Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Aleksandar Džikić

natam navam

Banned
Учлањен(а)
21.12.2008
Порука
1.078
Reaction score
66
Mozda si I u pravu, ovo mi je prvo palo napamet. Evo ovako, samo iz poslednje sezone, Akojon, Dalo, Djumic, Kuzeloglu, Gagic,Andreja Milutinovic sa 90k eur godisnje ( kasnije pristao na smanjenje plate), Djoko Salic, Nemanja Bezbradica, Luka Bogdanovic, I vrhunski Edo Muric....sustina, imalo se vremena I para da se napravi greska u svakoj sezoni, a za Dzileta slabije. Zaboravih I Milutinova koji nas odradi ko volove ,valjda I on bese u toj sezoni, mada nije bio igracki,vec ljudski promasaj. Mozda neki od gore navedenih nije Duletov izbor, ali poenta je ista.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.715
Reaction score
54.950
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
"Nemojmo o DV on je prošlost"
"Jeste Dzikic ponešto zajebao ali je DV vise"
Nema veze sto Dzikic nije ni imao nameru da rizikuje nego da osigura svoj pateticni CV kao sto je batakpudla lepo konstatovao. Dzikic za 3 života ne bi napravio 1 igrača kog je DV prodao i stvorio ni u kakvim uslovima. Jer ce uvek prvo razmišljati o svojoj guzici i riziku igranja s mladim igračima.
Ne upustajte se u rasprave koje postoje samo da vam ponize inteligenciju.
 
Последња измена:

natam navam

Banned
Учлањен(а)
21.12.2008
Порука
1.078
Reaction score
66
Ovo poslednje si lepo napisao. Ako ja probam da napisem o nekim objektivnim uslovima rada, o slobodi u radu, o budzetu, o dostupnosti talenata, o pravu na gresku, dakle poenta je da bi ih uporedjivali trebalo bi da imaju makar iste polazne osnove. A onda se ti nadovezes I ti PRETPOSTAVLJAS da on ne bi napravio ni jednog igraca, to stvarno vredja inteligenciju I daljoj diskusiji nema mesta. Svakako, obojica su bivsi treneri te ja dalje necu da polemisem na ovu temu. Samo, trebalo bi neke ljude da makar bude sramota sto ovako blate coveka bez valjanog razloga, makar ja ne vidim razlog za ovakvo pljuvanje.
 

Tomic11

Terroristen
Учлањен(а)
03.04.2016
Порука
5.297
Reaction score
11.895
Локација
Tu, odmah iza tebe
Ne bi napravio zato sto on nije trener koji pravi igrace. Tako radi celu karijeru...
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.715
Reaction score
54.950
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Nema sta sa pretpostavljam Dzikic je imao kakvu takvu karijeru i pre Partizana, iako mu je ovo najveći klub u karijeri. Izvinjavam se ako Armsteda ne smatram stvorenim igračem. A o igračima stvorenim od strane ovog drugog mozemo posebnu temu da otvorimo.
Tako da, troskoci...
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.510
Reaction score
4.724
Локација
Na vještičinoj sisi
@natam navam
Kojeg je to igraca tokom svoje karijere Dzikic stvorio?
Koliko ja znam broj je 0(nula).
Branis covjeka koji nas je navukao na jeftine fore, pateticne suze i kvazismekeraj, izivljavao se nad klubom i navijacima cuvajuci svoje invalide i onda pobjegao kao poslednja pikica, pri tom je pregovarao sa Buducnoscu, a ovo je provjereno od strane covjeka koji je blizak Upravi, mjesec dana prije nego sto je otisao.
Da se razumijemo srecan sam bio kad je otisao.
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Свашта се овде може прочитати.
Потпуно је бесмислено правити неку компарацију између Џикића и Вујошевића, посебно у сврху да би се оправдало и објаснило то што је овај први протраћио читаву сезону седећи на клупи највећег клуба са ових простора.
Зашто је то тако није нужно ни објашњавати, а та виспрена запажања како је Вујошевић био дебело плаћен, али и дебело грешио могу да се пакују у кесице па ко хоће да дода воде и направи инстант напитак и да густира до миле воље, мада мислим да је истекао рок трајања.
Суштина је у томе да онај који ради треба и да буде плаћен, а има право и да греши, за разлику од оног који не ради баш ништа.
Али ето сада лепо сређеног клуба и свих потребних услова, па да сачекамо чаролију.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.887
Reaction score
26.024
Profo, kao i uvek uzivam citajuci tvoje postove, i potpuno se slazem sa ovim zadnjim. Potreba da se Vujosevic, i ovako post festum dve godine od kako je najuren iz kluba, ovde na forumu navijaca Partizana, ponovo pominje u negativnoj konotaciji, kako bi se, ne znam ko, podsetio da je covek koji nam je ulepsao zivot, zapravo i nije ono sto mi mislimo, pardon znamo, da jeste. Ok, postujem ja pravo svakog na sopstveno misljenje, ali sto je mnogo, mnogo je.
 

rus

Grobarčina
Учлањен(а)
22.11.2007
Порука
1.389
Reaction score
4.340
Ne znam kako se uopste mogu porediti Dule i Dzikic?!
Dule koji je u top 3 trenera u istoriji Partizana (uz profesora i Zoca) sa prosecnim trenerom...
 

natam navam

Banned
Учлањен(а)
21.12.2008
Порука
1.078
Reaction score
66
Pa I ne mogu, da bi se merile patke, da proste dame, za pocetak, obojica moraju biti crnci.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.365
Reaction score
40.188
Локација
Žrnov
Žao mi je što se ispostavilo da je Partizanu dao više tek.posle bega iz istog.
Ali ako ovo bude prelna tačka u pobratku na prirodno stanje, od mene mu je prosto.
 
  • Like
Reactions: Oki

Марко

Početnik
Учлањен(а)
11.02.2018
Порука
36
Reaction score
20
Гледао сам завршницу,
Браво Александре Џикићу!!!
Улепшао си Ми вече.
 
Top