Избор за играча сезоне 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

PFC_SO

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
09.06.2007
Порука
1.289
Сва такмичења су и званично завршена тако да остаје недоречен и избор за играча сезоне. С обзиром да нисам од старта био укључен у дељење бодова табела је мало прекројена (и даље по систему да 11%+ гласова носи 2 бода, 21%+ 3 итд. ; разлика је што није за сваку утакмицу дељено 10 бодова већ зависно од тога ко испуњава претходни критеријум) да би све утакмице биле бодоване на исти начин.

Tabela.png

Највише гласова на једном мечу је добио Јарамаз у утакмици против Цедевите (160), прати га Волден у мечевима против Виртуса, на гостовању 151, а на домаћем терену 106 гласова. Преко сто гласова на једном мечу је добио још и Загорац у мечу против Тофаша (103) док је Пејџ дошао близу у финалу купа (98).

Мој предлог за будућа гласања је да се сваком члану омогући 10 бодова које може да расподели по вољи, без обавезе да их све искористи. Па тако у случају слабијег резултата може мањим бројем бодова да се награди неко ко се истакао, а у случају слатких мука да се бодови поделе на више заслужних играча.
 

harakiri

Početnik
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
124
Локација
Vračar
Najvaznije je da na primer da se utakmica protiv krke ne vrednuje isto kao protiv virtusa i zvezde. Jer na tim manjim tekmama nije bitno ko kako igra jer npr Gordic nikad ne zapinje na tim tekmama i onda dodje Virtus u bg otkine ih ko majmune, zatim zvezdu razvali itd
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top