Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Bivši igrači i treneri KK Partizan po svetu

  • Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

dark

Grobar
Учлањен(а)
17.06.2008
Порука
522
Reaction score
0
http://kosarka.rs/main.asp?dir=news&newsid=2606

Palasio oblači Beneton?

Nekadašnji plejmejker Partizana na meti Trevižana.

objavljeno danas u 15:17; autor: Milun Nešović

Milton Palasio bi mogao karijeru da nastavi u Trevizu. Naime, nekadašnji plejmejker Partizana koji je letos "ispalio" crno-bele (više sam sebe) i otišao u grčku Kavalu, sada je prvi kandidat da pojača Beneton.

U šest utakmica grčkog prvenstva Palasio je prosečno postizao skromnih 7,7 poena. Ukoliko se izjalovi ovaj pokušaj Benetona da dovede iskusnog pleja, kao druge mete već se pominju Andre Beret, Šounas Singlteri i Trevis Best.
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.078
Reaction score
8.411
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Real dobio u kupu Huvendtud 90-82. Novica igrao samo 9 minuta(!?) i nije se upisao u strelce. KOd Huventuda Luka Bogdanovic odlican sa 16p i 6 skokova!
 

TALICNI TOM

Dva vrana gavrana
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
2.576
Reaction score
95






Iz Partizana otišao u Dižon

22. februar 2010. 16:38 > 16:39
Stevan Milošević otišao u Francusku pošto mu je istekao ugovor sa crno-belima.
v161552p0.jpg

Stevan Milošević proveo je mesec dana u Partizanu. Crno-beli i 25-godišnji centar potpisali su kratkoročni ugovor.

Istog dana kada je ugovor istekao Milošević je spakovao kofere i otputovao za Francusku, prenosi portal Kosarka.rs. Karijeru će nastaviti u Dižonu, poslednjeplasiranoj ekipi u šampionatu, za koju igra Nebojša Bogavac.

Milošević je prethodno igrao za Crvenu zvezdu, a u Partizan je došao kako bi popunio "rupu" nastalu povredom Aleksandra Marića. Tako je dobio priliku da igra u Evroligi.
MONDO

ovo je jos dokaz koliko smo mi veliki klub ... covek nije imao klub,dosao kod nas na mesec dana i nakon toga odmah nasao angazman ...svaka cast i hvala tarzanu,nek je promasio " milon zicera " vazno je da je pogodio protiv cigana kad je bilo najbitnije.
 

dark

Grobar
Учлањен(а)
17.06.2008
Порука
522
Reaction score
0
Ратко Варда 15 поена и 6 скокова у победи Прокома против ЦСКА 88:81.
 

Daxy

Grobar
Учлањен(а)
13.01.2008
Порука
531
Reaction score
2
Локација
Beograd
Milenku Tepicu danas 23. rodjendan :D
 

Laki

Grobarčina
Учлањен(а)
09.07.2007
Порука
2.246
Reaction score
49
Da li se samo meni čini ,ili se Tepić potpuno izgubio u Panatinaikosu?Evo gledam pao-oly ,nema ga u igri ,ni protiv nas nije pokazao ništa,prosek u evroligi 3-4 poena.Mislim da igra više zbog Željka ,nego zato što stvarno može da im pomogne.Šteta,bilo bi lepo kad bi se vratio ,naviko je na Duleta i Dule na njega.
 

Markisa

Grobar
Учлањен(а)
08.03.2009
Порука
993
Reaction score
14
Pogotovo ,poslednje vriejme dobija slabiju minutazu ili se meni cini,Jos se sada Jasikevicus vratio,steta za njega,trebace reprezentaciji na SP-u
 

Baki Bajroza

Guest
Prva godina privikavanje na novu sredinu i upoznavanje sa sistemom rada...
Dosao je u pao gde su na spoljnim pozicijama dijamantidis,spanulis,jaskevicijus,dru nikolas,pelekanos pa ga zeljko gura na trojiku koju nije igrao u Partizanu...Nema sad su u trendu atletske trojike sa velikom visinom,jakim skokom i solidnim sutem(pogledajte Veselog) pa je zeljko hteo da napravi to od Tepija jer nema takvog a kao sto rekoh u temi Evroliga zna se da zeljko igra sa istim igracima na dva i tri...
po meni je Tepi dvojika i moze kao pomocni plej i mislim da zeljko to treba da pravi od njega-savremenog beka od dva metra nesto kao jaric,postoje indicije da je jaskevicijus postigao dogovor da se razlaze posle ove sezone nadam se da ce Tepi zaigrati sledece na svojom poziciji sa vecom minutazom i napredovati jos vise jer zasluzuje-odlican decko...
 

