Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

Gradoslovar

Početnik
Учлањен(а)
06.10.2007
Порука
196
Reaction score
0
Локација
Nekropola
E ako hausa vala dovede slepacka olimpija a ne uzmemo ga mi jebes onda basket

pa lijepo bi bilo kad bi se vratili House ili Kamings pogotovo Haus,jer ako je tacno da ga trazi Olimpija onda bez problema mozemo da ga vratimo...jel zna neko kakva je situacija sa Milojevicem?

Olimpija je obezbedila debela leđa u sezoni koja dolazi u vidu dobre finansijske podrške grada i države, tako da... Jasno je kao dan da je Partizan veći klub od Olipmije (a tek u našim glavama :mrgreen:), ali kada se stvari sagledaju sa ekonomske strane, to je što je. Malo realnosti nikoga nije ubilo. ;)
 

peko

Grobar
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
342
Reaction score
58
Локација
HERCEG NOVI
pa u pravu si bez dileme sto se finansijske strane tice debelo su jaci od nas,ali mislim da bi Haus ipak dosao kod nas i za manju cifru jer je ipak zavoleo beograd,grobare,partizan izjavljivao je da bi se rado vratio...
 

PFCfan

Guest
v101358p0.jpg

NBA: Raša Nesterović u Indijani
Cetvrtak, 26. jun 2008. 11:15
Najpoznatiji srpski košarkaš sa pasošem Slovenije Radoslav Nesterović napustio je Toronto Reptorse i od naredne sezone braniće boje Indijane Pejsersa.

Put Indijanapolisa, će u ovom trejdu iz Kanade krenuti i Ti Džej Ford, a Pejsersi su prepustili i 17. pik na ovogodišnjem draftu. I to sve za Džermejna O’ Nila, koji uglavnom kuburi sa povredama, ali je uprkos tome lani imao učinak od 13,6 poena i 6,7 skokova tokom prosečno provedenih 29 minuta na meču.

Nesterović je prošle sezone u proseku beležio 7,8 koševa i 4,8 uhvaćenih lopti za 20 minuta provedenih na parketu.

Osim nastupa za Toronto Nesterović je u karijeri još branio boje ljubljanske Olimpije, ekipe PAOK iz Soluna, odnosno Kindera iz Bolonje, dok je u NBA ligi igrao za Minesotu i San Antonio.

(MONDO)
Ako ovome nije mesto ovde,ovde,molim vas premestite post negde drugo ili ga izbrisite.
Cini mi se da je Nesterovic jedno vreme proveo u Partizanu.
 

graha

Grobar
Учлањен(а)
13.09.2007
Порука
707
Reaction score
21
Peković zadužio dres Panatinaikosa

75069331848637fd61d096195318953_big.jpg
Nikola Peković, prethodne sezone najbolji igrač prvaka Srbije Partizana, otputovao je u Atinu gde nastavlja karijeru. Na aerodromu su Pekovića dočekali navijači prvaka Grčke, a reprezentativac Crne Gore kaže da je veoma zadovoljan prijemom.
Sve je na neverovatnom nivou,“ kaže Peković, „Na aerodromu me je dočekalo 20 novinara, kamermana, fotoreportera a vozač mi je rekao ’Danas si ti moj posao’.“

Braća Janakopulos, vlasnici kluba uručili su u klupskim prostorijama Pekoviću dres sa brojem 14, a novinare je zanimalo šta očekuje od boravka u Atini.

Rekao sam im da su iza mene tri sjajne sezone u Partizanu i da je došlo vreme da idem dalje. Smatram da je PAO pravi izbor, došao sam kod Željka Obradovića, jednog od najboljih trenera u Evropi. Uostalom, on je jedan od razloga što sam izabrao ovaj klub,“ rekao je Peković, „Znam da su i mečevi sa Olimpijakosom važni kao i Partizanovi sa Crvenom zvezdom u Beogradu. Prezadovoljan sam prvim minutima u ovom klubu, bolje je nego što sam mogao da očekujem.“

Peković je slobodan do početka avgusta kada ga čekaju obaveze u reprezentaciji Crne Gore.



Nikola puno srece u novom klubu,i da nam se vratis jednom:D
 

GrobarPFC

DeFaktoUmjetnik
Уредник
Учлањен(а)
06.05.2007
Порука
4.777
Reaction score
1.168
Локација
Iran
Covjece, i opet ce mo ih karati ako nam nalete u evroligi :) ha ha Sretno Imenjace, sve najbolje u novom klubu i da nam se vratis prije nego sto totalno zaglibis i ostaris, onako kao sto je i drobnjak uradio, u najboljim godinama...
 

