Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.378
Reaction score
4.000
Локација
NBG
12. avgust 2009. | 12:30 | Izvor: B92, Sportski žurnal
Tripković i zvanično predstavljen

5351337754a8299c99f206463451054_big.jpg
Reprezentativac Srbije Uroš Tripković otputovao je u Badalonu gde je obavio sve lekarske preglede i zvanično predstavljen kao novo pojačenje španskog Huventuda.

</B>
Tripković je dobio dva slobodna dana od selektora Srbije Dušana Ivkovića, kako bi završio sve potrebne poslove oko prelaska u novi klub. Bivši košarkaš beogradskog Partizana je u utorak, u osam ujutru, bez problema prošao sve lekarske preglede, a potom se, vidno zadovoljan, obratio medijima.
"Izuzetno sam srećan što sam u Badaloni i što ću igrati za Huventud. Sviđa mi se ekipa, irgao sam protiv Huventuda pre dve sezone, a u Badaloni sam bio dva puta pre ovoga", rekao je tripković

Srpski reprezentativac predstavljen je španskim medijima kao jedan od najboljih šutera Evrope.

"Cilj mi je, pre svega, da pomognem ekipi da postigne dobre rezultate. Želim da svi budu zadovoljni mojim doprinosom i postignutim rezultatima", istakao je bivši bek 'crno-belih'.

Tripković je ocenio da će biti potrebno neko vreme da se ekipa ukomponuje, jer je u klub tokom leta došlo čak šest novih igrača.

"Moramo da se adaptiramo, jer je stiglo čak šest novih igrača. Kada se svi priključimo ekipi i kada budemo zajedno, očekuje nas veliki posao, moramo da se priviknemo jedni na druge. Rečeno mi je da Huventud igra brzu košarku, što mi odgovara. Igram na poziciji beka šutera i trudiću se da odradim moj deo posla", je on.

Španske novinare je zanimao i košarkaški put mladog asa.

"Košarku sam počeo da treniram u Čačku, gde sam i rođen, u školi košarkaškog kluba 'Mladost' iz Čačka. Zanimljivo je da to na španskom znači baš Huventud. Slučajnost", rekao je Tripković koji će u timu iz Badalone igrati sa nekadašnjim saigračem iz Partizana Lukom Bogdanovićem.

"Mnogo mi je pomogla činjenica da je Luka prošle sezone igrao ovde. Rekao mi je mnogo lepih stvari o klubu, ambicijama ekipe i gradu. Naravno da će mi on biti od velike pomoći tokom mojih prvih dana u Badaloni, a obzirom da smo trenutno zajedno na pripremama reprezentacije možemo u svakom trenutku da razgovaramo o mom novom klubu", istakao je mladi košarkaš.

Tripković je priznao da je trenutno maksimalno koncentrisan na predstojeće EP, koje se igra u Poljskoj od 7. do 20. septembra, na kome će se već u prvoj fazi takmičenja sastati reprezentacije Srbije i Španije.

"Koncentrisani smo na EP. Imamo mnogo mladih i novih igrača. Međutim, očekujem da ćemo na prvenstvu igrati sa izuzetnom energijom i da možemo da ostvarimo dobar rezultat", izjavio je Tripković
 

kOLE

Grobarčina
Учлањен(а)
28.10.2008
Порука
1.629
Reaction score
15
Локација
crno-beli svet...
12. avgust 2009. | 16:19 | Izvor: B92, Beta
Tomašević i Kecman sa Partizanom

19315949344a82cf817541f622666054_big.jpg
Bivši reprezentativac Jugoslavije Dejan Tomašević počeo je da trenira sa košarkašima Partizana, iako još uvek nije odlučio da li će nastaviti igračku karijeru.

