Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

ABA-liga 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

reisa

Grobar
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
233
Reaction score
7
Локација
Sjenica
Statisticki gledano Lo je briljirao, mada ja to na terenu nisam nesto primetio.
Zaista gresis!Daleko smo bolje igrali u napadu kad je Lo bio u ekipi!Koliko god da obozavam Peru, jednostavno nikad ne smatram da on treba da bude nas prvi plej!Cak bih volela da vidim u kombinaciji Loa i Peru-umesto Milisava!
Danas me najvise iznervirao Raduljica...ej kakvi promasaji, zatim Lucic koji je puno puta komplikovao bez potrebe...ostali ok!Zao mi je sto nije bilo prilike za Andjusica!
 

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.802
Reaction score
1.119
Локација
Ivanjica
Al je ulazilo vcrs al sta ces kad kucka voli da je punimo a mi navikli na nju pa ulazi samo tako.
 

nikola70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.781
Reaction score
276
Zona sa Besovicem, moram da priznam, je odlicno delovala danas...i to u pravim momentima kada smo lomili rezultat!

Privilegija je gledati Kecmana! Mislim da ce on doci na mesto trenera Partizana za jedno 5-6 godina! Onakvu kosarkasku inteligenciju treba iskoristiti maksimalno i kada zavrsi karijeru!
 

Nightwolf

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
2.582
Reaction score
21
Локација
Tamo negde...
Koliko znaci kad igras jako takmicenje kao sto je Evroliga. Ejsi stoprocentan ucinak suta i indeks 20 sto je za pohvalu. Plus Krle u Pioniru i ovacije. Bravo crno-beli, idemo dalje!
 

Marko*

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
527
Reaction score
38
Sa pola gasa +18,a nadali su se jadnici ciganski,da mozda mogu da urade nesto,jer smo igrali tesku utakmicu pre samo 3 dana,nabili smo im komplekse ne samo za ovaj zivot,nego i za sledeci!
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.475
Reaction score
41.272
Локација
Žrnov
Uh, bila mi je frka ne zbog toga što su oni jaki nego što smo mi sami sebi najveći neprijatelji...

Evo sad na SOSu da Miljenović ide u Mega Vizuru do kraja sezone...

A inače, onaj TOMOS im je bio najefikasniji igrač... mislim da nikakav drugi komentar nije potreban....
 

tuturutu

Početnik
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
174
Reaction score
3
Bravo za momke!Uzdigli su se u teskom trenutku i svaka im cast svima,pa i Raduljici.Ne mogu da vredjam decka,jer se vidi da se trudi,al kad nece nece.Verujem u sve njih.:napred Partizan
 

Zenevac

Početnik
Учлањен(а)
06.04.2010
Порука
192
Reaction score
0
Локација
zeneva
ne kapiram ushicenje zbog pobede nad nizerazrednom ekipom :D
abdula i njegova braca iz Indije nisu dorastao protivnik, mada su naisli u sjajnom trenutku, da mi prebolimo EL. u igri nije bilo bog zna sta za videti, sem suta od stane Milosavljevica, koji je tako sutirao zahvaljujuci smetenoj odbrani. da ga je "mutavi" Skariolo cuvao ovako u cetvrtak, mi bi jos bili u transu zbog prolaska dalje. raduje igra Cakarevica, posle dvominutne epizode u EL i naravno Kecmanove minijature. pod kosem muka, kao i do sada, samo je pitanje postoje li druga resenja, jer su ta uvek najskuplja :confused
 

mogway

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2011
Порука
229
Reaction score
1.186
Ali highlight utakmice mi je radovanje ovog njihovog Popovica na kraju 3/4 kad su smanjili na -11, a on kao posle gola u finalu lige sampiona! Kako su oni bre bedni i jadni...
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
Ja skoro nisam gledao da neko ima slabiju odbranu od njih veceras, ono je stvarno smesno, ovi nasi da su malo napaljeniji bili bilo bi +40
 

kerkez

Grobar
Учлањен(а)
01.11.2006
Порука
397
Reaction score
24
Локација
Na ivici incidenta

Danijel

Grobar
Учлањен(а)
29.04.2008
Порука
379
Reaction score
6
Локација
Malo tamo malo vamo
Steta sto nismo prosli glupi armani, veceras posle prve cetvrtine smo im objasnili da smo mi INSTITUCIJA...
Ono sto brine jeste sto nismo imali opet neke organizovane akcije, ipak cigani su preslabi da bi bilo neko merilo..
Za razliku od cetvrtka kada su navijaci zakazali danas je bilo vise nego solidno navijanje !!!!!!
 
Учлањен(а)
24.08.2010
Порука
367
Reaction score
13
Локација
Zemun
Lek na ranu za ispadanje iz Eurolige.
Pocetak los,u nastavku rutina bez nekog velikog naprezanja.Dragan im se bas najebao majke
Lepo ih je bilo gledati kako se loze na pocetku,uvek se ponadaju....a majmun je posebna prica,gori je od Stimca....pretplatio se za naredne derbije,jebacemo ga dok zivi.
Svaka cast svima koji su veceras pokazali na cijoj su Grobari strani sto se tice frke u FK-u.
Idemo dalje,uzdignute glave da osvojimo makar domacice kad nismo mogli EL :)
 

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.551
Reaction score
862
Lagana pobeda protiv limenki.
Na početku je bilo teško ali posle smo se stabilizovali.Na kraju 18 razlike a realno je bilo za 30,međutim navuko je Milija bar 12 poena.
Milija jebem li ti sve živo i mrtvo :pickaciganska.Već godinama on navlači za njih,a najviše u našoj ligi,jesmo jaki za njih ali treba pripaziti.

