Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

ИГРАЧ СЕЗОНЕ 2015/16

Статус
Затворена за писање одговора.

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Бројне промене у саставу током зимске паузе, довеле су нека нова имена на нашу листу:

tabelamradnik_copy.jpg
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Ваши гласови са последњих мечева донели су успон Неци, Евертону и Шаранову, тако да табела сада изгледа овако:

tabela_radnik.jpg
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Коначна табела :

tabela%20kona%C4%8Dna-74eeef.jpg
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Завршетком ове мучне и тешке сезоне, размишљао сам да ли уопште има смисла окончати овај избор и прогласити најбољег.
Ипак, имајући на уму да добро знамо зашто и због кога се све то ружно издешавало, а респектујући један од најбољих европских наступа, ред је био да и завршимо започети посао.
Коначни изглед табеле најбоље илуструје сву ирационалност у којој наш клуб егзистира. На њеном челу, убедљиво, налази се Андрија Живковић, момак који није успео да оконча сезону коју је својим играма у приличној мери и обојио.
Одлука којом је одстрањен из тима, можда и има смилса и оправдања сама за себе, али имајући у виду све остале околности и стање у клубу, нема ни једног ни другог.
То што су се они који воде клуб, на зимској паузи лишили најбољих играча и оставили тим без имена која су највише доприносила, најбоље илуструје са чиме се заправо већ годинама суочавамао.
Андрија Живковић је свој боравак у Партизану окончао најбољом сезоном у којој је био и најбољи појединац, мотор тима и својим играма и головима свакако најзаслужнији за успешне наступе у ЛЕ.
Како год ко гледао на дешавања и узроке његовог одстрањивања, не може оповргнути горе споменуто, нити порећи да је Партизан без Андрије био далеко слабији и безопаснији тим.
Лично осећам велику жал због таквог исхода и без обзира на све остајем у нади да би се једног дана могао вратити и завршити започето у Партизану.
У сваком случају, остаје чињеница да је и вашим гласовима АНДРИЈА ЖИВКОВИЋ био најбољи фудбалер ФК ПАРТИЗАН у сезони 2015/16.

andrija-zivkovic-foto-partizanrs-1428937624-639631.jpg
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top