Bivši trofejni reprezentativac, koji sa ’crno-belima’ trenira u sklopu priprema za novu sezonu rekao je da će odlučiti da li će nastaviti karijeru kada bude video ko je zainteresovan da ga angažuje. On je istakao da nije pregovarao sa ekipom Partizana. Za razliku od njega, sadašnji član nacionalnog tima Dušan Kecman nije odbacio mogućnost povratka u Humsku.
"Partizan iz sezone u sezonu postiže rezultate za divljenje. Prijaju mi treninzi sa njima, nekako se malo podmladim, a i dobar rad je uvod u sezonu. Nemam ekipu za sada. Ako dobijem dobru ponudu, ostaću ovde jer osećam da mogu da igram", rekao je 36-godišnji Tomašević.

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić rekao je posle dolaska Dejana Milojevića da će ekipa verovatno dovesti još jednog povratnika, ali je Tomašević nagovestio da se ne radi o njemu.

"Već su vratili igrača na mojoj poziciji koji je bolji od mene, tako da je to verovatno završeno. Nismo pričali o tome. Meni je samo drago što su mi dozvolili da treniram sa njima", rekao je Tomašević, koji se pred novinarima pojavio sa gustom bradom preko celog lica.

Kecman, koji je za Partizana nastupao u dva navrata, takođe nema klub, a igra na jednoj od pozicija koju osmostruki uzastopni šampion Srbije želi da popuni.

"Slobodan sam igrač, trenutno bez angažmana, na čemu sada menadžer radi intenzivno. Pojavilo se nekoliko klubova, ali se ništa nije desilo", rekao je on i dodao da je uvek spreman da igra za Partizan.

"Kada sam završio sezonu u Panatinaikosu i posle odmora, otišao sam u klub kao prijatelj, da vidim ljude koji tamo rade. Za mene je to druga kuća i Partizan je uvek mogućnost. Međutim, nije bilo konkretnih razgovora, ali nikad ne reci nikad. Treba sačekati, pa ćemo videti", rekao je Kecman.

Moze i u temu KKPartizan ali da ne pretrpavamo temu...
 

Goran O

Grobar
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
289
Reaction score
0
Локација
Tivat
Igokea angožovala Marka Đurkovića


Doskorašnji član Partizana Marko Đurković postao je novi član Igokee iz Aleksandrovca. Đurković je prošao sve mlađe reprezentativne selekcije i sa generacijom igrača rođenim 1987. godine osvojio je tri zlatne medalje na Evropskim prvenstvima.

Prošao je čuvenu Partizanovu školu, kalio se u kraljevačkoj Slogi, a prošle sezone branio je boje novobeogradske Vizure. Đurković je sa Igokeom potpisao ugovor na godinu dana.
 

TALICNI TOM

Dva vrana gavrana
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
2.576
Reaction score
95
sportska centrala

Krstić novi kapiten
17.08.2009 18:50
Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije na predstojećem Evropskom šampionatu u Poljskoj biće centar Nenad Krstić, odlučeno je na sastanku selektora sa reprezentativcima.

Krstić je do sada odigrao 42 prijateljske i takmičarske utakmice za seniorsku reprezentaciju Srbije, za koju je nastupao na Olimpijskim igrama 2004, Evropskom prvenstvu 2005. i prošle godine u kvalifikacijama za predstojeći Šampionat Evrope u Poljskoj. Nastupao je i za mladu reprezentaciju, a za seniorski nacionalni tim je debitovao 2003.

Karijeru je počeo u Mašincu iz Kraljeva, da bi 2000. prešao u Partizan, gde se afirmisao. Od 2004, četiri sezone sa uspehom je nastupao u NBA ligi, za New Jersey Nets-e, gde je bio standardni član prve petorke. Posle kratke epizode u ruskom Trijumfu, vraća se u NBA gde je u završnici prošle sezone pružao odlične partije u Oklahomi.

krle-treninglet09tos2.jpg


Sa Partizanom je osvojio tri titule prvaka države (2002, 2003, 2004) i jedan trofej nacionalnog Kupa (2002).Bio je član idealne petorke i prvi skakač Evropskog prvenstva za igrače do 20 godina 2002. Sa New Jersey Nets-ima je osvojio titulu prvaka Divizije Atlantik NBA lige 2006. Iste godine bio je učesnik NBA All-Star utakmice (All-Sophmore Team).

