Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu
Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net
Ah, ta grobarska amnezija.
Jeste li već zaboravili kad ste pevali "Uzmi Dule FK Partizan"!
Uzeo ga je!!!
Ljudi moji ovo je prosto neverovatno,pa zar covek treba da vam nacrta da najveca legenda u istoriji legendi brani dragana djurica upravo zbog gamadi iz sns-a.Nikada nisam podrzavao mutavog,ali kada bih trebao da biram izmedju njega i nekog tamo bogicevica pre bi se opredelio za mutavu spodobu.Eto vama prilike da mazete Duleta,uzivajte u tome.Pa zar pored ovoliko garagana koji mrze brata Duleta, mi trebamo da se medjusobno delimo,sta nam to treba braco.
...Један једини човек који брани интерес Партизана у овим тешким данима, буквално једини! Вређајте га још мало, заслужио је! Е то је брука и срамота, а не оно што је он изрекао у емисији... Проблем већине вас је што или не види или не жели да види како заиста стоје ствари!
Оно што ја једноставно не могу да поверујем, опет се понављам, је то да у овој тренутној ситуацији, кад је свима јасно шта нам раде, и шта ће нам тек радити, више то и не крију, неки од нас и даље нон стоп ударају на Вујошевића и само о томе причају!
СНС, односно Вучић је највеће зло које постоји што се тиче Партизана. А ЈСДП није само ФКП. Ђурић, Ружић, мали су то играчи за психопате.Nema šanse da me bilo ko ubedi da ima veće zlo od Đurića.
...ФК Партизан би, да није финансијски осакаћен од стране његових другара, без проблема санирао све горуће проблеме КК Партизан...