Milosavljević sabijo,nije samo šut već i prodori i dodavanja,i ako sam ga najviše kritikovao zaista je bio dobar.Mada mora da te prodore radi jako pametno jer nema tehniku,danas zaista pametno.
Lučić dobar,ali mora jače u skoku,ne sme da dozvoljava skokove u napadu protivniku.Čakarević mu je tu pokazao kako treba.
Kecman iskusno :respect.
Raduljica solidan,ali mora još da nauči ako ne može da skoči dovoljno da zakuca nek se približi malo košu spusti loptu i onako je protivnik iza njega i nedovoljno jak,može da zakuca i njega i loptu.

Bravo Crno-Beli.
Sad možemo lagano da se koncentrišemo na jadransku pojačani Mačvanom.
Za Miljenovića je valjda najbolje rešenje da igra dosta,tako da je odlazak u MegaVizuru verovatno pametan potez.

Iznenađenje večeri,podrška Mladenu od alcatraza i poruka Đuriću da ide.Izgleda da i oni znaju da ne mogu svaki put protiv svih drugih navijača,mnogo bi bilo da opet budu na drugoj strani u još jednom sukobu.
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Publika koja je došla se ponašala jako dobro - prepoznala je važnost momenta i utakmice. Veliko bravo za sve prisutne u hali!

Milija Vojinoviću, najebem ti se mile majčice i svega ostalog ženskog što imaš u bližoj ali i daljoj familiji!

O samoj utakmici ne bih previše trošio reči. U 2/4 smo se probudili i uozbiljili, a onda smo uspeli čak i jednu 3/4 protiv nekog da dobijemo...:D ...a protiv koga ćemo da dobijemo 3/4 nego protiv ovog mutanta od kluba...

Sad lepo dve nedelje dobrog spremanja za dolazak Zagreba, pa da 08.01.2012. krenemo da meljemo u ABA-ligi, sve do kraja lige! Bez Evrolige očekujem da se izborimo do kraja i za 2. mesto, ali neće biti strašno ni ako ostanemo 3.
 

Darko71

Grobar
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
293
Reaction score
3
Cigani uvek dodju ko lek na ranu, mada stvarno nisu vredni pomena, idemo dalje, e da, radovanje onog popovica je highlights sezone, boze koja dalabu.
 

ВЛАДА ГВЛ

Grobarčina
Учлањен(а)
06.07.2010
Порука
2.169
Reaction score
281


Jovanović: Bili smo bolji! Pešić: Malo igrali


25. decembar 2011. 22:45 > 22:49 Trener Partizana smatra da je njegova ekipa zasluženo pobedila Zvezdu. Pešić opominje da se košarka ne igra samo deset minuta.
v228663p0.jpg

Partizan je dobio još jedan derbi sa Crvenom zvezdom i tako uspeo da se "probudi" posle vrlo teškog i bolnog perioda, pre svega u Evroligi.

Trener crno-belih Vladimir Jovanović smatra da je njegov tim zsluženo stigao do trijumfa.

"Ovo je pobeda cele ekipe i to potpuno zaslužna. Bili smo bolji u svim segmentima igre", rekao je po završetku meča mladi stručnjak.

Jovanović je istakao da je njegov tim imao veliki pritisak pred duel sa Zvetdom.

"Utakmica nam je došla posle ispadanja iz Evrolige i imali smo pristisak na više nivoa. Jedan zbog te eliminacije iz Evrolige, drugi zato što smo u skorijoj prošlosti u ABA ligi platili ceh igranja u Evropi, a i naravno svaka utakmica sa Zvezdom je priča za sebe", rekao je Jovanović i nastavio:

"Videlo se da smo nervozni u prvoj četvrtini, ali smo uspeli da tu nervozu u drugom delu utakmice pretvorimo u dobru energiju i izvukli smo se iz nagomilanog pristiska koji smo osećali u pretgodne tri-četiri nedelje".

Pokušao je Svetislav Pešić sve da učini ne bi li Crvena zvezda stigla do pobede protiv velikog rivala. Moglo se na tajmautima čuti šta iskusni stručnjak zahteva od svojih učenika. Nije uspeo!

"Kad se igra sa punom energijom i odbrana, postoji šansa da se kontrolišete ritam igre. To smo uradili na početku meča. Utakmica ne traje samo 10 minuta, odlučujuća je bila treća četvrtina u kojoj je Partizan napravio dobru šutersku seriju. Meč viner bio je Milosavljević, pogodio je kada smo mogli da dođemo u situaciju da nasekiramo Partizan", rekao je Pešić posle meča.

Pešić je dodao da je evidentno da ekipa mora još mnogo da radi, pogotovo u odbrani i da joj fali kontinuitet u tom elementu igre.

"Ne bih sad o krajnjim dometima ove ekipe, to ćemo da vidimo u završnici sezone. Verujem da ćemo u drugom delu sezone imati mnogo više pobeda, ali neću da prognoziram koliko će ih biti", zaključio je Pešić.

(P.V. - MONDO)

Да насекирамо Партизан :buhaha
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top