- Nije fraza kada kažem da mi je velika čast, ali i velika obaveza to što sam izabran za kapitena reprezentacije Srbije. Obaveza je tim veća kada se uzme u obzir da je ovo veoma mlad tim. Ovu ekipu krasi zajedništvo i timski duh, tako da mislim da nije previše bitno ko je kapiten. U svakom slučaju, trudiću se da budem primer mladim igračima i da dostojno nosim kapitensku traku, rekao je Nenad Krstić.

Selektor naše reprezentacije, Dušan Ivković prokomentarisao je izbor Krstića za kapitena.

- Pored toga što ima najviše odigranih utakmica za reprezentaciju, Nenad Krstić je u ove dve godine, od kada sam ja selektor, osim igračkog kvaliteta i igračke zrelosti, pokazao izuzetnu privrženost državnom timu. Dobar primer za to je i činjenica da se, dan posle svog venčanja, od prvog dana pridružio pripremama reprezentacije što je gest vredan poštovanja. Njegov igrački autoritet i ovakav odnos prema reprezentaciji, olakšali su nam posao pri izboru, pohvalio je selektor novog kapitena.

jos jedan nas igrac je dobio cast da bude kapiten reprezentacije :clap
 

Aco-Berane

Banned
Учлањен(а)
19.04.2009
Порука
1.068
Reaction score
78
Vujanić potpisao za Mursiju
Petak, 21. avgust 2009. 13:12
Miloš Vujanić nastaviće karijeru u Španiji. On je u petak potpisao ugovor sa ACB ligašem, ekipom Mursije, prenosi španski dnevnik Marka.

Vujanić bi prema rečima čelnika španskog kluba trebalo da bude lider ekipe ove sezone.

"Miloš je iskusan igrač i očekujemo da će biti zvezda tima. On je veoma dobar košarkaš i pravi predstavnik odlične srpske škole košarke", izjavio je direktor Mursije Pako Giljem.

Iako nisu objavljeni detalji transfera, spekuliše se da će Vujanić u Španiji imati manji ugovor od onoga koji je imao u Efes Pilsenu, pa i ranijih kada je igrao za Fortitudo, Panatinaikos i moskovski Dinamo.

Mursija prošle sezone nije ostvarila zapaženiji uspeh u španskom šampionatu, budući da je sezonu okončala na 15. mestu.

Vujanić, koji je tokom karijere imao dosta problema sa povredama, baš kao i prethodne sezone kada je propustio finiš turskog prvenstva i titulu Efesa, u Evroligi je u proseku beležio 11 poena po meču.

On je pre sedam godina draftovan od strane Njujork Niksa kao 35. "pik", u sezoni 2002/2003, dok je nastupao za Partizan, i bio je jedan od vodećih strelaca Evrolige sa 26 poena po utakmici u proseku.

Vujanić već ima iskustvo igranja u ACB ligi, budući da je u sezoni 2005/2006. igrao za Barselonu.

(MONDO)
 

Vojin91

Grobarčina
Учлањен(а)
18.10.2008
Порука
1.094
Reaction score
0
Bivši prvotimac Partizana i crnogorski reprezentativac Predrag Drobnjak seli se iz Istanbula u Solun. Drobnjak je prošle sezone bio član Efes Pilsena, dogovorio je sve uslove oko prelaska u redove PAOK-a i samo se čeka njegov potpis na ugovor. Po rečima trenera PAOK-a Sulisa Markopulosa Drobnjak bi trebalo da bude prvi centar i nosilac igre PAOK-a pod košem.

