Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

 • 1.000.000+ postova na našem Forumu!  Član @Haris_Brkić je napisao milioniti post, koji je završio prigodnim rečima: "A ako ste cigani, uživajte eto u ovakvoj pobedi, ona je zapravo ogledalo vašeg karaktera."

  O T V O R E N E    S U    R E G I S T R A C I J E

  Povodom ovog jubilarnog broja, i u godini kada Partizan.NET ulazi u 31. godišnjicu, odlučili smo da otvorimo registracije za nove članove!
  Iskoristite priliku da se priključite najvećoj online zajednici navijača Partizana na svetu i učestvujete u diskusijama.
  Pročitajte pravila i pridržavajte se kodeksa ponašanja!
  Dobrodošli!

Dule Vujošević

Nishlija

Početnik
Учлањен(а)
05.07.2022
Порука
5
Reaction score
5
Локација
Nis
Auuu kako nedostaje ovaj covek, kao sto kolega Bax gore napisao, ja celo studentsko doba pamtim po jebanju kolega cigana zbog ovog coveka, ziv nam bio generale jos sto godina !!!!!!
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
3.000
Reaction score
14.250
Локација
Академија

Kako ti danas izgleda Partizan?

Jedno vreme nisu dobro izgledali. Ali sada mi se čini da igraju najbolju košarku u Evropi.
 

pfc kula

Početnik
Учлањен(а)
27.04.2008
Порука
95
Reaction score
242
Da li Dule ima preveliku slobodu u izboru igraca ? Oterao je jednog Milana Gurovica koji je velika igracina, trenutno je najbolji igrac kod gargana i u Jadranskoj ligi, oterao je jednog Nikolu Loncara koji je legenda kluba,Brauna,zamalo i Kamingsa. Doveo je malog Bakica koji nema blage veze sa kosarkom. Kad pobedjujemo preuzima sve zasluge na sebe, kad gubimo uvek su krivi igraci. Muta bi nas uveo u Top 8 Evrolige sa ovakvim timom. Dokle vise da trpimo debelog ?
Post sa prve strane teme -> Izvinjavam se na skretanju sa teme ali krv ti jebem, slucajno udjoh na prvu stranu topika, totalno sam zaboravio sta se ovde pre pisalo jebem ti zivot da ti jebem....
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
2.426
Reaction score
11.362
Srećan rođendan čoveku koji mi je ulepšao detinjstvo i doneo toliko radosti da ne umem rečima da opišem... Živ nam i zdrav bio generale još sto godina, i da nam se vratiš u naš Partizan u kojoj god ulozi, jer bar za mene, a verujem i za većinu nas ovde – Dule i Partizan su neodvojivi.
 

Centurion

Grobar
Учлањен(а)
10.01.2012
Порука
851
Reaction score
622
Локација
Београд
Srećan Rođendan Nenadjebivom, čoveku zbog koga je KK Partizan bio i ostao bastion celog JSD Partizan, čoveku zbog koga su hiljade i hiljade klinaca zavolele Crno-Belu boju, čoveku koji je za sva vremena ugasio kk crvena petokraka zbog čega se današnja Krcunova kopilad podržavajući Ćokijev klub svakog dana blamiraju lažući sebe da navijaju za pokojnu kurvu, čoveku koji je svojim radom i rezultatima postavio standarde za sva vremena.

Na mnogaja ljeta Generale :ziveli
 
Top