Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Dres Partizana - nekada i sada

• Зачетник теме Method Man
  • Датум покретања

prospekt

Početnik
Учлањен(а)
27.09.2007
Порука
59
Reaction score
0
zanimljivo je da smo ove godine imali,koliko ja znam bar cetiri garniture dresova....mozda i vise....ali to je dobro u svakom slucaju...!

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.484
Reaction score
2.106
Ух...баш тако. Црно-бели 2007/08, па бордо-плави 2007/08, па бели (против Бежаније), црни (Синђелић), затим црно-бели (2006/07, ношени на последња два дербија) и бордо-плави (2006/07, против Чуке у суботу). Кад додаш сиве који су се носили против Вардара...ко ће то избројати. :mrgreen:

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.665
Reaction score
4.352
Ma testiraju ljudi koji nam dres najbolje stoji, cisto da bi odabrali pravu garnituru za LS, da se ne brukamo pred tol'kim svetom :ziveli
Sorry za off.

Sale SK

Grobarčina
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
2.501
Reaction score
646
Локација
Skopje,Republique de Macedoine
Kappa nam najvise lezi i mislim da bi trebalo da produzimo saradnju za bar jos tri godine.Mislim da dogovor zavrsava sledeceg leta,ali moze se produziti vec sutra.Sto rece Aca,ove godine smo samo promenili bar 4-5 kompleta,a ne zna se ko je najlepsi.Beli,crni,sivi,bordo-plavi,crno-beli...Ma Lepota!!!
Ja bih malo vise koristio crne dresove,mnogo mi se dopadaju,a i belo-crna kombinacija mi je odlicna.Ali oni crni dresovi su mi bas Grobarski.Jos da imamo lopatu umesto reklame...
PS Ubedljivo najruzniji dresovi su nam bili pred tacno 20 godina,kad smo igrali sa Dinamom iz Bukuresta u 1/4 Kupa Kupova..One baklave,tulumbe i kockice...Strasno.Vocado-Svajcarska.Kasnije su se popravili,ali onaj njihov prvi dizajn se ne zaboravlja.

boksa

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
3.421
Reaction score
813
Ukusi su razliciti i meni se kappa uopste nedopada tj.mislim da nas klub mora imati veceg sponoza a to bi bio adidas!

kikisp

Početnik
Учлањен(а)
04.03.2007
Порука
95
Reaction score
0
Локација
u diznilendu
po meni dresovi adidasa su suvise klasicni dok je kapa onako italijanski bas smekerski pogotovu ovi novi sa tanjim prigama koji su po meni vrhunski

TokyoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
22.01.2008
Порука
1.290
Reaction score
6.501
Локација
Београд
Mislim da je ovo rekord.
Ove sezone smo imali cak 6(!!) razlicitih dresova!
(Domaci(Crno Beli), Gostujuci (Bordo Plavi), Crni, Beli, Sivi, Crno Beli 2)

A hocu sad da nabavim ovaj najnoviji...

VJ@NS

Grobarčina
Учлањен(а)
06.11.2007
Порука
4.163
Reaction score
2.326
Локација
Topèidera lepša strana
kapa dole ''šmekerskoj'' kappi, ali adidas je uvek bio kultni dres.sam logo adidasa i prvobitna boja,tj. kompletan brend se podudarao sa nama. tanke linije na belim rukavima i šorcu,u belom dresu ili štrafta-kombinaciji.od malih nogu se toga sećam.od kappinih mogu izdvojiti samo onaj iz LŠ,ali se nadam danu kad ćemo se vratiti korenima,prvi ću stati u red na butiku.
poslednjih godina ima mnogo eksperimentisanja sa štraftama(za mene lično bespotrebno pored nekada onako lepog dresa).nemam ništa protiv bordoplave kombinacije(koja je bila prvobitna),ali bela i crno-bela garnitura(sa 5-6štrafti i belim kvadratom za broj) je bila naš brend,i pre nego što su se rodili mnogi od nas.daj bože da jednog dana ponovo budemo prepoznadljivi a ne da eksperimentišemo/furamo modu...

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.312
Reaction score
1.064
Moda se fura da bi se prodalo što više dresova.... evo svi ste se već napalili na ove nove, i veći deo vas će da se isprsi i kupi novi dres čim izađe u prodaju, mada ne znači da će se nositi i sledeće sezone!

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.358
Reaction score
3.833
-WebGazda-..Apsolutno se slazem...

A i da su sa vise pruga non-stop,smorili bi!Trazili bi da budu bas ovakvi kakve smo nosili cele sezone...tako da nije lose bilo malo za promenu..bila je i ona fora sa pet pruga,a sa strane belo(kad su igrali Kezman,Tomic,Damjanac sponzor je bio PEUGEOT)

ctpaxota

Grobar
Учлањен(а)
14.05.2008
Порука
404
Reaction score
538
Da li ima naznaka kako ce izgledati dresovi u sledecoj sezoni? Da li je i dalje na snazi ugovor sa Kappom?

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.484
Reaction score
2.106
Јесте, "Капа" је и следеће године технички спонзор. Следеће сезоне дрес ће бити јако сличан овом садашњем, који је ношен у последња 3 кола...
Значи, класичан црно-бели дрес, стари, добри...

ctpaxota

Grobar
Учлањен(а)
14.05.2008
Порука
404
Reaction score
538
Znam da je ovo tema o dresovima i ako je off topic moderatore brisi slobodno.
Hteo bih da znam, da li cemo od iduce sezone koristiti grb sa dve zvezdice iznad standardnog grba?

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.484
Reaction score
2.106
Није проблем, нема потребе да бришемо. Што се тиче дреса са две звездице изнад грба, о томе се размишља, али још ништа није дефинитивно познато. Сазнаће се до почетка сезоне, надам се...

bane_PFC

Početnik
Учлањен(а)
28.04.2008
Порука
7
Reaction score
0
Kad ce biti promocija novih dresova za ovu sezonu?

undertejker

Grobar
Учлањен(а)
07.11.2006
Порука
893
Reaction score
123
ево још један Краљев дрес, ако се не вaрам из сезоне 1996/97

Immortal

Old School
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
2.646
Reaction score
2
Локација
Србија
У клубу немају слуха да различите дресове из минуле сезоне пусте у продају (који су били право освежење). Мора да се пронађе модел по коме би и за клуб и за навијаче то било прихватљиво (већи тираж и мање цене). Није ни чудо што се дресови ФК Партизан уопштено слабо продају када су људи навикли да их нема у слободној продаји...

Djidji

Početnik
Учлањен(а)
08.06.2008
Порука
85
Reaction score
0
2008-2009

Ići će ponovo znak VW.

Na prijateljskim utakmicama biće stara štampa do Liona pre Liona ide prezentacija novih dresova i nove štampe (Broj, prezime i sponzor).

boksa

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
3.421
Reaction score
813
Ovi dresovi sto su igrali u njima na Tari su prelepi i takav fazon treba da ostane,retro,pravi dres sa straftama.