog starta...
Od 30 sekcija JSD/SD PARTIZAN ПАРТИЗАН, zabranjen je rad i slava, postojanje i uspesi Automobilskom klubu Partizan, Bejzbol klubu Partizan, čak skoro i Hokejaški klub Partizan u seniorskoj konkurenciju je na 'pauzi', a sasvim moguće i još 3 muška sporta da su unizili da Nas crno-bele 'obezbakljaju'.

Takođe je teskobno da se još sportovi kao mačevanje, jedrenje, skijanje, bob, biatlon, triatlon, brzo klizanje, karling, badminton, golf, kriket, la kros, formula 1, trke motornih čamaca, moto krosevi, paraglajding, američki ragbi fudbal, boćanje, arnis, bridž, frizbi, kvidič,.. i još koje drevne veštine istoka i mozgaličke veštine..Partizan retko spominje i na amaterskom nivou biva.

Činjenice su i da i pored svih prezentovanih dokaza da JSD Partizan oko 600 titula, trofeja, zlatnih medalja i trijumfa 200, 300, više od omraženih rivala...pletu mreže iz podzemlja poput navijačkih im obeležja i na tom planu da su podjednaki sa Nama?!

Negde znamo da nama nestaju neki sportovi, neki ne zažive,.. negde nema ženskih ekipa, negde novih sportova se ne angažuju često mladež, ni jugend,.. ni kolektivi crno-belih fanova i članova, to je štetno i loše, propust i nebriga pred milionima obožavatelja Partizanovih.

Taj segment života stane negde u neku ložu JNA, neku kapelu u Parohiji ili u Akedemiji koju biblioteku ili u nekom Štabu bunkeru i Instituciji kvorumu,
a nama svima i mnogima veoma znači za zdrav duh i zdravo telo, zdrav sveti duh, zdrav razum,.. da pravda i pobede, klubaštvo i titule budu i dalje i na najvećrm mogućem nivou...za: grad Beograd državu Srbiju, kontinent Evropu, planetu Svet, svemir Galaksiju, sazvežđe Mlečni Put.

Monetarna kapitalna politika i sponzorske akcije doprinos i rezultati se očekuju i zavređuju takve tekovine i norme...za naše dame i manje afirmisane sportove.
 

part

A_Grobar
Учлањен(а)
24.10.2019
Порука
277
Reaction score
1.774
Локација
Beograd
Ukoliko nema replika na moju temu još,...
samo ću reći...
Znam/o da je loša materijalna situacija, nepogode, anarhija, korupcija uzela maha,..
ipak negde krajem veka 'ozloglašena' Uprava Partizana i Policija žandarmerija je vršila raciju na Partizanove sektore i fan klubove.
Prethodnih godina konstatovano da je Opšti Bojkot i MobilNizacija, Represija, Štekovanje vernih Trupa Juga...
gde sam ja glavni moralista i fenomen koliko vas, ih sve trpim i dičim.

Nasuprot sećanja su iz vremena pre 3 decenije kad Nenad Bjeković Senior i ekipa, nije, nisu podneli dobro radikalne prankove sa Nemačkom i Gotskom konotacijom, NeoNacističkim, Wehrmacht protagonizmom.
I koje druge ratne starešine isto, po BG, i zemlji...nisu Zeka, Bjeka, Ćurković, čitav klub...na tom ispitu oni se nisu dobro proveli, poneli, al su i dalje naši i sveti, za javno mnjenje, ako ne sve fanove crno-bele.


Slično i Nebojša Pavković reaguje i oštri se skorije ka Nama svima, za 2. epohu, zbivanja...i još koji vojni i viteški vrhovi.

Pa vi procenite, prosudite, protestuje, proterajte koga valja, treba, mora, očekuje se,..
I za prvi post i drugi.

Za Žesnki sport nam, i minorne,..?!
od Ponga do Veslanja, Rata i Mira,..?!

I dal Ta Boja Crna, Ta Boja Bela,...?!
I dal Dogodine u Kninu i Mitrovici... ?!
 
Top