Iskusni Vlado Šćepanović odlučio je da u 33. godini karijeru nastavi u Mursiji. Nekadašnji igrač Budućnosti, Partizana, Efesa, Panatinaikosa, Bolonje i Granade, posle Miloša Vujanića, potpisao je jednogodišnji ugovor sa ACB ligašem, a njegovim dolaskom klub je zatvorio spisak pojačanja.
Kako godine prolaze i vreme odmiče crnogorski internacionalac pruža sve bolje partije na terenu. Trenutno to dokazuje u dresu reprezentacije Crne Gore, pa ne čudi oduševljenje trenera španskog prvoligaša Monća Fernandeza zbog uspostavljanja nove saradnje.
"U trenutku kada se ukaže prilika igrač sa takvom biografijom se ne propušta. Isto kao što sam rekao za Vujanića to mislim i za Šćepanovića. Čast nam je jer nam u klub, svojom voljom, dolazi igrač sa fantastičnim dostignućima, koji je osvojio sve i ima iskustvo neophodno mladom sastavu koji imamo. Tehnički on je vrlo sposoban, nesebičan, odlično se snalazi na pozicijama dva i tri

KOSARKA.RS
 

Laki

Grobarčina
Учлањен(а)
09.07.2007
Порука
2.246
Reaction score
49
v145272p0.jpg

Drobnjak ponovo među crno-belima
Petak, 28. avgust 2009. 18:39
Predrag Drobnjak ponovo će nositi crno-beli dres, ali ne onaj sa grbom Partizana. Nekadašnji as šampiona Srbije potpisao je jednogodišnji ugovor sa Partizanovim "bratskim" timom, solunskim PAOK-om.

Krilni centar sa višegodišnjom NBA karijerom u svom "CV-u", tako se preselio iz Istambula u Solun, gde će ga trenirati Sulis Markopulos, a da se PAOK ozbiljno pojačava za narednu sezonu svedoči i transfer Amerikanca Kenija Gregorija.

Drobnjak (33, 211 cm) je prošle sezone igrao za Bešiktaš, pa Efes Pilsen, a pre toga u Đironi (2007), Partizanu (2006/07), Taukeramici (2005/06), Atlanti (2004/05), L. A. Klipersima (2003/04), Sijetlu (2001/03), Efes Pilsenu (1998/01) i Partizanu (1992/98).

(MONDO, foto: arhiva MN Press)

Vest o Drobisi sa monda.Srecno!
 

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.378
Reaction score
4.000
Локација
NBG
I da das ciganikosu trojku iz auta. :respect
 

Vojin91

Grobarčina
Учлањен(а)
18.10.2008
Порука
1.094
Reaction score
0
NENAD ČANAK, iskusni KC, potpisao je ugovor sa klubom iz Ukrajine, Grifoni Simpferopol.
beobasket
 

Genius

Hrabro momče
Учлањен(а)
14.11.2006
Порука
1.866
Reaction score
48
Локација
Beograd
gledajuci ovo prvo poluvrijeme utakmice sa spancima tek mi sad tesko pada sto necu gledati ubicu sledece godine .... 7/12 igraca je proslo duletovu skolu kosarke a kecman je bio medju 14 ....

za ove momke ne treba zaliti ni 1000 eura da se da za sezonsku ... koja borba koje srce .... ovo fudbalerima u poluvremenu i pred pocetak treba da se pusta .... kako se BORI ZA SVOJ DRES ... ne moras da budes strasan i talentovan igrac ... mi navijaci zelimo samo SRCE NA TEREN .. ostalo ce samo doci!!!
 

Goran O

Grobar
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
289
Reaction score
0
Локација
Tivat
Zaboravio si Luku Bogdanovica i Ivana Radenovica koji bi sigurno igrali da se nisu povrijedili a bili su na pripremama
 

Markisa

Grobar
Учлањен(а)
08.03.2009
Порука
993
Reaction score
14
Svaka cast za Micova
Samih Erden jedan od najzasluznijih za pobjedu Turske nad Spanijom sa 7 poena u poslednjoj cetvrtini
 

Vojin91

Grobarčina
Учлањен(а)
18.10.2008
Порука
1.094
Reaction score
0
Tripković: "Poljski navijači dobri, ali neumesno poređenje sa Grobarima"

14. septembar 2009. | 09:07 | Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal
Doskorašnji igrač Partizana ohladio poljske novinare koji su ponosni na atmosferu na utakmicama domaćina u Lođu. "Dobri ste, ali niko ne može da se poredi sa Grobarima", rekao Uroš Tripković.
tripkovic16364020090912133718.jpg
Poljaci insistiraju da je sjajna atmosfera na utakmicama u Lođu razlog dobrih partija njihove selekcije.