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.309
Reaction score
10.884
Локација
Beograd
nikola peković

vratiće se nikola u partizan, ali mora da se usavrši kod željka kao što je učio i kod majstora duleta, neće proći dugo vremena, ne brinite:D:
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
v102235p0.jpg

Dušan Kecman - novi atinski "zeleni"
Petak, 4. jul 2008. 14:53
Atinski Panatinaikos dobro je zapamtio košarkaše Partizana u prošlosezonskoj Evroligi i odmah je prionuo na posao - ako ne možeš da ih pobediš, kupi ih!

Posle Nikole Pekovića i Dušan Kecman postao je novi član ekipe Željka Obradovića.

"Kada sam čuo da se Panatinaikos interesuje za mene, pomislio sam: Ako je to istina, onda je to savršeno! I bila je istina. Pokušao sam da ostanem na nogama, da ne poletim od sreće. Pokušao sam racionalno da razmišljam. Ako bude Panatinaikos - u redu, ako bude neki drugi klub opet je u redu, a bilo bi dobro i da sam ostao u Partizanu. Srećan sam što su me dobre igre u Partizanu preporučile i odvele u Panatinaikos. To je veliki klub, sa sjajnom istorijom i fenomenalnim trenerom", rekao je Kecman grčkim novinarima po dolasku u Atinu.

Kecman je, naravno, srećan, što će dvogodišnju "sjajnu saradnju" sa Pekovićem nastaviti i u Panatinaikosu, a uptan šta može da obeća armiji navijača Panatinaikosa, zastao je, pa odgovorio: "Da obećam nešto? Ne mogu ništa da obećam, ja sam nov u ovoj sredini. Najpre želim da se adaptiram na novu sredinu, saigrače. Sada želim da se fokusiram na obaveze u srpskoj reprezentaciji, a potom ću se usredrediti na Panatinaikos. U atinskoj ekipi su igrači koji zajedno igraju godinama i iskreno, želim da postanem deo te ekipe".

(MONDO)


I zvanicno Dule Kecman u PAO
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
Malo mi bilo krivo kada je u jednom intervijuu izjavio da ce na telefonu da mu bude grb PAO i da ce da mu melodija bude himna PAO-a....
 

Laki

Grobarčina
Учлањен(а)
09.07.2007
Порука
2.246
Reaction score
49
I meni je bilo krivo sto odlazi,ali kada se setim koliko nam je dao ,ne mogu da se ljutim kada ga vidim ovakvog(srecnog).Ako je on zadovoljan prelaskom u PAO i ja sam jos vise.Srecno Dusane ,i valjda nam nece pasti PAO u grupi u evroligi
 

PFCfan

Guest
Malo mi bilo krivo kada je u jednom intervijuu izjavio da ce na telefonu da mu bude grb PAO i da ce da mu melodija bude himna PAO-a....

Svi znamo da je on Grobar(kao i svi nasi igraci),
ako je to rekao, rekao je samo da bi se dopao sto vise navijacima PAO-a.
Ja mu zelim svu srecu u PAO,uvek je ginuo za sveti dres,
i to je zasluzio.
Nadam se da se necemo sretnuti u grupi, i da ce PAO(zbog Nikole i Dusana)
osvojiti Evroligu,naravno ako je mi ne osvojimo.:s
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.569
Reaction score
3.388
Kako sam bio tuzan kad sam saznao za Kecmanov odlazak...tek ce ovaj put biti jako tesko za Duleta, Danilovica i Todorica da ponove to sto vec godinama rade. Ali, to nam je sudbina, da podignemo glavu i idemo dalje.
A, ako Pekovic i Kecman osvoje Evroligu, bice mi drago skoro kao da su je osvojili u dresu Partizana, zbog svega sto su nam priustili prosle sezone. I ako je za Kecmana vec kasno, Nikolu cekam da se nekad vrati.
Nek' vam je sa srecom momci i veliko vam hvala!
 

deda_zr

Početnik
Учлањен(а)
24.05.2008
Порука
40
Reaction score
0
Локација
Zrenjanin
nikad nije kasno...moze da se vrati kao jedan od funkcionera kluba,ja se ne bih bunio,ili da uz peru bozica za par godina bude jedan od pomocnih trenera dr.Vujosevica...
 

djolePFC

Početnik
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
58
Reaction score
0
Локација
Juzna Tribina
v102353p0.jpg

Oženio se Dušan Kecman

Dušan Kecman u petak je stavio paraf na ugovor sa Panatinaikosom, a samo 24 sata kasnije se i oženio. Doskorašnji košarkaš Partizana venčao se u crkvi Svete Petke sa dugogodišnjom devojkom Andreom.