jedibojan

Početnik
Учлањен(а)
03.09.2007
Порука
108
Reaction score
0
Jeste da nije bivsi igrac ali... nisam znao gde da postavim pitanje.
Sta se trenutno desava sa Dziletom?
 

Moraelyn

Grobar
Учлањен(а)
08.03.2009
Порука
870
Reaction score
40
Trener Krke, trenutno na drugom mjestu u prvenstvu iza Heliosa, sa utakmicom manje (ako dobiju biće prvi). Uzeo je ekipu zbog laganije atmosfere i manjeg pritiska, za sada dobro guraju i biće interesantno kako će odigrati do kraja. Kako trenutno ide, imaju šansu da budu u NLB naredne sezone.
 

Baki Bajroza

Guest
Мора да су те изнервирале оне тројке које је убацио пре неколико дана :D

:banghead , bas to hteo sam reci i perperoglu nego sam i nesto pisao na Evroligi i pominjao da nebrinem za perperoglua nego za dru nikolasa da se nebi ponovio pelekanos pa sam ih permutovao kad ih toliko pominjem...Ali dobro si primetio :clap...
 

Maler

Disident
Учлањен(а)
17.08.2007
Порука
1.666
Reaction score
138
Локација
Višegrad
- Činjenica je da nemamo imperativ, ali sigurno je da ćemo pokušati da odigramo što bolje pred najboljim navijačima na svetu. S druge strane, Partizan opet beleži fantastične rezultate, bez obzira na to što je ostao bez nekolicine startera. Moram da priznam da mi je drago što su crno-beli evropski hit - zaključio je Tepić.

Hvala Tepiću.
 

Laki

Grobarčina
Учлањен(а)
09.07.2007
Порука
2.246
Reaction score
49
Bivši igrač crno-belih pred nastup u Pioniru
Tepić: Neka dalje prođe Partizan

D.N. / Blic online | 04. 03. 2010. - 10:22h | Foto: M. Metlaš | Komentara: 1

Uoči večerašnje utakmice petog kola Top 16 faze Evrolige u kojoj će aktuelni prvak Evrope Panatinaikos gostovati u hali Pionir Partizanu bivši igrač beogradskih crno-belih Milenko Tepić o svom nekadašnjem klubu ima samo reči hvale.
18109_tepicmilenkotrening01-alo-marko-metlas_ff.jpg
"Koliko god sam se mogao, trudio sam se da gledam njihove utakmice. Zaista igraju fenomenalno. Posle prvih par kola Evrolige sumnjalo se u kvalitet ekipe, ali oni su u nastavku odigrali odlično. Partizan beleži rezultate iznad mog očekivanja", kaže nekadašnji bek crno-belih a sada Pantinaikosa za "Sportski Žurnal".

Tepić ističe da u elitnom rangu takmičenja nijanse odlučuju, a da je Partizan pritom na vrhunskom nivou.
"Najbolji dokaz koliko je teško igrati u Evroligi je slučaj Panatinaikosa, koji je prošle godine bio prvak, a sada posle četiri kola Top 16 faze eliminisan je iz daljeg toka takmičenja. Nijanse odlučuju, a Partizan je na vrhunskom nivou već nekoliko godina. Kada već nije mogao Panatinaikos, nadam se da će crno-beli proći među osam najboljih timova starog kontinenta", dodao je Tepić.
Bravo Tepo Grobarčino!Zaigra mi srce kad pročitam ovo!

p.s. Vidi pa prenesi ovo isto ‚‚onom‚‚ što je ostao u Atini zbog povrede,mada verovatno ne bi shvatio.Nije došao sa ekipom da se vidi sa bivšim saigračima ,i ispoštuje navijače,klub i Duleta :pop...
 
Top