Jedno od pitanja upućeno Urošu Tripkoviću posle duela sa domaćinima je bilo da uporedi navijanje domaćih navijača, sa mečevima Partizana u Evroligi.

„Napravili ste dobar ambijent, ali Grobari su neuporedivi. Niko ne može da pruži takvu podršku kao navijači Partizana“, bio je iskren Tripković.
 

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.378
Reaction score
4.000
Локација
NBG
16. septembar 2009. | 14:36 | Izvor: B92, marca
Milisavljević ostaje u Kahasolu

Srpski košarkašk Branko Milisavljević produžio je ugovor sa španskim Kahasolom iz Sevilje do juna 2010.godine.

</B>
Milisavljević je prošlu sezonu počeo u Lijetuvos Ritasu, ali je nakon nekoliko meseci prešao u Španiju i bio jedan od najzapaženijih igrača kluba iz Sevilje. Pre Lijetuvos Ritasa, Milisavljević je imao odličnu rolu u Marusiju, za koji je u grčkom prvenstvu u proseku beležio 12,4 poena i 1,9 asistencija po utakmici. U plejofu, 31-godišnji bek prosecno je beležio 18,5 poena i 3,3 asistencije po utakmici.
Nekadašnji košarkaš Partizana, Borca iz Čačka i Mega Ishrane u inostranstvu je nastupao i za francuske klubove Pariz-Levaloa, Limož i Nansi, izraelski Hapoel Ironi Naharija, nemački Bon, a u Rusiji i za moskovski Dinamo i Šahtjor iz Irkutska.
 

winnerpfc

Grobar
Учлањен(а)
25.04.2009
Порука
514
Reaction score
1
Локација
PV
24 Septembar 2009 | 19:10

Vontigo Kamings u Ilsiakosu

00010563.jpg
Nove poslodavce pronašao je i Vontigo Kamings (191cm, 33god), nekadašnji bek beogradskog Partizana. Nova destinacije je zemlja Helena, a klub je Ilsiakos, novi član grčke elite.

Posle sjajne godine u Partizanu i loše u Makabiju, Kamings sigurno ni prošlu sezonu neće pamtiti po dobru. Počeo je u španskom Estudijantesu, nastavio u novosadskoj Vojvodini, a završio u dresu hrvatske Cedevite, za koju je na 14 utakmica „upisao" 9,4 poena, 1,9 skokova i 3,1 asistenciju.

Kamings je u karijeri, osim spomenutih timova, igrao i za Golden stejt Voriorse, Virtus iz Bolonje i Hemofarm.


sportal
 

Vojin91

Grobarčina
Учлањен(а)
18.10.2008
Порука
1.094
Reaction score
0
Radenović u PAOK-u?

24. septembar 2009. | 22:57 | Izvor: Sportske.net
Ivan Radenović, srpski reprezentativac koji je i ovog puta među prvima otpao sa šireg spiska pred EP u Poljskoj najverovatnije karijeru nastavlja u grčkom PAOK-u.
radenovic14670020090722124444.jpg
Ivan Radenović, za koga nije bilo mesta na finalnom spisku reprezentativaca, ali koji se već u više navrata nalazi na širem spisku reprezentativaca, mogao bi karijeru da nastavi u grčkom PAOK-u.

Po tvrdnji grčkih medija, PAOK je Radenoviću poslao ponudu, a kako drugih ponuda na Radenovićevom stolu nema, srpski centar će najverovatnije prihvatiti poziv PAOK-a i karijeru nastaviti u Grčkoj. I prošlu sezonu Radenović je proveo u Grčkoj, ali u Paneliniosu gde je beležio nešto više od 10 poena i 3 skoka po utakmici.

Radenović ima 25 godina, a pre Paneliniosa, igrao je za Partizan, zatim za Arizona koledž, odakle je otišao u špansku Đironu. Po tvrdnjama grčkih medija, transfer će biti objavljen danas, a nezvanična informacija je da će PAOK njegov ugovor koštati samo 150.000 evra po sezoni.