Venčanju na kalemegdanskoj tvrdjavi, kako piše Press, prisustvovali su gotovo svi igrači Partizana - kapiten Pera Božić, Slavko Vraneš, Novica Veličković, Milton Palasio... Bio je tu i Kecmanov nekadašnji saigrač u crno-belom dresu Nenad Krstić, tim menadžer reprezentacije Mića Berić, kao i Nikola Peković, sa kojim će zajedno nastaviti karijeru u dresu atinskih "zelenih".

Kecman je za kuma odabrao bivšeg igrača Dinama iz Moskovske oblasti, Ognjena Aškrabića, sa kojim je svojevremeno nastupao za FMP Železnik.

Srpski reprezentativac uživeo se u ulogu kuma, pa su, prilikom izlaska mladenaca iz crkve na sve strane leteli novčići, a Aškrabić nije ostao dužan ni trubačima.

Nakon crkvenog venčanja, usledila je i gradjanska ceremonija, i to u obližnjem restoranu "Kalemegdanska terasa".

Kecman, medjutim, neće imati mnogo vremena za veselje jer će već danas morati da se priključi saigračima na pripremama reprezentacije u dvorani "Sport eko" u Beogradu.

(MONDO)

Srecno Dule legendo :s
 

Genius

Hrabro momče
Учлањен(а)
14.11.2006
Порука
1.866
Reaction score
48
Локација
Beograd
u jbt u 24h dva najbolja potpisa u zivotu .... nije mogao bolje da prodje ...

dusan kecman ole! :)
 

Laki

Grobarčina
Учлањен(а)
09.07.2007
Порука
2.246
Reaction score
49
Srecno Dule legendo.Dva najvaznija potpisa u jednom danu.Zasluzio si:ziveli
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Jedan od najboljih nasih igraca u proteklih 20 godina


Dule je novi Duda

Dejan Tomašević tvrdi da je Duda Ivković jedina osoba koja može da vrati kult reprezentacije, a za trenera Partizana kaže da je njegov naslednik

Thumb_2401ZoranaJevtic.jpg


Dejan Tomašević, proslavljeni srpski reprezentativac, ističe da je uveren kako jedino Duda Ivković može da povrati poljuljani kult reprezentacije. On naglašava da iskusni stručnjak ima sve predispozicije da vrati srpsku košarku tamo gde joj je mesto, a to je sam evropski i svetski vrh. Tomašević, takođe, naglašava da će Duda svog naslednika dobiti u Dušku Vujoševiću, jer je on, prema njegovim rečima, fenomen koji iz godine u godinu stvara čuda.
- Ukoliko na svetu postoji osoba koja može da vrati kult reprezentacije, to je onda Duda Ivković. On je čovek o čijim kvalitetima je izlišno pričati, jer svi znamo koliko je učinio za srpsku košarku. Reprezentacija je potrošila sve kredite i sada nemamo pravo na kiks, a Duda je pravi izbor - kaže Tomašević.
Nekadašnji reprezentativac smatra da ne treba praviti paralelu između kvalifikacija 1995. i ovih sadašnjih, jer selekcija Srbije više nije velesila.
- Činjenica da smo pre 13 godina takođe krenuli iz kvalifikacija, da nas je trenirao Duda i da smo postali prvaci Evrope, samo je lepa podudarnost. Moramo da shvatimo da više nismo košarkaška velesila kao što smo bili nekada, ali posedujemo veliki kvalitet. Ne verujem da će proći mnogo vremena do trenutka kad ćemo se vratiti u sam vrh, samo što nas do tada čeka veliki rad u svim strukturama.
Tomašević naglašava da pravi način kako treba da se radi pokazuje Dule Vujošević, koji s ekipom Partizana iz godine u godinu čini čuda.
- Dule je fenomen i smatram da je on pravi naslednik Dude Ivkovića. To što on radi u Partizanu je neverovatno. Uspeh kluba nije slučajan, jer Dule sve radi studiozno. Godinama unazad Partizan je na najbolji način reprezentovao Srbiju u svetu, i to bi neko trebalo da prepozna. Primera radi, kad sam bio u klubu, Zoran Đinđić je stao iza nas i imali smo velike sponzore. Grad Beograd bi takođe trebalo da pronađe svoj interes, jer na poleđini dresa stoji ime grada odakle klub dolazi. Odavno je poznato da cela Evropa priča o fenomenu Pionira i to se mora iskoristiti. Kad govorim da grad treba da pomogne, ne mislim samo na Partizan, već i na ostale klubove, ali crno-beli su ipak to najviše zaslužili - kaže Tomašević.