Da li je moguce da mi neragujemo i da dovedemo ovog igraca. Nisu to velike pare 150 hiljada mozemo mi to da damo i da ponudimo mu 120 hiljada on bi pre prihvatio nas jer zna koliko moze da napreduje,evroliga,posle moze da dobije od nekog kluba i milion po sezoni. Kad je sa 350 hiljada (ako se nevaram tako pise na onom sajtu za plate igraca da mu je 350 hiljada) on spreman da u PAOK predje za 150 onda je spreman da za Partizan smanj na 120-130 hiljada.

KKP imli kakve sanse da on na kraju ipak zavrsi kod nas.
 

Кајафа

Grobar
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
674
Reaction score
4
Локација
Поносна Србија
Новица "Убица" већ на послу у Реалу
Петак, 25. септембар 2009. 18:33
"Будућност европске кошарке". Тим речима насловљен је интервју са Новицом Величковићем на званичном сајту мадридског Реала, његовог новог клуба.

Новица је имао још једну сезону из снова. Са Партизаном поново "трипла круна", потом трансфер у Реал Мадрид, а онда са националном селекцијом сребрна медаља на Европском првенству у Пољској.

Рођени Земунац се није поштено ни одморио, а већ је морао да се запути ка Мадриду, јер су почеле припреме "краљевског клуба".

У интервјуу за сајт Реала, Новица Величковић је рекао да је у "краљевском клубу" дочекао као "краљ", да су сви пријатељски расположени и срдачни.

"Сви су сјајни. Први пут играм за неки клуб ван моје земље. Тек сам стигао и нестрпљив сам да боље упознам саиграче и тренера (Еторе Месина). Надам се да ће ми бити забавно и да ће ово бити велико искуство за мене", рекао је крилни центар српског тима.

Сви играчи Реала су на њега оставили велики утисак и није могао да издвоји никога посебно. "Сви су они врхунски асови. Да ниси, не би ни били у Реалу".

Упитан како ће он лично допринети игри Реала, одговорио је: "Много енергије. То доносим. Увек играм максимално и тако ће бити и овде".

О амбицијама које има са новим клубом, Новица је рекао да је пре свега потребно да сви буду здрави и да их заобиђу повреде.

"Желимо победу у свакој утакмици и наравно да на крају сезоне будемо шампиони. Реал је један од највећих клубова у Европи и у било ком такмичењу циљ је да буде први", рекао је Величковић.

Неизбежно питање је било и тек завршено ЕП у Пољској, на којој је злато узела Шпанија, победивши у финалу управо Србију.

"Било је то велико искуство. Србија је имала најмлађу екипу на шампионату. Била је то велика и искоришћена шанса за српску кошарку после седам, осам година суше. Изгубили смо од Шпаније у финалу, 'убили' су нас. Имате заиста страшан тим, Пау Гасол је био невероватан, али не само он. задовољан сам другим местом, можда ће на Светском првенству у Турској наредне године бити још боље", рекао је Новица Величковић.
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=147855

Требаће времена док се навикнемо да о Убици пишемо на овој теми.
 

TALICNI TOM

Dva vrana gavrana
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
2.576
Reaction score
95
Rastanak, pa debi
26.09.2009 10:05
0
Košarkaš koji je pred gostovanje Partizana u SAD napustio redove aktuelnog prvaka Srbije već je debitovao za novi klub.

Vukašin Aleksić se posle sporazumnog prekida saradnje sa "crno-belima" obreo u dosadašnjim Lajonsima iz Vršca, koji će od ove sedmice nositi ime Radnički i nastupati u Kragujevcu.

Aleksić je sinoć debitovao za ekipu čiji je trener Mirolsav Nikolić, a z Vrnjačkoj banji je sa 17 poena bio najefikasniji u porazu od Panatinaikosa koji je slavio sa 72:60 na startu međunarodnog turnira.

U drugom polufinalu podgorička Budućnost je savladala Napredak sa 64:57.

sportska centrala
 
Top