Možda u Partizanu
Tomašević tvrdi da je povreda leđa za njega prošlost i da su sve njegove misli usmerene ka pronalaženju novog kluba.
- Povreda je prošlost, baš kao i moj boravak u Panatinaikosu. To je jedino definitivno, a zasad ne znam gde bih mogao da nastavim karijeru. Imam 35 godina, ali još ne želim da idem u penziju. Kod izbora nove sredine moram da se konsultujem s porodicom, jer nikakvu odluku ne donosim bez njih. Znam da se uvek provlači moj povratak u Partizan, ali za tako nešto mora da se sklopi mnogo toga, mada, nikad se ne zna - kaže Tomašević.


Kurir
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
Novi košarkaš Efesa ponovo će igrati protiv svojih u Evroligi

VUJANIĆ: OH, NE... Partizan me prati u stopu!

Miloš Vujanić, reprezentativac Srbije i novi član Efes pilsena, nije bio previše oduševljen što će ponovo, baš kao i kada je nosio dres Klimamija i Panatinaikosa, igrati protiv crno-belih.
- Pa, zar opet Partizan? Humsku sam napustio pre pet godina, ali iz sezonu u sezonu stajem na crtu mom voljenom klubu u elitnom takmičenju. Ja baš ne mogu da pobegnem od Partizana i Duška Vujoševića - uz osmeh je izjavio Miloš Vujanić, koji karijeru nastavlja u Turskoj.
- Mogu da zamislim šta me sada čeka kada se na treningu reprezentacije sretnem sa bivšim i sadašnjim košarkašima Partizana. Šalu na stranu, s jedne strane se radujem što ću ponovo moći da igram pred fenomenalnom beogradskom publikom, a s druge strane znam koliko je teško savladati crno-bele i koliko će moja ekipa imati problema da uzme bodove iz „Pionira“. U svakom slučaju, očekujem da ćemo dalje proći i mi i oni. Što se CSKA tiče, dovoljno je reći - aktuelni šampion Evrope. Madridski Real ulaže mnogo kako bi se vratio u sam vrh, dakle, biće izuzetno opasni. Armanijev gazda više nije samo generalni sponzor, pa će verovatno izdvojiti milione za pojačanja. Na kraju - Panionios, novajlija u Evroligi, spreman za iznenađenja. Napraviće Grci veliku zbrku u grupi D - ubeđen je Vujanić.

Evo kako zbori moj nekada omiljeni kosarkas Partizana!
 

graha

Grobar
Учлањен(а)
13.09.2007
Порука
707
Reaction score
21
Efes zove Drobnjaka i nudi pasoš
Cetvrtak, 10. jul 2008. 12:30
Efes Pilsena namerava opako da se pojača za narednu sezonu, a u tom projektu mesta bi trebalo da bude i za nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije Predraga Drobnjaka.

Crnogorski centar odigrao je odličnu sezonu u dresu Bešiktaša, tako da je uprava poznatijeg košarkaškog tima iz Istanbula odlučila da mu ponudi bogat ugovor. Na tome insistira iskusni stručnjak Ergin Ataman, koji je trenirao Drobnjaka u Bešiktašu, a sada je trener Efes Pilsena.

Ali, kako je Efes opterećen brojem stranaca, Ataman planira da Drobnjaku ponudi tursko državljanstvo, kako bi igrao kao domaći igrač.

Efes je za sada već angažovao Miloša Vujanića (Dinamo Moskva), Butsija Torntona (Montepaski), Čarsla Smita (Real Madrid), Sinana Gulera (Bešiktaš) i Kaju Pekera (Bešiktaš).

Pored Drobnjaka, na meti su još Mario Kasun iz Barselone i Preston Šumpert iz Bešiktaša.

(MONDO)

Ne znam oce li Drobisa kod njih ali doveli su jos i lakovica...
 
Последња измена:

Laki

Grobarčina
Учлањен(а)
09.07.2007
Порука
2.246
Reaction score
49
Licno mislim da Drobisha ipak nece prihvatiti tursko drzavljanstvo.Mozda je off,ali bacite pogled na ostala pojacanja.Imace bruka tim.Pored Milosa,tu je Tornton,Smit iskusni Peker,plus ovaj Sumpert koji je unistio cigane prosle sezone.Opasan trojkas.Bice tesko protiv njih
 
Top